- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
quadroracer
tag
Hi all!
Itt vagyok, igyekeztem mindenkit engedelyezni aki jelentkezett. Ha valaki kimaradt volna jelezzetek privatban plz! Ma illetve holnap igyekszem potolni.
Sylar! Mukodnie kell a shotolasnak, szal' ha nem csinal kepet, akkor plz irj egy issuet loggal a betan! Nagyon szepen koszonom!
Illetve mindenkinek koszi a kocsis eszreveteleket, johetnek a tovabbiakban is. Igyekszem tovabbitani az autos reszlegnek!Udv,
Laca
Ui.: a kormany fogos problemat is ird meg legyszi Sylar hogy hol tapasztalod, es tovabbitom ahogy multkor is! koszi! Igyekszem honoralni majd, ha esetleg van elkepzelesed a betan mit szeretnel ird meg es kuldom, ha megoldhato!
-
Attila752
csendes tag
Hellósztok.
Küldtem egy mailt, akinek kellett.
Még mostanáig se kaptam választ.
Sokidő, míg várni kell? -
Gogodj
tag
nem tudja valaki merre van quadroracer? irta hogy pénteken és szombaton nem lesz. reméljük ma lesz majd jó lenne menni egy kört már a játékban.
Attila:Énis örülök ennek a változatnak és remélem h marad is nem lesz vége nem zárják be stb. Szépen fejlődik igaz én ennek csak örülök hiszen a kedvenc játékomról van szó
-
PaJa1
őstag
válasz
Attila752 #26888 üzenetére
Magyar kiadó nincs így magyar változat sem, a mi igényeinket a fejlesztő által üzemeltetett béta szerveren láthatjuk viszont, ami folyamatosan javulgat, bővül. Az amcsi és a német kiadó majd feltehetően egy a bétán tesztelt verziót fog majd feltenni a saját szervereire. Magyar nyelvű csomag készül a játékhoz, ami lehet, hogy mind a két általunk elérhető verzióba bekerül.
-
UnConnecteD
senior tag
nekem tetszik a nagyobbik BMW iranyitasa. de drift modban, sim-mel durva
-
ramihu
tag
válasz
bakosgabor57 #26887 üzenetére
Erre írtam hogy hiányzik belőle a lóerő, hiába veszem szépen a kanyart ha utána látom hogy kigyorsításon többet nyer az ellenfél az erősebb járművel. Nekem folyamatosan ez az érzésem level-r ben is mikor a cl3 as sirocco-val megyek a corus -ok ellen.
-
Creative997
őstag
válasz
Attila752 #26888 üzenetére
Üdv itt!
Írj PÜ-t quadroracer-nek ezügyben
-
Attila752
csendes tag
Helló mindenkinek.
Mindenek előtt üdvözlet a Project Torque vezetőségnek, és a versenyzőknek is.
Örömmel látom, hogy megjelent a Magyar változat.
Azonban ha jól látom a kiírást, zárolták. Így aztán szeretnék engedélyt kérni, hogy be tudjak lépni Attila75 nickemmel, és tudjak versenyezni ebbe a nagyszerű rogramba.
Várom válaszát. Előre is köszönöm.
Tisztelettel: Attila75. (A P.T.-ben.) -
bakosgabor57
őstag
Hali!
Ha drift autónak készült a BMW 335i, akkor jól sikerült, kb úgy viselkedik, mintha 5-600 lóerős lenne. A vicces az, hogy a lehető legjobban kibalancolva sem sikerült gyorsabb köröket menni sehol sem(Komplex Rout, Touge), mint a class3-as Cobrával, ami viszont trunkok nélkül is úgy tapad simben, mintha sínen menne. A kisebbik BMW fizikája nagyjából ok, viszont sokkal lassabb a pályákon, mint a Cobra(Toug-on BMW:~1,36 - Cobra:~1,33), tehát ha AP-s autó lesz, nem sok vevő lesz rá...
Nekem működik a Screenshot bétában... -
Gogodj
tag
Húúú igen jól néz ki a Játék. Sylvi is Pózol a bejelentkezésnél király jók vagytok skacok!
-
SylarHUN
senior tag
Laca!
Mentettem volna shootot de a bétából ki van véve a lehetősége. -
SylarHUN
senior tag
A cl4-es BMW irányíthatatlan!
Még egyenes ben 0 kormány mozdulat mellett is képes kifarolni.
Azért ez így szar!Nekem a cl4-es Honda tetszik, meg a cl6-os Nissan GTR.
Laca!
Kérlek szólj a fejlesztőknek, hogy a kormánykerék és a kéz hibáját javítsák ki mert iszonyatosan zavaró!
Ez itt még csak picit látszik, de van olyan is amikor a pali keze, totál beleolvad a kormányba, sőt mögötte van.
-
Gogodj
tag
Na Úgynézki lefrissített a játék nekem is ha minden igaz!!
-
PaJa1
őstag
-
ramihu
tag
válasz
Bazzzs #26880 üzenetére
Hátsó kerekest én is régen vezettem már, ráadásul az farmotoros volt tehát max a panama lehetséges viselkedéséről tudnék véleményt mondani!
Na jó csak vicceltem mivel az egy skoda 105s nevezetű jármű volt, fogalmam sincs hogyan viselkedhet egy porsche (panama) az úton. Sajnos több száz lóerős autókat sem vezettem, csak egy szolid első kerekes 80 LE-s autóm van. Ettől függetlenül nekem is rettenetes túlzásnak tűnik a 335i fardobálása.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
ramihu #26879 üzenetére
Bár köridőket nem néztem, de az Cl3-as BMW nekem is sokkal jobban tetszik a Cl4-esnél. Annak a csúszása még pont kellemes, viszont a másik még 3. fokozatban 120-nál gázt adva is képes megpördülni. Még életemben nem vezettem BMW-t, de van egy olyan érzésem, hogy ha a valóságban is így reagálna, akkor már régen visszahívták volna az összeset
-
ramihu
tag
Most vettem csak észre mikor elolvastalak benneteket hogy ott van a 335i is. Kipróbáltam és pofára, adatai, cuccok alapján nagyon tetszett aztán mikor kimentem a spagettire gyorsan arcomra fagyott a mosoly. Számomra szinte vezethetetlen, pedig amíg a garázsban pakoltam rá a cuccokat azt hittem lesz végre egy cl4 es járművem is. Hát ez nem az én autóm!
-
Gaz 78
aktív tag
Kipróbáltam az M3 GTR-t.Pontosan úgy viselkedik,mint amire számíthat az ember.Szépen megy a hátulja és jókat lehet vele driftelni.Korlátozott hozzá a tuning,de így is nagyobb a tapadása mint a 335i-nek.Szerintem ha az összes tuning meglesz hozzá akkor igazán stabil autó lesz belőle.
Jobban tetszene ha olyan Most Wanted-es acélos hangja lenne a kocsinak de így sem rossz
-
PaJa1
őstag
Engem a lóerő annyira nem vonz, kanyarban nem sokra mész a lovakkal, a pályák meg kanyarokból épülnek fel, dragot nem szeretem, mert nem sok értelmét látom, 2 gombot nyomogatni.
Még az előző héten próbáltam az M+as bömbit és nagyon csúnyán leszerepelt! Tuning híján csak a stock cl6osokkal vetettem össze, de a köridők nagyon gyengék még így is. Az RS Cobrával nem mértem össze, mert annak sincs sok értelme, talán csak driftre.
-
Gogodj
tag
Én is azt gondolom a nyers erő lényeges sok pályán. például drift módba a stallion-t szerettem nagyon jó kis 670hp-s ha jól tudom az kanyarba elrakja a hátulját egy veszedelem szerintem. Sajnos a BMW-ket továbbra se tudtam megnézni mert még mindig frissít sajna ez van igy jártam de ha a jó isten és persze a játék megáldd akkor nem kezdi el megint elölről majdd most momentán 54% nál döcög és sajna kb 1 óra alatt tölt 10-12%-ot de hát ki kell várni erre a játékra. Nem adom fel
. Egy biztos Eddig nálam Lancer evo viszi a pálmát eddig sajna ap-hiányában nem tudtam megvenni így csak mindig tesztvezetésen mehettem vele de akkor már örültem. Másik jó gép még a Camaro viszont azzal a tapasztalatom az hogy erő van benne de nagy sebességnél kicsit mormota kanyarban bár leeht cska azért mert billentyűzetem kezdi megadni magát
-
ramihu
tag
Kipróbáltam én is most már a kicsi bmw-t is, jobban tetszik mint a nagy. Viszont szerintem nagyon fog hiányozni az a 30-40 LE amivel gyengébb mint a cobra és a corus. Ahogy észre vettem a legtöbb pályán a nyers erő számít a legtöbbet.
-
Gaz 78
aktív tag
Megvettem mindkét kocsit,és feltuningoltam azokat.Az 1-es BMW az kezesbárány nagyon,igaz kitör a hátulja de meg lehet tartani padlógáz mellett is és szépen driftel.Telitalálat szerintem.A 3-as BMW sokkal agresszívabb észnél kell lenni nem lehet ezerrel nyomni neki,sokkal könnyebben kicsúszik és nagyon nehéz összeszedni.
Nekem tetszik mindkét autó,dögösek a festések a színek és a spoilerek is!
Nem orrtolós vasak,könnyen befordulnak még nagy sebességnél is! -
MaxFecky
csendes tag
válasz
Blade.T #26872 üzenetére
Én is úgy vettem észre, hogy nagyon csúszkálnak. Tettem kis tapadást hátra, de még így is tojás kell a gázpedálhoz, bár így meg a kanyarodás íve nőtt meg. (cl4-es 335i-t teszteltem, az 1-es nem tetszik az életben sem) 0:49.8-at mentem, complex routen (Calif) tesztben, tools nélkül.
Üdv. Max!
-
Blade.T
tag
Ezek az új verdák nagyon szépek, kinézetre 1ső osztályú minden BMW teljesítményre is hibátlan (125i, 335i) cl3 ban végre lenne ellenfele a kobrának, de sajna a pályán iszonyatosan csúszkálnak szerintem, próbáltam a balanszon variálni de semmi.
Kíváncsi vagyok másnál hogy viselkednek a verdák..
Igaz én csak (stock) verdákat teszteltem... (ösz-visz annyi RP/AP-m volt hogy megvegyem ezt a két verdát)
Remélem azért kitudom próbálni valamikor fullosan isÜdv!
-
Gogodj
tag
Köszi Szépen! Ha lefrissített szólni fogok. Amúgy én is szeretem a sim módot azon szoktam menni régen de nem volt izgalmasnak mondható mert én még el se indultam de a pajtások már a pálya felénél jártak. De én is mindenképp ahogy tudok megyek és akkor mehetünk sim-ezni
Egyébként BMW a Másik kedvenc kocsim kíváncsi leszek rá milyen az tuti ha lefrissült a játék és van még rá lehetőségem fogok venni egyet
-
quadroracer
tag
Beta:
Mostantol elerhetoek a BMW-k a shopban, hasznaljatok, probaljatok ki oket batran! Jo szorakozast!
Kivancsiak vagyunk a velemenyetekre, ugy hogy johetnek a velemenyek!Udv,
Laca
-
-Draco-
csendes tag
Azt lehet tudni mi frissült PT-n?Vagy csak hibajavítás?Úgy nézem hiába volt a patch nem lett több játékos.A régiek sem hiszem hogy visszatértek,simes szobát nem is nagyon látni.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
quadroracer #26864 üzenetére
Jövök!
-
quadroracer
tag
válasz
Gogodj #26865 üzenetére
Sajnalom hogy ilyen szenvedos a frissites a neted miatt. Ha lefrissultel, es van felhasznalo nev is regisztralva, csak irj ram privatban egy login nevet es engedelyezem a belepest. Karpotlasul a szenvedesert kuldok neked egy Evot, hogy arra mar ne kelljen koltened.
Udv,Laca
-
Gogodj
tag
válasz
quadroracer #26864 üzenetére
Én örülnék neki dem ég mindig frissít nálam nem tudom mikor tudok majdd menni remélem minél előbb csak net is lassú keveset is vagyok itt. De csak így tovább
Lancer evo-t leeht venni?
-
quadroracer
tag
Beta:
Mit szolnatok egy 125-os BMW (teszteles)-hez a hetvegere? Majd irjatok.
-
Hokitojas85
tag
válasz
Gaz 78 #26861 üzenetére
Biztos köze van az éféli szerverleállásnak hozzá
Remélem a változások pozitívak lesznek.. engem pl a legjobban az zavar hogy nem pukkan a pezsgő... azt az indokot kaptam hogy a felbontás miatt amiben játszom, dehát kedves invictus kéremszépen ne szórakozzunk már... LCD monitoron csak a natív legmagasabb felbontásnál tűéles a kép, és biza én ezt nem áldozom be...
-
Gaz 78
aktív tag
Frissít a PT...
-
PaJa1
őstag
válasz
Gaz 78 #26859 üzenetére
Az autón hátul is ott van asszem szürkével, hogy MX-5
Lehet, hogy az amcsik könnyebben jegyeznek meg neveket mint betű és számkódokat ezért kapott a tengerentúlon "nevet". Az N utáni betű pedig a generáció kódja, a játékban a második generációs autó van. Ilyen volt az NFSban is.
-
Gogodj
tag
Köszi Szépen!
még annyit kérdeznék hogy lehet menni a régi nickemmel is vagy ide teljesen új kell?
-
-
Gaz 78
aktív tag
Jött 3 kocsi a BETA-ba.
Honda Accord V6 Cupe
Toyota 2000 GT
Camaro Concept -
Gogodj
tag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni abba hogy miért van az hogy a frissítést tölti éppen de mikor pl áramszünet után elindítom akkor megint 0%-ról kezdi el?
Ui: Ha nem regelek uj nicket a régivel is betudok lépni vagy mindenképpen új nick kell??
-
quadroracer
tag
Beta hirek:
Ma deltol uj torna indul es egeszen jovo het hetfo 21:00-ig fog tartani. Neve: Drift torna. Jelentkezni barmikor lehet ra az indulasi ido utan. (De csak csapatkent, min. 2 fo) A nyeremenyek drift autok lesznek es egy BMW. Csak drift jatekmodban lehet kihivni a masik csapatot. Jo szorakozast!
-
Blade.T
tag
Jön valaki Bétára? BMW vigasz event 2010.06.20 / 21:00 - 23:59-ig
senki sincs fent bétán -
Bazzzs
senior tag
válasz
quadroracer #26843 üzenetére
Utána elmentem meccset nézni, de amikor 10 óra után újra próbálkoztam, akkor már jó volt. Azt hittem, hogy tervezett, mert 4 perccel előtte jelezte is a PT, hogy szerverleállás lesz.
-
ramihu
tag
Megcsináltam mind a 2 kocsi nyerő eventet a level-r ben, nekem nagyon tetszik a rally imp, a sirocco gt nem annyira. Már csak valami jó balance kéne rá
-
quadroracer
tag
Beta jira most mar ujbol elerheto.
-
quadroracer
tag
válasz
Bazzzs #26842 üzenetére
Tegnap mikor raneztem, futott rendesen. Valami atmeneti hibe lehetett. Azert utananezek hetfon. Koszi hogy szoltal! Bocsi a kellemetlensegert!
Udv,
Laca
Ui.:
Tovabbra is lehet nalam jelentkezni a betaba, csak egy privit kell kuldeni itt a ph-n. Aki e-mailben irt, annak is engedelyeztem a useret. -
Bazzzs
senior tag
válasz
quadroracer #26841 üzenetére
Hárman most bent voltunk, de le lett lőve a szerver
-
quadroracer
tag
Hi skacok!
Nem voltam tegnap kb deltol mostanaig gepkozelben bocsesz. Elore gondoltam arra a lehetosegre hogy nem leszunk elegen, ezert csinaltam a Crew tournamentet - Ott a csapatok 50%-a megnyeri az autot. Azok akik esetleg a rangsor masodik feleben vegeznek, azoknak kicsit kesobb vasarnap lesz egy system event, csak be kell lepni es tied az auto. Szoval no para! Bar azert nagyon sajnalom, hogy 8 ember nem jon ossze, de ez van.
A lenyeg, hogy mindenkinek meg lesz a BMW-je, aki szeretne!Udv,
Laca
-
szacsee
nagyúr
válasz
noreesh #26838 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, de a driftet ha jól tudom kivették mint játékmódot.
VS játékmódban lehet tolni a régebbi drifrautókkal, sajnos nekem csak a Toxico van meg, amikor a játékot szüneteltettem (gépalkatrész csere-bere miatt), akkor még nem volt elég RP-m hogy megvegyem most meg már csak nézhetem a Falcon-t. -
noreesh
csendes tag
Sziasztok!
Rég kezdtem játszani ezzel a játékkal, volt egy kis kihagyásom.
Nem tudjátok lehet-e még driftelni? és ha igen hogy?Előre is köszi
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
quadroracer #26832 üzenetére
Szia!
A BMW-s event nem indult el mert csak 7-en voltunk fenn!Nem lehetne megismételni? -
Hokitojas85
tag
Basszus 1 emberen múlott az event...
( nemár h nem lesz bnw...
pedig annyira vártam...
-
quadroracer
tag
Beta hírek:
BMW eventek:
- A mai championship eventre meg lehet jelentkezni. 18:00-kor kezdodik, ha nincs ellenvetes. Itt barki regisztralhat egyenileg.
-Holnap reggel kezdodik a BMW-s tournament, amelyre csak csapatok jelentkezhetnek. Jelenleg van 5 csapat, meg lehet regisztralni a holnap reggel 7-orai indulas utan. 2 fos uj crew-k is jelentkezhetnek. Itt egyast kell kihivni a torna kereten belul. Ez Vasarnap estig tart, az nyer aki a legtobb kihivast megnyeri es ezzel a legtobb pontot gyujti!
Jo szorakozast kivanok!Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
Beta hirek:
Ma szamithattok nehany oras szerverleallasra nap kozben. Illetve lehet szet lesz esve egy ket dolog ha be tudtok lepni. Estere, delutanra remelehetoleg rendben lesz minden. Szerver frissites is lesz, szolok ha minden ok. Elnezest az esetleges kellemetlensegert!
-
quadroracer
tag
Orulok neki hogy jol ereztetek magatokat! Varom tovabbra is jelentkezoket! Irjatok ram priviben, ha engedelyezni kell az uj felhasznalot! Illetve ha valami problema van, legyszi irjatok issuet a bugreportban a beta oldalon. Ha kerdes van, akkor itt irjatok ram plz, mert a jatekban nem mindig figyelem a chatet. Koszi!
-
DjCsabiC
csendes tag
jah tényleg nagyon jó volt.Át lehetett érezni azt a régi jó feelinget.
Köszi mindenkinek -
Ofi1978
csendes tag
Sziasztok
Rég játszottam ilyen,jót,mint tegnap este... köszi fiúk
pusz
OfiLacának is ,hogy beengedett
-
quadroracer
tag
Nemsokara varhato javito patch. Tudtommal folyamatban van a feltoltese, szamithattok egy kis adatforgalomra.
-
quadroracer
tag
Tovabbra is lehet meg regisztralni a betara. Miutan regisztraltal a beta oldalan, nalam lehet priviben engedelyeztetni a usert. Jelentkezzetek batran, probaljatok ki minel tobben az uj dolgokat! En kivancsi vagyok a velemenyekre!
Beta oldal elerhetoseg: [link]
Hetvegen BMW weekend lesz, egy 6-os classu BMW M3 GTR-t lehet nyerni, majd kiprobalni. Ha lesz eleg versenyzo, tovabbi ujdonsagok varhatoak kozeljovoben! A jatekot inditsatok magyar nyelvvel, es irjatok a Paja altal letrehozott topikra ha talaltok elirast, leforditatlan reszt! Koszi a figyelmet!
Udv,
Laca
-
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer #26820 üzenetére
A két launcher ütközik ha azonos nyelven van.
A németeknél már lehet választani nyelvet, így el lehet indítani egy angoltól különböző nyelvvel, majd következő indításnál visszakapcsolni. Az aeria indítójában nem lehet nyelvet választani. -
quadroracer
tag
válasz
quadroracer #26820 üzenetére
Na utanajartam a dolognak, mar kesz a javitas, csak meg nem kerultek ki a friss updaterek. Nemsokara felkerulnek.
-
PaJa1
őstag
Tudnátok valahogy sürgetni az amcsikat hogy frissítsék a launcherjüket?
Ütköznek a nyelvi fileok. A lvlR csak úgy indul el angolul, ha előbb elindítom valami mással majd újraindítva angolul.
Vagy inkább ki kéne küszöbölni ezt a problémát Debrecenben, mert az amcsikra lehet várni... -
PaJa1
őstag
Chathez másik javítani való.
Enter újboli megnyomására kapcsoljon ki a bevitel, ha nincs benne szöveg. Ez így volt, nem tudom miért kellett átállítani, most csak kikattintással lehet megszakítani a bevitelt. -
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer #26804 üzenetére
A 24 órás bünti még mindig él.
Régebben ez amúgy 72 óra volt. -
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #26812 üzenetére
A Team CTF szinte tök ugyan az mint a régi CTF. Csak a csapdákkal van baj. Amúgy dettó ua mint előtte volt.
Explorer meg szerintem maradt ugyan az a bigyógyűjtögetős cucc, ahol most már autót és APs cuccot is össze lehet kaparni. -
quadroracer
tag
Beta hirek:
Ne feledjetek ket fo is tud egy klant letrehozni es fenntartani buntetes nelkul ideiglenesen. Lehet nyugodtan kis klanokba tomorulni haverokkal, es reszt venni a tournamenten hetvegen. Akar egy mas szervereken tobb fos klan is tagozodhat/ letrehozhat tobb kis utodklant es taktikazhat vele!
-
DjCsabiC
csendes tag
Szerintem meg tök frankó game lesz ebből, az új kocsik is iszonyat jók, a shaderekről nem is beszélve.
Kár hogy szombaton délutános vokde valahogy kibírom
-
Mariann294
őstag
Nem elég hogy rendes explorer sincs mint régen,de még CTF-se.Pedig az volt a kedvencem.Az ami most van vicc....abban nincs semmi élvezet.Más mód meg nemigen köt le.Azthiszem ismét ennyi volt.Párszor elővettem hogy van-e valami újdonság de mindig uninstall volt a vége.Most is.Lacának köszönöm a lehetőséget,lehet zárolni a felhasználónevem!
-
Hokitojas85
tag
Iszonyat pofátlan a class 6 os cobra
-
quadroracer
tag
válasz
Hokitojas85 #26809 üzenetére
Orulok hogy motival valakit az event
, engedelyezem folyamatosan a usereket. Varom a tovabbi jelentkezoket!
Udv,
Laca
-
Hokitojas85
tag
No épp frissítem a béta gémet és regeltem magamnak egy accountot, nemsoká megnézem hogy miben más mint a sima PT (és mert persze még soha nem volt egy nagyon király kocsim, a pénteki event is motivál)
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #26806 üzenetére
Mi a változás?
-
quadroracer
tag
-
quadroracer
tag
válasz
Mariann294 #26803 üzenetére
Ugy terveztem hogy (nem tudom neked itt most a hetvegebe beleszamit-e a pentek) penteken lenne egy Championship event amiben barmilyen helyezest is er el a jatekos megkapna a kocsit. Aztan szombat reggel indulna egy ket napos "hetvegi bajnoksag" amelyben crewkkal lehetne csak reszt venni.
Vasarnap este 20:00-ig tartana es a csapatok 50%-a kapna meg meg 3 napra a BMW-t. (termeszetesen a csapatok elso fele helyezes szerint).
Annyi segitseget csinalok hozza, hogy atallitottam a szervert, most mar lehet 2 fovel crew-t csinalni, nem lesz buntetesben. (min user= 2 fo) Illetve buntetes nelkul lehet csapatot valtani, nem kell 24 orat varni. Ez egy ideiglenes beallitas, a hetvegere biztos hogy igy marad, hogy konnyen reszt tudjatok venni a bajnoksagban.
Sztem fun lesz, lehet csapatokba verodni. Mar most kiprobalhatjatok a tournamentet, mert mar most is fut egy pentekig, lehet kiprobalni, igy mar hetvegen nem er senki ujdonsagkent. Szivesen valaszolok a kerdesekre tovabbra is. -
Mariann294
őstag
válasz
quadroracer #26797 üzenetére
Erre a BMW-re kiváncsi lennék.Mikor lesz az event?
Csak ne hétvégén legyen...nem leszek itthon. -
quadroracer
tag
válasz
quadroracer #26798 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy inkabb a ket hetes hataridot, a chat visszajelzesrol modositsuk erre a hetre. Annyi ido sztem boven eleg lesz. Aztan meglatjuk milyen velemenyek vannak. Bocsesz a modositas miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest