- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
korbi.
csendes tag
sziasztok tudom hogy nem ebbe a topickba vág,de tdu2-őn találkoztam pár volt pt-s sráccal.szerintem jo is game esetleg még tdu2-zik valaki a régiek közül?
-
Gaz 78
aktív tag
Nekem gyenge a konfigom,és ebből adódóan minimumon nyomom 800x600-ban.Lehet ezért nem észlelek grafikus hibákat.Megjegyzem az én gépemben az alaplapnak,vidikarinak és a procinak pontosan 667 Mhz FSB-je van....
-
Cr@c@
csendes tag
Tegnap elment a Netem és nemtudtam sem befejezni sem átnézni mit irtam igy ma átszaladtam rajta ami a lényeg. Ha jól sejtem az alaplapod FSB-je 400 vagy 800 ez manuálisan is állitható ez most neked igy mutat:
- FSB 733.1Mhz
- CPU 791.5Mhz
- ram 953 Mhzezeket kell az FSB hez igazitani ha az FSB-d fix ha nem variálhatsz az adatokkal.Én is ugy csináltam előkaptam egy számologépet és adig osztottam szoroztam amig a legoptimálisabb teljesitményt de majd az FSB-vel azonos értéket kaptam.Persze az FSB-nek két müködési modja van a Szinkron és az Aszinkron neked most Aszinkronban megy elég erősen ez azt jelenti hogy a rendszered rendszrösszeonlás szélén áll de müködöképes és stabil mert gondolom régóta használod már igy.De egy Szinkronba hozott gép gyors és stabil rendszert eredményez.
-
Cr@c@
csendes tag
Igen amint látom nemrossz konfigod van!Ez egy kétmagos proci magonként 1,6Ghz azaz 3,2Ghz összesen.Cpu FSB azonban agaszt a 73,3Mhz nem passzol sem a ramhoz sem a CPU-hoz.Az FSB-t ugy kel értsd mintha párhuzamosan szeretnél futni valakivel és közben fontos dolgokról beszélgettek de az egyikötök mindig elöre siet és igy vagy nemértitek egymást vagy megkell a gyorsabb várja a lassabat,hogy folytathasátok a beszélgetést....de ha az FSB ugy van belőve hogy azonos a CPU és a Memoria frekvenciájával,egyfolytában tudnak komunikálni és igy nincs fenakadás,azaz felgyorsul a gép.
A memoriád mintha tul lenne huzva ott 146,6mhz en robog 13x-al amit az FSB lefojt közel 1Ghz alá mert efölöt anyira lemarad a CPU a magonkénti 791,5x2 Mhz-ével hogy szegény csak a ram puspökfalatját látná és az életben nem váltanának két szót sem!Magyarán a BIOS-ban hozd ezeket az értékeket FSB szerint a lehető legközelebb és ugrásszerü gyorsulást fogsz tapasztalni!A videokártyádnak pedig kellene legyen Manual lemeze azon rajta van amenyiben Chacet is használ "ha használ" hogy lehet kikapcsolni.U.I:Azt pontosan nem értettem LevelR-ezés közben mérted ezeket az adatokat vagy alap üresjáratban?Mert a videokari memoriánál vannak érdekes dolgok....ennek még utána járok!Más a swap memoriádat pedig nyugott szivvel emeld meg 4000Mb-ra az sosem árthat!
-
buvez
tag
Hello!
Meg lehet oldani, hogy a videokártya csak a saját memóriáját használja?
Amit írtál a sok automatikusan induló programról: nos nálam össz-vissz 22 folyamat megy. Én ezt mindig figyelem, hogy csak a legszükségesebbek menjenek, registry-t pucolom és a win szolgáltatatásokból is letiltottam párat, mert számomra felesleges. Most 1,5 giga szabad ramom (win xp) van miközben ezt írom és nem rég zártam be a Levelr-t is.Az nvidiát azért nem hibáztatnám, mert fentebb írták, hogy Ati kártyával is előfordul.
Viszont ezt a directx frissítést kiprobálom!nem is figyeltem eddig, hogy dx9.0c-nek is van verziószáma
Még pár napja csináltam aida-val stat-ot:
ezen is látszik, hogy marad még ramom játék közben is.
-
Cr@c@
csendes tag
Nos az Nvidia sok esetben szereti feltüntetni videokártyáira hogy 256x2 mb ram super fast chace de ezek sajnos nem valos kártya adatok mert ÁT 1:rendszer és az alaplap függő ÁT 2:nem valos idejü ramról beszélünk hanem egy chace-ről amit a rendszer ramból lop a videokártya sok esetben a beolvasás és kiirás lassab ilyen esetben mintha a videokártya csak a saját ramját használná.ÁT 3:sok esetben a háttérben futó +programok is elvesznek a ramból még akkor is ha nem futnak!Mert sok progi ugy irja be magát a registrybe hogy első induláskor automatikusan a Windos biztosit nekik szabad ramot a rendszerben azaz fizikailag van 2Gb ramunk a Windos alpbol 360-és400 mega közöt foglal magának majd jönnek az alap hátérben futo programok kb:200-400mega teljesen konfig függő pl:integrált videkari,hang kari,IDE vezérlők,északi hid vezérlők,és egyébb Pci vezérlők,telepitett programok : Winamp Agent 100-350 mega,tuning és atiliti toolsok,Ati vagy Nvidia driverek és a jóégtudja még mi minden lehet ez mind attól függ ki mire és hogy használja saját gépét.Az egyedüli megoldás még az lehet CTRL+ALT+DEL feladatkezelő futofolyamatok és ott megkukintani első inditáskor nyers gépen mennyi szabad hely maradt a gépen fizikai memoriában és mennyi foglalt.Ha nincs fenmaradó 1 Gb teljes fizikai memoria akkor lassabb a gép és közszeretettel laggol és hozzá kel füzni ez a minimum gépigénye a játéknak tehát ne is csodálkozunk 2Gb fizikai memori nem elég a játéknak,igen! igen! a játéknak nem a tényleges teljes memoria hanem a szabad memoria kell 1Gb legyen és itt van a kutya elásva,ez a minimumhoz elég!!!
Más:régen nagy Nvidia imádó voltam sokszor tapasztalttam hogy volt egy rossz szokása a kártyának,Pl: gépizasztó játéknak számitott 2003 környékén a Sim2 annyi kis látvány kütyüvel volt tele amit kilehetet még egy gyenguska konfigból is hozni de ha az ember nem figyelt oda hogy milyen DirectX van telepitve a gépére furcsa mod az Nvidia hajlamos volt pár efektett ugy jelölni hogy nem hajthato végre Pl:a tükörben nem látuk szimünket ha elé ált csak a nagy semmit,vagy a baloldalt az Avatarunk csak egy üres kocka volt és Stb.
Tehát érdemes keresni egy fullos DirectX et és telepiteni sok esetben ez is segithet mert sajnos nem minden DirectX 9.0c ugyanaz mint a másik.Nekem elöször egy 2008 as verzió volt telepitve ez okozott fenakadásokat a játékban a hajladozo fákra elég alergiás volt mindenféle csikok jelentek meg elentében nagy keresgélés után találtam egy DiretX10-9.0c verziót ami gyökeresen megoldotta a problémát azota grafikai gondom nincs!Csak gyenge konfigom..... -
SylarHUN
senior tag
Nekem egy DELL GX 745, C2D 6420, 4Gb ram és GF 240GT(1GB ram)-os gépen, full HD felbontás, minden maxon, Win7 64bit, hibátlanul, rezzenés nélkül fut a játék.
Pedig a procim 5-éves maga a gép 4. Egyedül a vga kártya új.
Soha semmilyen grafikai, vagy egyéb hibát nem érzékelek.Igaz most ismét hanyagolom az LR-t, mert megint eltévelyedtem Nfs: World-öt nyomom.
Nagyon szépek benne az autók. -
Cr@c@
csendes tag
válasz
JetiRulez #27889 üzenetére
Szervusz! Ajánlom nézd meg a 2011-02-18 14:52:37 kor irt hozzászolásom talán segit nekem segitett.Ha nem japánbol vagy meszi gépről jönnek a játékosok 8 player esetén nincs lag és a ping akkár 75% is javul.Sok esetben tapasztaltam,hogy a virusirtokat is érdemes kikapcsolni a játékhoz mert nagyon fogják a gyenge gépeket.A játékot friss rendszer esetén is töredezetségmenetesitettem mert sajna a Winfos összevissza pakol mindent....ja és a töltés és nyögvenyeléshez hozzá lehet szokni sajnos érzésem szerint ebben a Német server a ludas,anno PT-ben az ilyen gond Amerikai serverrel nem nagyon volt!
-
laszlohu
addikt
Nemrég frissítették a program release-t (kb egy hete ), azóta úgy vettem észre, hogy szebb a grafika, lehet hogy az okozza a fákkal a gondot.
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Negyed év után tegnap felnéztem a játékba, hogy ellenőrizzem nem raktak-e ki a hosszú távollét miatt. Szerencsére nem. Mentem egy kört, de sajnos egyik gépen sem lehet perpill normálisan játszani itthon vele. Kevés neki a 2GHz-es 1 magos AMD is.
Nem tudjátok, kb. mennyi idő után törlik az offline játékosokat? Fél évre emlékszem, de javítsatok, ha tévedek! -
Cr@c@
csendes tag
hello az én konfigom nagyon gyenguska de ilyennel még nem találkoztam,de olyannal igen hogy a fák lombjai fehérek vagy azokon a pályákon ahol fák vannak ott néha mintha szétesne a kép a háttérben....
a megoldás az volt hogy letöröltem a videokártya drivereit és ujat telepitettem de a videokártya honlapjárol jelzem "Ati kártyával rendelkezőknek!!!VIGYÁZAT!!! mert létezik ezekhez a kártyákhoz az MSI verzio ami csak laptopokba JÓ!!!Asztali gépnél grafikus hibákat okoz!!!Törölni és a hivatalos oldalrol letölteni a drivert.
-
kekeeci
senior tag
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Level-R -en mostanában elég sok új autó van, de egy régi, szinte elfeledett autó nagyon hiányzik nekem a shop-ból és az a C-Racer. Az igaz, hogy pl. 3 napokra meg lehetett nyerni az Event - eken, de sajnos már rég lejárt a 3 nap és nem tudom újra rent-elni, vagy megvenni.
-
buvez
tag
Hello!
Másnál is előfordul, hogy egyszerűen nem látszanak a fák? Az árnyékuk igen és persze bele is lehet rongyolni. Nálam néha előfordul. Azt gondoltam a legutolsó frissítéssel ez már megszűnik, de sajna maradt
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
Attka85 #27878 üzenetére
Köszönöm a Cobrán ki is probálom mert most nyomtam egy Pracitce-t Balanc nélkül és 1:51.857 lett pont a tiéd ezen a pályán azaz El_n1no-é 1:45.172 most rákukintok a Balancal mi lesz a helyzet egyébként kb 1 honapja kormánnyal nyomom és igy a kitörés efektet picit könnyebb korigálni de ha elkezdi sajnos sok idöt lehet vele veszteni!Egyébként mai nappal másodszor dobot ki a játék valami hibával remélem semmi komoly.Mert verseny közben ez nem lenne valami jó!
-
Cr@c@
csendes tag
Hu srácok tegnap kiprobáltam a Simet vagy félpájákat vert rám KAMELEON és Flow88!
Két eshetőség van vagy nagyon beleszeretek mert végre van haszna a fékezésnek,vagy megutálom mert kicsit jégpálya efektus van a Simben nemanyira a szimulácio felé hajaz,de nagy elönye lehet az hogy nemindennapi gyakorlás kell hozzá,és Trunkolt noob sem vethet akkora elönyt egy pályán hisz csak 1 rossz féktáv és bumm!Most utána járok a gépeim Balancainak mert egyiken sincs semmi az Accelration-ön kivül és ugy hallotam Simben ez igen fontos.Az idő eldönti majd hogy átlovagolok e a Simbe két dolog nagyon mellete szól és ez egyben nekem ami a legjobban tetszik hogy fékezni kell,ami meg ellene a kövérgázos jégpálya efektus.Addig is sok sikert mindenkinek! BipBip1978 -
Cr@c@
csendes tag
válasz
Gaz 78 #27857 üzenetére
én magyarul néztem meg az oldalt gond nélkül most mazsolázok rajta angol nyelven is tud e a játék
Minimális rendszerkövetelmények Javasolt rendszerkövetelmények
Processzor: 1,8 GHz Processzor: 3.0 GHz
Memória: 512 MB RAM: 2 GB
Videó: Nvidia Geforce 8600 GT Videó: Nvidia Geforce 8600 GT
DirectX: 9.0 DirectX: 9.0
Hang: DirectX kompatibilis kártya Hang: DirectX kompatibilis kártya
Merevlemez-terület: 4,32 GB Merevlemez-terület: 4,32 GB
Internet-hozzáférés: 64 Kbps Internet csatlakozás: 256 kbpsA játék gépigénye
-
-
SylarHUN
senior tag
Az Orosz Level-R oldal nem kicsit ütős!
-
SylarHUN
senior tag
Találtam 1 érdekes honlapot!
-
kekeeci
senior tag
válasz
Attka85 #27829 üzenetére
Sajnos csalódtam az új Nissanban. A várakozással ellentétben nem ellenfél a bömösnek.
Érdemes megnézni a végeredményt:Az első kér helyen két egyforma bömbi -
a harmadik helyen a GTR -
és én a negyediken (már hozzászoktam
) a morgóval -
Érdekes dolog összehasonlítani a résztvevő járművek adatait, és a végeredményt:
Az adatlap szerint a bömös a leggyengébb a három közül, mégis az nyer állandóan.
Eszerint hibás az adatlap?
(Egyszer kipróbáltam - full acc balansz, 10%-os adalék és IV nitró - mégsem tudtam legyorsulni, holott a morgó gyorsulása 3.18, a bömbié 3.59, szóval itt valami nem kóser) -
Gaz 78
aktív tag
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Routeres94 #27837 üzenetére
Meg is vettem gyorsan 144 ropiért,éss nagyon tetszik!Tuningok nélkül is meggyöző nagyon.Stabil,jól fordul,erős a moci és a fék is harap rendesen!
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
kekeeci #27843 üzenetére
Nemistudom pontosan de az biztos,hogy a csapat tagjaink minnél nagyobb Ratinget szereznek a csapat besorolás aszerint változik.Talán ennyi lene,értelme egy idő után szerintem sem sok hisz 1800 felet ha nyerek +1 esetleg +2 ha második vagyok -5 rosszabb esetben -9.Én még azzal lenék megbarátkozva ha a gép a második és harmadik helyeket is számolná.A Rating hajszolás hozászolásaitok alapján egy picit letört de átgondolva már talán engem sem érdekel anyira mert csak boszuságokat szül.Föleg amikor 1 orányi játék alatt +1ével szerzek +6-7 pontot majd egy verseny második hely és levon -9 majd a hajam tépem most miért?majd megint kezdem elölröl a kapirgászást erre bejön egy noob teletrunkolva megver és -15 a Ratingböl és ezáltal majd egy hetes munka vész kárba.
-
-
Cr@c@
csendes tag
U.I: És hozzá füzte szerintük a Ratingnek semmi jelentösége....!És felesleges!
Nos nekem más a véleményem! -
Cr@c@
csendes tag
Szevasztok!
Sikerült egy rendszer gazdát elcsipnem minap és beszélgetésbe elegyedtem vele.A fő kérdésem az volt hogy mi a teendő az esetben ha első vagyok a gép mégis minuszos Ratinget ad?Válasza elöször is az volt hogy a gép a gyengébb besorolásu játékosoknak ad az esélykiegyenlités miat,hogy a számitás hogy folyik azt új fejlesztöként nem tudja,de sokat vitáznak a Gamigoval ennek a rendszernek a megváltoztatására!Erre ismételten gyenguska angol tudásomnak vagy rosszul feltet kérdésemnek köszönhetően újra feltettem a kérdést neki,hogy akkor azt magyaráza meg igazságos e "Első helyre -6 vagy -3 Ratinget kapni!".Erre leeset neki a papirtantusz,hogy minuszos Ratinget kaptam az első helyre???Mondom igen!O ö erre nem tud magyarázatot adni és azt sem mikor lesz kijavitva,de ne agodjak hamarosan ujra indulnak az Eventek és újra fejlesztés alá vették a játékot.
Bizunk benne jó irányba.
-
Attka85
tag
válasz
Routeres94 #27838 üzenetére
JEEE végre valami: R35, NSX kopp (jobb mint az alany), S2000 kopp
Akira már meg is van
-
Routeres94
csendes tag
válasz
Routeres94 #27837 üzenetére
Megint én vagyok!
Érkezett még egy a 4-es szintre, Yamata Millenium néven, egy Honda S2000-re hajaz. -
Routeres94
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Új RP-s autó jött a Level-R be Akira Division néven, 5-ös szintű, 144000 RP-be kerül és egy Honda NSX formájára épült! -
Attka85
tag
válasz
noblem1983 #27835 üzenetére
szerintem jobb lesz az R35, ha megjönnek rá a kasztnielemek, felnik, szinek, matricák, mert a dizájn kivételével a body parts hozzáad a sebességhez, leginkább a kezelhetőséget növeli, ami rá is férne
-
noblem1983
senior tag
Én 67-es szinten vagyok és itt sem egyszerű a fejlődés.Hiányzik a naptári event.Mivel még nincs Morellom, így leteszteltem az alap változatot az alap R35-tel összehasonlítva és elég durva különbség jött ki a Morello javára -3mp köridőkülönbség - a tesztpályán.Remélem a fullos változat jobb lesz mint a fullos Morello mert ha nem akkor felejtős lesz az R35 vétele.
-
Attka85
tag
válasz
SylarHUN #27832 üzenetére
72-től van meg, 73-74-75-76 a fejlesztési szintek követelményei... most néztem mai napon, háát igen, kicsit magasak a szintek, de a gép sem semmi, ki kell érdemelni, meg hát nem ártana még a héten megvenni, mert szerintem ez lesz a legdrágább autó, szóval, amíg leárazáson van, addig kéne valahogy megkaparintani, akár 1000GP-t is spórolhatunk még most...(M3 2900gp, morello 3100gp) 2200gp körül van most, de sztem felmegy majd 3100-3300gp köré valahová, állítólag a héten Nissan-hét van, szóval vasárnaapig még ennyi maradhat
ahogy néztem a 76-os emberek xp-jeit, kb 5 millió xp a 76-os szint, nekem van 2.9 millcsi, huhh az még egy év, ha semmit sem használok...
-
Attka85
tag
szolgálati közlemény: Megjött a boltba a Nissan GTR R35
Sajnos festések, szín, kasztnielemek nincsenek még hozzá, de meg lehet venni 72-es szinttől, 2100 GP(rp-re nincsen) Fullon 660 LE, 2.46-os százas sprintje van, 355km-h végseb., 26 méter alatt megáll 100-ról... Alapból a 7-es osztályban van és maxon 9-es(!!!) osztályba kerül! 4 kerék meghajtású konstrukció. Végre vége az M3-ak uralkodásának...
Unalmas volt már a bömös-uralom minden osztályban...
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Attka85 #27827 üzenetére
VS mod-ról beszéltem,nem pedíg arcade vagy sim-ről....
a vs. mod az nem arcade mod...Ebben a játékban tökmindegy( megjegyzem én speciel ha LevelR-t játszom akkor azt azért teszem mert önfeledten akarok száguldozni.Ha szimulációt akarok akkor megyek a Csehekhez R.B. rally-val játszani....)
-
milomi
tag
sziasztok tegnap este vettem egy Stalion Toxicot... egy rakás Sz.r nemis lehet vele normálisa menni sehogy akárhogy próbálom,, a Hexxan HPE vel mentem 16 milliókat is team Driftbe 2v2 be a Toxicoval meg max 6-7 milla... miért ilyen sz.r ???
-
janii_l0l
csendes tag
na, jatszottam 1-et, teljesen lowon, de megy, igaz kicsit lassan tölt, de megy.
mennyi lett a max szint? csak mert feltűnt h az elején tutorialtól 6-os lettem, utána valamilyen singleplayeres cucctól meg 8-as. -
janii_l0l
csendes tag
hi,
amikor meg pt volt, akkor enis jatszottam vele, most h mar csak level-r van, ennek is ugyanolyan a gepigenye? pt vege fele player mar nem nagyon volt... most itt mar vannak?
-
kekeeci
senior tag
Valakinek van valami halovány elképzelése arról, hogy a szakasz pályákon (Tanzawa, Wangan, Tokyo Twist stb) milyen rendszer szerint történik a helyezések elosztása??
Más - néhány anomáliával én is találkoztam már a játékban.
Pl.: - a szuper Harpoon, ami simán legyorsulja a Morellot, sőt a BMW M3 GTR-ekkel is tartja az iramot (van hozzá replay, ha valakit érdekel),
- a cl6-osnak jelzett szoba, melyben cl8-as kocsik vannak- a csak cl4-es szoba cl5-ös illetve csak cl5-ös szoba cl4-es járművel,
- a felszedhetetlen ajándék (hoztam is, nem is
)
Egyelőre ennyi (bár szerintem ez is sok).
-
JackShephard
tag
válasz
SylarHUN #27812 üzenetére
Toborozni azért csak szabad nem? Off topicban van téve a hsz., a moderátor sem szól érte, nem értem mi a probléma? Mi csak szeretnénk, ha a jó játékosok egy sokkal jobb, autóversenyzésre sokkal alkalmasabb játékban élhetnék ki a szenvedélyüket. Szerencsére már elég sokan rájöttek, hogy igazunk van és nagyon jó versenyeken vesznek részt velünk, nálunk. Természetesen mindenkinek meg van a saját választási lehetősége mivel játszik. Mindenesetre csapatunk továbbra is vár mindenkit szeretettel. www.obhunracing.com
-
SylarHUN
senior tag
Én is tegnap jártam úgy, hogy a versenyző kolléga, cl6 két pötty, + tapadás és olaj, én meg cl5 full, trunkban semmilyen teljesítmény fokozó, mégis 10 körös verseny alatt kapott 1 kört.
Írogatott valamit, de mivel nem beszélek németül, így nem tudom mit hadovált.Vannak nagyon bénák is. És mindig nekik áll feljebb.
-
SylarHUN
senior tag
Nem kötekedni akarok, de szerintem, fórumot tévesztettetek az r-Factor itt található.
-
erdol
senior tag
válasz
hugoagagyilo #27808 üzenetére
Bizony, macaut próbálgattam de "néhányszor" boxba kellett mennem javításra mire megtanultam a pályát.
Sérthetetlenséggel egyszerűbb a dolog.
-
buvez
tag
válasz
Attka85 #27806 üzenetére
Nos a city tour 4-en van az a kanyar amiről beszélek. Azt hiszem az underground-ban is benne van ez a rész. Közel a célhoz a lemenet bejáratánál(balos kanyar) csapódott neki az autóm a falnak, nem "csúsztattam" rajta, csak "koccant"
Mondjuk lehet benne valami, mert ugye fékezés nélkül probáltam befrodulni...
ezért lettem wallrider egy szobában, bár már az ominózus kanyar elött is elöttük jártam
akkor lehet várhatom, hogy "feljelentenek" -
hugoagagyilo
tag
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
Attka85 #27806 üzenetére
Nos erre én is azt mondom hogy nem jelent gondot egyszer kétszer megkocintani a falat hisz a tura autozásban is előfordul sőt Nascarban de iracionális hejzetben Pl: 180km/h egy 90 fokos kanyart a falon bevenni és sebesség vesztés nélkül tovább menni az már nem fér bele...Attka ez érdekes minap megfenyegetet egy csapat versenyzője hogy csinált a versenyünkről két videot és küldi a Gamigonak mert megvertem és bannolva leszek ennek 3 napja lelkesen várom mi lesz belőle!!!Birnám ha visszájára is elsülhet a dolog mert nálam Ghost és Kék nitro volt Class2 Corallommal voltam ő meg Class2 Mazda Miatával 7.5% trunk tuning,Piros nitro,5% tapadás trunk és megvertem!!!Na és szerinte én csaltam mert megtudtam verni!Nevetnem kell!
-
Attka85
tag
Neeeem
Hogyha többször is megcsinálod, hogy fékezés nélkül a falon végigrohansz és ezzel előnyt szerzel, versenyeken keresztül és nem adod vissza a pozíciót, amit ezzel szereztél, akkor írhat a vetélytársad a gamigónak, GS-nek aki elbírálja a replay alapján és akár bannolhat is pár napra...meg xp-ből, szintből levesz egy pár szintet. A gamigó oldalán megtalálod a büntetéseket, miért mennyit kaphatsz, ha rosszalkodsz
-
buvez
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Ha csak érintek(lekoccolom) egy falat is már wallrider vagyok?
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
noblem1983 #27803 üzenetére
igen a honlapján mindent leir a 64bites beállitásokrol.Ha a "?" jelre klikkelsz akkor kidobb az oldalára és ott irja hogyan kell 64 biten elinditani.Plusz mégegy fontos dolog hogy ha beállitottál mindent utána ujra Testelni kell az internet kaocsolatot a Test my internet conection-al és ha mindenre azt irja hogy Pass ez négy szám elenörzésénél van akkor jó!
Hogyan tudom kontrollálni Pando Media Booster a lehetőségek?
A Windows XP vagy Vista, válassza a Vezérlőpult, és válassza ki a Pando Média Booster ikonra a Beállítások párbeszédpanelt.
Megjegyzés: Ha a Windows ® Vista 64 bites felhasználó, akkor először vissza kell menni a "További opciók" ( pl.), És válassza a "View 32-bites Control Panel elemek" ( pl.), Hogy a Pando Média Booster ikonra.Bocsi a Google fordito picit fura de ezt irja róla remélem érthető
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
SylarHUN #27799 üzenetére
Nálam is keveredés van,sőt másoknál is.Az én fullos Panamám most cl 8-as és ha belépek egy olyan szobába ahol szintán benn van egy fullos Panama,akkor a szoba jelzésénél csak annyit látni,hogy cl 6-os kocsi van benn.Erre én a kickelések elkerülése végett kiválasztok egy ténylegesen cl 6-os autót ( Stallion ) és rögtön rámindít a fullos Panamájával!
...tipikus
Azóta figyelem a szoba fejlécén inkább a játékosok nevét,mert mellette indexben ott van a kocsija neve is,ami sokat segít az ilyen helyzetekben!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest