Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
válasz
SylarHUN
üzenetére
Sziasztok!
Nem értek veled egyet, ugyanis én rendszeresen olvasom a Német , ill. Angol nyelvű Level-R fórumot, és sokat az ott kértekből már megvalósítottak, csak idő kérdése, hogy mindent kijavítsanak. Amit a német nyelvű Level-R fórumon kértek, a HO játékban már felfedezhető. Lehet, hogy régen nem javították ki, amit kértetek, de mostanában már más a helyzet. Ha sokan írnak a support-ra, ill. a német, ill. angol nyelvű fórumra előbb - utóbb kijavítják.
A HO/Level-R még nincs kész, de szerintem bolondok, hogyha nem csinálják meg azt, amit a nagyérdemű kíván, ugyanis ez egyértelműen a végüket jelentené.
Csak egypár példa, amit már megvalósítottak a Heat játékban:
Dinamikus osztályozási rendszer : ugyanaz az autó lehet cl1 - es ill. cl3-as.
új CTF , TCTF mód
Drift mód
Remélem, hogy a SIM VS mód belekerül a Heat/Level - R játékba a köv. release-ekben!!!!!
Én csak azt nem értem, hogyha az új CTF, ill. Drift mód csaknem bugmentesen működik a Heat játékban, mért csak 18 - án, vagy később lesz Level-R-ben. Csak feszültséget szül ez a két program közötti különbözőség.
Új hozzászólás Aktív témák

- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő