Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvez
tag
válasz
Bekő Tóni #28597 üzenetére
Ez a rendszeresen elég túlzó megfogalmazás. Az egy dolog, hogy felnézek, de sokszor nincs kivel menni sim-ben
Kihalóban van ez is. Mikor átjöttünk LevelR-ből láttam néhány tagot akikkel toltam anno, de már azok se járnak, többségében japánok és ami rosszabb oroszok vannak.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
noblem1983 #28594 üzenetére
Én is ritkán nyomom, a váltásnál ugye megint elpattant valami, a német többségű, szerintem nagyon klassz level-R-es közösség után nem volt kedvem ezeket a csupa kriksz-kraksz meg cirillbetűs embereket megismerni.
+ Ez a város, meg hogy minden modul (bolt, versenylobby, tesztpálya stb ) erre töltődik rá, 3-4 verseny után teljesen kifacsarja a laptopomat (tudom, miért laptopon....- van asztali is minden 2. hétvégén, amúgy Leila előtt semmi ilyen gond nem volt)
Am. már a nyilt város is nagyon üresnek tűnik esténként. Valahogy mindig megcsap ez a megy még, amíg ki nem fúj az egész érzés.
De továbbítsuk inkább a kérdést buvez-nek meg Attka-nak, ők rendszeresen versenyeznek esténként. -
Bekő Tóni
tag
válasz
Gaz 78 #28595 üzenetére
Pillanatig azt hittem már hogy nosztalgiázva próbálsz mozdítani a topikon
Kittire emlékszik vki? ( új pályák, kocsik, még a régi szobarendszer, karácsonyi hangulat, "yeah-hát-ezek-ezerrel fejlesztik-a-játékot", Sylar visszatér egy időre a Worldbólstbstb.)
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Gaz 78 #28591 üzenetére
(Level-R?
)
Lehet már fegyverekkel lőni battle-módban?
Na komolyan, effektek megvannak (becsapódó rakétára a vicces robbanós vmi.ami elrepít a francba, a kocsira záporozó golyókhoz meg az a pattogatott kukorica effekt, ami jön a motorháztető alól amikor a motor ellen nyomnak vmi. battleitemet). Sérülés is megvan. Szinkronizáció remek.
Célkereszt a kocsi orrára., Ha benne van az ellenfél és szórjuk, akkor kapja, ha nincs benne (villanyoszlop-sor takarja) akkor nem kapja a golyókat. Távolságfüggő találati arány.
Kocsikra felszerelhető páncélok, golyószórók (csak egyszerűen,bénán, mint azok az extrém/vicces cuccok). Vagy új, külön battle módos autók - nehány meglévőnek ilyen mad-maxes változata. Verseny közbeni javítás "súlyos áron" - pl teljes páncélzat elvesztésével.Kicsit felkavarná az állóvizet, lenne új eladható tartalom, téma lehetne egy ideig a játék megint -az összes játékmódjával.
-
Gaz 78
aktív tag
Frissít a Level R
-
Amur
addikt
huu nagyon megállt a topic..(mondjuk én sem játszom,diablo láz van..)
-
SylarHUN
senior tag
Van egy olyan sejtésem, hogy ez 2013-ban mindent vinni fog.
-
buvez
tag
válasz
Herti a hun #28581 üzenetére
A balance lesz a ludas ahogy beszéltük is, neked arcad-ra vannak belőve a verdáid
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Herti a hun #28584 üzenetére
Szia az event listázásoknál ráklikkelsz valamelyikre és ha azon belül rámész a nagyítóra akkor kidobja az összes részletes infót az eventről! Használható autók,nyeremények,teljesítendő pályák,esetlegesen vígaszdíjak
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Herti a hun #28584 üzenetére
Igazán nincs mit. Segítek, ha tudok.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Herti a hun #28582 üzenetére
Ott ahol írja hogy milyen eventek vannak ott megtudod nézni a pályákat a nyereményeket részletesebben és azt is hogy mit kap az aki kiszorul az első 3-ból. A register fültől azt hiszem balra van egy nagyító szerű ikon, amire ha rákattintasz kiadja mindezt.
Valahogy így néz ki ez a játékban. katt katt katt -
Herti a hun
csendes tag
Jah..és még valami,az eventeknél ahol négy pálya van egymás után,némelyik ember mintha tudná,hogy milyen pálya következik,mert cserélgetik a verdákat.Nekem idáig nem sikerült szert tennem ilyen tudásra.Létezik,hogy lehet tudni a következő pályát?
-
-
JetiRulez
őstag
-
G@bi90MR
aktív tag
Intel HD Graphics not supported...
Nem sokat változott a game.
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
4 év kihagyás után (még Project Torque) megnézem mi változott. Nagyon szerettem régebben, kíváncsian várom mennyit változott a játék ennyi idő alatt. Amint felkúszott jelentkezem, ha nem foglalt az acc, akkor Gabi90MR néven jövök. -
buvez
tag
válasz
Herti a hun #28573 üzenetére
meg a sim is
(saját bevallásod szerint)
többet kellene ott is nyomnod
-
Amur
addikt
válasz
szabi811 #28571 üzenetére
Milyen néven vagy? rajadasha néven találtok meg.vegyél fel a friend listádra,nyomom elég gyakran! (szabadnapon szinte allday,egyébként esténként)
Eventekhez elkelne néha 1-1 magyar akivel meg lehet normálisan beszélni hogy lehet gyorsan teljesíteni mondjuk 25 előzést stb..
Sajnos a HOT klántagokat is szökőévbe egyszer látom fenn hogy segítsenek ilyenekben! -
szabi811
csendes tag
itt milyen sokan vagytok magyarok... a játékba meg nem találok mostanába senkit... legalábbis simbe nem
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
zsolti55 #28567 üzenetére
Szia a c6 ablakot nem tudod eltüntetni,verseny közben pár másodperces inaktivitás után eltűnik,de ha valaki ír,akkor előugrik mindenképp! Versenyen kívül akárhol is légy ,teszem azt a plaza-ban vagy a városban kóborolsz,megnyomod a bekszpészt és előugrik egy bill. térkép amin meg tudod lesni,hogy mely gombokkal mit tudsz előhozni! Például ha az R betüt nyomod meg,akkor előjön az összes szoba listázva és a fejlécén tudod váltogatni a kategóriákat,mint pl. Vs vagy TA...
Megjegyezném én minden nap játszom és a csapattársaim is nyomják,úgyhogy Magyarokkal fogsz találkozni,de ha nem akkor tévedtem :s
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
zsolti55 #28567 üzenetére
Szerintem kevés magyar játékost fogsz találni, ha egyáltalán találsz. Nagyon megfogyatkoztak a magyar pléjerek.
Más: A hétvégére betették a fun class verdákat, egész olcsón megszerezhetők akár örökre is. Berakták a WGT autókat is, csak sajna a "legrosszabbnak" is a szintje talán 61(mx5) a legjobbnak pedig 83(gtr), arról nem is beszélve, hogy örökre akarod megvásárolni elég szép mennyiségű gp-t kell kifizetned értük. Jó lenne ha pl. 3 vagy 7 napra meglehetne venni rp-ért.
-
zsolti55
csendes tag
Koszi mindenkinek a segitseget mar megyen mukodik a jatek
mar csak azt nem tudom hog ya chat ablakot hogy tudom eltuntetni
? A Project Torque ba volt valami olyan hogy megnyomtam asszem az y betut es eltunt
De itt nem mukodik
ja esssssssss Hol talallok ilyen magyar embereket mint ti a jatekba akrhogy keresek csak nemet meg angol van
Nem mintha zavarna me tudok angolul csak na aze magyar megis csak az anyanyelvem
Koszi elore
Zsolti
-
laszlohu
addikt
Nekem a NO TRUNK item böki a csőröm,
szerintem túl drága, 3 napra maximum 12000 RP - ért szabadna adni szerintem. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Herti a hun #28562 üzenetére
Örülök neki,hogy megszűntek a problémák! Tartalmas időtöltést kívánok a játékhoz! .)
-
Herti a hun
csendes tag
A 8-as mükszik! Köszi!
-
Herti a hun
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket!
Próbálkozom! -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Herti a hun #28556 üzenetére
Én a directx-et állítottam vissza 8-asra a graf beállításoknál és úgy jó lett ,a 9-essel akadozott!
-
Amur
addikt
válasz
Herti a hun #28556 üzenetére
vedd vissza a felbontást,nekem az segített.(amugy Rajadasha vagyok,ha te a HKT-s Herti)
-
Herti a hun
csendes tag
Kezd tele lenni tököm az egésszel,2-3 normális versenyt tudok menni azután elkezd akadni,szaggatni az egész k...a játék.EZ MITŐL VAN??????????
Valami megoldás tudtok javasolni? -
[HUN]Dani
őstag
válasz
zsolti55 #28553 üzenetére
Nos ezzel a problémával szembesült egy másik srác is pár hsz-el feljebb. Ha jól tudom nem sikerült megoldania a problémát, így most utána kutakodtam picit, de nem igazán találok semmit sem. Először is azt javaslom, hogy használj gmail-os fiókot, nekem is az van. Fontos hogy létező legyen az email, mert kapsz majd mindenféle megerősítő baromságot. Hogyha ezek után sem sikerült regisztrálni akkor olvasd el ezt a linket, talán segíthet. katt
Sajnos lejárt a szerkesztés. -
zsolti55
csendes tag
rendben koszonom de akkor most instalaltam benne vagyok a jatekban es regisztraltam a http://heatonline.com/index.php
oldalon de nem enged a jatekba belepni bejon a kezdolap es ott olyan hogy registration jon be ott mire menjek? akarmien email cimet irok be azt irja invalid email nem jo neki segitenetek? -
zsolti55
csendes tag
Sziasztok Bocsika a zavarasert de most 1 evvel ezelott jatszottam en is Project torque-t es most akarhonnan toltom le nem enged jatszani meg belepni ? Tudnatok segiteni?
Azt nagyon de nagyon megkoszonnem...
Volt is egy accom az aeria weboldalon de latom ott mar nem talalhato a Project torque honnan toltsem le hol kell regisztralni? hogymukodik? Kerlek titeket segitsetek -
Gaz 78
aktív tag
-
Amur
addikt
válasz
Gaz 78 #28546 üzenetére
Én a technikás drift pályákat szeretem(a hangárt pl. gyülőlöm driftre-túl monoton).
Ezért lesz nekem jó a toxico.
CTF-re meg akkor sztem spiedo forte lesz majd ha összeszedem rá a lovét.
Most meglepően gyorsan gyülik,tegnap perkáltam le ugye 400k-t a driftautóért,és azzal le is nulláztam jóformán magam,de egy nap alatt 90k-ig mentem fel.
(sok event+championsip eventek).Most szabin vagyok,ha így haladok hétvégére meg is van! -
Gaz 78
aktív tag
Tulajdonképpen minél erősebb a drift kocsi annál könnyebben driftel nagyobb-hosszabb kanyarokban.Gyengébb vassal könnyebben boldogulsz szűkebb fordulókban,míg a hosszabb kanyarokban elvész az ereje! Kisebb kanyarokban az erős vas nagyon reszel és nehezen driftel! Szóval a gyengébb autóknak is van előnye.Mindegyik autó ideális lehet! Nekem 2 drift autóm van éppen ezek miatt!
-
Bekő Tóni
tag
CTF-re még mindig a Lancer EVO a tuti, meg a többi kis fordulókörű négykerék-
kormányzású, elöl-hátul "elsőkerekes"meghajtású kocsi: WRX, Nardo meg az RPsek: Spiedo F, Buggy-
A kezes kétkerekesekkel (pl. Cobrák) is el lehet lenni, csak a kormányszög értéket érdemes feljebb tolni addig.
A rutinos CTF-esek ellen - akiknek az a néhány CTF-es pálya jelenti a Heat Online-t, akik 10 másodperccel előre tudják minden mozdulatodat - meg jó bármelyik kocsi. Úgyis ők nyernek. -
Amur
addikt
válasz
Bekő Tóni #28543 üzenetére
Köszi a tanácsokat.
Tudom hogy a falcon-os driftkocsi az erősebb,de miután kipróbáltam mindkettőt(nyeremény ill.bérlés) nekem a toxico-s jött be jobban,mert jobban tudtam irányítani!
Lehet kis megszokás,vagy nagyobb tudás mellett kordában lehet tartani,nekem technikásabb pályákon ez nem sikerült,amíg a toxico-s stallionnal még egy japán vagy kínai pályán is sikerült hibátlan kört csúszni.Így végül 400k-ért azt vettem meg(800k-t amúgy sem tudtam volna adni a másikért,de nem tudtam volna éppen várni ha az jön be jobban).Ha nem buggy akkor mi a tuti CTF-re?
Gyorsnak,fordulékonynak kell lenni ez alap.a fékeket mindegyiken lehet tuningolni ez nem kérdés.
Remélem nem Morello-t fogtok írni,mert OK hogy a gyorsasága miatt minden szintjén aluli kocsit utol fog érni,de egy olyan CTF pályán ahol nem lesz helye felgyorsulni megverik egy cobrával...
Mi a nyerő? (project torque-ban subaruval és lancerral nyomult a fél CTF bagázs.nekem lancerom volt.. a régi szép idők..) -
Bekő Tóni
tag
Hello,
A buggy nem a felfüggesztés-tuning miatt válik ingataggá.Alapon ugyanolyan himbilimbi.
Ha tuningolod a rugókat, jobban fog tapadni, kevesebbet farolgat, nő a kanyarsebesség (0-ról 4-es szintre tuningolva a +10, 15 km/h-val gyorsabban bevehetők a derékszögű utcasarkok).
Ettől aztán hangsúlyosabbá válik a 4-kerék meghajtás fizika, amit többen nem szeretnek (pl. én sem, mert 4 kerék-kormányzást érzek ki a 4 hajtott kerekes kocsiknál).
És akkor emiatt néhányan kihagynak kezelhetőséget érintő tuningokat mert egy buggy-ban egy könnyű utcai autót keresnek.
Pedig ez a játék legzseniálisabb autója, tessék elfogadni olyannak, amilyen.
A tuning meg egyszerű: mindent meg kell venni. Aztán balanszolással mehet a személyre szabás.CTF-re szerintem nem a legjobb, mert a kiálló kerekek miatt el-elpattog ha az ellenfelek hozzádérnek. Meg a falakon se tudod emiatt rendesen megvezetni ha üldöznek, zászlóval a hátadon. Nem beszélve a képességéről az előrefelé bukfencre, amit - ha ügyes vagy - egy vészfékezéssel is össze tudsz hozni teljes tuningnál.
A nagyobb -Falcon- driftkocsi erősebb (sztem jobb) -az addig driftel amíg el nem veszed a gázt. A Toxico-t töbebt kell rángatni, állandóan figyelni kell arra nehogy betapadjon.
-
Gaz 78
aktív tag
a cl 6-os "falken szerü" Stallion a jobb mert erősebb,én ezt használom. bár lehet mindegyik jó valahova... Hexan is van,de azt csak akkor használom ha mások is azzal mennek :s
..C-Racer jól megy tuningolt futókkal,lehet a Buggy lesz az bár az itt nekem nincs ..szerintem tuningold a futóját mindenképpen jobb lesz a vas!
-
Amur
addikt
Egyik mai szobanév igazolja hogy nem csak nekem volt már bajom az exszovjet trojkásokkal:
NO TOOLS and NO RUSSIANS!
-
Amur
addikt
Lehet volt már róla szó de elég nagy a téma hogy ne keressem vissza,na meg ugye PT,Level-R és Heat Online között is jókora difik vannak.
Tehát CTF-re buggy még mindig király? Ha igen akkor jól emlékszem hogy a futómüvet nem szabad fejleszteni mert akkor megemeli a rugókat és ingataggá válik(vagy valamelyik jeep-el keverem?).
Drift re melyik stallion a jobb? (a toxico vagy a nem jut eszembe milyen néven futó zöldeskék?)
Vezetni a hexant szerettem a legjobban azt tudom,de az lassabb ezeknél. -
Amur
addikt
válasz
[HUN]Dani #28536 üzenetére
Nem tudtok valami egyszerű és gyors pénz illetve xp szerzési lehetőséget?
Hát ha a hosszú TA-k unalmasak(nekem azok),akkor talán az explorer mód amikor mindenki a kilometer eventre hajtva csak akkor szed fel valamit amikor le akar járni az idő.
Ott legalább nem zárt pályán száguldasz monotonon hanem oda mész ahová akarsz.
Egy ilyen kimaxolt meccsen nagy pénzeket lehet szakítani,pláne egy rp/xp duplázó kombóval.
(bár itt megjegyezném hogy egy szemét ruszki banda jól kitolt velem,megbeszéltük hogy km event,jó hosszú meccset akarok,és azt is irtam hogy xp/rp duplázot rakok be,erre 15 perc után jön velem szemben az egyik egyenesben, és frontálisan belémhajt,majd elkezd szitkozodni hogy milyen noob vagyok és kirúg a versenyből...
Ez több dolog miatt sem volt fair! egyrészt mert nem tehettem róla,már kitérni sem tudtam,másrészt odaveszett 15 percnyi játék+a felhasznált xp/rp duplázom ami azért elég nagy kincs,harmadrészről mi a bánatot vesztett egy ilyen meccsen azzal hogy összeütköztünk?!! Úgy felhúzott hogy ha ruszkikat látok valahol csak káromkodok egyet és megyek másik szobába!!) -
[HUN]Dani
őstag
Nem tudtok valami egyszerű és gyors pénz illetve xp szerzési lehetőséget?
-
Amur
addikt
Csatlakozni akarok a Hungarian Online Team-hez,mert ugy látom a korábbi
Hungarian Killer Team már nem aktív.(ott voltam tag sokáig).
Rajadasha néven vagyok fenn.Már kezdeményeztem,csak nem volt még visszajelzés! -
kekeeci
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #28530 üzenetére
Úgy értettem, hogy erre a címre próbálj írni a problémáddal
-
kekeeci
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #28526 üzenetére
Próbáld ezt:
lightning(kukac)innologin(pont)com -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Fittipaldi72 #28526 üzenetére
Nos én a napokban beszéltem LightningMcQueenel, hogy átlehet-e vinni még az accountokat. Szerintem ha írsz neki egy üzenetet fórumon biztosan segít majd.
-
Fittipaldi72
tag
aham,és kinek kell írni?valaki e-mail címet vagy bármit ahova írni kell?
-
had423
aktív tag
válasz
Fittipaldi72 #28522 üzenetére
Freemail-es vagy? de nem az van, hogy írni kell valakinek, aki visszaállítja a régi acc-od?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Fittipaldi72 #28522 üzenetére
Pont egy ilyen kérdéssel találkoztam a fórumon nem olyan régen.. Próbáld másik mailról regelni. Esetleg csinálj egy gmail-t, azzal elsőre mennie kell, ha pedig kész a regisztráció akkor úgy emlékszem muszáj megerősíteni az email címet, mert különben nem tudsz majd belépni.
-
Fittipaldi72
tag
most már csak az a problémám h mikor regelni akarok és beirok 1 normális e-mail cimet amivel még nincs regelve kiirja h nem jo az e-mail cim...
-
kekeeci
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #28520 üzenetére
Mi volt? Mesélj...
-
Fittipaldi72
tag
megoldva
-
had423
aktív tag
válasz
Fittipaldi72 #28517 üzenetére
Lehet, hogy bekapcsolva maradt a hamachid. Az zavarhatja.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Fittipaldi72 #28515 üzenetére
Én talán 2 hete töltöttem le, szintén a gamershellről azt a torrent linket és nekem egyből elkezdte tölteni max tempóval.. Talán próbáld meg újra lekapni a torrent fájlt, hátha csak valami hiba miatt nem kezdte el egyből szedni.
-
Fittipaldi72
tag
üdv!honnan lehet letölteni a Heat-ot?mert a hivatalos honlapról el akartam kezdeni letölteni,és csak egy torrentes linket adott be ott a gamershellen ezért onnan akartam leszedni(torrentről) de ott meg senki sem tölti...valaki valami ötlet?
-
[HUN]Dani
őstag
Valaki esetleg nem tud egy olyan magyar klánt ahol viszonylag sok az online tag? Elég cinkes délutánonként a sok marharépa orosszal és némettel, reggelente illetve délelőtt pedig a sok jenkivel versengeni..
-
kekeeci
senior tag
Én arra gondolok hogy fizetős és free programok manapság már mindenféle nyelven - köztük magyarul is - elérhetők, pedig ugyebár ezek nagyrészt nem magyar fejlesztések és mégis. Vagy ha nem is magyar nyelven jelenik meg, lehetőség van a nyelvi fájl(ok) szerkesztésére, ezáltal a "magyarosításra".
-
pook20
aktív tag
arra gondolsz mint a W.oT-ban?mindenki saját nyelvén játszik?
-
kekeeci
senior tag
Tetszik a többnyelvűsége a játéknak, csak az nem tetszik, hogy magyar fejlesztésű játékként éppen magyar nyelven nem használható
Egyébként ha raknának bele rendes multilanguage megoldást (pl. szabadon szerkeszthető nyelvi fájlok, vagy nyelvi forrás - mint sok sok programnál), akár ez a közösség is szívesen beszállna a fordításba, tesztelésbe, mint anno a bétánál tettük. -
Amur
addikt
nekem nem volt CTD 2 órahossza után sem.
Új játékmód került bele(battle mód ami a level-r-ben is volt)
itt a hivatalos lista a változásokról:-Multi language support with exe parameter. For example: heat.exe lang = de for german
heat.exe lang = parameter
parameters are:
de for german
es for espanol
fr for french
pl for polish-Ignore chat command for players:
This command let you ignore other players from your chat.
/ignore -lists all players of your ignore list
/ignore username -put/remove a player to/from your personal ignore list-Battle mode:
A mixed fun/racing mode which combines the VS racing and the CTF, Sumo item usage.-No trunk doesn't works in Thunder Alley. Fixed
-TA fuel and Nitro cheating possibilities. Fixed
-General protecion against cheating.
-After TA races the roomaster's client allways freezes. Fixed
-Invalid, strange TA lap numbers in rooms and events. Fixed.
-Event system optimalization for better stability. Additionally 12 max users/room in a TA event for better network performance.
-Event prizes update cheating possibilities. Fixed.
-Crew events enabled.
-CTF ranking bugs. Fixed
-The ranking database will be reset. You can set new world records from now. Let's see who is the best!
-1 PAYPAL transaction per day. If any one starts 2 or more transactions a day the paypal might reverse these transaction because of possible hacking. We suggest don't start a new transaction until the previous haven't been finished.
-Improved registration process. The validity of the email will be checked in a moment. Without valid email address noone can register to HEAT.
-
pook20
aktív tag
valami változás van a játékban?/kocsik,pályák valami?/
-
Amur
addikt
Úgy látom hiba javítva,nekem már 90%nál tart az update(eddig 28%nál error),és a Hean Online fórumon írják is hogy sokan már játszanak !
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Milyen program, ami...?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD framgen hiba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest