- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na most megyek, 8-ra itt vagyok. Lehet kicsit kések, majd várjatok meg
-
törölt tag
Király, bementem szobába a Quadro-val, kb egy másodperc alatt kirúgtak
-
Speed®
titán
válasz
#31757056 #1893 üzenetére
Jó reggelt
Hallod, én meg tök ideg vagyok, hogy senki nem válaszol már
Hogy/hol a rákban tudom használatba venni a G-Metert??
Bonus question: mivel én már az ajándék előtt vettem egyet magamnak, most minden bejelentkezéskor azzal fogad a játék, hogy van egy gift. De ha alkalmaznám, ezt kapom az arcomba: [link] -
Speed®
titán
válasz
#31757056 #1890 üzenetére
Itt bejelentkezel.
Itt nyomsz egy frissítést ezután.
A megjelnő boxba beilleszted az itt kapott kódot. (regizni kellett ugye)
Aztán a játékba belépve a Garage/Gift menűnél megtalálod az 5 cuccot.Nabazze, mire leírtam, megoldottam. MMOs site rohadt lassú amúgy
QuadroSF a tiéd marad. Legalábbis remélem, me' ~100kt ráköltöttem hogy fullos legyen
-
törölt tag
Nem tudom mi a lőre van, mert mikor belépek semmi nem történik, szokványos minden... Oda jutottam hogy loginolog az mmo site-ra és kirakja a kódot nekem, majd click to copy, d az nincs ott hogy hová másoljam be egyátalán, de lehet csak nem olvastam át eléggé, na mégegyszer...
Meg is van, hiába frissítettem a login oldalon, valami sütiprobléma miatt nem érzékelt logged in-nek a rendszer, mostmár oké, bemásoltam az event kódot, közben a játék az asztalon áll, egyból jelzett is hogy nesze a gifted, haversrác!
A QuadroSF-et is csak 1 hétre kapom vagy az az enyém lesz innentől örökre? Bár a Qoadro 34k rp újan, ha csajt veszek egy hétre, jóval több gempát össze tudok vele versenyezni...
-
Speed®
titán
válasz
bandras87 #1885 üzenetére
...ha rush hourban nyomtad volna majdnem vehetnél egy Harpoont.
hogy a fenébe kaptál ennyi? Hanyan mentetek, 80an?Cayman
Ha mindent úgy csináltál ahogy az oldal írta, akkor elvileg belépve a játékba az fogadott hogy van 5 gifted. Asszem a Garageban fogod megtalálni.
Tegnap csináltam meg, de már nem emlékszem hol volt, öregszem
A lényeg hogy a Gift menűpont alatt találod meg őket és aktiválhatod.Ja, Garage/Gift. [link]
-
törölt tag
Láma kérdés: hol van a Shop screen-en az use gomb?
[link]
-
bandras87
csendes tag
Ez nem tudom hogy jött össze. Nagyon laggoltam végig, ráadásul a 19. körben félreálltam a fűre.
[link] -
törölt tag
Ma este lesz valami összejövetel? Ha igen, hány felé?
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
ABnormal #1877 üzenetére
punto-val mégjobb lenne akkor =D
1-es 60
2-es 100
3-as 130 fölött volt, de hogy pontosan mennyi az passz
vége meg valahol 160-170 között van (óraszerint 170)deamúgy én benne vagyok a pro VS-ben de ha már butítunk akkor legalább majd backpack-et lehessen használni... a wizz is és a stallion is sokkal jobb egy kis backpackel
és ha lehet akkor csak 8 körül/után mer nemsokára megyek el
-
ABnormal
őstag
pro versusban mit szólnátok egy versenyhez? a legalacsonyabb szintű versenyző szintjére butított kocsikkal,hogy ne legyen sok különbség... ( persze ez azoknak nem jó akik nem tudnak vezetni és csak a jó kocsijuk miatt nyernek...)
megyek a kis twingómmal 1-es parketta.... 50km/h-nál szabályoz...2-esben 90-nél ,3-asban 130-nál ...ilyenkor arra gondolok,hogy de jó időt mennék ezzel a b-roadon...vagy legalább a váltót rakhatnám a wizz-be...
-
LACyCA
csendes tag
Sziasztok!!!Miért nem lehet,TA-ban állítani a váltón???Nekem tegnap berakta a hosszú fokozatút azóta is úgy kell járnom!!!Hová jut a Világ ,kérdem ÉN!!!!
-
Thrawn
félisten
-
_Orbi_
aktív tag
Én nem a pénzhiányra gondoltam...
B-II-es szinten vagyok egy Quadro-val, de nemtudom beletenni a 3-as kasznit, mert nincs meg a megfelelő Klass-om. Még egy Corus-hoz is C-klass kell, hogy bele tudd tenni a 4-es kasznit.
nemhiszem, hogy egy F vagy E szintű versenyzőnek engedni fogják, hogy tegyen bele akár 2-es szintű tuningot is, mert egy MR2 azért nem kis/olcsó autó... -
Thrawn
félisten
Feketelista: Jaz
TA-ban azt élvezi, hogy másokat lökdös kifelé -
Dr. Romano
veterán
válasz
Sam8888 #1861 üzenetére
Ezt teljesen igaz... ha nem tudják vezetni az autót, akkor lényegtelen mi van alattuk
Egyébként bírom mikor bemegyek egy roomba ahol alap autók vannak és leszolnak a Harpoonom miatt, hogy "ez túl erős"
Erre csak azt szoktam mondani: "igen, azért vettem" Ezután általában már jön is a kick
(pedig nem tudják hogy alig bírom vezetni azt a sz@rt)
-
-
_Orbi_
aktív tag
Rush Hour +50% XP/RP for 2 hours
(01/16, 11:00pm-1pm PST | 7:00pm-9pm GMT | 6:00am-8am 1/17 AEDT) -
_Orbi_
aktív tag
Komolyan??
Miért mindíg a kezdőket pátolgatják?
Miért nem foglalkoznak a többiekkel is... Hiába vagyok B-II es szinten egy szaros Quadroval szemvedek és nem bírok normálisan menni. Adjanak nekem egy kocsit és megyek én olyan időket nekik...Mondjuk szegény usernek hiába lessz meg az MR2-ese, nemnagyon fogja tudni tuningolgatni...
-
-=ZS=-
tag
Este MR2 GiveAway event lesz! Aki E-F szinten van még, és nincs MR2-je, az kezdjen gyakorolni, mert nyerhet egy MR2-t!
(sajna én már kiestem, de gondolkozok, hogy csinálok egy új karit, és azzal benevezek)
-
qdak
addikt
ti nem azzal játszotok mind én ?
vagy más kategória
-
Speed®
titán
No, csak bejött a dupla cucc (bár RP csak +50% volt
).
Ma éjjel mentem hosszú idő óta a legjobb versenyemet.
18 fős TA futam, feljöttem a 2. helyre a végére17k XP
Viszont újfent összefutottam jópár retardálttal sajnos
Nagyon-nagyon-nagyon elkéne a kickvote rendszer+Még mindig nem tudom használni a G-Meteremet
Jó nyomulást ha valaki még tolná. Én kidőltem, bye4all.
-
Thrawn
félisten
válasz
#70869248 #1848 üzenetére
Jobban is tetted, laggolás miatt az elején kaptam büntit agresszív vezetésért (lagolt a mellettem lévő), első tankolást elcsesztem (speeding), közvetlen utána lag miatt megint agresszív vezetés...
Folyamatosan lökdöstek hátulról pedig mindig egy ívet használtam, bőven volt helyük elkerülni
-
feel good
aktív tag
15. kör közepén megszakadt a kapcsolatom és kidobott a login oldalra..
-
qdak
addikt
nem tom itt irjátok h kilöktek mikor én mentem 2x eddig mindig szellem autok voltam rem értitek
-
törölt tag
láttalak én is
De aztán elmentem road-ra inkább, nem fekszik a TA bármennyire nagyot is lehet vele kaszálni, tuti kiforgat valaki..most is volt minden, megforgattak, aztán áthajtásost kaptam, M@sh-l felvonatoztuk magunkat valamennyire, akkor tankolásnál a kavarodásban túlszaladtam, és végül 5. helyről egy rescue, mert átlöktek a fűre
Inkább átmentem kanyarogni -
Speed®
titán
Semmiféle dupla RP/XP nem volt..remek. Szerencsére volt csajom
-
válasz
Dr. Romano #1833 üzenetére
Javarészt azt magyarázza, hogy aki vásárolt ilyen itemeket, annak visszafizetik az APt, ha jól olvasom, hogyha kapcsolatba lépsz velük. Az ok: Néhány item semmit sem ér, pár dolog túlságosan erős, és könnyen lehet vele győzni TAban, a maradék meg csak szimplán hatástalan.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #1831 üzenetére
Sajna németet tanulok, valaki leírná a lényegét miért vették ki a cuccokat?
Honnan van ennyi AP-d? Nyerted vagy vetted?
Egyébként le a kalappal (AP, Harpoon, AIII )
-
UnConnecteD
senior tag
kivanok minden magyar PT jatekosnak, hogy elerjen egy ilyet, mint a kepen lathato :
-
Speed®
titán
Néccsak, így is lehet: [link]
(aki nem látná a lényeget, az nézzen a belső sávban haladó úriemberre)
-
buvez
tag
Mióta nem lehet balance-t használni TA-ban?
-
törölt tag
Izgalmas volt a mai TA nekem, szappanoperába illő intrikákkal
-
Sam8888
tag
válasz
csige791 #1723 üzenetére
Bwahahahahaaa! Driftről, mint olyan sportágról hallottál már? Az első nemzetközi D1 versenyt tudtommal Samuel Hübinette (asszem finn) fickó nyerte meg egy Viperral, amit azóta lecserélt vmi mopar blokkos gépre. (nemjut eszembe mire)
Persze japán autót vennék (Nissan 200SX), meg olaszt (Lancia Delta HF Integrale), de az amcsi musclecarok egyszerűen gyönyörűek (pés itthon szinte elérhetetlenek, kivéve: http://ekauto.hu/
)
-
Speed®
titán
TAban nincs dupla RP/XP???
-
trassher
addikt
ohhhh yeah. adsl for president. ahogy betöltött a game egyből újraindult a modemem
-
Speed®
titán
Indult az első TA/30.
-
Speed®
titán
Gyűlünk gyűlünk, de még kevés, hajrá skacok!
pH szoba
prohardver -
Speed®
titán
pH szoba
prohardverGyerünk emberek, indulni kéne legkésőbb óra 15kor
-
trassher
addikt
én fenn vagyok. jösztök még többen vagy mi lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- X1 Yoga 6th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- L13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest