- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaz 78
aktív tag
Áll a LevelR szerver pedíg csak kedd van...
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Szerintem sokkal többen Heat - eznének, ha lenne Battle mód, Explorer mód, és SIM VS mód, meg pár olyan autó, amit készpénzért lehetne megvenni, bár a Heat még csak Béta állapotban van. Én is csak az új release miatt próbáltam ki ( ui. valószínú, hogy ugyanez a release lesz Level-R-ben is, ami most van Heat-ben ) , és itt ragadtam.
Heat-ben van az új CTF mód, ami nem BUG-os . Level-R - ben van a BUG - os RTF mód.
Teamctf mód mindkettőben van. Bár Heat - en BUG - os a Teamctf mód, Level-R - en nem.
A VS mód értékelhetetlen mindkét játékban, de a Level-R- es Sim VS mód áll legközelebb a szívemhez.
Mindkét játékban van Thunder Alley mód.
Ezenkívül a Heat játékban van Sumo mód, és Drift mód, ami jelenleg nincs Level-R-en.Már nagyon várom az új Level-R-es patch-et ( Kitti patch ). Már október óta igérik, de ki tudja mikor lesz belőle valami.
Köszönet.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #27591 üzenetére
nem
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Amugy sokan heat online oznak?
-
Creative997
őstag
Hotspot Shield ja, köszi.
Más miatt kell, nem a HO, vagy nem tom mi van ott, nem próbáltam ki.
-
rsx
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #27588 üzenetére
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Routeres94 #27587 üzenetére
Valaki tudna adni egy linket ahol le tudom tölteni a HEAT-et?
Ahol nem kel regisztrálni!
Üdv: Töki -
laszlohu
addikt
válasz
Creative997 #27582 üzenetére
Sziasztok!
Egyenlőre nincs IP ban a Heat játékban, nem tudom, hogy a jövőben lesz-e?
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #27582 üzenetére
úgy emlékszek Hotspot
...de nem vagyok biztos benne
-
Creative997
őstag
A PT-ben az IP block elle milyen VPN progik használtak eleinte ami amcsi IP-t generált? Már elfelejtettem a nevét
-
laszlohu
addikt
válasz
Routeres94 #27580 üzenetére
Szia!
Nem azért beszéltem a Heat - ről, hogy reklámozzam, hanem azért, mivel ugyanaz a fejlesztője a Level-R-nek is, és ebből adódóan szerintem az autóvásárlásnál is ugyanaz lesz a koncepció.
-
Routeres94
csendes tag
válasz
laszlohu #27579 üzenetére
(Ez most jutott eszembe a Morelloval kapcsolatban)
Engedjétek meg, hogy röviden leírjam a Project Torque és LevelR játékokkal kapcsolatos pályafutásom történeteét.
Tényleg pöpec kis magyar fejlesztés mindkét program. Személy szerint, én 2009 októberében kezdtem játszani a PT-vel (sőt, még a fateromat öcsémet és öcsém 3 osztálytársát is beszerveztem játszani), ez idő alatt (a megszüntetéséig) elmentem 66-os szintig, benne voltam a második legjobb klánban (azt hiszem Burnout Paradise volt a neve) megvolt majdnem az összes autó az AP-sokat kivéve, a Morellot már nem sikerült megszereznem (bár akkor nem is lehetett mindig kapni). Az Isabelle verzió volt aktív akkor. Sokat játszottunk vele, erre nyáron beütött a krakk. A LevelR egyfajta mentőövként szolgált. Nyáron kezdtem a LevelR-ben Routeres néven accountot, az elődömet, a PT-ben élt Racedriver94-et, pedig faterom viszi tovább, szintén a LevelR-ben.Röviden ennyi lenne, gondoltam ezt is megosztom veletek.
Apropopó Heat Online: túlzottam sokat nem tudok róla mondani, mert olyan keveset játszottam vele (kipróbáltam, mikor megjelent és a Leila patchet), már nem akarok abba is annyi időt fektetni, mint a LevelR-be, vagy anno a PT-be.
-
laszlohu
addikt
válasz
Routeres94 #27578 üzenetére
Szia!
Ez csak találgatás, amit mondok.
Azt szeretném mondani a Morellóval kapcsolatban, hogy pl. Heat -ben az autókat kétszer kell megvenni. Egyszer kifizeted az első részleted, majd később lehet bérelni 7 napra, vagy 30 napra , vagy örökre. Lehet, hogy az összes eddig megvett autót az új release-ben újra kell bérelni, ahol a bérleti díj a vételár többszöröse.
De azzal egyetértek, hogy minél előbb vedd meg. -
Routeres94
csendes tag
válasz
Attka85 #27577 üzenetére
Szóval azt mondod, hogy a missionöket akárhányszor meg lehet csinálni, csak ki kell loggolni és vissza?
(Leginkább XP-t kéne gyűjtenem, mert itt dekkolok lassan 3 hete 50 és feles szinten, a pénz a Morellora már megvan, csak elhatároztam magamban, hogy még a Kitti beállta előtt szert teszek egy Morellora és valahogy űgy tűnik nekem, hogy RP-t könnyebb szerezni mint XP-t.
) Amúgy ha nagyon muszály és rászánom magam, akkor tolok egy 80 (ideálisabb esetben 60, mert az csak fél óra az Intimidatorral és kb. ugyanannyit fizet mint a 80) körös TA-t a Sunbayen. Nagyjából 15000 RP-t és 10000 XP-t hoz a konyhára. Most szorzóval tolom, van még néhány, csak unalmas egy idő után a TA...
Remélem követhető voltam, kicsit kába vagyok így 8 tanítási óra után. -
Attka85
tag
válasz
Routeres94 #27575 üzenetére
Nos látom tényleg eljön végre a Kitty ideje, szóval érdemes betárazni RP-ből...most mindenféle akciók vannak, szóval biztosan jön is...én ha nagyon kell az RP akkor azt csinálom, hogy a mission-ben tutoriál driftes feladatait(kawana) csinálogatom, csak az a baj vele, hogy nem lehet folyamatosan és aranyra csinálni, csak ezüstre, bronzra és 1 loginnel csak 1-szer engedi, de már annyira belejöttem, hogy 1 óráig, ha bírom nyomatni erősen, megállás nélkülé, akkor kb 5-ször annyit keresek, mint wanganon szorzóval, szóval ha érdekel, kérdezz...a Stalliont(Mustang Shelby GT) 1 óra alatt kaparásztam össze két hete...
-
Routeres94
csendes tag
válasz
UnConnecteD #27574 üzenetére
Erről az jut eszembe, hogy néhány hete (vagy talán volt az már egy hónapja is) a Level-R-ben jött egy új eventszervező manus és olyan taskot csinált, amivel hétköznap lehetett driftautót nyerni (mindkét Stalliont megnyertem, az egyiket 7 napra, a másikat 30-ra) és hétvégére meg betett olyan taskot, mint például csinálj 300 perfect driftet és nyersz vele 10000XP/RP-t. Mostanában is vannak ugyanilyen Weekend-Taskok, de szinte lehetetlen megcsinálni a driftes részét. A többit meg TA-ban simán, meg Arcade-ban. Jól meg tudja szedni magát az ember, de azthiszem valami olyasmit olvastam, hogy azért díjaz kicsit kedvezőbben (úgy értem, hogy a hétvégi eventekkel) a Level-R, hogy "a játékosok fel tudjanak készülni a Kitti-ben érkező nagy szintű tartalomra". Mindenestre, nekem bejövős. Gondoltam megosztom veletek.
-
nkarcsik
csendes tag
válasz
SylarHUN #27569 üzenetére
Szia!
Jól látod, valóban felfelé ível a csapat 17-18 tagot számlálunk immár. Mostanában az rfactor-ral játszunk. Saját mod, BMW E92, saját bajnokság: BMW (most vasárnap volt a 4. forduló), illetve Opel GT kupa (szombaton volt az 1. verseny).
Info a csapatról és a jelentkezési lehetőségekről: http://www.obhunracing.com/ .
Saját szerver, weboldal, FTP elérhetőség.
Izgalmas, néha pedig már nagyon is komoly versenyek, állandó 12-13 fővel. -
laszlohu
addikt
válasz
UnConnecteD #27571 üzenetére
Sziasztok!
Az igaz, hogy drift autó, viszont annak olyan az irányítása, amin egy "kis" módosítással nagyon jó autó lenne VS módban. A többi autónál csak nagyon "nagy" módosítással lehetne normálisan vezethető autót csinálni. Ugyanis bizonyára észrevetted, hogy játékmódonként más az irányítás. Ettől még ugyanennek az autónak az irányítása ugyanolyan maradna drift módban.
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Én billentyűzeten játszok a játékkal.
Megint visszatérek a vesszőparipámra, az irányításra. Ma vagy 1000 beállítást próbáltam a Heat játékban VS módban, de nincs megoldás. Van egy Hexan HPE-m,ami hátsókerék meghajtású. Mint korábban említettem a hátsókerék meghajtású autók összehasonlítva az elsőkerék meghajtásúakkal VS módban jobban irányíthatóak lennének, de ezek irányításán is van mit javítani. Próbáltam a steering help - et bekapcsolni, akkor az automatika(esp ) miatt ment neki a falnak kanyarban. Próbáltam a steering help-et kikapcsolni, akkor meg nem bír egyenesen menni az autó és azért megy neki a falnak ( Ez igaz pl. Level-R - en simulation módban is), ezenkívül nagy sebességnél szintén nem lehet egyenesbe tartani. Ez igaz szinte az összes autóra. -
SylarHUN
senior tag
válasz
JackShephard #27568 üzenetére
Ez nem a vége a csapatnak! Ez inkább a kezdet!
Vagy tévedek? -
JackShephard
tag
Nagyon úgy tűnik, hogy egy nagyszerű csapat befuccsolt!
Itt kezdték a PT-ben a pályafutásukat, majd próbálkoztak az rFactorban is, ahol még egy saját mod-ot is sikerült összehozni nekik, amit volt szerencsém tesztelgetni is.
Mit mondjak, kár hogy így alakult, az okokat megtalálhatjátok itt: OBHUNÜdv. mindenkinek: BoobsHunter
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #27565 üzenetére
Ennyire változott volna a pálya vagy az autók lassultak be esetleg minden nap resetelik az eredményeket?
PTben ezt a cl5ös kocsik tudták itemek nélkül. -
UnConnecteD
senior tag
hmm, milyen versenyzok lehetnek ott, ahol egy ilyen ismeretlen, vadiuj palyan ilyen amatorok benaznak ? Heat Online ma
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Heat játékban az irányítás majdnem tökéletes, viszont ma, 16 -án egész délelőtt vagy 6 - szor kidobott a szerver játékmódtól függetlenül, de tegnap pl. kétszer annyian voltak, és egyszer sem dobott ki. Remélem ezen majd idővel javítanak.
-
UnConnecteD
senior tag
a Heat Online kezd hasonlitani a regi PT-ra. tudok driftelni, van CTF. csak az idoeltolodas miatt kesobb jonnek a jatekosok. remelem visszajonnek a regebbi palyak is. de a kocsi arak nagyon viccesek. pl. Ranger, Cobra tobb mint 100.000 RP, a Morello 2.4M
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Routeres94 #27557 üzenetére
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Routeres94 #27555 üzenetére
Megjavult.Megy nálam is...
-
Gaz 78
aktív tag
HELP!
LevelR-ben a login után Updating shop database...!!!
1 percig ugrál felfelé a folyamatjelző azt visszadob a loginra.
Megint beloginolok és ugyanaz a szitu újra meg újra!Ergo nem tudok belépni.
Más is tapasztalja ugyanezt? -
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Már megint egy nagyot tévedtem Heat- el kapcsolatban. Ugyanis van Thunder Alley mód, csak nehéz előcsalogatni.
Csak akkor tudsz létrehozni egy thunder alley(TA) -s room-ot, ha olyan autót választasz ki, amit TA - ra szántak, és úgy viszed rá a Create room - ra. -
Routeres94
csendes tag
válasz
tomkatomi #27551 üzenetére
Szíves örömest elmondom. Egyszerű kis sztori.
Ez nem az én kormányom, csak kölcsön kaptam, de akié volt annak már nem kell, és olvastam róla, hogy rezgős, de nekem nem rezgett. Nem volt hozzá driverem, aztán én hülye rájöttem, hogy semmit sem veszíthetek azzal, ha a Logitech honlapján kotorászok egy csöppet. Lekaptam a Logitech Gaming Software-t, ez szolgál driverként a legtöbb Logitech játékvezérlőnél. Letöltöttem, feltelepítettem, akkor kéri hogy kalibráljam. Ott be lehet állítani a kormányt, pl. hogy hol ne húzzon meg hasonlók. Ez egy kis program, Logitech játékvezérlők helyes használatához feltétlenül szükséges.
A játékban pedig a Steering Ranget 200 fokra állítottam, mivel ennyit fordul a kormány, a Steering Helpet pedig 50 %-ra raktam. -
tomkatomi
tag
válasz
Routeres94 #27550 üzenetére
Nos én billentyűzettel játszom, ha játszom. Viszont nekem is van egy ugyanilyen kormányom, ami itt porosodik a szgépasztal sarkán. Elmondanád milyen beállításokat használsz rajta a játékon belül? Köszönöm előre is.
-
Routeres94
csendes tag
válasz
laszlohu #27549 üzenetére
A Thunder Alley-ról csak annyit, hogy szerintem a legjobb pénzkereseti mód jelenleg a játékban, de csak ha 60-80 köröket versenyzel a Sunbay Speedway-en (~10000 RP/verserny), ami valljuk be, elég unalmas, leginkább azért mert elveszik a nascar feelingje, mert minden szobában 2-en, esetleg 3-as versenyeznek 20 helyett, ha meg mégis összejönne esetleg 10 ember, a verseny felénél úgy is kilépnek. Leginkább klánok játszanak klánok ellen.
Az irányításról csak annyit, hogy én kormánnyal játszok, régi, kb 9 éves Logitech Wingman Formula Force GP-mel, mellesleg ez az egyetlen játékmód, amit kormánnyal érdemes játszani. Magától értetődő, hogy 60-80 kört kényelmesebb kormánnyal végigtolni. Mivel itt ovális pályán játszol, itt nem annyira fontos, hogy jó e vagy rossz e az irányítás, legfeljebb 5 kör után megszokod az íveket, onnan meg egyenes az út a célig. -
laszlohu
addikt
válasz
Routeres94 #27548 üzenetére
Sziasztok!
Elmesélem, hogy miben jobb jelenleg a Heat játék a Level-R-nél:
- Drift mód : Kedvenc játékmódom
- új CTF , TCTF mód : igazából nem az tetszik benne, hogy régi - új pályákon játszhatok, hanem, hogy az irányítása az autóknak olyan, hogy félig sim, félig arcade, amit valaki simcade-nak nevezett el, ilyen a C-racer terepjárónál, amilyen nekem van Heat-ben.
- Level-R-ben is és Heat-ben is VS módban az irányítás katasztrofális, igazából ebben remélek javulást. Arcade módban Heat - ben nagy sebességnél kormányozhatatlan, ugyanígy Level-R- ben Sim módban nagy sebességnél kormányozhatatlan az autó.
Level-R - ben Arcade módban pedig , az Explorer módon kívül , csak nyomni kell a gázt és az autó kormányozza saját magát minden játékmódban , amihez még vezetni sem kell tudni, persze ezzel nincs semmi gond.De aki nem szeretne Arcade módban játszani Level-R-ben , marad a Sim mód, amire igaz a fenti állítás, miszerint szerintem minden játékmódban Sim módban az irányítás katasztrofális, az autót szinte lehetetlen kormányozni nagy sebességnél, de alacsony sebességnél is elég rossz az irányítás ( például morello-nál , de a többi autónál is) . Ezért várom én annyira az új patch-et.
De például a Level-R is jobb pár dologban ( Többféle játékmód ): Battle mód,
Thunder Alley, Explorer módui.: Thunder Alley -ről nincsenek tapasztalataim, mivel nem nagyon szeretem ezt a játékmódot, ezért nem is foglalkoznék vele
az lesz szívás, ha semmit sem változtattak a Sim módos irányításban
( főleg VS módban) a Level-R következő verziójában , a Kitti patch-ben. -
Routeres94
csendes tag
Teljesen őszintén kijelentem, hogy én baromi jól megvagyok azzal a verzióval is ami most van (Julia), de ugyanilyen jól megvoltam az Isabellel is. Kimondom kerek perec, nekem nem fontos az új frissítés...
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Az alábbi linken van egy bemutató az új Level-R -es Kitti Patch-ről. Remélem mihamarabb kipróbálhatjuk. Főleg az irányításra leszek kiváncsi.
http://www.youtube.com/watch?v=zs9obnRuocs
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Most már belátom, hogy a Heat játékban az új CTF módban nem minden autó irányítása tökéletes. Eddig egy cl3 - as C-racer - rel játszottam ( , és ezután is ), annak jó volt az irányítása, viszont volt egy cl1 - es lion-om és feltuningoltam cl3 - ra ( mivel Teamctf módban nem veszem sok hasznát a C-racer-nek ), de annak az irányítása ( bár a Level-R - esnél még így is 100-szor jobb ) messze nem olyan jó, mint a C-racer-é.
-
quadroracer
tag
válasz
laszlohu #27543 üzenetére
A jatekban levo bugreport rendszert is hasznalhatjatok, csak a cimet angolul irjatok. (hogy a kulfoldiek ertsek mi van lejelentve, akar google translate...)
A leiras lehet magyar, hiszen magyarok fognak vele foglalkozni.Udv, Laca
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Csak a Heat játék Support-ját szeretném megosztani veletek :
heatonline@innologin.com ,
ahol tudnak Magyarul.
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Most egy olyan kérdésem lenne, amire szerintem nem kapok választ.
Vajon a Heat játékban a Leila patchben lévő "új CTF" módban a kocsik irányítása és a leendő
Level-R-ben az új Kitti patchben lévő "új CTF" módban lévő kocsik irányítása egyforma lesz-e?Magyarul az új CTF módban egyforma lesz-e az irányítás a Leila , ill. a Kitti patchben?
-
laszlohu
addikt
válasz
SylarHUN #27539 üzenetére
Sziasztok!
Nem értek veled egyet, ugyanis én rendszeresen olvasom a Német , ill. Angol nyelvű Level-R fórumot, és sokat az ott kértekből már megvalósítottak, csak idő kérdése, hogy mindent kijavítsanak. Amit a német nyelvű Level-R fórumon kértek, a HO játékban már felfedezhető. Lehet, hogy régen nem javították ki, amit kértetek, de mostanában már más a helyzet. Ha sokan írnak a support-ra, ill. a német, ill. angol nyelvű fórumra előbb - utóbb kijavítják.
A HO/Level-R még nincs kész, de szerintem bolondok, hogyha nem csinálják meg azt, amit a nagyérdemű kíván, ugyanis ez egyértelműen a végüket jelentené.
Csak egypár példa, amit már megvalósítottak a Heat játékban:
Dinamikus osztályozási rendszer : ugyanaz az autó lehet cl1 - es ill. cl3-as.
új CTF , TCTF mód
Drift mód
Remélem, hogy a SIM VS mód belekerül a Heat/Level - R játékba a köv. release-ekben!!!!!
Én csak azt nem értem, hogyha az új CTF, ill. Drift mód csaknem bugmentesen működik a Heat játékban, mért csak 18 - án, vagy később lesz Level-R-ben. Csak feszültséget szül ez a két program közötti különbözőség.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
laszlohu #27537 üzenetére
Dicséretes a hozzáállásod és a buzgalmad, meg persze a játék iránti nagy szereteted.
De!
Én és még sokan mások a régi motorosok közül, kettő éven át bombáztuk a fejlesztőket mindenféle ötlettel meg okossággal, de semmit sem valósítottak meg belőlük.
Ezért azt mondom, kár a gőzért.
Teljesen a saját fejük után mennek, nem érdekli őket a te, a mi javaslataink, ötleteink.Egyszóval, fölösleges.
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Most Heat-ben VS módban lenne egy javaslatom. Tegnap egy Hexan-nal versenyeztem VS módban, ami hátsókerék meghajtású, és azt vettem észre, hogy a kanyarban bekapcsolt az Automatika ( ESP ) , hogy az ember könnyebben bevegye a kanyart. Bár ne tette volna, mert neki mentem a falnak. Az lenne a javaslatom, hogy az összes autónál ki lehessen kapcsolni, aki úgy szeretné, vagy be lehessen kapcsolni a vezetést segítő rendszert ( Automatikát ) ( ESP-t ) a köv. release-ben.
-
kekeeci
senior tag
Megnéztem az új HO-t, háááááááááááááááát......
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Routeres94 #27534 üzenetére
-
Routeres94
csendes tag
válasz
Gaz 78 #27529 üzenetére
Szép idők voltak, emlékszem mennyit toltuk az öcsémmel, ő a Heaxannal, én a Quadroval, csináltuk a perfect drifteket, kaptuk a 30 bónusz RP-t, de sokat toltuk vele (azt hiszem az Isabel verzióval volt). Aztán jött a Júlia és azóta a fizika elég driftellenes. (Szerintem. Nekem nem megy a drift csak a D1-es kocsikkal, azokat is eventen nyertem). A Júlia előtti PT-s fizika tényleg jobb volt. (Szerintem!)
-
laszlohu
addikt
válasz
Gaz 78 #27529 üzenetére
Sziasztok!
A következő Level-R patch kiadása el lett halasztva, valaki azt mondja , hogy 18 - án legkorábban , de decembert is emlegetnek.
Az új Level-r patch - ben remélhetőleg lesz Drift, ill. CTF mód.
Az irányítás Heat - ben az új CTF módban a régi PT - re emlékeztet. Ez örömteli.
Sajnos csak CTF, ill. TCTF módban.VS módban sokkal jobb hátsókerék meghajtású autóval versenyezni, sokkal jobb az irányítás, de azért lehetne jobb is.
-
PaJa1
őstag
válasz
laszlohu #27527 üzenetére
A CL1 autók zöme elsőkerék meghajtású. Driftelni hátsókerekessel érdemes - lehet. A játék hibája, hogy lehetőség van azokkal is menni driftelni amikkel nem kéne, mert azok is taknyon csúsznak ha húzod a kéziféket és cibálod jobbra balra az autót. Szarul néz ki és nevetséges ez a fajta technika.
Akkor lenne újra ütős a játék ha visszatérne egy régi fizika pl a Cleo v Diane verziból és lennének sokan akik így tolnák és maradna a mostani ovis fizika is az új fícsörökkel együtt, persze egy fejlett room restriction rendszer is el kellene már (upgradek, itemek használatára vonatkozóan).
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
laszlohu #27528 üzenetére
Én nem is értem,arcade-ban,hogyan lehet rendesen driftelni legalábbis Perfect Driftet.Be sem lehet balanszolni rá a kocsit.A Perfect Drift eventeket csak Drift Autóval lehet megcsinálni arcade modban értelmes határidőn belül.Ezeket az autókat meg csak néha néha lehet megnyerni napi eventeken,így majad a bénázás!A mostani SIM módban meg még a napsugár is fenéken csúszik!El van túlozva nagyon.Az lenne a legjobb ha megkapná a játék a Project Torque fizikáját!Az nyerő volt!
-
laszlohu
addikt
válasz
Creative997 #27526 üzenetére
Sziasztok!
Teljes mértékben egyetértek Creative997 -el. Éppen ezért szeretném, ha a köv. release-ben kedveznének azoknak is, akik nem szeretik az "arcade" drift-et. Erre próbáltam megoldást a korábbi hozzászólásomban, amelyben az ESP - ről írtam ( normális irányítású drift ).
-
laszlohu
addikt
válasz
UnConnecteD #27525 üzenetére
Sziasztok!
A Vote opcióval arra gondoltam, hogy megjelenik egy pipa, amivel ki és be lehet kapcsolni a vote - ot. Jelenleg nem lehet kikapcsolni.
Nem értem mért ne lehetne cl1 kocsival driftelni, ahogy lehet is.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
laszlohu #27518 üzenetére
ha csak cl1 autod van, akkor hogy probaltad ki a driftet ?
ahhoz RWD kocsi kell, mint pl. Hexan. a CL1 -ek kozul egyik sem csuszik, azt csak a Corolla tudott ( R.I.P
)
miert jobb, ha egy helyrol indulnak a kocsik ?
a lokdosodest a Ghost itemmel oldottak meg. ha nem akarod, hogy meglokjenek, berakod a trunkba es atmennek rajtad.
Vote opcio? szerintem most CSAK az van. nem lehet kikapcsolni. de mondjuk az, hogy se az ellenfel kocsijat, es a trunkjat nem latom, amikor belepek egy szobaba az elegge durva, meg pl. az, hogy mostmar kodot se lehet bekapcsolni szoba letrehozasanal
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Most olvastam a Heat Online honlapján, hogy azt mondja az ottani programozó, hogy azért laggol a Heat játék, ( a programozó szerint ) , mert a Magyarokat is engedik játszani és nem bannolják őket.
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Megint rájöttem valamire a HO -ban a Drift móddal kapcsolatban. Egy kicsit azért nem tetszik az irányítás, mert ha megnyomom pl. a balra gombot, az autó rendesen viselkedik, viszont ha nyomom tovább az előre ( gáz ) gombot, akkor az autó egyenesbe hozza magát, ezzel az a gondom, hogy én szeretném megmondani, hogy merre menjen az autó, ne egy automatika irányítsa az autót.
Ezt úgy lehetne megoldani, hogy hadd válasszon a felhasználó, hogy kéri - e az ESP - t vagy nem a beállításokban.
-
laszlohu
addikt
-
laszlohu
addikt
válasz
laszlohu #27518 üzenetére
Sziasztok!
Újra én vagyok, de megígérem ez az utolsó hozzászólásom ez ügyben.
Igazából saját magammal vitatkozom. Az első kijelentésemet a HO - ról a sim VS - el kapcsolatban kissé elhamarkodtam. A Sim VS mód-nál az irányítást mégsem a Drift módból kéne venni, hanem a CTF módból, mert menetközben rájöttem, hogy annak van a legjobb irányítása. -
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Én is feltelepítettem a HO - t , hogy megnézzem milyen.
Tapasztalatok :
Nem annyira rossz, mint vártam.
1. A Drift mód : az irányítás jó, viszont jó lenne, ha egy helyről indulnának az autók, nem egymástól X km - re.
2. új CTF mód : szükség lenne SIM ( Simulation irányítás ) CTF módra
3. VS : Szükség lenne SIM VS módra
( ebben lehetne választani a lökdösődő, vagy ghost mód között, de az se baj, ha nincs ghost mód, illetve az irányítás olyan lenne, mint Drift módban )4. hiányzik az Explorer mód
5. hiányzik a Vote opció
6. Sumo mód : Ez nem a kedvenc játékmódom, viszont egy cl1-es autóval nem valami élvezetes
-
Creative997
őstag
Hát pedig gondolkoztam rajta hogy valamelyikben én is elkezdem, mert hiányzik a játék, de így csak valószínűleg felidegelném magam. Így ha lesz normális netem, vizsgaidőszakig ha lesz időm, rF, amit bubi is mondott, ha van kormányod, jobban megéri szvsz. 1-1,5 hét még
Nehéz megemészteni mi lett a PT-ből. Ezek lennének az igények? -
Beleczkil
tag
Az katasztrofális lesz, ha a LevelR is olyan lesz mint a HO.
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Tegnap bejelentették a Német fórumon, hogy a Level-R is be fog lépni a Heat - el együtt a Level-R World - be, ez egyben jelenti a 3d-s lobby-t is. Szerintem azt akarják elérni, hogy bárki beszélhessen bárkivel a világon, viszont játszani csak a programnak megfelelővel lehessen.
-
Beleczkil
tag
Sziasztok!
Tegnap jutottam oda, hogy a HO-t kipróbáljam, katasztrofális. A játék ami a lényeg lenne, teljesen elveszik egy idétlen és felesleges menünek nevezett akármi mögött.
Játékosok alig vannak, azoknak is a nagy része a menüben kóvályog és beszélget. A többi meg látja és olvassa azt amit a másiknak privátban írsz. A minimális kritikát sem viselik el a programot illetőleg. Nagyon sajnálom, de ugyanakkor tisztelem azokat a magyar srácokat akik próbálnak valamit tenni a "játékért", de Ők is érzik, hogy a kevés játékos jelentős részét sikerült eltántorítani a játéktól.
Jól írta az előbb Routeres94, hogy azt az időt sem érte meg a játék, amit a telepítés igénybe vett.ui.: azért szörnyű látni, hogy a remek PT hova züllőt. Miért kellett ezt tenni vele?
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Nekem Level-R van fönt.
Két videót találtam, ami bemutatja a drift , a sumo és a ctf módot :
http://www.youtube.com/watch?v=5ZcPOVaVL-4&feature=fvwk
http://www.youtube.com/watch?v=rzRRS4HVgMU&feature=player_embedded
Úgy nézem nekem a drift mód bejövős lesz. Ha nem lesz SIM VS mód ( bár mint korábban írtam SIM VS-ben nem vagyok elégedett az irányítással ) , akkor valami betölti az utána hagyott űrt.
Nekem nincs fönt a HO, valaki csinálhatna egy videót az új CTF mód - ról, amiben nem panama-val versenyeznek ( pl. spiedo ) , kiváncsi vagyok mik a tapasztalatok az irányítással kapcsolatban.
Köszönet.
-
Routeres94
csendes tag
Kellemes őszi estét mindenkinek!
Kipróbáltam a HO-t a Leila nevű patche. Olvasgattam a chatboxot, szebbnél szebb, néhol nyomdafestéket nem tűrő szavakkal jellemezték a playerek a játékot. Véleményem szerint időpocsékolás volt újra feltelepítenem, szóval kérném vissza azt a 60 percet az életemből.
Másrészről, lehet, hogy az amcsiknak bejövős, de én inkább maradok a LevelR-nél. Az valahogy szimpatikusabb számomra.
További szép estét.
-
SylarHUN
senior tag
HO-ban megjött Leila!
Borzasztóóóóó!
Ötletes, de nagyon rossz. -
Bazzzs
senior tag
válasz
quadroracer #27507 üzenetére
Köszi szépen az utánajárást! Sajnos én is így értelmeztem, hogy hivatalosan azóta se tartozunk egyik játékhoz se, ezért is tettem fel ezt a kérdést. Tartok tőle, hogy megint elkezdem valamelyik verzióban az elejétől, majd egyszer csak jön az IP-ban
Bubi: Köszi az ajánlatot, de most nem tudnék aktív lenni és csak a helyet foglalnám
Most írom a szakdolgozatomat meg járok szakmai gyakorlatra, így csak néha-néha szoktam játszani valamivel pár órát.
-
quadroracer
tag
válasz
Bazzzs #27503 üzenetére
Probaltam utanajarni kerdesednek, de nem igazan kaptam megnyugtato valaszt. Az eszak-amerikai regiot, az innologin uzemelteti. Ide hivatalosan 3 orszagbol johetnek jatekosok (USA,Canada,Mexico). Ezen kivul mas orszagbol csak nem hivatalosan lehet belepni, tehat semmi nem garantalja az osszegyujtott dologok nem elveszteset, megtartasat.
Jelenleg a magyarok meg nem kerultek a HO-hoz, de a Level-R-hez sem. Bar tudomasom szerint mindket jatekban vannak magyarok. Kesobb ha megtudok valamit ezugyben meg jelentkezem. -
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Újra itt vagyok.
A nov. 8- adikával kezdődő hétre ígérik a köv. Level-R patch-et ( kitti patch ).
Hogy őszinte legyek engem a grafika érdekel a legkevésbé egy játéknál ( elégséges ennek a játéknak a grafikája, sőt jónak mondanám ) , szerintem sokkal fontosabb egy autós játéknál az irányítás.Én simulation módban szoktam játszani. Végül is azért írok, mert rájöttem valamire az irányítással kapcsolatban.
Sim VS módban : az irányítás rossz
Sim TCTF módban : szinte tökéletes az irányításArra jöttem rá, hogy eltér sim módban az irányítás VS és TCTF módban.
Az lenne a javaslatom a Level-R programmal kapcs., hogy az is nagy segítség lenne, ha TCTF módban sim módban lévő irányítást átültetnék sim VS módba.
Nagyon megköszönném.
-
JackShephard
tag
válasz
Bazzzs #27503 üzenetére
Bazzzs, gyere inkább és csatlakozz a csapatunkhoz: http://obhun.bplaced.net/vr/
Saját moddal versenyzünk, minden este vannak versenyek és jó a hangulat! Nincs lökdösődés, veszekedés, béna grafikájú, arcade játék. Ellenben van komoly szimulátor, komoly valóságos pályákkal és a TS használata miatt, sok vicces beszólás. A saját bajnokságunk is most indult el, nézz szét az oldalunkon és gyere.
Üdv: BoobsHunter -
Bazzzs
senior tag
A PT szervereinek bezárása óta nem jártam erre, de most gondoltam visszanézek egy kicsit, hátha találok/tudtok valami információt. A zárás óta nem játszottam egyik verzióval se, mert úgy hallottam, hogy a Heat Online-ban nincs sim mód, illetve gondoltam megvárom, hogy hivatalosan melyik verzióhoz is rendelik hozzá a magyarokat. Elég volt egyszer elveszteni mindent, ezért érdekelne, hogy mi lett a döntés? Néztem az Invictus honlapját, de még mindig az van kiírva, hogy Észak-Amerikában az Aeria Games a kiadó, sőt még a link is az azóta már nem létező PT-s aloldara mutat. Ez csak szerintem gáz ennyi idő után? Vagy értsük úgy, hogy a Level-R verziónál felsorolt "Rest of the World" kategóriába tartozunk? Persze nem kötözködni jöttem, de ha már van ez az IP-ban, akkor jó lenne tudni, hogy melyik verzió is a miénk, mert szívesen körözgetnék egy kicsit újra. A Heat Online-ban lesz sim mód?
Ha valaki tud válaszolni, akkor előre is köszi
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
Nemsokara jon a HeatOnlineba a legujabb fejlesztes a Leila patch. A hivatalos forumon lehet talalni rola shotokat es infokat amiket a beta tesztelok osztanak meg a kozonseggel.
Akit erdekel itt nezhet rola par shotot: Leila Slideshowudv,
Laca
-
Gaz 78
aktív tag
Nekem XP-m van és 2 Giga ram-om,mellé viszonylag gyors nettel és egy rohadt lassú HDD-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Újabb rövid videón a Dying Light: The Beast
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okoskésüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó gamer gép+billentyűzet egér és monitor
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest