Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz JJános #23939 üzenetére
JJ miért van 1 oldalon (jobb) a két hangszóró? Így még szép, h nem hallod, honnan közelítenek + hátulról!!! Csak 1 észrevétel volt minden kötözködés nélkül! Szerintem ha odébb teszed 10 cm-rel a monitort, az semmit nem fog befolyásolni, csak 1 tipp! sokkal élvezhetőbb lesz a játék is, hidd L!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Syrius XIX
addikt
válasz Brian_GT #23992 üzenetére
Nyugi, ezért nem fogják bezárni, mert a GRID-del kapcsolatos (sőt továbbmegyek: A GRID védelmében jöttek létre a HSZ-ek), abszolút idevág! ;
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Syrius XIX
addikt
Én mindig így csináltam:
1. Hallottam róla,
2. letöltöttem, kipróbáltam,
3. tetszett, elfogadható áron megvettem,
4. nem tetszett, akkor nem vettem meg és nem dobtam ki feleslegesen pénzt! De akkor a gépről is száműztem.És mindezt csak azért, mert nem vagyok milliomos és nem mindegy, h miért adok ki pénzt!
A GRID-et pl. letöltöttem, és kb. fél évig volt a letöltött verzió. Akció keretében 8. 000-ért féláron, 3 hónappal később a gyerek akció keretében vette még fél áron 4. 000-ért! Lehet kicsit várnom kellett volna? 11111111, akkor is +van eredetibe! én így érzem jól magam!
-
drr
őstag
válasz Syrius XIX #24004 üzenetére
+van eredetibe! én így érzem jól magam!
Erről van szó! Meg ugye arról, amiről én is beszéltem, az érzés... Ha rajongsz pl egy zenekarért, vagy énekesért, vagy DJ-ért, akkor megveszed a CD-t, mert az eredeti birtoklása az jó érzéssel tölt el, nem éred be a bóvlival. Vagy ha ezek az előbb említett emberkék koncerteznek, akkor hajlandó vagy kifizetni akár egy eredeti játék árát is erre az alkalomra, mert ott lenni az nem egy megismételhető (reprodukálható) dolog. Azt az élményt nem adja vissza az, ha letöltöd a koncertet és megnézed...
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
Egyetértek skacok 100%ig! ( Syr+Drr )
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Rototti
senior tag
válasz Syrius XIX #24004 üzenetére
A grid-et én is virágboltival kezdtem. Na nem azért, hogy kipróbáljam, mert a demo mindent elmondott a játékról, hanem azért, mert a cd projektnek hónapokba telt mire kiadta a játékot. (már javában toltam a multit, mikor kijött ) Az eredeti játék hónapokkal később, mint a tört????!!!! Ilyenkor kéne azon gondolkodni, hogy miért töltik le sokan inkább a játékokat.
Amikor viszont megjelent, hangyafasznyi kétely nélkül vettem meg és cseréltem a tört verziót.Fél áron 8000-ért vetted? Én úgy emlékszem 6990 ft volt a megjelenéskor. Vagy nem?
[ Szerkesztve ]
Kimi - The King of Spa
-
-
Rototti
senior tag
válasz Syrius XIX #24011 üzenetére
Ez mit akar jelenteni? Most akkor mennyi volt? 10-nél tuti nem volt drágább, de akkor meg nem értem, hogy jön ki a fél áron 8...
Kimi - The King of Spa
-
intercooler
őstag
1 kis érdekesség vidi
[ Szerkesztve ]
-
kdave9
tag
Syrius szerójára nem jó a jelszó, magánrendezvény?
-H-U-N-T-E-R-
-
-
Syrius XIX
addikt
válasz kdave9 #24014 üzenetére
Készítettem szerót, akinek van kedve, jöjjön ni!
kdave9: Igen az volt! Beindult a bajnokság.
[ Szerkesztve ]
-
Rototti
senior tag
-
Syrius XIX
addikt
válasz Rototti #24018 üzenetére
De igen! Akkor 12 volt és 8-ért akciózták, 11111111 a lényeg, h jelentős kedvezménnyel vettem 8-ért!
-
Rototti
senior tag
válasz Syrius XIX #24019 üzenetére
Ok, nem akartam én ezzel vitázni, csak érdekelt volna. Mondjuk nem ma volt az tény.
Kimi - The King of Spa
-
Syrius XIX
addikt
válasz Rototti #24020 üzenetére
A blokk nincs meg, de ha jól Mléxem, akkor 2009. 10-11. hó környékén vettem és 2010. Márciusában volt akciós 4. 000-ért!
[ Szerkesztve ]
-
Steady74
addikt
Übertutizsírkirály
Én így zenélek ezen a pályán -
drr
őstag
Ma 1000 napja regeltem a PH!-n
-
Zolikabá
csendes tag
Megvettem inkább a DIRT 3-at, hogy egyenlőre elkerüljem a csalók okozta idegbajt. Megvárom a GRID 2-öt is és remélem beleépítenek olyan szabályokat majd mint az F1 2010-es játékba és nem Arcade lesz mint a Grid első része.
ÜDV Zolikaba! A GRID a csalók játéka! De néha kellemes szórakozás!
-
drr
őstag
Nem csinál valaki szerót?
Mennék
[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
-
Syrius XIX
addikt
Max. 19 : 10-ig várok!
-
ficsor001
tag
válasz Syrius XIX #24038 üzenetére
Gyertek, vagyunk páran!
-
zodo
nagyúr
válasz dzsavermadar #24040 üzenetére
Szegény gyerek.
-
Syrius XIX
addikt
Fics: Thx a tegnapi kitartásodért! Te voltál a kezdet és a vég!
-
Syrius XIX
addikt
A szeró rátok vár!
Max. 19 : 00-ig várok!!!
-
ficsor001
tag
válasz Syrius XIX #24042 üzenetére
Nincs mit, jövök is megint
-
e00dgy
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki miért van, hogy megnyomom a look back gombot, és a kép úgy is marad!
?Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)
-
Syrius XIX
addikt
válasz e00dgy #24046 üzenetére
Nem, de minden esetre érdekes!
Próbáltad áttenni másik gombra?
mivel nyomod a game-t?
-
e00dgy
aktív tag
válasz Syrius XIX #24047 üzenetére
Egy Logitech Cordless Rumblepad 2 vel. Ezelőtt működött, de most még nem vásároltam meg, de a héten már meglesz a game eredetiben is. De mondjuk úgy, hogy nem fizetős változattal korábban ment jól.
A jelenség úgy néz ki, hogy amikor hátranézek, akkor úgy marad a nézet, és amikor kamerát váltok akkor ha visszamegyek cockpitba jó. De aztán megint ellőről. Fent van az 1.3-as patch is, nem értem.
Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)
-
Syrius XIX
addikt
Készítettem szerót, akinek van kedve 1 rövid ásra, jöjjön !
1-2 menet biztos belefér, max. 5 percet várok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest