Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
válasz
Viper26
üzenetére
1.: Cl1-ben a Lion a legoptimálisabb választás, + a Kawa a hátsókerék hajtás miatt, Cl2-ben az uzsidoboz.
2.: Ha aranyra megcsináltad a küldiket, ezüstre és bronzra bármikor megcsinálhatod újra (belépésenként egyszer)
3.: Ha az összes license küldetést megcsinálod (elég bronzra), akkor a szoba készítésnél elérhetővé válik a Sim mode jelölőnégyzet, oda raksz egy pipát.

-
Viper26
nagyúr
Sim módban hogyan tudok szobát csinálni?
-
Viper26
nagyúr
Ha többször megcsinálok egy challenge-et, akkor már nem adja x alkalommal az rp-t/xp-t?
-
Viper26
nagyúr
Ahogy látom a kormány elfordulásához nem lehet a kormányszöget hozzá lőni, így akkor nem lesz valami pontos sajnos.

A player info meg pontatlan adatokat tárol, 1-2 versenyem hiányzik.Bár lehet ez csak nekem újdonság.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Nekem 25 megás nettel 152.
-
JetiRulez
őstag
válasz
Viper26
üzenetére
Van, hogy az ellenfél kocsija önkéntelenül neked megy, olyan nagy a pingje. Az a másik, amit utálok. Össze-vissza repked, kacskaringózik, a föld alá süllyed és egyszerűen nem mered megelőzni.

TA-t azóta nem játszom, hogy 60-ból a 40. körnél megadta magát a Zinternet.
Megcsináltam majdnem az összes Single küldetést, így lett annyi pénzem, hogy az összes Class1 kocsit megvegyem teljes tuninggal, így bármelyik olyan társasághoz tudok alkalmazkodni. Van még 3 napig kölcsönbe egy Hexan, amivel Wanganon gyűjtök.
-
Viper26
nagyúr
-
PaJa1
őstag
Ghost nélkül nehezebb, sőt egyenesen keserves a játék mivel rengetegen nincsenek tekintettel a másikra és ez a játék elég sokáig szellem módban futott, ahhoz vannak szokva a régi arcok. Ha netán sikerül vezetni tudó és a másikra odafigyelő tagokkal összefutni akkor félelmetesen jó versenyeket, izgalmas csatákat lehet menni (nem a battle módra gondolok
). Régen ha jól emlékszem sem volt ghost mode, de akkor az incidensek száma is jóval kisebb volt.Nekem a lvlRnél megjelenik a start gomb, bár frissítést nem töltött, csak ellenőrizte a fájlokat.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Szerintem is még csak a bétán van. Aki tesz be olyat az átmegy a többin és ők is átmennek rajta.
SSP,
LvlRezni még lehet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Viper26
nagyúr
Hol találom a ghost-ot a cuccok között?

-
SSP33DY
aktív tag
Szevasztok...
Szomorúan látom, hogy a PT tényleg megy a levesbe...
level 90-professional, minden küldi/licence gold..
3300AP, és 1,7millió RP....szinte minden a shopban kapható cuccból 100 darab.. fasza...
Hát szép volt, jó volt.. ámen
-
-
buvez
tag
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
nekem is ugyanazt a hibakódot dobja, mint neked
és ez van a log fájlban:
10.07.25 21:05:49 Download error in file:M:\LiveUpdater_v9\UpdaterLib\cDownload.cpp function:cDownloader:: Download line:608 retry:30
10.07.25 21:05:49 Error message: Failure when receiving data from the peer
10.07.25 21:05:49 Error info: url:/header3.dat -
[HUN]Dani
őstag
Sikerült belépnem a játékba, nem tudom mit csináltam de jó lett.
A Level-R-ben is lehet olyan eventeket csinálni amiben AP-t kap az ember? -
ALIENwoods2
csendes tag
Amm, félreinformálás ellen, továbbra is Július vége a PT zárás.
Elsőre augusztust írtak de a topikban updatelték:
"The final burnout schedule:
July 15th 2010: Shut down of both the in game and web item malls from making purchases of AP Items. RP currency will still be usable during this time. During this time we will be unlocking just about all unreleased items and running nonstop events in the game for prizes. This includes the unreleased cars that have yet to make it into the game.July 17th through July 30st: Daily events will be run that give out numerous prizes and locked items that have not yet been released in PT.
*Edit* Date is changing sorry guys.*
July 30 2010: Complete shutdown of the game servers.August 3rd 2010: Closing down of PT Forums. "
http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=872945
-
[HUN]Dani
őstag
A level-r továbbra is megáll checking file-nél, mi lehet a baj? Valami ötlet vagy tipp?

-
Viper26
nagyúr
Na lehet csak nekem újdonság, de ahogy látom ghost tényleg nincs, a sim mód sincs sehol... Ez azért csalódás.

-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Majdnem...
Corus: Corsa - Focus
Panama: 911 GT2
Ranger: Jeep Scrambler
Corall: SwiftAzért hasonlít több modellre is egy játékban szereplő autó mert azok is marhára hasonlítanak

-
smk17
tag
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Velem is ez volt a helyzet . 40 ről 88ra . 15 millió XP , és RP plussz .
Szerintem már csak azért akciózgatnak , mert aug 2 től úgyis vége . Mindenki " Vegyen amit csak tud " .Nembaj . Ha a Level R továbbra is működik , akkor majd ott újra kezdem , mert így már csak autó tesztelgetésre jó az egész .
Gondolom a Level R nem fog megszünni ugye ?
-
Hokitojas85
tag
A corall spire szerintem egy régebbi nissan micra: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/88/Nissan_Micra_front_20071212.jpg
-
[HUN]Dani
őstag
Én tegnap este 1 óra alatt léptem fel 70-ről 87-re. és lett összesen 15m rp-m.
-
korbi.
csendes tag
tegnap tényleg volt egy kis Bug a Pt-n. másfél Órát játszottam és ugrottam 4 szintet. közben kaptam 11milla Rp-t.másfél éve hogy örültem volna ennek

-
smk17
tag
Á nem próbálkozom inkább . Egyszerűen nem tudom feltenni a level-r t . Mindíg kiakad rá a win7 . Pedig most jeleztek vissza hogy a regemet elfogadták .
Na nem baj addig PT .
Apropó fent lehet egyszerre mind a 2 játék ??? (De külöm kölön sem hajlandó menni a level-r) -
smk17
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Kösszi most már tisztább a kép .
De Corus S3 nekem is olyan NISSAN ALMERÁS inkább .
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Nekem is szar már megint, pedig próbálgatom többször is, gépet is újraindítottam többször is, de nem lett jó..
-
kekeeci
senior tag
válasz
Gaz 78
üzenetére
Az én listám:
Corus S3 VVT-S: -- Nissan Almera
Miyato Wizz 1.5 Tsport: -- Honda Jazz
Lion Executive Sedan: -- HONDA accord ex 2.0 i 16v | Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution II
Hexan GT: -- BMW E24 M635CSi / M6
Invictus Corall Spire Gti: -- VW Golf MK1 | Yugo | Maruti | 1985 Suzuki Swift Gti
Invictus Cobra Coupe: -- BMW Z3
Invictus Phoenix 400 HO: -- Pontiac Firebird 1968
Panama GT Ray: -- Porsche 911 Carerra
Morello S-Type: -- Lamborghini Miura Concept
C-Racer 4x4: -- Suzuki Vitara / Jimmy
Lagoon Destroyer: -- Cadillac Escalade 6.2 V8 Aut Sport Luxury
Invictus Ranger 4x4: -- Willys Jeep | Jeep WranglerA többi megegyezik az előttem felsoroltakkal.
-
Creative997
őstag
Corus: '98 Honda Civic hatchback
Lion: Peugeot 306 Sedan
Kawana: Suzuki Capuccino
Miyato Wizz: Toyota Yaris/Chevrolet Aveo 5
C-Racer: Mitsubishi Pajero
Quadro: Audi Quattro
Hexan: '89 Mercedes 190 E
Cobra: BMW Z4
Stallion: Ford Mustang
Phoenix: Pontiac Firebird
Lagoon Destroyer: Cadillac Escalade/Lincoln Navigator
Ranger: Jeep Wrangler
Harpoon: Dodge Charger
Spiedo Forte: Lancia Delta
Panama: Porsche 911 (996)
Morello: Lamborghini Miura -
smk17
tag
Jó lenne tudni , hogy ezek a fantázia autók milyen létező autók alapján készültek .
Annó a L.A ban nagy nehezen rájöttem hogy milyen autók vannak elmaszkírozva . De 1-2 abban is kérdéses volt . A PT ben meg rengeteg ilyen van . Valakinek sikerült már rájönni ? -
Viper26
nagyúr
Na, fél óra alatt 2-esről 8-as szintre feljöttem.

Jó kis kocsi ez a Corus.Még azon gondolkozom kell-e a kormány hozzá vagy sem.
Hugo:
Újra csatlakoztam.

-
Gaz 78
aktív tag
az elöbb felmentem PT Beta-ra....
az is minek megy,hisz senki sincs ott.... -
kekeeci
senior tag
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Én most is bent vagyok, nem lehet, hogy az internet kapcsolatoddal van gond??
-
bakosgabor57
őstag
LevelR megint nem indul a délelőtti "majdnem" belépés óta, mivel akkor is csak a logging in-ig jutottam ...

-
smk17
tag
-
-
smk17
tag
Üdv mindenkinek !
A mai napon érdekes dolog történt a PT-ben beléptem , és építgettem a karierem már 39-es szinte voltam . Mikor a 40 et elértem , a versenyből visszalépve nagy Gratulation tábla, és egyből berakott a 88 as szintre.
Ráadásul kaptam vele 15 000 000 xp és Rp-t egyaránt .
Jó Jó örülök neki , meg azt veszek így amit akarok , de a játék élménynek így annyi .Szerintetek ez szerver hiba volt , vagy valami akció ???
-
[HUN]Dani
őstag
Most nézem elkezdte patchelni, nem tudom mi lehetett a baj, de azért köszönöm szépen.

-
kekeeci
senior tag
válasz
bakosgabor57
üzenetére
-
bakosgabor57
őstag
Eddig nem volt gond a LevelR -el, sajna úgy néz ki, vagy visszaállították az IP-korlátozást, vagy valami más gabaj van, mert mint ahogy Dani írja nem Update-el, és nincs Start ...
-
[HUN]Dani
őstag
egy hetre? erdekes. mindegy.
letoltottem a level-r-t de ott valami error van. elinditom es amikor irja hogy checking files akkor megall es kesz. mi lehet a gond.? -
Viper26
nagyúr
Elég sok kihagyás után újra itt.

Beszerzem a legújabb LR-t valahonnan, aztán mehet a TA ezerrel.

-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Köszönöm a választ, hát, ebbe belefutottam.

szerk.: Most léptem be, és már működik. Aki a délelőtt folyamán nem tudott játszani, az most jöjjön!

-
X3B6O0X
aktív tag
Jó napot kívánok, hát én is regisztráltam erre a "csodára".
13-as szinten járok, a nicknevem aláírásban.
Ma fellépett egy probléma. Mikor bejelentkeznék (legfrissebb upgrade-del, 2798-as számú) a Level-R-be, [701]-es hibaszámmal nem enged belépni (server is shut down). Kérdés, mitől? Nektek sem engedi a belépést?
Legyetek szívesek válaszolni, mert ma is fejlődni akarok.
-
luckR
csendes tag
Sziasztok, most regiztem a játékra, de ezt írja ki és ha okra nyomok akkor eltünik az ablak és nem történik semmi:
-
JetiRulez
őstag
Huzamosabb idő után ismét felmentem pár szerverre ma. Volt, ahol többet időztem, mint kellett volna. Nevezetesen egy d0ct3rk1ll nevű figura húzta ki a gyufát. Sportot űzött belőle, hogy mindig kilökje az őt megelőzőket. Miután engem is már többször kilökött, berágtam és visszavágtam neki. Aztán még neki állt feljebb, hogy feljelent az adminnál, bannoltat, meg noob vagyok. Bolond!

-
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Köszönjük.

-
Creative997
őstag
válasz
kekeeci
üzenetére
Nos,
Start menü, futtatás. Oda beírod hogy regedit. Bejön egy ablak Rendszerleíróadatbázis-kezelő néven. HKEY_CLASSES_ROOT -on belül megkeresed a .rpl mappát, ott kell lennie az InvictusReplayFile-nak. Aztán HKEY_CLASSES_ROOT és megkeresed InvictusReplayFile mappát, azon belül shell/open/command. Commandban a névre kattintva az ottani értéket kimásolod (ctrl+c). Majd a shell-re jobb klikk Új -> Kulcs és adsz neki egy tetszőleges nevet, pl Open PT with Fiona. Majd azon belül is csinálsz egy commandot (jobb klikk Új -> Kulcs és command névre), belépsz oda, majd a korábban kimásolt értéket beilleszted. Fontos hogy a projecttorque.bin elé szúrd be annak pontos elérését (nálam ez így néz ki: cmd /c start /D"C:\games\AeriaGames\ProjectTorque" "Replay file" "C:\games\AeriaGames\ProjectTorque\projecttorque.bin" "%1"), azaz hülyén hangzik de 2x lesz benne az elérés. Majd jobb klikkel megnyitsz egy .rpl fájlt és ott lesz és már indul is, de csak offline.
-
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Oszd meg velünk a titkot

-
Creative997
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Na közben kaptam segítséget, elég bonyolult volt mivel angol kommunikációval történt... De már működnek offline. Akit érdekel elmondom, mondjuk ha valaki akar még videót régi replayekből.
-
ALIENwoods2
csendes tag
Fene, az SLModders crew penaltzt kapott mert a 8-ból nincs meg 4 ember, csak 3 jelenleg, szóvala ki szertne csatlakozon

-
Creative997
őstag
Miért van az hogy a mentéseknél csak az explorer és a TA maradt meg? A driftet, dragot, CTF-et még megértem (habár tök király mentések voltak utóbbiaknál), mert ezek a módok eltűntek, de a Sim mentések miért nincsenek benne a játékban? Van 182 replayem és alig mutat a játékban valamit.

-
PaJa1
őstag
Az átvivős is elég nagy humbuk volt...
A szintjeid felét kapod meg, az RPs autóidat és egy APs autódat 90 napra. Ami jó volt benne azok a 3 napos csaj pakk és a 100 xp,rp duplázó.Amúgy a gamigo nem átveszi az accokat, hanem megveszi a területet, akik eddig másikkal játszottak azok újrakezdik. Elképzelhető, hogy hozzá kerül Mo és USA is. Bár az utóbbi nem mutatott túl nagy érdeklődést a hazai kiadó játéka iránt sem.
Az MX-5 tényleg jó, bár nekem nem újdonság, bétán is kergettem már
Szerintem azért nem került bele a PTbe mert már az aeg sem akart több zsetont kiadni a játékra ami úgy is befuccsol hamar.
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Régen ha jól emlékszem sem volt ghost mode, de akkor az incidensek száma is jóval kisebb volt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hiányzik egy fájl vagy nem tud letölteni egy fájlt vagy micsoda?