Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
válasz
Attila752
üzenetére
a maggie.exe - t mindegy, hogy honnan futtatod,
a lényeg, hogy a maggie.exe a telepítő, ami felteszi a játékot az általad meghatározott mappába,
majd a heat.exe - t kell bemásolni az általad meghatározott mappába,
ha az előbbi példát veszem alapul, akkor a c:\Maggie mappába -
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Elszomorító

Nürgenhoch, Kanagawa Mountain pályák eltűntek, SUMO eltűnt, bár ez utóbbi engem spec nem zavar, eventek nincsenek (játékosok se sokan
)
irányítás megváltozott (hogy jó vagy rossz irányba, majd kiderül) -
Gogodj
tag
én azt szeretném megérteni vééégree!!! végre!!! hogy mi a villámért dob ki folyamatosan. nagy nehezen sok kinlódás árán elindul ez a szarság beirom az adatokat, kiirja hogy connecting to login server és kilép a játékból. ezt mi a f*szért??????
-
Iratus bug
tag
válasz
laszlohu
üzenetére
TA versenynél teljesen eltüntek az itemek, a balance tuning, pályák, és F1/Dominator/Thunder versenyeket sem lehet menni. Ezen kívül az irányitása borzalom lett... amikor fölmegyek azt próbálom beállítani hogy ne csússzon a járgány úgy menjen, mint Heatbe.
Nekem ez borzalom és pont a sok számomra nem megfelelő dolog miatt választottam 3 éve a Heat Online-t, és nem a LevelR-t. Ez 2 év visszalépés...Már akkor lehetett érezni, hogy ennek nem lesz jó vége amikor a Heat-et összevonták az orosszal, majd a LevelR-el. Gyakorlatilag az eventek fokozatosan teljesen eltüntek... egyik napról a másikra eltüntek azok az eventek amin csak serleg birtokában lehetett indulni (bajnokság jellegűek) így utána csak nézegetni tudtam a 36 TA serlegemet...
Nekem ez nem tetszik továbbra sem, hogy amit a Heat-be pár kattintással megoldottam az a LevelR dizájnba akár kétszer több... valamint a chat ablak kitakarja a körszámlálót
-
kekeeci
senior tag
Sikeres volt az átköltözés (migráció), de minek...
Az igaz hogy visszakaptuk a régi jó PT-s felületet, de elfelejthetjük a várisi furikázást, az eventeket.
Az irányítást is kezdhetem újra tanulni...
Ja, és 31-en voltunk a egész játékban...Véleményen szerint maradhatott volna a régi HO
-
laszlohu
addikt
válasz
Attila752
üzenetére
Szerintem kezd előlről :
1. Heat.exe letölt, lassú letöltés klikk
[Heat exe]Heat.exe :
http://data.hu/get/7221960/heat.exe2. Maggie letöltése, klikk a letöltés mindenképpenre
[Maggie.exe]3. Maggie.exe futtatása, amit letölt, majd a mappa megadása, ahova szeretnéd ,hogy kicsomagolja:
pl.
c:\MaggieHeat.exe belemásolása a c:\Maggie mappába,
Opcionális regisztráció,
Heat.exe futtatása, örülés
Az account name - hez e-mail címet kell megadni, amit regisztrációnál megadtál
-
Attila752
csendes tag
válasz
Iratus bug
üzenetére
Nézd.
Értem, amit írsz.
De barátom se tud belépni, aki a Team-ot regisztrálta.
Szeretnék tehát segítséget kérni, hogyan lehet ezt megoldani.
Ha kell, arra is kész vagyok, hogy újrakezdjem az egészet.
A mailcímem megszeretném tartani, és a nicket is, ha nem gond.
Akkor is, ha újra kell regisztrálnom, és újrakezdeni. -
Attila752
csendes tag
válasz
Iratus bug
üzenetére
Értem, amit írtál.
De azt hiszem ehez segítség kellene.
Mivel sokmindent megpróbáltam, mégse tudok belépni.
Lehet esetleg kezdeni előről, de a már meglévő mailcímmel?
Én abban is benne lennlék. -
Attila752
csendes tag
válasz
Iratus bug
üzenetére
Jut eszembe.
Ebbe is lesz a szabad kóborlás, vagy nem?
Sajnos már nem emlékszem a PT-re. Ezért kérdezem. -
Attila752
csendes tag
válasz
Iratus bug
üzenetére
Crew?
Mi is az?
Ja voltam abba is, ha a Teamra gondolsz.
Barátom Team-ja az. Aki ahogy látom abba akarja hagyni.
Én nem hagyom abba, de úgylátom segítség kellene, hogy végre tudjak újra versenyezni.
Ha mást nem, távsegítség szerűen... -
laszlohu
addikt
válasz
Iratus bug
üzenetére
Egyáltalán nem tűnt el a balance, csak máshogy kell, mint azt a Heat - ben megszoktuk,
úgy mint régen a Project torque - ban. -
Gogodj
tag
Üdv mindenkinek!
Én ott tartok,hogy lefrissült és kekeecihez hasonlóan olyan hibát kapok. ugyhogy leszedtem a torrentes verziót d.u kipróbálom hogy egyáltalán az indulni fog e. szóval kérdésem az lenne hogy:
- pontosan hova és mit kell irni hogy kirugjanak a crewombol ami ugye volt én voltam a boss!!!!!
-a régi cuccaim ugye maradnak? nem kell mindent előlröl kezdenem?Az biztos ha most megint előlröl kell kezdenem mindent akkor én ettől a játéktól elköszönök!!! elég volt belőle,hogy kb 3x szivtam meg igy. project torquenél is mikor már odáig eljutottam megszünt. acc persze eltünt. és sorolhatnám még.

ui: magyar nyelven lehet irni az email-t???
köszönöm a válaszokat és a segítséget!!!

-
Iratus bug
tag
válasz
kekeeci
üzenetére
Leget rossz hír, de annak a Heat Online-nak mára csak a neve maradt az, egy 2 évvel ezelőtti állapotú LevelR lett belőle. Manuálisan kell frissítened ahhoz, hogy működjön. A fórumon megtalálod miként de ha más nem előz meg akkor ma majd leírom én milyen sorrendben csináltam.
-
kekeeci
senior tag
A tegnapelőtti - tegnapi frissítés óta csak ezt látom:

-
kekeeci
senior tag
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de az a Heat Online, amivel tegnapelőtt köröztem megszűnt?
-
Iratus bug
tag
Mentem pár versenyt meg körbenéztem a programot. Nekem ez a "fejlesztés" nem tetszik... ez pont a 3 évvel ezelőtti LevelR-re emlékeztet. Nincs ballance tuning, egy csomó item eltünt (gondolom, majd bekerülnek fizetősként), és egy csomó pálya hiányzik. Ez nagy csalódás számomra...

(#28775) Attila752
-Ha crew-ba voltál és nem te voltál a boss akkor ki kell léptetned magadat ami egy GS megcsinál (nekem 1 teljes napba került) és akkor be tudsz lépni. A másik verzió, hogy a crew boss tudja megoldani valamiképpen... nem értem teljesen miként annyira nem jó az angol tudásom.
-Ha crew-ba voltál és te voltál a boss akkor neked kell megoldani a sajátodat és a tagokét ha ők nem léptetnék ki magukat...
-Ha nem voltál crew-ba és úgy nem tudsz belépni akkor is GS tud segiteni vagy a support. -
Attila752
csendes tag
válasz
Iratus bug
üzenetére
Végül megtaláltam a regisztrációt.
Aktiváltam is.
A programba mégse enged be. Ilyenkor mi lehet? -
Attila752
csendes tag
válasz
Iratus bug
üzenetére
Próbáltam a migration-t, de nemértem miért nem sikerül.
A weboldalon be tudok lépni, a játékba meg nem.
Mit jelentsen ez? -
Attila752
csendes tag
válasz
Iratus bug
üzenetére
Ja így már értem.
Azt már próbáltam. Sikertelen. :s
Azt írta már létezik. :s -
Iratus bug
tag
A problémám megoldódott. Végre egy GS kirúgott a crew-ból amiben voltam igy most már be tudok jelentkezni. Az összes TA kocsim megmaradt, viszont az utcaiak eltüntek mind...
-
Attila752
csendes tag
válasz
Iratus bug
üzenetére
Milyen leírásra gondolsz?
Ezt nemértem.
Nemlátok itt leírást, csak valami maszturbálásról szóló szöveget. -
laszlohu
addikt
válasz
Iratus bug
üzenetére
A futtatás rendszergazdaként meg lehet próbálni a parancsikonoknál futtatni,
amúgy délután frissített egy rövidet, lehet, hogy az nálad valamiért nem futott le,
egyébként már torrentről is letölthető : -
Iratus bug
tag
válasz
laszlohu
üzenetére
Ha kiveszem a "new"-t akkor nekem nem tudja elérni a login szervert. Amúgy nálam migrációs probléma van... Egy vadi új felhasználóval megy a játék, a régi migráltatottal (ami a leirás szerint készült a régi felhasználóval és email-el) meg nem. A szép az, hogy nagyon sok embernél ez a probléma, de a kedves adminok ennek ellenére nem próbálják megoldani a dolgot...
Én irtam a supportra, mert nem akarom előről kezdeni meg elvesziteni a 930 körüli CP-t, az összes RP és CP kocsit...
Amúgy nekem ez így kevésbbé tetszik, hogy nincs "város"... Pont ezért nem a LevelR-el kezdtem el játszani 3 éve hanem a Heat Online-al. Valahogyan a kezelési felületek is egyszerübbek voltak abban a formában... -
Attila752
csendes tag
Helló mindenkinek.
Nézegettem az itt leírtakat.
Egyvalamit mégsem értek.
Megadom a felhasználói nevem, jelszavam, ahogy kéri.
A belépés mégse sikerül. SOS.
Üdv Attila. -
laszlohu
addikt
válasz
Iratus bug
üzenetére
Az e-mail címedet kell beírni felhasználónévnek, amit a regben megadtál,
de ha túl sokszor próbáltál beloggolni, elképzelhető, hogy letilt.Meg a tűzfalon is át kell engedni az .exe -t
egyébként már nem kell a trükközés
heat.exe new
már nem kell,
simán megy a
heat.exe
-vel -
Iratus bug
tag
Én jelenleg ott tartok, hogy hiába csináltam meg jól a migrációt nem tudok belépni a játékba. Hiába regisztráltam az új fórumon a régi email cimemmel és nevemmel, nem enged be "wrong user name or password [102]" hibával. Ráadásul egy nyamvadt GS nincs aki megnézné mia gond, a magyar lead GM-nek meg hiába irtam PM-et.
Többen küzdenek ezzel a hibával, röhely hova jutott ez a játék... Ha majd sikerül bejutnom tuti ki fog derülni, hogy az összes CP és CP kocsim eltünt... ez egy újabb kör lesz. -
laszlohu
addikt
Egy kicsit tényleg kellett hackelni,
az előző verzió .exe - jével ment, első dolga volt lecserélni a heat.exe - t frissítéskor.jelenleg csak a teszt szerver működik ezzel a paraméterezéssel :
heat.exe new
így indul
már dolgoznak egy új .exe - n, amivel nem kell "hack"-elni
már játszottam vele,
a ctf mód irányítása, ha lehet még jobb lett,
a vs mód irányítása semmit sem változott.Az osztályok normalizálódnak, úgy tűnik.
-
Iratus bug
tag
Nem hiszem, hogy rosszúl csináltam volna... Háromféle leírás alapján próbáltam meg és egyik esetben sem jutottam el a játékig, sőt már az előző verziós Heat sem müködik...
Igazából elszomorít az, hogy 3 év alatt (mióta játszom vele) odáig süllyedt ez a magyar cég, hogy nem tud kiadni egy "tiszta telepitőt vagy frissítő klienst" aminél nem az van, hogy ezt nevezd át arra, azt másold át ide...
Ha valakinek sikerül működésre birni akkor az ő sorrendjét megpróbálnám.

-
[HUN]Dani
őstag
Hmmm. Muszáj nekem is letöltenem majd.

-
laszlohu
addikt
Az általam adott linkben hiányzik a heat.exe

-
laszlohu
addikt
válasz
Iratus bug
üzenetére
Szerintem ott cseszted el, hogy amikor letöltötted, akkor még csak elméletben volt maggie patch,
szerintem a jelenlegi verzió eltávolít, majd újra letölt, majd telepít. -
Iratus bug
tag
Majd valaki irja le a sorrendet, hogy mit milyen sorrendben kell másolni/indítani/átnevezni... mert én vagy 3 változatot próbáltam (fórumon azt irta mindegyikre valaki ez igy müködik) de error a vége. Amikor meg elindult és ment a játék akkor a régi Heat volt előttem.
-
kekeeci
senior tag
Ilyen tempó mellett reggelig fog tartani

-
laszlohu
addikt
Úgy látom, a Maggie klienst túl sokan próbálják letölteni :
ezt írja ki :
Sajnos a fájl jelenleg nem tekinthető meg vagy tölthető le.
Mostanában túl sok felhasználó tekintette meg vagy töltötte le ezt a fájlt. Kérjük, próbáljon meg később hozzáférni a fájlhoz. Ha az elérni kívánt fájl különösen nagy méretű, vagy túl sok személlyel osztottál meg azt, a fájl megtekintése vagy letöltése akár 24 órát is igénybe vehet. Ha 24 óra elteltével sem tud elérni egy fájlt, lépjen kapcsolatba a tartományi rendszergazdával.
Fel kéne több helyre is tölteni, többek között torrentre is ezt az új maggie.exe - t.
-
laszlohu
addikt
válasz
Iratus bug
üzenetére
Itt találsz infot :
bár ha volt accountod, akkor azt is majd valahogy, át lehet másolni, gondolom
korlátozottanahogy nézem, új launchert fognak kiadni, ha már korábban telepítetted a Heat - et,
de annak a linkje hiányzik egyelőre -
Iratus bug
tag
Honnan tudom, hogy már a Maggie-vel játszom vagy nem? Letöltöttem a maggie klienst, kitömöritettem, fölmásoltam, update lement, elinditottam és semmi változást nem tapasztalok. A fórum leírás alapján csináltam, mi nem jó?
-
-
kekeeci
senior tag
válasz
laszlohu
üzenetére
Mindhárom címre küldtem levelet, nagyjából ugyanazzal a tartalommal.
A heatonline@innologin.com-ra küldött 'Mail Delivery System - kézbesíthetetlen levél' üzenettel tért vissza,
a másik kettőre, ami elvileg ugyanaz, csak az egyik webes felületet használ, 5 nap eltéréssel küldtem üzenetet, és erről a címről (support@invictus.hu) kaptam a választ. Hogy melyik volt a sikeres, csak tippelem (az átfutási idők alapján) valószínűleg a hagyományos E-mail. -
laszlohu
addikt
válasz
kekeeci
üzenetére
Itt lehet próbálkozni :
heatonline@innologin.com
support@invictus.hu
az egyik csak műkszik, bár már rég írtam nekik
ha levelet írsz a tárgy mezőbe pl. csak ennyit kell írni,
Bug in Hungarian languagebár az angolom pocsék, és azt sem tudom, hogy mit jelent, lehet,
hogy nyelvtanilag sem helyes,
de még mindig megkapták, válaszoltak :a szöveget már lehet magyarul is
-
kekeeci
senior tag
Egy kis segítség kellene.
Néhány hónapja már nem játszottam, ma próbáltam felmenni, de bejelentkezésnél azt írta ki, hogy "hibás felhasználó, vagy jelszó".
Kinek lehetne írni, lehetőleg magyarul, a megoldás érdekében? (Jelszó-emlékeztető, új jelszó?) -
laszlohu
addikt
Hírek a köv. patchről :
a fejlesztők szabadságra mentek, ezért ez idő alatt a játék fejlesztése szünetelt.
forrás : Heatonline fórum
-
Napfénysüti
nagyúr
Az autókról lehet valahol értelmes leírást találni? Vagy egy ajánlást hogy melyik kategóriában mit érdemes venni? Már többször keersgéltem de még semmi hasznos anyagot nem találtam ebben a témában.

-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997
üzenetére

-
kekeeci
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Mikor rámjön, képes vagyok hetteken át napi 4-6 órát is játszani, aztán 1-2 hónap szünet

Néha elég jó partnereket lehet kifogni egy-két jó versenyhez. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
laszlohu
üzenetére
Én most is kénytelen vagyok billentyűzettel játszani, annyira nem tűnik vészesnek az irányítás. PT-vel még nagyon rég játszottam akkor hagytam abba mikor jött a Level-R. Azóta pihent ez a játék csak most találtam rá hogy Heat Online néven még megy gondoltam újra kipróbálom jól jöhet mikor épp nem tudok Forzázni.

-
laszlohu
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ez igaz, sőt a szervert is sikerült lag mentesíteniük, ettől függetlenül, ha visszajön a fiona(maggie) patch,
az irányítás ismét normális lesz, remélem, mert a jelenlegi formájában nem is hasonlít, sőt nagyon távol áll az eredeti, Project Torque - s irányítástól,
az eredetit úgy neveztem el, hogy simcade irányítás, részben simulation, részben arcade,
és nem kell hozzá feltétlenül kormány , billentyűzettel is jól irányítható lesz. -
laszlohu
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én már csak nagyon ritkán játszom, de néha bejelentkezem, nehogy elvesszen az accountom,
meg a megszerzett kocsik,
ha kijön ez az új patch, akkor biztosan visszatérek, -
Napfénysüti
nagyúr
Van itt aki még játszik ezzel a játékkal?
-
laszlohu
addikt
Most olvasom, hogy új regisztrálási rendszeren dolgoznak a spam - ek kiküszöbölése érdekében, majdnem biztos, hogy migrálás lesz az egyik
Heat verzióból a másikba(account), de ez nem lesz 100% - os, ezért bizonyos dolgokat nem lehet átvinni az új verzióba. -
Napfénysüti
nagyúr
Regisztráltam újra még anno PT-vel játszottam. Azért látom vannak változások ahhoz képest.

-
laszlohu
addikt
Engem az érdekelne, hogy a spiedo ( a kedvenc kocsim ),
Subaru, Evo milyen osztályokba kerülnek?újabban a Spiedo, meg a Subaru Class 7 volt
az Evo meg Class 6,talán most mind3 class 5 - ös lesz?
-
laszlohu
addikt
Jó lenne, ha kijönne már a Maggie patch ( alias Fiona ),
A Nevada SS Prime class 7 lesz,
A Nardo class 10,
megszűnik a dinamikus osztályozási rendszer
-
tomkatomi
tag
-
Ofi1978
csendes tag
válasz
Creative997
üzenetére
Crea,azt nem mondtam ,hogy minden hozzászólását elolvastam
majd ha nyugdíjas leszek 
hál' Istennek,hogy változnak az emberek
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Jól van már..... változnak az emberek...

-
Ofi1978
csendes tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Mariann és én voltunk csajok a magyarok közül (legalábbis nem tudok mást )

-
Ofi1978
csendes tag
válasz
Creative997
üzenetére
Lehet,hogy Kisa nem, én visszaolvastam...hát folyt a könnyem

-
Ofi1978
csendes tag
Sziasztok

Nekem is van egy csomó kép,de a legbüszkébb arra a tablóra voltam/vagyok/,amit(szintén) Lacika csinált ...
és valahol el is van mentve,csak nem találom sehol
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Még én is őrzöm a PT screenshots mappát

-
Creative997
őstag
Damn, mit találtam. Van egy csomó PT-s képem

-
Bekő Tóni
tag
válasz
tomkatomi
üzenetére
Kompatibilitást vagy mit tesztelnek. Win 8-cal. Meg az "újautók"-kal is gondok vannak még:

race-lobby viszont rendben lévőnek tűnik:
.
Üdv újra errrefelé
Remélem összefutunk még a játékban ha feltöltik az új cuccot.
Pár hete néztem a díjnyertes videódat, és még mindig nagyon profi. Be is dobom ide, hogy aki nem látta tudja pótolni : [link]
Kedv újracsinálónak sem utolsó a játékhoz
-
-
SylarHUN
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Voltak beszélgetések az tuti.

Nagy metálos vagy az már biztos (SlayerHUN)

Üdv:SylarHUN
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Hát inkább nem, elég volt visszaolvasni azt amit slayerhun_al beszéltem, így is majdnem lefordultam a székről.
Új hozzászólás Aktív témák

- Thermalright Assassin X 120 V2
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

De ha minőségre nem is, érzésre, meg amit át akartam adni vele, abból a szempontból valóban 

majd ha nyugdíjas leszek