Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Routeres94
csendes tag
válasz

laszlohu

üzenetére
						(Ez most jutott eszembe a Morelloval kapcsolatban)
Engedjétek meg, hogy röviden leírjam a Project Torque és LevelR játékokkal kapcsolatos pályafutásom történeteét.
Tényleg pöpec kis magyar fejlesztés mindkét program. Személy szerint, én 2009 októberében kezdtem játszani a PT-vel (sőt, még a fateromat öcsémet és öcsém 3 osztálytársát is beszerveztem játszani), ez idő alatt (a megszüntetéséig) elmentem 66-os szintig, benne voltam a második legjobb klánban (azt hiszem Burnout Paradise volt a neve) megvolt majdnem az összes autó az AP-sokat kivéve, a Morellot már nem sikerült megszereznem (bár akkor nem is lehetett mindig kapni). Az Isabelle verzió volt aktív akkor. Sokat játszottunk vele, erre nyáron beütött a krakk. A LevelR egyfajta mentőövként szolgált. Nyáron kezdtem a LevelR-ben Routeres néven accountot, az elődömet, a PT-ben élt Racedriver94-et, pedig faterom viszi tovább, szintén a LevelR-ben.Röviden ennyi lenne, gondoltam ezt is megosztom veletek.

Apropopó Heat Online: túlzottam sokat nem tudok róla mondani, mert olyan keveset játszottam vele (kipróbáltam, mikor megjelent és a Leila patchet), már nem akarok abba is annyi időt fektetni, mint a LevelR-be, vagy anno a PT-be.

Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
 - Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
 - Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
 - új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest