- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
A PT szervereinek bezárása óta nem jártam erre, de most gondoltam visszanézek egy kicsit, hátha találok/tudtok valami információt. A zárás óta nem játszottam egyik verzióval se, mert úgy hallottam, hogy a Heat Online-ban nincs sim mód, illetve gondoltam megvárom, hogy hivatalosan melyik verzióhoz is rendelik hozzá a magyarokat. Elég volt egyszer elveszteni mindent, ezért érdekelne, hogy mi lett a döntés? Néztem az Invictus honlapját, de még mindig az van kiírva, hogy Észak-Amerikában az Aeria Games a kiadó, sőt még a link is az azóta már nem létező PT-s aloldara mutat. Ez csak szerintem gáz ennyi idő után? Vagy értsük úgy, hogy a Level-R verziónál felsorolt "Rest of the World" kategóriába tartozunk? Persze nem kötözködni jöttem, de ha már van ez az IP-ban, akkor jó lenne tudni, hogy melyik verzió is a miénk, mert szívesen körözgetnék egy kicsit újra. A Heat Online-ban lesz sim mód?
Ha valaki tud válaszolni, akkor előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák

- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest