Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

nkarcsik
csendes tag
válasz

SylarHUN

üzenetére
						Szia!
Jól látod, valóban felfelé ível a csapat 17-18 tagot számlálunk immár. Mostanában az rfactor-ral játszunk. Saját mod, BMW E92, saját bajnokság: BMW (most vasárnap volt a 4. forduló), illetve Opel GT kupa (szombaton volt az 1. verseny).
Info a csapatról és a jelentkezési lehetőségekről: http://www.obhunracing.com/ .
Saját szerver, weboldal, FTP elérhetőség.
Izgalmas, néha pedig már nagyon is komoly versenyek, állandó 12-13 fővel.
 - 

nkarcsik
csendes tag
Tisztelt PT hívek!
Vegyétek rá az areia-t, hogy vegye meg a frissítést (pályákat, autókat, event rendszert) az invictus-tól. A level-r -t választók jelentős része pont ezek miatt váltott, nem is beszélve a rengeteg játékosról akik ott vannak és játszanak.
Érzésem szerint az invictus minden törekvése ez volt ( a béta teszt óta ), hogy az areia-t valahogy rávegye a frissítés megvásárlására. - 

nkarcsik
csendes tag
A PT-t előnyberészesítők szavazási szisztémája engem erősen emlékeztet az szdsz elnökválasztásra. Talán, csak nem a balliberális erők centralizálódnak a PT-ben?
 - 

nkarcsik
csendes tag
A beleölt pénzt talán a játék üzemeltetőjétől az areia-n kellene számon kérni.
Ugyan már mit csináltak a pénzel?
Miért nem a játék fejlesztésére fordították? - 

nkarcsik
csendes tag
Sziasztok!
Szerintem nyitva kellene hagyni a lehetőséget mind a két irányba.
Aki PT-vel akar játszani, az játszón vele nyugodtan. Az aki újra akarja kezdeni az egészet játszón a Level-r-ben, vállalja a ghost nélküli játékot és azt a nem kevés elmebeteg hülye gyereket akik ezt kihasználják. De ne feledjétek, hogy az utolsó PT módosítás - frissítés az volt, hogy eltűnt a Marina, illetve a Marina 2 pálya.
A Level-r-ben 1 eventre kétszer annyi jelentkező van, mint amennyi játékos a PT-ben online egy időben. - 

nkarcsik
csendes tag
Szia!
Ez így tökéletes, csak így tovább és ne add fel!
Keress magadnak egy jó csapatot, pl. mint a mienk, ahol sokat tudnak segíteni a régi tapasztalt pilóták. Meglátod a fejlődésed is felgyorsul, mind "level" szintben, mind a köridők tekintetében.
Ameddig nem volt csapatom addig azt sem tudtam, hogy mi az a balanc. Mivel mi viszonylag sokan vagyunk, de nem legen és melegek
 ezért meglehetősen hatékonyan tudjuk egymást segíteni.
Jó játékot üdv! - 

nkarcsik
csendes tag
Keveset futott, de sokat borult HARPOON, megkímélt állapotban, gyári extrákkal, full -osan, ingyen elvihető

- 

nkarcsik
csendes tag
válasz

hugoagagyilo

üzenetére
						Fotó természetesen van.
Leállás előtt 20 perccel léptem be, pont sikerült
 - 

nkarcsik
csendes tag
válasz

hugoagagyilo

üzenetére
						Gratula Nekik!

A béta szerver áll.
 - 

nkarcsik
csendes tag
Tisztelt Hölgyem, kedves Nepster!
Az nem véletlen később fékezés volt. Fékezés nélkül csapódtál a kocsi oldalába, utána mindketten a kanyarív külső részét szegélyező korláton végeztük. Csak Te kedvezőbb pozícióban, ezért tudtál megelőzni. Azt hited, hogy egy "Oh, Sorry"-val el van intézve.
A csapat jelenlévő többi tagját is folyamatosan lökdösted, rendkívül erőszakosan és törtetően mentél aznap. Én elhiszem, hogy bosszantott, hogy egy hozzád képest sehol nem lévő kezdő - mint én - több körön keresztül előtedd csetlik - botlik. Érzésem szerint ha gyorsabb vagy - mint általában - akkor meg tudtál volna előzni. De akkor és azon a pályán nem voltál gyorsabb.
Ha velünk játszol akkor vannak bizonyos szabályok, amit nem én találtam ki (OBHUN szabályok), amit be kell tartani. Ha nem tetszik akkor van más szoba, feltéve ha van, lehet ott próbálkozni az agresszív stílussal.
Itt kérnék a bunkózásért tisztelettel elnézést.
Kézcsókom! - 

nkarcsik
csendes tag
Sziasztok!
Egy pár mondatot én is írnék a beta verzióról szerzett tapasztalataimról.
1. Az EVENT rendszer nagyszerű, minél hamarabb át kellene menteni az "éles" verzióba is.
Mégpedig olyan formában, hogy a beta verzióban tapasztalt nyeremények megmaradjanak.
2. A GHOST On, Off, mód legyen választható. A ghost nélküli versenyzés csak ellenségeskedéseket szül, aminek az eredménye zárt szobák lesznek, illetve megutálják a játékosok egymást és a játékot.
3. Az új kocsik nagyon jók, és mindenféleképpen kellenek. Legalább lesz (lenne) mire költeni.
4. Az új pályák, jók, csak sokk az ideális íven elhelyezett tereptárgy ( autók, útlezárások, terelések, stb). Érzésem szerint ezek csökkentik a játék élvezeti értékét. Különösen ghost off móddal együtt.
5. Ami játék közben eddig jobb oldalt volt az most bal oldalra került nem egy nagy újítás, szerintem jobb lenne a megszokott helyén hagyni a dolgokat. A játék közben felugró chat ablak engem nem zavart. Az új parkoló jó, de nekem a régivel sem volt gondom.
Elsőre ennyit.
És követeljük vissza a GHOST
 - 

nkarcsik
csendes tag
válasz

hugoagagyilo

üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák

- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+

- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
 - Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
 - Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezért meglehetősen hatékonyan tudjuk egymást segíteni.