Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Routeres94
csendes tag
válasz
tomkatomi
üzenetére
Szíves örömest elmondom. Egyszerű kis sztori.
Ez nem az én kormányom, csak kölcsön kaptam, de akié volt annak már nem kell, és olvastam róla, hogy rezgős, de nekem nem rezgett. Nem volt hozzá driverem, aztán én hülye rájöttem, hogy semmit sem veszíthetek azzal, ha a Logitech honlapján kotorászok egy csöppet. Lekaptam a Logitech Gaming Software-t, ez szolgál driverként a legtöbb Logitech játékvezérlőnél. Letöltöttem, feltelepítettem, akkor kéri hogy kalibráljam. Ott be lehet állítani a kormányt, pl. hogy hol ne húzzon meg hasonlók. Ez egy kis program, Logitech játékvezérlők helyes használatához feltétlenül szükséges.
A játékban pedig a Steering Ranget 200 fokra állítottam, mivel ennyit fordul a kormány, a Steering Helpet pedig 50 %-ra raktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5 , illetve 3,5 HDD BAZÁR
- LG 34UC79G Ultrawide 144Hz monitor
- Asus G14 GA402RK 32 GB, 2 TB + Anime Matrix /HIBÁTLAN
- Dell XPS 15 9570, 15,6" FHD IPS, I7-8750H CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050TI 4GB VGA, Új akku
- Dell XPS 15 9560, 15,6" UHD/4K Touch, I7-7700HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050, TPM X
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest