- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karibaba
aktív tag
Nem sok remény maradt ennek a játéknak,mostanra jó ha 20-30 ember fent van!
-
Attka85
tag
Végre meg van a maxos Morello (Lambo Miura) szóval nekiveselkedek a szimes rekordoknak
Pár órára volt bérlős F1-es, remélem nem rekordoztak vele szimben, azt nem lehet megfogni a Rellóval
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #29195 üzenetére
Hello Crea ! Sajnos nagyon Kevés xp/rp t adnak a versenyek! Anno 3 körös b-road 3500 xp/rp volt most erre ad kp 1000 xp/rp t. Sponsor csaj+pp Be mész Dragra ami 5 round kb 4 perc 10500 xp/rp
5 nap alatt napi 8 órában meg is van a fullos Panama! -
Attka85
tag
válasz
Creative997 #29195 üzenetére
Asszem kb 3.5 millió xp kell a fulloshoz, szorzóval, csajjal, saját acc ellen 1 óra alatt a rekordom 120 ezer, de átlag 90 tud lenni draggal, drifttel, ctf-fel, wangannal, city tourokkal(gyors pályákon) kb 40 óra full farm, tehát hétvégén kb 15-20 óra, naponta 2 óra, akkor 2 hét brutál farmozással egy-két ezres árán full panád van
-
Attka85
tag
válasz
Creative997 #29193 üzenetére
Dejó volt veled nyomni, mindig szerettem volna a szintedre(és Karibabáéra) érni, talán mára sikerült... Kár, hogy nem vagy aktív, egyik kedvenc emberem voltál! Azért, ha időd engedi, szorzókkal, draggal, dtift-tel, ctf-fel(saját acc ellen elbújva másik szerveren jelszavazva
)
-
Creative997
őstag
Nekem sajnos már nem jut időm újra PT-zni
Azóta beszippantott a való élet, családos dolgozó emberként, már nem vagyok egyetemista többé.
Kipróbáltam kicsit, jó volt a feeling, de már nem tudnám újra versenyszerűen tolni, mint anno.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Karibaba #29189 üzenetére
(level 40? Na ez fájdalmasan hosszú lesz 41-ig. Ez a legnehezebb amikor ott van az orrod előtt már, de istennek se akar közelebb kerülni.)
Más: közben PTI Discordon general channelen valaki rátalált erre a fórumra, nem mondom meg ki- túlképpen a mobilarénásra - és párat szemezget belőle, meg le van nyűgözve hogy 2008-tól mai napig megy a fórum.
Kicsit vissza kell ott görgetni de Crea egyik hsz-e linkelve van, képként, na ott valahol. -
Attka85
tag
Jó volt egyébként, de ha nem hibázgatok talán top 3 a vége
Tényleg sokat változik az autó orrának viselkedése a catch uppal...
Korábban kell fékezni és tolja az elejét olyankor, aztán hirtelen megjön a segge -
Karibaba
aktív tag
válasz
Attka85 #29186 üzenetére
Nem azért írtam,hogy probléma lenne ez ghost off ba 10/9 szer így megy első kanyar derékszög 8 an vagyunk ha nem megyünk össze az bunda!!!!
Mindenki előre akar tőrni az elején ha nem vagy szemfüles vagy hagyod akkor a többiek szorítanak le és hidd el megteszik! Ezzel a csapattal Hunter, wipper, Puma kezdésből úgy leszorítanak öröm nézni!
-
Attka85
tag
cső, hát én időben fékeztem, de tolta az elejét, nem mentem neked, hanem megtoltak engem is közben és rád toltak szerintem, kár, h nem replayeltem, 3-as előzés volt, én fékeztem leghamarabb, nehogy ez legyen... erre ez lett
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Bekő Tóni #29183 üzenetére
Nekem 50% helpre van állítva ezen nem nagyon szoktam változtatni!
Practice mod egy határ sz..r ahhoz nehéz állítgatni szerintem max az aerot tudod belőni!
Arcade 8an bent vagyunk, lehetetlen eltalálni a beállítást hozzá,a fék távokat kell belőni 1 kőrben hogy ne driftelj, mert az lassulás csak! Ha a féktáv megvan már nagy gond nem lehet! Max összeakadunk mint Routh 1 en Nino val!Mindjárt a 8. helyen voltam de olyan kecsupot kaptam 2 kör alatt az 1 helyen voltam!
Jó meccs volt!
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29182 üzenetére
- Eredmény táblán mondjuk az lett volna a minimum hogy Nino: 3 verseny, ennyi pont, Bigger: 2 verseny ennyi pont. De nem akartam Pumánál pattogni csak megköszönni lehet neki hogy húz minket ide-oda.
- Én azt érzem hogy a multi csúszósabb mint practice, driftelősebb. TA módban is, sőt ott a legfeltűnőbb az egyenkanyarokkal. Ha meg VS-ben beüt a kecsáp, akkor még egy fokkal csúszósabb, driftelősebb lesz, ahogy kap a kocsi többleterőt.
Harpoonnal mikor a San francisco-s rekordokat csináltam, volt hogy a benzinkútnál-boltnál a két balost meg utána a jobbost egyben végig drifteltem, míg practice-ben csak emelgette az ívbelső hátsó kerekét.
- Az 50% help sok VS-be, mindenhogyDe kiváncsi vagyok Karibaba mit mond erre.
-
Attka85
tag
Cső, jó, hogy megkaptad a pontjaimat, neked szívesen adom
tényleg változhat rossz irányba a billes kormányzás practice-hez képest catchuppal? hmmm akkor aggresszívebbre kell vennem, kevesenn helpet adok neki, 50% volt, de lejövök 25%-ra talán nem tolja el az orrát annyira catchuppal... Kormánnyal nem változott számottevően egyébként... A 10 kör nekem csak szélárnyékkal megy, vagy egyedül mentem 6-ban háromnegyed gázzal, akkor értem oda 10 kör után a boxba, de nem vagyok nagy TA experienced, szóval lehet nálam jobban is csinálni
Ma este 8 : buggy route 1 -2 rally cross event... árkád (mi más...)
gyertek sokan -
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29179 üzenetére
Tegnap beálltam helyetted, mert ilyen class1-2 roomok voltak csak azon kívül. Azt mondja Puma hogy megkapom a te pointjaidat. Mondom wtf? Később kértem hogy oké, de akkor a te nevedet is tüntesse fel. De mindegy, meg se néztem mert 3 hét inaktivitás után nem tudtam maradandót alkotni. Első 5 körben leszakadtam, és csak utána mentem a catchup-pal a best lap timért és zárkóztam, De Mátrix meg Wipper addigra szépen elhúztak elől. Meg Panamán full hátsó grip volt, ami árkádra felesleges.
De ez a WIpper azzal a level47-tel, ez egy megszállottcsak most néztem.
Az biztos hogy Practice módban, verseny előtt 10 perccel felesleges bemelegíteni. Multiban tök máshogy mozog a kocsi, főleg ha még beüt a kecsáp is. -
Attka85
tag
Áhh ez a panama cup de jól indult pedig... Átálltam bill-re és jobban is ment, az első körökben 1-2 pozicióban nyomtam wipperrel, aztán hibázgattam, de visszatértem másfél sec-ra, de utána valami elbaxódott... az irányításom megkergült... hiába fékeztem, nyomtam, pötyögtettem a kormányt, nem fordult már be, csak túrta ki az orrát, lecsúsztam a kanyarokról, aztán hirtelen rálassult a kanyarra, szinte megálltam, így küzdöttem még 2 versenyt, de annyira elment a sebességem ettől, hogy felbaxtam magam, leléptem, sajnálom... pedig top3 lehetett volna a végén, ha nincs ez... Már hideg fejjel átálltam volna inkább kormányra, vagy grafikát lejjebb vettem volna, v mind2, mert amikor sokan voltak előttem, és mindenki porolt, füstölt, csíkot húzott, akkor darabosodott be az irányítás, le is vettem az anti aliasinget, meg effekteket, hátha nem lesz ilyen már többé... Nagy kár ezért, de nem hiszem, h a gépem gyenge, mert mióta átraktam SSD-re, azóta az elsők közt töltök be, előtte rám kellett várni, most teljesítmény gondom nincs, csak ez volt... A mai Tanzawára edzek és remélem nem tér vissza ez a gond, ha mégis, eldobok egy futamot és átállok kormányra ismét... Na gyertek eventekre, mert tök jó móka egyébként, izgalmasabb és jobb buli
-
Nagus
senior tag
Egyesek szeretnek Sunbayen 10 kört indítani. Hát mentem tíz kört egy tankkal, engem nem szivatnak meg.
Amúgy jelenleg áll a szerver, karbantartás van, vagy esetleg érkezik valami új dolog?
-
Nagus
senior tag
válasz
Bekő Tóni #29176 üzenetére
A drafttal tisztában vagyok, régóta tolok már nascar játékokat, de valahogy a hivatalos nascar széria atmoszférája sose lesz olyan jó, mint amilyen a heat online TA volt.
Bill.-el játszok, szervizútra nem szoktam lemenni, igyekszem finoman irányítani de szerintem sose leszek 1 perc alatt egyedül. Volt olyan játékos aki azt mondta a Sunbay 9 körre egy tankkal, hogy ő nem tud ilyen jól gazdálkodni az üzemanyaggal és csak 8-at tud menni. -
Bekő Tóni
tag
Megnéztem billentyűvel 59.9. Talán 59,8 még lehetséges más video beállításokkal. Kormánnyal 59.7 körül.
Vedd le minimumra a kormányszöget. Menj közelebb a sárga csíkhoz, finomabban pötyögtesd a bal gombot. Ahogy kezd kiegyenesedni a pálya, azonnal rakd egyenesbe hogy gyorsuljon-, ne igazgasd a kocsit feleslegesen ha nem kell. Célegyenesben ne menj le a szervízútra mert az nem döntött. Több ötletem nincs. -
Bekő Tóni
tag
Szerk: ja, nem figyeltem, azt kérdezted hogy egyedül hogy lehet. Mindegy azért itt hagyom amit írtam:
Összeállsz egy haveroddal a pitboxból kifelé jövet egy autóvá. (tudod, ott amíg két autó közel van, ghost mód van és egymásba lehet menni) És ha ügyesek vagytok egyben maradtok a következő teljes körre is. Mivel egy autó helyén kettő van, egymásnak adják folyamatosan a "szélárnyékot".
Rekordot meg úgy futsz, hogy szabadon, harmadikként mész két ilyen egybemászott játékos mögött, aztán a célegyenesben le is előzöd őket (át lehet menni rajtuk, ugye).
Open- , public versenyen nem illik csinálni, mert genyóság, másrészt tiltott -ha jól tudom, reportolhatnak érte. -
Nagus
senior tag
Valaki megosztja hogyan lehet Sunbayen egyedül Rookieval 1:00 perces köridő alá bemenni? Nekem a rekordom 1:00.086 és ez alá az istenért nem tudok menni.
-
Attka85
tag
Sziasztok! Ezt találtam ma: Szim mini kupa 9 versennyel (3x3) Harpoonnal, Corallal, Spiedoval, szorzókat nyer a top3. Szombat Este 7-től, jelentkezni challonge-én lehet, jelszó majd Discordon PTI szerveren evemteknél a -to-update fülön.
Íme: --->
PTI's Simula-attori
When: 18th of April, 7 PM CET | 12 AM CST
Type: Sim VS
Free For All
Prizes: 1st: 50 RP or XP Boosts (to choose)
2nd: 25 RP or XP Boosts (to choose)
3rd: 10 RP or XP Boosts (to choose)
+ participation PCP bonus
Rules: Ghost Mode off
9 Races (3 races of Harpoon, 3 races of Corall, 3 races of Spiedo Forte)
Distribution of points for races:
1st - 10 points
2nd - 8 points
3rd - 6 points
4th - 5 points
[...]
8th - 1 point
Sign up at: https://challonge.com/SIMVSat -----
Gyertek sokan, ha többen leszünk, talán beindul a Sim mód is végre újra -
Karibaba
aktív tag
When: 12th of April, 7:30 PM CET | 12:30 PM CST
Format: Free For All
Rules: TA Pro
1 Races - Sunbay Speedway - 75 laps
No more than 4 pit-stops allowed (Whoever does more is automatically disqualified from the race)
Driving through a pit stop, for any violation, is not a pit stop
Ghost Mode offPrizes: 1st: 100 RP or XP Boosts (to choose) + 24 PCP
2nd: 50 RP or XP Boosts (to choose) + 12 PCP
3rd: 25 RP or XP Boosts (to choose) + 6 PCP
+ participation PCP bonusSign up at: https://challonge.com/TAeco
If you have any question please contact @PUMAEzt azoknak akik szeretnek TA zni!
-
Nagus
senior tag
Hát nem tudom... Jelenleg problémás ez az event dolog. Ha annyira akarnák, akkor rakják vissza a calendart és bele az eventeket, benne volt az a játékban.
Én csak TA-t szoktam menni, régebben nyomtam a CTF és team CTF-et is, de ahogyan látom a görög ismerősöm nem tért vissza a játékba akivel nagy móka volt az egész sok éven keresztül. -
[HUN]Dani
őstag
Tegnap este volt arcadeba egy olyan szoba, hogy Level 0-19. Beléptem. Class2 volt banked road 3 kör. Srác corallal volt, hát én is azzal mentem. Jó verseny volt végig egymás mellett mentünk, de hibázott és én nyertem. Vote off volt szóval bedobott a room lobbyba. Pont írnék neki, hogy tök jó volt és mehetne újra akár több kör is erre kickelt a szobából. Rám is írt, hogy én nem játszhatok vele, mert van 2 csajom és ezért nekem boost jár. Hiába magyaráztam, hogy csak xp és rp bónuszt adnak ő tovább erősködött, hogy én hülye vagyok, hisz a csajoktól nekem jár egy kis plusz tempó is.
Részben igaza van, hisz régen volt Alison és Beth mellett azt hiszem Maggie is aki plusz gyorsulást adott neked, de javítsatok ki ha tévedek.
Sok körös esti mulatságokhoz továbbra is keresek partnereket.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Bekő Tóni #29160 üzenetére
Tegnap este vettem csajokat meg poppereket aztán toltam pár versenyt. Egész jók voltak bár egyet sem nyertem. Laptopról játszom kis pici billen a hurka ujjaim nem annyira fekszenek
Erre a 20 körös mulatságra nem nagyon volt jelentkező.quadro sf6-ra tudtok valami univerzális balancet?
-
Nagus
senior tag
Nézem ezeket a verseny kiírásokat itt fórumon, hogy cobra, spiedo, phoenix... Van olyan aki ezekkel tolja? Csak azért kérdem, mert igen durva feles nerfet kapott az xp/rp ami egy-egy verseny után jár. A spiedonak a maxolásához kb lvl30 kel...
-
Karibaba
aktív tag
Our last stop for the Finals is Russia!
Congrats to @[GSE]"HeadHunter" , @Matrix74 , @PUMA , @ThomaSSon , @Wipper , @soep , BiggerThanYours & @Taii for making it to the Finals Today!
Hope to see you on the streets!
:flag_ru: Final Day 7 - Russia - 5th of April 8 PM CET :flag_ru:Tracks: Hangar - Geo (9/18 - 5/9)
Hangar - Motorboat (9/18 - 7/9)
Hangar - Ambush! (9/18 - 6/9)
Hangar - Boot (9/18 - 9/9)
Hangar - Smiley (9/18 - 2/9)Car: Kawana k-660
Roomname: PTI Speed Week Finals
Password: speed7
-
Bekő Tóni
tag
válasz
[HUN]Dani #29159 üzenetére
Ráfordított idő per kifizetés arányban most a drag van felhúzva (korábban senki se játszotta). Ott is a "Wangan 1km sprint" adja a legtöbbet. De az is csak addig érdekes amíg drag-noob-ként fejlődsz és tapasztalod hogy tudsz gyorsabb lenni. Amikor már ugyanazokat az időket hozod, az is elveszti a "varázsát" és még unalmasabb lesz mint a sima Wangan sprint.
Én TA-t szeretem. Igaz hogy megyünk körbe-körbe mint bogár a lámpa körül, de az egész egy komplett verseny, amit a végén igyekszel megnyerni. Ott is ha elég sokat játszol az ottani legjobbakkal, akkor előjönnek a játékmód finomságai. Kapcsolgatás 5-6 seb fokozat között, side draft kihasználása, boly tömörítése kerék a kerék mellett sűrűségűre, vagy ha belül előz valaki, de neked is megvan a sebességed akkor harmadik kocsiként bevállalod a kívülről előzést stb. Meg 10 fő alatt nem kell elindulni s annyi.
Vagy SIM-ben 20 kör bármely tempós pályán egy ügyes ellenféllel, akivel egymásnak adjátok-veszitek a best lap time-ot, aztán így gyorsabban elrepül az idő. (Árkádban kecsup miatt ez ugye nem megy.)
-
[HUN]Dani
őstag
Hogyan lehetne gyorsan szintezni vajon? XP RP csaj + ticket 20 kör b-road?
TA-t nem szeretem, mert unalmas.
-
-
Attka85
tag
Fent vannak youtube-on vagy twitch-en? A maival bajom lesz, nincs Destroyerem, a lóvét elcsesztem a panára, szóval uccsó leszek
Tegnap jól ment végre, Huuntert és Pumát is izzasztottam -
Karibaba
aktív tag
Today we're going offroad through Egypt, Hungary, Australia and Mexico!
:desert: Day 6 - Mud and Sand - 4th of April 8 PM CET :desert:Tracks: :flag_eg: Abu Simbel - Rifle Reverse (18/18 - 2/2)
:flag_hu: Mud - Long and twisty #2 (4/18 - 7/15)
:flag_au: Construction area - Jump around! (10/18 - 2/2)
:flag_mx: Python Creek - Alley ride (13/18 - 3/5)Car: Destroyer or Ranger
Roomname: PTI Speed Week Stg6
Password: speed6 -
Karibaba
aktív tag
A tegnapi verseny tetszett eddig a legjobban, Hunter+wipper sírtak a végén!
A mai:
:flag_se: Day 5 - Sweden - April 3rd 8 PM CET :flag_se:Tracks: Nurgenhoch - Skog Kurs (17/18 - 7/12)
Nurgenhoch - Sverige GT (17/18 - 11/12)
Nurgenhoch - Fyord Reverse (17/18 - 4/12)Car: Cobra
Roomname: PTI Speed Week Stg5
Password: speed5 -
Bekő Tóni
tag
Másnap megnézek minden versenyvideót (este dolgozok) - hajrá, jól toljátok. Külön tetszik versenyek elején az amikor még nem vagytok a roomban, akkor megy a "körbetelefonálás" hogy hol van Nino, meg Matrix.
-
Karibaba
aktív tag
:flag_us: Day 4 - America - April 2nd 8 PM CET :flag_us:
Tracks: San Francisco - Route 1 (7/18 - 1/2)
California Raceway - Shoe (12/18 - 5/7)
California Downtown - Power Station Drive (14/18 - 2/5)Car: Corall Spire
Roomname: PTI Speed Week Stg4
Password: speed4 -
Karibaba
aktív tag
soepma 0:17-kor
:flag_de: Day 3 - Germany - April 1st 8 PM CET :flag_de:Tracks: Circuit - Spaghetti #1 (5/18 - 1/11)
Circuit - Florida (5/18 - 9/11)
Circuit - Chicane kings (5/18 - 2/11)Car: Phoenix
Roomname: PTI Speed Week Stg3
Password: speed3
-
Karibaba
aktív tag
3.nap de úgy látom senki nem csatlakozik!
-
Karibaba
aktív tag
:flag_fr: Day 2 - France - 31th of March 8 PM CET :flag_fr:
Tracks: Serpentine - 50/50 (3/18 - 3/6)
Serpentine - Country tour (3/18 - 5/6)
Serpentine - Touge (3/18 - 1/6)Car: Spiedo Forte
Roomname: Speed Week Day 2
Password: speed2 -
Attka85
tag
válasz
Karibaba #29147 üzenetére
éppen linkelni akartam
5 körös versenyek minden este 8-tól, pontozásos,
Hát ha nem árkádban menne mindig minden, még esélyem is lehetne
Fogok venni valami gamepad-et árkádra, mert kormánnyal nem tudok Hunter, wipper, Palermo, Showtime... idejeik közelébe férkőzni, billel meg megfájdulnak az ujjaim, meg csak lassú pályán jó, én nem éreztem rá máshol -
Karibaba
aktív tag
Day 1 - Monday | 8 PM CET (1 PM CST) | Tracks: England :flag_gb:
Day 2 - Tuesday | 8 PM CET (1 PM CST) | Tracks: :lock:
Day 3 - Wednesday | 8 PM CET (1 PM CST) | Tracks: :lock:
Day 4 - Thursday | 8 PM CET (1 PM CST) | Tracks: :lock:
Day 5 - Friday | 8 PM CET (1 PM CST) | Tracks: :lock:
Day 6 - Saturday | 8 PM CET (1 PM CST) | Tracks: :lock:
Day 7 - Sunday | 8 PM CET (1 PM CST) FINALS-----
:arrow_down: ROUTE PLAN :arrow_down:Day 1 is taking us to the beautiful scenery of England!
:flag_gb: Day 1 - UK - 30th of March 8 PM CET :flag_gb:Tracks: England - Sphynx (2/18 - 10/21)
England - Rangers (2/18) - 14/21)
England - Redneck Rallyeo (2/18 - 16/21)Car: Quadro SF-6
Roomname: Speed Week Day 1
Password: speed1
Ez ma este kezdődik 7 napig
-
Attka85
tag
A PTI BIG Race egyelőre lefújva, más időpontban lesz, holnap este 7 helyett, több info discordon PTI serveren
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Karibaba #29141 üzenetére
Köszi.
Nézem e-hetit és akartam írni hogy Marmay Roadon a Harpoonnal nem falazva lett meg a 35-ös időd? Aztán látom Wipper rakott egy második számú időt is magához...
Szóval vigyázz , mert falazóst itt nem fogják elfogadni, sőt replay nélküli időt se fognak senkitől tekintettel a pálya egyszerűségére.
Kocsit sehol se odaverve tartok 36,4-nél szóval a 36.2 - 36.1-nél lesz a legitimált bajnok idő, szerintem. -
Karibaba
aktív tag
válasz
Attka85 #29138 üzenetére
Ezen kellene indulni csapatba!
soeptegnap 19:04-kor
@Arcade
:ARCADE: PTI's Big Race :ARCADE:When: 29th of march, 7 PM CET | 1 PM CST
Format: Team marathon
Rules: Ghost Mode off
2 Cars (Cobra, Spiedo Forte)
5 Races (17\18 Nurgenhoch, 1\12 Norlandenring) | 20 laps
Each team member must have completed at least 2 races
The team pilot changes after the end of the race (one participant leaves the lobby, his partner enters the lobby)
Each team member must have at least 1 race on both cars (i.e. 1 race on the Cobra and one on the Spiedo)
The winner is the team that spent the least time traveling 5 racesPrizes: (To all team members)
1st: 100 RP or XP Boosts (to choose) 16 days + 24 PCP
2nd: 50 RP or XP Boosts (to choose) 7 days + 12 PCP
3rd: 25 RP or XP Boosts (to choose) 3 days + 6 PCP
+ participation PCP bonusSign up as a Team at: https://challonge.com/PTIBR
How to sign up as a Team? --> #❓-cb-help
If you have any questions please contact the @Event Team or an @Event Organiser -
Bekő Tóni
tag
Kicsit le vagyok késve mint a borravaló, nem találom a múlt heti PTI event screenshotokat - azt tudom hogy Sverige meg Panama volt, mert múlt héten toltam kicsit, de nem tudom ki nyert, milyen idővel. Ez hova lett volna elég?
[link] -
Karibaba
aktív tag
Ez ma este 11 kor kezdődik?
-
Attka85
tag
válasz
Karibaba #29134 üzenetére
Igaz játékban már elmondtam, de itt is, hogy mások is tudják:
Discord alkalmazáson van PT szerver és mellette van már 2-3 hónapja PT International szerver is, ez soep és Cher által működtetett, eseményeket, ranglistákat csinálnak rajta, ami a játékból hiányzik, ők maguk teremtik meg ilyen módon. Szóval a Blacklist egy ranglista, van árkád, szim, ctf lista, kihívásos alapon működik, valaki meg "tag"-gel és kihív, 3 győzelemig tart, a pálya, autó választás azt hiszem a fogadó fél joga, de van blist-help-rules ott le van írva minden. -
Attka85
tag
válasz
Bekő Tóni #29131 üzenetére
...őőő... Azt tudni kell, hogy a fejlesztést kb olyan, mintha te meg én csinálnánk pár hozzáértőbb haverral, mert nincs mögötte se cég, se kiadó nagy pénzzel, se igazából semmi, csak lelkes szabadidőben motyogó, próbálkozó srácok, akik örülnek minden segítségnek, ami lehet pénzbeli (GP) vagy segítségbeni( GS,GM, fejlesztő...).
Tehát ha nem segítünk nekik, nem várhatunk sokat, pedig sokat tesznek érte, mi meg nem, csak várjuk a csodát... Egy a lényeg, hogy -mivel semmi sincs ingyen..sose volt- merjünk áldozni a szeretett játékunkra, hamár ingyenes, legalább vegyünk autót, szorzókat, pár ezresért, ami nekem annyit jelent(nem állok valami jól), hogy 2 ezret költök rá kb havonta...
Ha összeadnám, azon vehetnék már komolyabb játékot, de van( Project CARS) és nekem nem a drága szuper játék okoz örömet és függőséget, hanem ez a kis régi játék, szuper játékmódokkal, sok pályán, jó társasággal, csapatokkal, emberekkel... Szerintem sokan így vagyunk ezzel.
Mióta van PT, csak azzal játszom, pedig van pár jó játékom, de nekem ez A JÁTÉK...
Én így látom, igazából neked írtam, de nem pont neked szántam, csak kijött belőlem gyorsan, mert mindenkinek tanulságos lehet, talán idén utolérheti magát a játék, ha az emberek, játékosok is akarják...
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29130 üzenetére
- Közben HunterHead visszavette tőlem negyedszerre(!) Python Creek sightseeinget . Szóval azt hiszem Speed Legendset megint kihagyom, más helyekre szólít a kötelesség
- Panama 1 es és 2-es body 22 GP helyett 2 GP és 44 helyett 4 GP. ha valaki odajut akkor RP helyett fontolóra veheti.
- Jó látni az optimizmusodat, engem egy kicsit most megijesztett ahogy Jack ezt a három autót meg a bugos Kanagawát meg Johannesburgot bedobta. Ráadásul Johannesburgra írta is hogy tudja (!) hogy bugos. Amolyan kényszer hatására cselekvést érzek mögötte, hogy a csökkenő játékosszám ellen tegyen valamit.
-
Attka85
tag
Szép idő van kilátásban, gratu!
Amúgy csak nálam nem megy a discord ma este?? -
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29127 üzenetére
Na jól van
Pont múlt héten untam magam mikor vártam egy TA versenyre, aztán vizuál tuningoltam jópár autómon egy második stílust (2. styling slot) Meg a TA kocsikra vettem 3. külsőt, össz 35.000 rp-ért.
GP van, de itt állok vacak 156.000 rp-vel.
Panamára ezek a lökhárítók szörnyűek. Meg is hagytam az elsőt alapnak. Kicsit hiányoznak azok amik real-life GT2, GT3 külsőt adnak neki. Szerencsére Savage-hoz megvan a Corvette Z06 hátsó.
-Speed Legends 6 ... hah ... még a Harpoon-nak tolom Banked Roadson1:32.884 és erre jött egyszer egy -0.384 zöld mikor 195-tel toltam a dombnak fel, de a második fához vezető jobbosnál sokat fékeztem. Most azzal próbálkozok még, hogy a sziklafalat felülről kerülöm...
-
Attka85
tag
válasz
Attka85 #29126 üzenetére
Most néztem, benn vannak a játékban!!! Megyek és sorban veszem őket, nem olyan drágák, 500 gp körül vannak, ami kb 2 darab ezres autónként, heti 1-et fogok venni, ennyit megérdemel a játék, a fejlesztők, Jack és csapata, meg persze ez nem megy kárba, hiszen visszaforgatják egy részét a játékba, vagy több fejlesztő, GS/GM(játékmester) tud lenni, ha sokan költenek rá valamennyit... Wow yeahh Respect
Csak alakul ez a PT!! Ha most beindul a nép akkor visszatérhetnek a régi nagyok, megint sokan leszünk, a játék is lehet még akár jobb, mint volt, szóval optimista vagyok ezerrel -
Attka85
tag
Ma hajnaltól van beta 5022, benne a Camaro, Porsche, Corvette!! És még Kanagawa hegyek, meg egyéb érdekességek--->
https://community.projecttorque.racing/threads/change-log.85/page-2
Remélem hamar alfa állapotba kerül
Jah sikerült Speed Legends 6-os héten, szóval ami most tegnap óta aktív, másodpercen belül lopakodnom Cobrával wipperhezEz nekem új, de jó érzés, pedig kormánnyal voltam, talán kezdek ráérezni valamelyest, ma a Spiedo-t is kipróbálom Canal Ride-on.
-
Attka85
tag
válasz
Karibaba #29124 üzenetére
Ez nem verseny lesz, hanem Speed Legends week 6, tehát a week 5-nek(5.hét) végén írta soep, hogy jön a 6. hét (nemtom miért írta ki, hiszen világos, ha vége az előzőnek, jön a következő
)
Talán azért írta, hogy lesz következő hét és nem áll a földbe a dolog, csinálja tovább
Amúgy jó lenne megint valami verseny/kupa/bajnokság/valami, mert imádom azt a hangulatot, mindenki ott van, figyelnek sokan, más érzés, mint egy sima full room verseny, persze az is nagyon jó, ha mindenki ügyes és gyors
Nekem jobb lenne Szim és nem ARC, de elfogadom, próbálok fejlődni akár a Te szintedre, mert te nagyon jó támpont vagy és voltál is mindig, egy profi joy-jal jó lehetnék árkádban, de nem akarok befektetni, így is kormányváltást tervezek majd, szíjas Thrustmaster a cél újan -
Attka85
tag
válasz
Karibaba #29122 üzenetére
Szia Kari, szerintem 3.-án indul a következő SL(6) Speed Legends:
"Submissions are closed! SL week 6 starts on Tuesday (03.03.2020)."
-Ezen már megpróbálok részt venni én is, talán nem utolsó leszekGratula a 33.2-höz, bár nem láttam Discordon még, ott 34,6-od van asszem!
-wipper a 38. körében csinálta a 0.1s-el Hunter verő kört-
-
Attka85
tag
válasz
Bekő Tóni #29117 üzenetére
Na. Alkalmaztam a trükköket, amit írtál: külön fék, gáz gomb a kormányon pluszba, kormánnyal sikerült 37.1-ről 35.5-re jönni, (nagyon érzékeny setuppal) de a Hunter és wipper 32.2-nél tart
Talán ma elérhetem a 34.x-et ha jól csinálom, de 2 sec hátrány az túl sok, de látom, hogy ezek tényleg ennyire jók... Árkád továbbra sem a szívem csücske, de nem adom fel, hátha egyszer ráérzek, mint a Szimre.. (Én 12-13 évesen kezdtem szimezni: Grand Prix 2), ColinMcrae 2 aztán GP3-4,, F1 2000, GTR2, rFactor, PT,Level-R, HO, Simraceway, Project CARS1, Automobilista, RaceRoom(ez a 2 csak próba) és most PT megint, meg persze volt közte sok más is...Carmageddon, MidtownMadness2...)
Bocs a kis offért -
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29116 üzenetére
Egyéni bug lehet, nálam soha nem volt Sim fizik árkádban.
"észrevettem, hogy a kormányszög módosítja a billes kezelést"
Csak most? Noob
Jöttél volna pár TA-t, ott hónapok óta irogatjuk a cikkcakkozó nooboknak hogy állítsák lejjebb, mert az nemcsak "wheel"-re érvényes, hiába "wheel steering range" van írva.
Billesként én játékmódról játékmódra VS, TA, Drift sőt néha autóról-autóra váltásnál is állitgatom a kormányszöget, helpet.Ami miatt még kormányos, kontrolleres szenvedhet árkádban az, hogy nem 100%-os az analóg fék (pedál, ill. a kontrolleres ravasz). Hanem csak 99%. A 99% onnan jön, hogy Control optionsbe ahol tudod tesztelni ott láthatod, hogy pedálos féknél nem megy végig a fékerő csík, 1% még marad.
De ha az egyik gombra is raksz féket és azt nyomod be, az 100%-os lesz. Érdemes kipróbálni mert ez az 1% a játékban érzésre 50% fékerő különbség is lehet.
Szóval rakj féket például a nitro gombra, ha kormánnyal árkádozol. Az, hogy ezt így mennyi idő lesz megszokni az más kérdés... -
Attka85
tag
válasz
Attka85 #29115 üzenetére
Már talán meg is találtam a választ az árkádos lassúságomra... Szimesítették a fizikát, de talán többen kikerülik ezt és a régi (gyorsabb) fizikával mennek úgy, ahogyan én nem is tudok... vagy valami kosz került a gépezetbe(bug) ezért TELJESEN eltávolítom a játékot, kormányt, steamet és újratelepítek, de csak a játékot...
https://community.projecttorque.racing/threads/sim-physics-in-arcade-mod.833/ -
Attka85
tag
válasz
Bekő Tóni #29114 üzenetére
- /kissé olvasmányos/
-
Hali! Megvolt az endurance 60 kör Norlandenringen, hát érdekesen indult...
Nem akartam indulni, mert a másik PTI eventen a Harpoonnal nem tudtam sehogyan 4 sec alá menni Hunterhez képest(1:33.x) én csak 37.1-et tudok... pedig már csak billel próbáltam, ráadásul észrevettem, hogy a kormányszög módosítja a billes kezelést..
mindent megtettem, hogy gyorsabb legyen az irányváltásom, de nem tudok úgy fékezni, fordulni, mint akár Te, vagy Hunter, Wipper, Puma, Caliber, McQueen, vagy bárki... (visszanéztem a Cobra kupát) hátnemértem... valami anomália lehet nálam, már a kormány eltávolítást tervezem... féktávon, kanyarban sokat kapok billel is... próbáltam help nélkül és több állásban(0-10-20-30-40-100%)
a balanszokat driftre, fordulósra állítva, féket is elöl, hátul, de nem mozog sehogyan sem úgy, mint nektek... fasza kör végén kapok 4-5 másodpercet... nemtom, lehet akár net laggolás is?? vagy én nemértem, de van, mikor jó a tempó, Cobra selejtezőben kormánnyal wipper tempóján voltam és nyertem...
Aztán ahogy spectatorban bementem közéjük, nagyon csalogattak, hívtak, mert volt még egy hely és amúgy is várták Anxiety-t, hát jólvan, végülis, max ha nem bírom WC, cigi nélkül, lelépek(60kör egy 2:40.x-es átlaggal kb 2.5 - 3 óra) mit veszítek, max uccsó leszek
Végül majd fél óra csúszással elindultunk, de 9-10 kör után a szoba kidobott mindenkit:
RacerXNFS csinálta az event szobát, de valami komolyabb baj lett, mindenki újraindított, én a gépet is, aztán 50 körrel újra rajtoltunk. Ekkor már nem volt komoly baj, de én sajnos, először idén belaggoltam, éppen 5.-6. voltam, soep-pel meccseltem és emiatt lehagyott(kb 3 sec fagyás) szóval úgy voltam vele, nekem ez a kegyelemdöfés, ki is léptem. Aztán vissza-visszanéztem a közvetítésre, láttam, már Wipper sincsen versenyben, pedig elöl volt(Vele viccelődtünk előtte, h melyikünk adja fel hamarabb) Úgy láttam, a catch up jól vizsgázott, mert a mezőny nem húzódott szét, végig egyenesen belül voltak, egyedül LightningMcQueen maradt le, direkt, mert laggolás miatt panasz volt rá, sajnáltam, hogy az egyetlen állva maradt magyar is esélytelenné válik... de fantasztikus teljesítménnyel végül visszatért az első helyre és nem bírtak vele
Gratulálok neki, jó lenne közénk a THOR-ba
Jó kis olvasmánnyá fajult a posztom, de remélem senki sem aludt el a végére :
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29112 üzenetére
"Jó lenne sok szimes, de egyelőre csak álom"
Hétvégente ha látod hogy online vagyok nyugodtan írj rám hogy "gyere SIM", aztán felrakom a kormányt és már ketten vagyunk. Kettőhöz könnyebben csatlakozik a harmadik...
"szóval a kormányt felejtősnek érzem kiélezett tempónál"
Én kormány, billentyű, kontroller, mindennel próbálkozok. Még olyat is, hogy jobb kézre kontroller, bal kézre billentyű kombó.
De azt érzem hogy árkádra a kormányhoz meg kontrollerhez képest, billentyűvel a sebészi szike pontosságával terelem a kocsit.
Pl. mindenhol manuál váltóval megyek és ha kanyarban visszaváltok akkor egyben nyomok egy nagyon-nagyon enyhe féket is, hogy ne a limitert verdesse a fordulatszámmérő. (Inkább előbb váltok vissza, mint túl későn) Mintha kuplungot nyomnék be. Ez ilyen ösztönös dolog. És ezt csinálom akár egy Harpoon-os rekorddöntő kör alatt is. Kormány, kontroller nekem ehhez egyszerűen túl lassú, túlságosan 'nem-azonnali'.- Norlandenring endurance update: kocsi Spiedo, árkád, 60 kör
, 4 órakor rajt
-
Attka85
tag
Hát mivel nem gyári PT központi fejlesztés, csak privát próbálkozás, ezért ugye azzal dolgozik soep barátunk, ami kezébe akadt, de nagyon jó kezdeményezés, mert ha sokasodnak az emberek és sokat sokan beszélnek róla, akkor előbb-utóbb beindul a CALENDAR és azon belül a Cup, Trophy, Championship részleg is kifejlődhet
Privát próbának nagyon tetszetős szerintem
Én ARCADE-dal még hadilábon állok, tegnap miután leléptem, billel próbálkoztam east short war-on, 100% help-pel és csak 1 sec körül voltam lassabb, mint előtte 1 körrel lemaradva 20%-os billel, szóval a kormányt felejtősnek érzem kiélezett tempónál.
Jó lenne sok szimes, de egyelőre csak álom -
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29109 üzenetére
Mini hotlap: jé, ilyen is van?
Kicsit körbenéztem, és soep szombatra tervez egy 400+ km es Norlandenring endurance versenyt. Jack vagy a GS segít neki ilyen extrém hosszúra állítani - úgy hogy. Autó még nincs eldöntve.
Karibaba: ez utóbbihoz például Discordon a "tournament-events"-ek felé elindulsz aztán követed a linkeket. Challonge-n át fog vezetni, szóval még oda is regisztrálni kell. (nyugi , szidom én is, néha annyira áttekinthetetlen hogy most éppen hol vagyok, hogy mindennek külön lapja van, az is ömlesztve zéró tagoltsággal) -
Attka85
tag
Discord-on mini-Hotlap bajnoki forduló van a héten, Wipper és LightningMcQueen baromi gyorsak, meg HeadHunter is az szokott lenni :p Én nem találom a tempót, de keresem szorgosan
A PTI (PT International) csinálja soep tehető felelőssé érte -
Karibaba
aktív tag
Jók voltatok fiúk kár hogy lemaradtam erről meghajtottam volna a csapatot englandon az a kedvencem!
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29106 üzenetére
Ja láttam, mivel kicsit más iveken mozogtál, sokkal többet kaptál is mint én.
Pumát szerintem én győztem le a selejtezőben (és nyertem), valaki mással mentél.Az tény hogy kevesebb megilletődöttséggel kellett volna menni. Mondogatnom kellett volna magamban hogy nem azért érnek utol, mert annyival jobbak, hanem mert hajtja őket a catch-up is.
Ha legközelebb ugyanezzel a bandával megyek, akkor a hátranézést elállítom a megszokott gombról, aztán csak tolom mint süket a csengőt. -
Attka85
tag
válasz
Bekő Tóni #29105 üzenetére
Hát ez egy Carmageddon szerű WRX Cup volt, aki jött, mögöttem, az vagy telibe féktávon, vagy mellettem a kanyarban velem már nem számolt, vagy szerencsétlenül előttem állt félig keresztbe és nem volt időm kikerülni... Amúgy az irányításom fura lett és az autó is jobban csúszott, mint bármikor akár driftben... De nem zavar már, csak olyan jól indult, nyertem wipper és puma előtt a ghostos selejtezőben b-roadon, szóval meglepődtem, hogy lettek esélyeim, de a roncsderbin fortuna nem velem volt..
Biggie nagyon jól terelted a gépet, Puma szintjén a 2. helyért mehettünk volna,ha nincs roncsderbi... Kis szerencsével Wipper is megvan... -
Bekő Tóni
tag
-
Attka85
tag
Most látom a PT fórumon, hogy bajnokságok vannak
soep csinálja, discord-on és challonge-én lehet követni, regelni, beszélni, hát holnap du. 3-4-ig Cobra quali, 4-től indul arcade cobra event/tournament, plusz ctf is lesz:
https://community.projecttorque.racing/threads/pti-tournaments-and-events-arcade-cobra-cup-ctf-weekend-rivals-5-this-weekend.611/ -
Attka85
tag
Hát jah Fundi gyors, de én el tudtam kapni néha, viszont Huntert még talán sosem, igaz, voltak közeli finishek, de még nem tudtam elkapni... Igaz én kormánnyal vagyok, talán ez nem segít sokat WR hajszolásnál sem ÁRKÁDBAN... Szimben elég jól jön, de csak ott, egyelőre próbálom amennyire ki lehet maxolni a steer rangeket, helpet stb meg balanszokat összehozni, hogy versenyképes legyek minden autóval, minden pályán, de árkádban vannak kivétel autó+pálya kombók
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Karibaba #29101 üzenetére
Hát ja, a felsőbb class-szokba árkádhoz már lassú a kormány. Vagy nagyon jó autó per pályarutin kell hogy tudd hol-mennyire kell kitekerni minnél kevesebb ellenkormányzással. Még november elején mentünk egy class1 est Hunterrel, meg FOUND-al, FOUND adott 2 secet körönként Serpentine-en, HEAD utána meg is említette. Írtam neki ne aggódjon, Cobrától felfelé eltűnik az előnye... kb. úgy is lett.
Várom a Morellot is mint a Messiást, aminél a tempó miatt már a reflexek számítanak inkább mint a finomkodás - pedig tudom hogy nem lenne jó túl hamar behozni, muszáj elnyújtani a játék iránt az érdeklődést. -
Karibaba
aktív tag
Bár olyan játékossal mint ItsOver =GSXR13K Ez a 2 nickje volt olyannal nem találkoztam még!
Foundation63 is csak class 1 ben jó, 4-5-6 szinten már sokat hibázik!
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Flint 2 OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mini-ITX
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest