- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
quadroracer #26496 üzenetére
Ez több dolog miatt is rossz hír.
1. PT-vel nem játszik szinte senki.
2. Akkor aki most költött az LR-re az elveszti.Viszont, hogy kötekedjek, mert ez már megszokott tőlem.
Nem lett volna szabad a Gamigo-nak engedni a Magyarországi befizetéseket, mert ezzel szerződést szegett.Nem tudom miért ez a szarakodás az ip-blokkal, törölni kellene mindenhonnan, aztán mindenki ott játszik ahol akar.
-
PaJa1
őstag
válasz
Azzal az a baj, hogy ott csak magunkkal fogunk tudni játszani. Tegnap is az egyik magyar volt bent simben jelszavas szobában és ennyi, kifújt a simben játszók száma.
Írásjel után pedig szóköz jár vagy sortörés, nekem így tanították. A tűzróka alá is húzza ha hiányzik.
Milyen a DFGP? Logi az is, rossz nem lehet
Tegnap este óriási könnyítést vettem észre karrier módban, ami a billentyűsök malmára hajtja a vizet. Kíváncsi vagyok, hogy még megvan e, ha igen akkor máshol is előjön e.
-
dokar
addikt
válasz
na ne már, tegnap óta tolom új kormánnyal (DFGT), ha nem lesz elérhető a LR, akkor ****** *** a ** ***** ******-t!
-
quadroracer
tag
Hi all!
Egy kis helyzetjelentes:
- A betara meg varni kell, mint olvashattatok korabban, egyenlore meg nincs meg a pontos datum az indulasrol, amint lesz konkretum, itt es/vagy a beta oldalan olvashatjatok.
- A LEVEL-R-rel kapcsolatos fontos info: A kiadok nem tamogatjak hogy ti (a magyar jatekosok) mindket szerverre felmehessetek. Ezert a regi dontes marad ervenyben (ahogy anno kertetek) a magyar jatekosok a PT szerverehez tartoznak.
A nemet szerveren jelenleg nincs IP ban feletek, de ugy tudom ez mar csak ideig oraig lesz igy. Tehat barmikor elofordulhat hogy mar nem tudtok oda belepni. (gondoltam szolok, hogy inkabb tolem tudjatok meg, mint a kesz tennyel idegesen vitassuk meg).
Egy szo mint szaz, arra keszuljetek, hogy a PT-ben tudjatok folytatni a karriereteket. (Valoszinuleg nemsokara felfrissitik az USA szervert is, ugyhogy nagyjabol azt fogjatok kapni, mint ami a Level-R-ben van, ennek idopontjat sajna nem tudom megmondani, mert ezt csak ok tudjak).
Remelem elkeruljuk a kellemetlensegeket azzal hogy fel tudtok keszulni a Level-R szamotokra valo bezarasaval.Probaltam amellett kardoskodni, hogy mindket vezio elerheto legyen szamotokra, de ugy nez ki ez a kiadoknak nem erdeke, ugyhogy a tovabbiakban sem szabad erre szamitani
Koszonom a figyelmet!
Udv,
Laca
-
kekeeci
senior tag
válasz
ABnormal #26493 üzenetére
Amúgy pedig, ha - mint hírlik - a PT is ugyanolyan lesz, mint a LevelR, akkor mi értelme van otthagyni??
Kicsit más; már több hozzászólásban is láttam, hogy egyesek az írásjelek után elfelejtkeznek a szóközről. Engem eléggé zavar, főleg, hogy a Firefox helyesírás ellenőrzője se jelzi hibának.
-
Amur
addikt
Megszünt a skeleton key a level-r-ben? Beváltani sem engedi a mission-öknél,
az explorerben pedig a kérdőjelek nem adnak már csak gps minimapot meg hasonló baromságokat.. -
ramihu
tag
Örülnék egy M6 nak mert ha továbbra is marad csak a panama akkor nem lesz cl6 os autóm. (Nincs rá logikus magyarázat de valahogy nagyon idegen tőlem a panama már a PT-s idők óta)
-
PaJa1
őstag
válasz
ramihu #26478 üzenetére
Hírdették, hogy lesz BMWre is licensze a játéknak, a csatornaválasztón is ott virít már az 1es meg a BMW embléma, de a játékban nem láttam. Engem annyira nem is izgatnak. Cl2ben ott az MX5, Cl4ben az 5 lépcsős Stallion, cl6ban meg Panama ami engem érdekel, az M6 különben sem tetszik. Az offroad cl4 x5re viszont kíváncsi vagyok.
Továbbra is lehet majd CTFezeni, csak lesz egy csapatod, társaid. Driftelni meg lehet sim módban, lvlRben itt lehet indulni a drift autókkal bár a szabályzat tiltja, hogy nem a módnak megfelelő autóval induljanak, de azért látni vs módban drift autókat.
-
ramihu
tag
Ilyet láttam egy level-r fórumon:
BMW 1 Sports Hatch ---> Klasse 2
BMW M3 Coupe --------> Klasse 4
BMW M6 Coupe --------> Klasse 6
BMW X5 M -------------> Offroader Klasse 4ez csak ábránd/találgatás vagy van valami reális esély is rá? (youtube on csak egy bmw 1 es videot láttam a játékból)
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #26471 üzenetére
Az aeria forumán GM írta, hogy egyelőre ezek a játékmódok nincsenek. A CTF helyét átvette a Team CTF, driftelni meg lehet simben. Bár szerintem jó volt a pontozásos drift mód, reméljük visszakerül az is majd idővel.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997 #26466 üzenetére
jatekmodok teren? akkor nem lesz tobbe drift es CTF ?
-
wazup86
tag
én azért nem értem ezt, mert most szépen aki PT-be jár,és nem PH-s örülni fog,hogy hu végre új lett a PT és vesz majd ott kocsit és egyebeket, aztán majd jön az,hogy hopp nem engedi be a PT, mert a magyarok Level-Rhez kerültek...
-
SylarHUN
senior tag
Ez tök jó! Végre!
A baj csak annyi, hogy ettől még nem lesz több játékosok a PT-ben.
De ne legyen igazam.
-
erdol
senior tag
válasz
Creative997 #26466 üzenetére
A csodálkozás tárgya az lehet hogy a Kitty lesz meghirdetve open bétára és levelen még Júlia sincs.Érted?Én nem értem de nem is érdekel jöjjön végre és kész.
-
Creative997
őstag
Én csak azt nem értem mit csodálkoztok. Eddig azért volt a sírás hogy nincs semmi, most lesz és nem értitek? Nem értem...
Kb az jön ami most a LR-ben van, külsőleg és játékmódok terén, de hogy mi lesz a változás azt nem tudom.
1 év után... Cleo és Diane között volt ennyi idő de a Cleo volt az első build asszem és akkor még teljesen új volt a játék. A mostaninak már rég meg kellett volna jönnie -
Bazzzs
senior tag
Elvileg szerdán megkapja a Kitty buildet a PT. A megjelenést követően tervbe van véve egy leárazás is.
-
ramihu
tag
A zoltan72 nevű "nagy tudású" level-r játékostársam nem olvasója véletlenül ennek a fórumnak?
-
wazup86
tag
win7-el most amúgy is probléma van
mármint értitek..
mondjuk most én megoldottam. most már nincs fekete háttér
am szerintem felesleges a legjobb oprendszert felraknod win7 64 bit, ha játszani használod a gépet.
-
DRPCDoki
tag
-
Malibutomi
nagyúr
Közben utánatúrtam és ez a "display driver not responding but succesfully restored" tipikus Vista/Win7 hiba, rengeteg embernek előjön
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Malibutomi #26451 üzenetére
Win XP kell annak a konfignak,teljesen stabilan és optimálisan futna vele minden progi.A Win7-nek sokkal de sokkal nagyobb a gépigénye.
-
erdol
senior tag
válasz
A 2600+ semptron is karcsú lehet már talán.Határeset hogy kevés.Persze az elsötétülés video probléma lehet.
-
wazup86
tag
válasz
2x512memo mellett win7 64 van fent?
-
ABnormal
őstag
válasz
Gaz 78 #26449 üzenetére
RADEON 9800 PRO specification at the time of its announcements:
Fab process: 0.15 micron;
Transistors: 115 M;
Core clock speed: 380 MHz;
Memory bus: 256 bit DDR (DDR II will possibly be supported later);
Local memory size: up to 256 MB;
Memory clock speed: 340 DDR (680) MHz, 24 GB/s bandwidth;
Interface bus: AGP 8x, 2 GB/s bandwidth;
Full support of DX9's main features:
Floating-point 64 and 128 bit data formats for textures (including 3D and cubic textures) and frame buffer (vectors of 4 components of F16 or F32);
Pixel pipelines with floating-point arithmetics (F24[4] or F24[3+1] calculations);
Pixel Shaders 2.0;
4 independent vertex pipelines;
Vertex Shaders 2.0;
N-Patches hardware tessellation with Displacement Mapping, and, if possible, adaptive detail level;
New F-buffer technology supports almost unlimited pixel shaders.8 independent pixel pipelines
8 texture units (one for pixel pipeline) supporting trilinear filtering without speed loss and a combination of anisotropic and trilinear filtering.
4-channel (4 64-bit channels) memory controller connected to the accelerator's core and AGP switch on the peer-to-peer basis;
HyperZ III+ memory optimization technology (Fast Z Clear and 8x8 depth buffer compression, Hierarchical Z Buffer for fast visibility checking);
Additional optimizations for speedy operation of the double-side stencil buffer.
Early Z test (pixel shaders work only for visible pixels);
Hardware acceleration of MPEG 1/2 unpacking and compression, VIDEOSHADER technology (arbitrary processing of a video flow with pixel shaders);
Two independent CRTC;
Two built-in 10bit 400 MHz RAMDAC with hardware gamma correction;
Integrated TV-Out;
Integrated DVI (TDMS transmitter) interface, up to 2043*1536.
Integrated general-purpose digital interface for external RAMDAC or DVI transmitter and for coupling with TV tuner.
FC packaging (FlipChip).szerintem csak túlmelegszik az a 9800pro és a driver lekapcsolja...
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Malibutomi #26448 üzenetére
Szia!
A videokártya driverére tippelek.Bár nekem is régi kártyám van de megy normálisan,leszámítva a menu szaggatását -ez objeltív probléma.Variáld a drivereket,rakj fel régebbit ,majd újabbat.Nekem x300 Radeon kártyám van ez 2004-es és csak 2-3 évvel fiatalabb a tiedénél.Az ehhez tartozó 2004-es driverrel és egy nemrég letöltött újabb driverrel is megy.
Azt nem tudom,hogy a 9800Pro tudja-e a DirectX 8-at mert az a minimum shader amit be lehet állítani ill. amiben elindul a game.A kép elfeketedéséből tippelve sanszos,hogy nem tudja.A játék autómatikusan a DirectX 9-et lövi be,nézz rá és állítsd át DX 8-ra!
-
Malibutomi
nagyúr
Sziasztok, kellene nekem egy kis help, ma raktam fel a level r-t, megy is, de tök random megáll az egész, vagy 10 másodpercre, aztán tök fekete lesz a kép, és aztán jön vissza minden. Csinálja verseny közben is meg a garázsban is. Mi lehet?
-
PaJa1
őstag
válasz
daniel1996 #26444 üzenetére
Ez alatt mit értesz?
-
daniel1996
csendes tag
Hogyan csinálhatok fun-t ? régen jáccottam...
-
bix-
tag
Nincs valakinek kulcsa real time racinghez? Megköszönném.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
-Draco- #26441 üzenetére
A legtöbb játékos a saját előítéleteinek a rabja és inkább kilök mert azt feltételezi,hogy te vagy én vagy más kilökné őt ha megelőzne.
Olyan szobákkal találkozni rendszeresen,hogy Clean Drive,Fair Play és mégis megy a roncsderbi.Nincs rá reakció az adott szobában a roommasterek felől.Dehát mit tudunk tenni...
Aki tudja,hogy az adott futamon bűnös volt az a meccs végén gyorsan elszivárog mert tudja,hogy kick lenne a vége.Az lenne a legjobb,ha ghost on lenne szélárnyékkal mint az eventeken
-
-Draco-
csendes tag
Lenne igény egy olyan játékmódra ahol ghost módban indulna a verseny 3-4 kör időmérőként és utána a helyezések szerint egy hosszabb verseny ghost offban.
Lehetne akár a sim mód ilyen.
Levelen katasztrófa a sok majom aki az autó hátulját piszkálgatja hogy kipördülj.Akkora listát lehetne írni hogy a végén meg nem lenne kivel játszani. -
SylarHUN
senior tag
Most azért szomorú lettem.
Ha ennyire nem akarja a gamigo a béta nyitását, akkor biztos egész izgalmas dolgok lehetnek benne.Pedig ez sokat mondó volt.
"A jelenlegi kliensben található tartalmat kezeljétek bizalmasan, azaz ne osszatok meg másokkal shotokat, viedókat, komplett leírásokat!"
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
quadroracer #26433 üzenetére
Köszi az infót,jó pihenést neked is...
-
ramihu
tag
A Júlia milyen változásokat fog okozni a level-r ben?
-
-
wazup86
tag
úgy látom nem
2hét, de ha jól olvastam Level-R frissül Júliával
-
wazup86
tag
holnap indul a béta?
-
PaJa1
őstag
válasz
ramihu #26429 üzenetére
Nem feltétlen gyengébbek. A statisztika keveset árul el az autó tömegéről és kezelhetőségéről. Amiket mondtál azok tényleg nem erősek az osztályukban.
Bár a Toyota eléggé pörköl cl4ben, nem vall szégyent a Stallion ellen. Cl3ban egyértelmű a Cobra, ha csak nem lassú nehéz terepű pályáról van szó, itt villant a Corus R4, igaz ez is RPs. A cl4es golf akkor érne valamit ha a GTi összkerekes lenne. Fronthajtással nem sok esélye van cl4ben.
Amit én nem értek az a TA PRO, fantáziakocsit APért adni ?!Tegnap béreltem egy Intimidatort. Kb 4000be került és nyertem vele 7,5 ezret
-
ramihu
tag
Ma jöttem rá hogy nem is rossz ez a battle izé játék mód! Nem egy CTF de azért kikapcsolódásnak megteszik.
Az AP kocsikat azért nem teljesen értem, az adataik alapján jóval gyengébbek mint az RP kocsik pl CL 3 ban a sirocco, gondolom ezért nem látok túl sokat belőlük. CL 4 ben meg ott van a golf abból aztán játékosnál még tényleg soha nem láttam egy darabot sem.
-
JackShephard
tag
Én az első beta teszt fázisban benne voltam. Szerintem jó kis szimulátor, bár akkor még nem voltak igazi nagy csaták és talán 2féle autóval lehetett csak menni, Ha jól tudom most már több lehetőség van. Ahogy Hugo írta vannak olyan kiírt tesztek, amikor valós versenyzők ellen mehetsz, egy kis technikai trükkel.
Szerintem jelenleg a legélvezetesebb és "virágbolti" verzióval simán működő online játék még mindig az rFactor, rengeteg a mod rá és nagyon jó a fizikája. Paddal is iszonyú élvezetes, kormánnyal tuti császár lehet -
PaJa1
őstag
Na most nekem is fehérség van a PT indítójában, de a játék fut rendesen.
-
ramihu
tag
Szerintetek melyik pályán lehet leggyorsabban megcsinálni az 50 clean sector eventet?
-
ABnormal
őstag
elindítottam a pt-t,kár volt...
-
PaJa1
őstag
Nálam is jelentkezett az el nem indulási jelenség. A lvlR nem indul angol nyelvvel miután elindítottam a bétát. Egyéb nyelven indul.
Nos, azt csináltam, hogy a bétában a német nyelvet választottam ki, elindítottam, kiléptem, lvlRt visszaállítottam angolra és megy.
A PTvel nincs baj ilyen téren. -
SylarHUN
senior tag
válasz
hugoagagyilo #26418 üzenetére
Köszönöm megoldódott.
-
Amur
addikt
válasz
hugoagagyilo #26418 üzenetére
Amit én leszedtem az 454mb.Az lehet a rossz? neked más van meg?
Az pedig érdekes lehet egy hús vér versenybe belecsöppeni! -
hugoagagyilo
tag
Hát ugy kb fél élve játszadozom vele.Vannak meghivásos versenyek amire időben kell regizni,egyébként meg gépi ellenfelekkel sajátmagaddal ghost illetve az idővel kell megküzdeni.Egyébként full szimulátor a GTR sorozatnál megszokott modon kezelhető irányitható.A lényege hogy valahol rendeznek egy autó versenyt ahol minden autóra felkerül egy jeladó,és Te otthonról részt vehetsz a versenyben.Sajna angol tudásom hijján ezt nem mertem még bevállalni.Szokott olyan is lenni hogy egy igazi versenyző Ts en keresztül segit kielemezni a köridődet és ad némi tanácsot mit csinálsz rosszul vagy mi van rosszul beállitva az autón.Szóval a jó angoltudás elengedhetetlen a játék maximális élvezéséhez.Aztán ha vége a bétának fizetős lesz még nem tudni mennyibe fog kerülni.
Wolfinak:322 mb ha gondolod feltöltöm valahova.
-
Amur
addikt
Most kaptam béta kulcsot a Real-Time Racingre.Valaki tesztelte már?
-
Amur
addikt
-
hugoagagyilo
tag
válasz
kojak01 #26408 üzenetére
Ha LeveR akkor az oldalukon belépsz amivel regeltél,vagy az aktivácios linken amit emilen kaptál érkezel a LevelR-be.A lényeg ha ott be enged a jelszavaddal akkor válaszd ki a játékok közül a levelR-t és alul nyomkodd végig az oldalakat és a végén kiirja sikeres regisztráció a LevelR-be.Utána már beenged simán.
-
PaJa1
őstag
válasz
kojak01 #26408 üzenetére
Egyszer jó lenne ha pontosítanád melyik játékról beszélsz.
Ha a fentebb linkelt LvlRt töltötted le és azzal próbálkozol, akkor a gamigonál regisztrált felhasználóddal kell belépni, miután hozzárendelted a játékot a felhasználódhoz a GamigoAccountSystemben. Lehet, hogy már nem kell, nekem azt hiszem már automata hozzárendelte, mert a lvlr oldalon keresztül regeltem.
Ha a témaindító HSZben lévő PTt töltötted le akkor meg az aeriagamesnél regisztrált felhasználóval tudsz belépni, a PTben még mindig nem működik a numerikus bill, így a számok írásához a qwertz felett lévő számokat célszerű használni.
KiS éS NAgY betűkre ügyelj a jelszónál.(#26409) wazup86
Nem felvenni, hanem el kell használni ennyi cuccot este 10ig, egy futam alatt meg lehet csinálni. 15 témának kell elfogynia a csomagtartóból. -
wazup86
tag
ezt a battle itemes eventett nem értem 5000RPs, 15db fegyvert vagy védelmet valamit fel kell venni battle módban gondolom,én már felvettem nagyon sokat még se adja meg,használtam is őket.
-
kojak01
csendes tag
helló! valaki segítsen!amikor elinditom a játékot kér : ACCOUNT NAME:
PASSWORD:
beírtam és nem enged be Woring name or password!
köszi előre -
ramihu
tag
Nahhh arra egy nap nyomogatás után rájöttem hogy a gamepad + kezem + hátsó kerék hajtás nem kompatibilis egymással. Kénytelen leszek egy darabig pihentetni a cobra-t és beruházni egy cl3 as corus ba. Csodásan kanyarodik: mint egy megrakott IFA
de legalább nem csúszkálok vele jobbra balra.
-
kojak01
csendes tag
köszi
-
hugoagagyilo
tag
Már uj a netkapcsolatunk de evvel talán még nem is probáltuk,vagy fel sem tünt hogy müködik a dolog.Bár Dark mostanában piszkosul elfoglalt ha éppen meg nem akkor meg megprobálja kipihenni az elfoglaltság fáradalmait.
Régebben Hot Spot-on keresztül kaptuk a netet,tudtunk játszani egyszerre a játékkal csak egy szobában nem!Külön szobában minden további nélkül.
Majd megejtjük ezt a felhivásnak való eleget tevést a több felhasználórol ha letisztázodik hol is lehet tovább folytatni a karriert. -
SSP33DY
aktív tag
Örülök, hogy vagytok még egyáltalán
Akkor nyomom egy kicsit ezt is, azt is
Bár LevelR-ben még erősen a cl1 lesz egy darabig(mert a Pt-be tettem a malac perselyemet anno...
)
A Bétát meg mindjárt telepítem.. kíváncsi vagyok "micsoda csoda" újítást csináltak.. Bár ha PT Beta.. még a fullos is itt-ott bajos
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest