Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
Egyetlen dolgot rontottak el magát a vezetés élményét.
majd ...egy jó kövér gázzal megrángasd a gépet, és ehhez képest mikor lenyomod a gombot, legszívesebben elsírnád magad hogy tudták így elrontani.Hát, letöltöttem, kipróbáltam bill-el. --> Egy a sok közül kiváló grafikával.
Aztán félrerámoltam a billentyűzetet, egérpadot, felrögzítettem a kormányt, bekonfiguráltam, demo indít. --> Ööööö, a drift továbbra is siralmasan megy - a karom kicsit fájogat a tekergetéstől -, de majd csak megszokom. A másik két versenyen minden megy frankón. Egyből első lettem, míg a bill-es próbálkozás bohóckodásnak tűnt.Tulképp nem is értem, aki szereti az autós game-ket, miért nem ruház be egy egyszerű ffb-s kormányra... Én megtettem két éve 13e-ért vettem egy Logitech Formula Force EX-et. Még egyszer se csalódtam benne. Igazán nem kényes, nem igényel törődést, pláne nem avul el, mint mondjuk egy videokártya, vagy proci. Az említett és soxor cserélt dolgok árai mellett igazán nem jelenthet komoly beruházást egy kormány beszerzése.
Shodan: Ez nem kritika akarna lenni, inkább amolyan ajánlásféle!
Nos, kormánnyal igenis komoly "vezetési" élményt nyújt ez a játék ... is ...
Szerk.: Épp csak a lényeg maradt ki az idézetből... Javítva!
[ Szerkesztve ]
-
_Toka_
senior tag
Igaz, macera elővenni, elpakolni a kormányt. Ha leszedem, meggondolom, hogy visszarakjam-e, ha pedig egyszer felszerelem, napokig fentmarad... (Most is azon átgörnyedve válaszolok... ) De az autós játékokat el se tudnám nélküle képzelni. Az NFS Porsche-val évekig játszottam, azt se tettem volna, ha nincs kormányom, pedig az még csak egy egyszerű Genius Speed Wheel Formula volt, amolyan joystick-pótlék(semmi ffb)...
Ha kijön a GRID, valszeg megint soxor-sokáig kell görnyednem a kormány felett...[ Szerkesztve ]
-
_Toka_
senior tag
válasz Drift_Elek23 #335 üzenetére
Írtam is, hogy lévén, hogy nincs kitöltve...
4x512MB a RAM -
_Toka_
senior tag
válasz Drift_Elek23 #337 üzenetére
Mondjuk ebből sok nem látszott... -
_Toka_
senior tag
szacsee , ugux: Srácok, meg ne írjátok, hogy az volt-e a megoldás!!!
Köszi, hogy azért szántatok rá időt... -
_Toka_
senior tag
válasz HDR renderin #498 üzenetére
Először 4 karakteres nevet választottam - vajon mit? - ekkor írta, hogy not valid... Aztán kapott még 2 karaktert, ezzel már elégedett volt.
Lehet, hogy Nálad is ennyi lesz?? -
_Toka_
senior tag
Szerintetek van némi jelentősége, hogy éppen egy Razor-1911 nevű úriemberrel egy tucatban versenyzem?
Na jó, csak úgy kérdeztem...
-
_Toka_
senior tag
Mos' mé' pont ezek a nevek jutottak eszedbe????
Mé' nem a Safedisk, Securom, vagy vmi ilyesmi????Meg azért nem mindegy, hogy egy kanyarban, ha előtted van egy ilyen nevű muki, csak eszedbe jut, hogy vigyázz rá, mint a hímestojásra, mert ha megsérül, nem fogja tudni folytatni áldásos tevékenységét...
Még eccer, csak úgy!!!
[ Szerkesztve ]
-
_Toka_
senior tag
Nincs kedvetek jönni? Europe, On, On, Short.
-
_Toka_
senior tag
Srácok!
Igazán nem értem ezt e gamepad-et az autós játékokhoz dolgot.
Az általatok oly nagyon dicsőített Rumblepad 2-t megnézve a net-en azt látom, hogy olyan 6300-ért osztogatják legolcsóbban. Ugyanitt megnézve egy Logitech Formula Force EX ffb-s kormányt, legolcsóbbnak 9900-at látok. Mondjuk efelett már tizenezerért adják, de legolcsóbban ennyi. Én ez utóbbit vettem 3 éve 13000-ért, és egy cseppet sem bántam meg.Nos, azért élményben nem 1,5-2 a különbség, higgyétek el! Mondjuk, driftelni a GRID-ben nem kell vele... De csak azért, mert töredék másodpercek alatt közel 360 fokokat forgatni rajta nem kis játék!
-
_Toka_
senior tag
Pecc: G25...
Gyusz: Momo...Nyilván azért említitek - esetenként - csak és kizárólag ezeket a kormányokat, és nem adnátok pénzt másikért, mert természetesen évekig nyúztátok az említett kormányaitokat, csak most a GRID eljövetelének idejére ment éppen tönkre, és használtok emiatt mást, mialatt szapuljátok más javaslatát. Ezesetben értem!
Ha nem ez a helyzet, legalább gondoljatok bele - vagy ne... -, hogy tán mégiscsak több köze van a vezetési élményhez egy olyan esetnek, mikor hasonló alkalmatossággal igyekeztek a virtuális úton tartani a virtuális járművet, mint amikor a saját, valós úton guruló, valós kocsiban ültök.Még akkor is, ha ez nem a világ legprecízebb kormánya, és nem is bőr borítású. Megjegyzem a saját kocsimban sem az...
Részemről befejezve! Akit érdekel, az megérti a mondanivalóját, aki meg csak álmodozni akar jobbnál-jobb kontrollerekről, az álmodozzon tovább!
-
_Toka_
senior tag
Bár azt mondtam, befejeztem ... de ha egyszer Te félreértesz.
Én ezt mondom, te meg aztAmit én mondok, az arról szól, hogy egy autós játékot mégiscsak jobb - élethűbb - irányítani egy analóg kormánnyal és két analóg pedállal, mint bármi mással. Legyen ez bármennyire ócska, utóbbi meg bármennyire finom tapintású, bársonyos, vagy mittomisén... /most persze bele lehet kötni a bármennyire ócska szavaimba, de arra már tényleg nem "ragadok tollat"/
És ha a kettő között ilyen csekély az árkülönbség, akkor elgondolkoztató lehet a drágább beszerzése, mert élményben hoz annyit. És ez utóbbit évek tapasztalatai alapján írom. Ugyanis én az NFS High Stakes, Colin McRae Rally II. óta kormányt tekergetek - jelzem, a valóságban még korábban -. Mondjuk, az még csak egy joystick-pótlék ffb mentes darab volt, de pl. az NFS Porsche alatt párszor magam szedtem szét, mert "kicsit" viseltes lett az évek alatt. Talán ebből érezhető, hogy tudom, mit beszélek, ha azt mondom, egy autós játék kormánnyal az igazi.
Aztán az már más kérdés, hogy kormány és kormány között is van különbség. De azt már inkább egy kormányokkal foglalkozó topicban kellene megbeszélni. Mondjuk ott velem nem lehet találkozni, mert meg vagyok elégedve az általam ajánlottal, és nem tervezem különb beszerzését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest