Hirdetés
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

UnConnecteD senior tag válasz  Dr. Romano

üzenetére Dr. Romano

üzenetéremar igy is tul gyors vagy  
- 

Én is lion választottam a elején, de kipróbáltam milyen teljesen feltuningolva és inkább az audi utánzat mellett döntöttem. 
- 

Dr. Romano veterán Adiii néven ki van bent? 
- 

Dr. Romano veterán 
- 

mazda626 addikt Kis tuning után nagyon fasza a Lion FF!  Szépen lehet csúsztani és egyben kormányozni. Szépen lehet csúsztani és egyben kormányozni. 
- 

Dr. Romano veterán Hehe, engem is, mivel elég sűrűn használom azért mert egyfajta alapszintű kommunikációt enged a játékosok között verseny közben másrészt pedig egyeseket ez tényleg zavar, engem viszont nem, így ezt ki is használom 1000-el! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)   Egyébként nem tudom hogy be lehet e állítani hogy ne látszódjon... 
- 

Dirtyz őstag Be lehet úgy állítani a chatablakot, hogy verseny közben ne ugráljon fel? 
 Legközelebb el fogom törni annak a k@csögnek a kezét amelyik verseny közben üzeneteket irogat-küldözget 
- 

mazda626 addikt Oké, én ráérek egész délután. Nektek mikor jó? 30 köröset? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Dr. Romano veterán Ha bárki találkozik ezzel a f...szo...po kis kötsöggel:  
 az azonnal rúgja ki. Egy jó kis 8 playeres 30 körös thunderemet cseszte szét és nem csak nekem, hanem a többiekét is. 
 Egész végig nem csinált mást mint azzal szórakozott, hogy keresztbe állt az úton és megpróbált nekimenni a versenyzőknek.
 Bocsi, de eléggé felhúznak az ilyenek.
 Ja és még a játék is az ilyen hülye barmokat támogatja, mert elém áll én meg belemegyek 170-el (mivel elkerülni nem mindig tudtam), és még én kapok penaltyt... looool Tehát kerüljétek, vagy ha tehetitek rúgjátok ki. 
- 

mazda626 addikt CfosSpeed nevű progit tegyétek fel. Jó ideje használom, nagyon fain kis program, al ényege, hogy optimalizálja a kapcsolatodat, így torrent mellett is lehet játszani. Szépen lenyomja a pinget is!  
- 

ABnormal őstag ki a gabi5 aki barátnak jelölt? 
- 

Krissz22 senior tag Lassan jelölgetek pár embert akinek a nick-jét kiszűrtem a topicból Sajnos nekem nem lesz túl sok időm játszani, amúgy tényleg jó móka... 
- 

válasz  Krissz22

üzenetére Krissz22

üzenetéreSajnos az európai cégek nem hisznek az ilyen micro donate-es dolgokban (lsd: ingyenes játék,de valós pénzért előnyhöz juthatsz a többiekkel szemben,esetleg gyorsabb játékmenet,stb) jó példa erre a Guild Wars,ami ugye havidíj mentes, viszont az alapjáték 7k körül van, a többi kieg meg szintén. Ezért a legtöbb ilyen játékot tőlünk keletre adják ki, illetve néhányat amerikában. Ott bevállalják és legtöbbször be is jön a dolog. Euban csak a fix havidíj és punktum.. 
- 

Krissz22 senior tag válasz  Dr. Romano

üzenetére Dr. Romano

üzenetéreKrissz néven vagyok.... Új autók között már van RX-7 -es. Igen jól néz ki, csak még nem tudom megvenni... 
- 

Dr. Romano veterán válasz  Krissz22

üzenetére Krissz22

üzenetéreA phoebus szereveren, mivel csak az az egy működik  Olvass vissza és nézd meg ki milyen néven van fent és nyugodtan jelölj be minket a játékban ismerősnek. Így majd látni fogod hogy van e bent valaki és hol. Te milyen néven vagy a játékban? A hanghoz még annyit, hogy nem is lehetne élethű, mivel én még soha nem hallottam igazából Myato Wizz, vagy Hexan GT motorhangokat      
- 

Krissz22 senior tag Ma kipróbáltam a játékot, mert eddig nem volt rá időm. Tényleg jó.  A hang az nem túl élethű, de a grafika az nem vészes. A hang az nem túl élethű, de a grafika az nem vészes.Valahányszor próbáltam, a 6 vagy 8 server közűl 1 server a szabad. Magyarokat hol lehet találni?  
- 

válasz  UnConnecteD

üzenetére UnConnecteD

üzenetéreReméljük akkor az még jópár nap múlva lesz. Bár a Cs jogsi már egy kicsit nehéznek tűnik  
- 

Dirtyz őstag Tetszik ez a Thunder Alley, Ti mennyit mentetek a buggy szerű kocsival rajta, nekem a legjobbam edzésen 59,7 körül volt 
- 

üzenetére Dr. Romano

üzenetéremeg most is 
- 

ABnormal őstag dupláz még a szerver? 
- 

Dread tag leszedtem, épp rakom fel csak elötte letölti a firssitéseket de 33%nál nem akar tovább menni, várok még vele azért de már vagy 10 perce itt tart. ez gáz?  
- 

Dr. Romano veterán A PT Achievements Event-ben kapsz pár feladatot és a megoldását kell elküldeni (pl. legyél pro módban az xy pályán 3. 5 ember ellen, stb... ezt lefotózod, belinkeled és nyersz  ). ).Nem tudom pontosan hogy műxik, ilyenben még nem vettem rész, de ha meg akarod próbálni, akkor itt a mai feladat. 
- 

Nem fogod megbánni szerintem  Egyébként a mai event mit takar? 
 "
 • PT Achievements Event (Easy) Start Date - See Forum Post in General Announcements for details
 See Forum Post for details – Begins Monday (12/03 @ 12am PST/8am GMT/7pm EADT)
 Must post screenshots by Tues. 12/04 7pm PST | 3am 12/05 GMT | 2pm 12/05 AEDT."
- 

Dread tag sziasztok! 
 most töltöm a gémet, kiváncsi vagyok!
- 

Waaah...Amoeba nevű pálya (muds) 4xx4es borulós szörnyetegekkel Pro módban isteni  annyit már régen röhögtünk TSen,mint amenyit az alapp a pár kör alatt... annyit már régen röhögtünk TSen,mint amenyit az alapp a pár kör alatt...
- 

Plutor aktív tag nekem most olyan problémám van,hogy a verseny közben(csak a thundernél) 
 nincs hang.menüben más versenynél van.
 mi lehet a bibi?
- 

Dirtyz őstag válasz  Dr. Romano

üzenetére Dr. Romano

üzenetéreÉn is Wizz-el megyek, arra a nagy batárra meg vettem egy gumit, vissza lehet valahogy "vinni" a bótba? 
- 

Dirtyz őstag kidobott a szerver  132#-re valaki? Érdemes alapkocsit tuningolni, vagy gyűjtsek jobbra? 132#-re valaki? Érdemes alapkocsit tuningolni, vagy gyűjtsek jobbra?
- 

Bocsánat srácok,hogy csak úgy eltűntem,de asszony hívott, hogy itt van a ház előtt,és engedjem be, mert beszélni (serinem balhézni,de mind1) akar... Még 1x elnézést mindenkitől. 
- 

Dr. Romano veterán Ez van, ha nem elég az első hely  
- 

Plutor aktív tag az a baj,hogy néha "nem látnak" vagy mi 
 ma is huztuk egymást 1 sráccal 30 körös thunderen 4-5. hely
 két körig minden ok jöttünk fel az elsőkre,amikor egyszerüen rámhuz.
 igy visszaestünk,majd megint rendesen huztuk egymást.
 lehet egyébként lag is.
- 

4d aktív tag válasz  Dr. Romano

üzenetére Dr. Romano

üzenetéreTényleg nem kötözködésképpen de én pl nem használom a cset gombokat. Szerintem amúgy is tökre zavaró. A kötél idegeket pedig úgy értem, h ha kilöknek azt télleg nehéz benyelni..  
- 

Dr. Romano veterán Ezzel egyetértek, de azért észre lehet venni ha valakit direkt vagy véletlenül lök ki (pl. ha nem nyom egy "sorry-t" akkor az már gyanus ). A másik meg annyira nem igazán kellenek ehhez kötél idegek, max az elején a jó elhelyezketéshez, de aztán legközelebb csak a boxkiállásnál kell figyelni megint  Amihez kötél idegek kellenek azok a 7 körös England pályák pro módban! 
 (persze ez csak saját vélemény ) )
- 

4d aktív tag állj állj állj emberek!! Tisztázzunk valamit. A thunder pont az a pálya ahol a legnehezebb elkerülni az ütközéseket! főleg nem 170 mph-nál. Ha nem akarsz nekimenni valakinek akkor is összejön időnként. Nem kell egyből azt hinni h mindenkit a rosszindulat vezérel. Igen, ehhez a körhöz valóban kötél idegek kellenek időnként ezt aláírom. písz. 
- 

ABnormal őstag válasz  Dr. Romano

üzenetére Dr. Romano

üzenetéreezzel mélységesen egyetértek,tiszta játékok legyenek,ne ilyen kilökdösős hülyeségek,igaz így is előfordulhat véletlenül egy-egy kilökés még a legjobbakkal is  de legyen pH-s szabály: ha valakit kilöksz véletlenül akkor  megvárod,hogy eléd visszajöjjön... de legyen pH-s szabály: ha valakit kilöksz véletlenül akkor  megvárod,hogy eléd visszajöjjön...
- 

Dr. Romano veterán Sajna a Thunder Alleyben elég sokan gondolkodnak...km... érdekesen  pl.: 
 30 körös verseny vége felé első vagyok és egy utolsó lekörözött gondolja magát és nekem jön, miközben próbálnék elhúzni mellette, persze az első hely ugrott, és még sorohatnám tehát mindenki figyeljen a másikra versenyzés közben (főleg mi PH-s tagok egymásra! ). ).
- 

Plutor aktív tag válasz  UnConnecteD

üzenetére UnConnecteD

üzenetére  
 sztem meg engem löktek ki.
 ráadásul 2x be kellett mennem a boxba,mert elsöre nem törölte az áthajtásos büntit.
- 

Dr. Romano veterán válasz  UnConnecteD

üzenetére UnConnecteD

üzenetéreTudom hogy qrva nehéz ez a rész, de egyszer csak összejön... Addig ne kezd el, élesben amíg legalább előtte 2-szer 3-szor zsinórban végig nem mentél a gyakorláson sikerrel. Nekem így sikerült, mondom az 5. után (itt jó kis pénzt elvertem erre  ) )
- 

Plutor aktív tag Hali! Én is elég sokat tolom a játékot 
 Plutorhun néven.
 most találtam egy magyar szobát Ph-sok ide,de jelszavas.
- 

Magyrok,Ph!sok szobához mi a jelszó?  
- 

üzenetére Dr. Romano

üzenetére3nal jarok, es meg nincs meg  
- 

ABnormal őstag egyik alley-ben kaptam 5.5K-t másikban 7.2K-t...jo ez a duplázás...  
- 

Az elsőnek kapott autót az érdemes tunningolni,vagy gyűjtsön az ember valami jobbra? 
- 

Nekem sajna, (mivel azt sem mondták,hogy az account név=nicknévvel) igy "cactuska" (nem röhög,CactuS foglalt volt, ilyenkor mindig becézem  ) Most valahol E kategoriában járok. Sajna a kormányt lusta voltam belőni, így csak silver lett az Es jogsim, viszont az így kapott terepjáróval hatalmasakat lehet borulni,illetve 2 kerekezni ) Most valahol E kategoriában járok. Sajna a kormányt lusta voltam belőni, így csak silver lett az Es jogsim, viszont az így kapott terepjáróval hatalmasakat lehet borulni,illetve 2 kerekezni 
- 

üzenetére Dr. Romano

üzenetéreAz F-V-el nem hiszem, hogy van ott keresnivalóm..  
- 

Dr. Romano veterán Azonnal mindenki a Thuder Alleybe!!!! Én most nyomtam egy 30 körös futamot 11 ember ellen és 4. lettem. Ennyit kaptam a végén!  
- 

Dashes őstag Mivel játszotok?( bill, kormány) 
 Realitás milyen ? LFS, NFS, CRC, GTR2 ?A frissítéshez csak gratulálni tudok...  (lassan 2 órája megy) (lassan 2 órája megy)
- 

bazso29 aktív tag Augusztusban játszottam a játékkal utoljára, azóta sokat változtattak rajta. Sajnos a beállításaim elvesztek, pedig már volt egy komoly Corus-om a legtöbb alkatrészből upgrade 2-vel, a héten kezdtem újra. A nick-em: Opelos. Aki akar felvehet barátnak.  
- 

mazda626 addikt Kezdünk sokasodni, mit szólnátok egy szépen megfogalmazott 1. hsz-hez? 
 Benne lennének a Nickek, és általános tudnivalók.Dr.Romano: Te az autódon miket fejlesztettél? 120MPH van kííva, de mégis nagyon jól gyorsulsz és kanyarokban is rendesen tapadsz. Tegnap megvettem az 1-es szintű motort, ECU-t, gumit, és kapott a kocsi egy spoilert. 
- 

sokolov csendes tag őőőőőőőő hát jól fogalmazzuk meg ..... 
 amikor meghallotaqm a nevét aszittem hogy angol .......
 de ezek a micsodák azt terjesztik hogy magyar               
- 

Dashes őstag 1 órája frissít  Letölt egy részt és telepíti egyből... Letölt egy részt és telepíti egyből...
 Ha leszek Dashess lesz a nickem. Elején még körbenézek a játékban.
- 

üzenetére Dr. Romano

üzenetéreDirtyz a nickem és csak a Phobeus szerverre enged, ott meg senki ismerős...  
- 

Dr. Romano veterán Ezaz gyertek minnél többen!!!  Aki most jött az légyszi írja be ide a topicba hogy a játékban mi a nickje, hogy fel tudjuk egymást venni!  
- 

Dashes őstag Elég lassú a telepítő  
- 

Dashes őstag Nemsokára én is kipróbálom. 
 Sajnos mikor megjelent láttam egy videot, és nem hozott lázba.
 Illetve azt sem tudtam , hogy MMO...  
 Pár per és kész a frissítés 
- 

mazda626 addikt Sziasztok! 
 Öröm látni, hogy egyre többen vagyunk! Jelöljetek be nyugodtan, jelöljük be egymást! G@bi90MR néven játszok. Dr.Romano, ABnormal, Gibor már friends. Gyertek, tök jó magyar szobában magyarokkal játszani. Jelöljetek be nyugodtan, jelöljük be egymást! G@bi90MR néven játszok. Dr.Romano, ABnormal, Gibor már friends. Gyertek, tök jó magyar szobában magyarokkal játszani.   Egy tipp a sok pénzgyűjtéshez: 
 Ha rendelkezel az első jogsival, utána megnyílik az út Thunder Alley előtt. Olyan mint a Nascar, csak más kocsival. 15 kör alatt szép kis RP-ket lehet összeszedni, még ha nem is vagy helyezett. Vagy sima autósnál Boumerang pályát állítotok be, 6 vagy 7 körrel, frappáns címet választotok, ott is jól lehet akasztani. Pro Versuson még többet. Pro Versuson még többet.
- 

Dr. Romano veterán Egyébként mindanyiótok szépen fejlődik! Tegnap pl. mazda626 még csak begginer szintű ma meg már asszem E 4-es volt!  Jól nyomjátok! 
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Szépen lehet csúsztani és egyben kormányozni.
 Szépen lehet csúsztani és egyben kormányozni. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 

Mármint nem tudod megvenni RPért,csak a sárga pontoként, amit elvileg akkor kapsz,ha fizetsz egy bizonyos összeget...
 Mármint nem tudod megvenni RPért,csak a sárga pontoként, amit elvileg akkor kapsz,ha fizetsz egy bizonyos összeget...

132#-re valaki? Érdemes alapkocsit tuningolni, vagy gyűjtsek jobbra?
 132#-re valaki? Érdemes alapkocsit tuningolni, vagy gyűjtsek jobbra? 

(lassan 2 órája megy)
  (lassan 2 órája megy)