Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Routeres94
csendes tag
válasz
Attka85
üzenetére
Szóval azt mondod, hogy a missionöket akárhányszor meg lehet csinálni, csak ki kell loggolni és vissza?
(Leginkább XP-t kéne gyűjtenem, mert itt dekkolok lassan 3 hete 50 és feles szinten, a pénz a Morellora már megvan, csak elhatároztam magamban, hogy még a Kitti beállta előtt szert teszek egy Morellora és valahogy űgy tűnik nekem, hogy RP-t könnyebb szerezni mint XP-t.
) Amúgy ha nagyon muszály és rászánom magam, akkor tolok egy 80 (ideálisabb esetben 60, mert az csak fél óra az Intimidatorral és kb. ugyanannyit fizet mint a 80) körös TA-t a Sunbayen. Nagyjából 15000 RP-t és 10000 XP-t hoz a konyhára. Most szorzóval tolom, van még néhány, csak unalmas egy idő után a TA...
Remélem követhető voltam, kicsit kába vagyok így 8 tanítási óra után.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Assetto Corsa EVO
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Bivaly Lenovo Thinkpad T14 gen6 (Magyar Core Ultra 7 265U 32Gb DDR5 1Tb SSD 33 hó GARANCIA)
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.20
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Leginkább XP-t kéne gyűjtenem, mert itt dekkolok lassan 3 hete 50 és feles szinten, a pénz a Morellora már megvan, csak elhatároztam magamban, hogy még a Kitti beállta előtt szert teszek egy Morellora és valahogy űgy tűnik nekem, hogy RP-t könnyebb szerezni mint XP-t.
) Amúgy ha nagyon muszály és rászánom magam, akkor tolok egy 80 (ideálisabb esetben 60, mert az csak fél óra az Intimidatorral és kb. ugyanannyit fizet mint a 80) körös TA-t a Sunbayen. Nagyjából 15000 RP-t és 10000 XP-t hoz a konyhára. Most szorzóval tolom, van még néhány, csak unalmas egy idő után a TA...