Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Beleczkil
üzenetére
Igen nálam is,és a forumon azt írja,hogy még valamit állítgatnak és a tervezett szerver indulás 16:00-kor lesz!
......Dear community,
to improve the server situation again we now do an unscheduled server maintenance. The servers will be shutdown at ca. 15:15 o'clock to install a serverpatch.
We expect the servers to be online again until 16:00 o'clock.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Beleczkil
üzenetére
Üdv!
Hát igen a TA az ilyen (vagyis inkább az emberek egy része...). Az elején én is idegeskedtem rajta, de ma már reflexszerűen kerülöm a sok barmot ha éppen útblokádot támad kedvük építeni
A speedbug elkerüléséhez csak annyit hogy ne menjetek 15-20 playeres versenyeket, mert akkor szerintem nem jön elő.
Legalábbis nekem még soha nem volt ilyen bugom, így csak elképzelni tudom mit élhettek át
Benedicht
Jó kis mapnak tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest