Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na jó, ez most már kezd égő lenni. Még mindig nem tudom a karrier missionöket elkezdeni. Kaptam sárga kulcsot, de azzal a jobbolali listában a Skill Testeket vagy miket tudom unlockolni. Valami 5let?

-
Remek, láttam versenyben is az új járgányt... Kanyarokban a majdnem alap lionommal tudtam tartani, de egyenesben, kb 1/3 célegyenest rámvert a bullfrogon. Fantasztikus -.-
-
-
válasz
G@bi90MR
üzenetére
Overpowered, bár én nem vettem meg (nincsen APm, és szerintem egy darabig nem is lesz). De kivittem egy kicsit a licence pályára. Háát, kanyarokban uralható, meg mint az állat, szóval innentől kezdve azt hiszem jönnek majd a same car szobák, illetve aki class 1ben ilyennek akar menni, azt ki fogják rúgni

-
válasz
Creative997
üzenetére
Aham, jah tapasztaltam, belépjön, és belecsúszok az előttem lévőbe, erre én kapok áthajtásos büntit -.- Tényleg ezt a remek chat ablakot nem lehet valahogy eltüntetni a képernyő "közepéről" verseny közben?
-
válasz
Creative997
üzenetére
Legjobb XP még mindig a 30 körös TA amúgy?
-
válasz
Creative997
üzenetére
Aham, hát akkor majd idővel csak kapok sárga kulcsokat

Egyébként a quadroban kicsit csalódtam. (Emlékeimben nem tűnt ennyire rohadtúl nehéznek, kanyarban iszonyat nagyon kell fékezni, hogy ne váltsak át töketlen fecskébe. Lehet marad a lion, amig össze jön egy pénz egy 68as csodára)
-
Taskokat, hogy a rákba lehet elinditani? Kiunlockoltam az elsot, kijelöltem (sárga a széle) aztán hogyan tovább? :s
-
válasz
Creative997
üzenetére
Hát az kár. Amúgy lvl 15 (Road Racer vagy mi a rák) vagyok.
Van egy C-Racer 4x4em,egy Lionom,egy Quadrom (sajnos ezt anno megvettem, azóta kaptam 1 et ajándékba,amivel nem igazán tudok mit kezdeni :s), meg ugye a TAs szöcském.Új verdák között van 1-2 ami egész pofás, de szerintem maradok a quadronál,ez balance nélkül is egész pofásan irányítható.
edit: Látom van már klán is a játékban. Ph!s klán még nincsen?

Illetve mik ezek a missionök? valami kulcs kéne hozzá, de nekem még egy darab sincsen (mondjuk mostanában nem versenyeztem, valszeg azért) -
Sziasztok!
Kicsit elmaradtam PTben pár hónapot, így most csak lesek
Jól látom,hogy TAban már bannolnak offensive viselkedésért? Ahogy elnézem lett drift is (Bár kipróbálva az öreg firebirdöt kissé elment a kedvem tőle, ez már túl arcade nekem). Kérdés: Az autókat még mindig nem lehet eladni? -
Akarom irni Panther
Nah mind1.Egyébként szép lassan én is hladok, bár a múltkor elnéztem kell még párezer xp, hogy letehessem a Cs jogsit (Eddig testeken simán mentem silve/bronz időket, de élesben tuti vagy 10x el fogom rontani
)TAzni egyébként hangulatos, az, hogy nem elöl végzes, az talán betudható annak, hogy keveset játszom a játékkal, illetve mindig bekapok egy marhát, aki kilök, beáll elém, letol, stb. De így is szépeket lehet kaszálni.
-
Türelem. Akkor vannak 503as gondok, amikor Phanterék hegesztik a Ph!t, csak átmeneti

-
válasz
balint87
üzenetére
[link] Jah, működik az FF. Egyébként, ha a profiler fut, és rendesen felismeri - és tényleg FFes a kormányod- akkor nem kell külön állítani semmit (profilerben nézd meg,hogy nincs e lehúzva az overall force feedback, bár nem hiszem)
Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy a Rumblepad -et felismeri, mint FFes eszköz.
-
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Lehet, akkor a számokra rosszul emlékeztem

Eh, megyek TAban, hááát jah, elsőre majdnem kitépte a kezemből a kormányt a rásegítés, én meg vissza, így szeritem a szalagkorlát melletti első 2 nézősor tuti összepisálta magát... Aztán meg találtam valami agyatlant, aki nem engedett előzni, kb 3x vágott elém, aminek semmi értelme nem volt ( annyi, hogy lemaradtam a többiektől, és nem tudtam kergetőzni velük). Viszont egy aranyos trükköt bevetve a mint a villámból sikeresen lehagytam a rohadékot
( folyton egy oldalról próbáltam előzni, mindig befékezve, aztán amikor egyszer elrántotta kicsit jobban, akkor másik irányba át, majd padlógáz)Azért nem olyan rossz, kár, hogy én anno az utolsó filléremet is a quadrora költöttem
Szerinem 1-2 héten belül visszatéren én is kicsit aktívabban. -
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Meg az a furcsa, hogy pl sima pályán (nem TA, és nem is drift) próbálok az iveken menni, (alig lehet, mert rohadtúl orrnehéz a gép, és csúszik kifelé) erre mindenki valami eszement powerslidedal, beelőz.... Mi afene? 1 hónap alatt a powerslideos, kézifékes kanyarbevétel lett a tuti?

-
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Azt már meg sem említem, hogy szegény quadrom is mintha lomhább lenne, kanyarokban, porrá alázzák :S Igaz, még nem fok mindent fejlesztettem rajta ( Jah, azt jól olvastam, hogy ajándék quadrot adnak?)
-
Eh, hihetetlen, belépek, mintha 2x szarabbul futna, mint hónapja... Töltés közben kifagy, lassaban tölti a pályákat... Azt hiszem megint pihentetem egy kicsit

-
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Javarészt azt magyarázza, hogy aki vásárolt ilyen itemeket, annak visszafizetik az APt, ha jól olvasom, hogyha kapcsolatba lépsz velük. Az ok: Néhány item semmit sem ér, pár dolog túlságosan erős, és könnyen lehet vele győzni TAban, a maradék meg csak szimplán hatástalan.
-
Én is lion választottam a elején, de kipróbáltam milyen teljesen feltuningolva és inkább az audi utánzat mellett döntöttem.
-
válasz
Krissz22
üzenetére
Sajnos az európai cégek nem hisznek az ilyen micro donate-es dolgokban (lsd: ingyenes játék,de valós pénzért előnyhöz juthatsz a többiekkel szemben,esetleg gyorsabb játékmenet,stb) jó példa erre a Guild Wars,ami ugye havidíj mentes, viszont az alapjáték 7k körül van, a többi kieg meg szintén. Ezért a legtöbb ilyen játékot tőlünk keletre adják ki, illetve néhányat amerikában. Ott bevállalják és legtöbbször be is jön a dolog. Euban csak a fix havidíj és punktum..
-
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Reméljük akkor az még jópár nap múlva lesz. Bár a Cs jogsi már egy kicsit nehéznek tűnik

-
Nem fogod megbánni szerintem

Egyébként a mai event mit takar?
"
• PT Achievements Event (Easy) Start Date - See Forum Post in General Announcements for details
See Forum Post for details – Begins Monday (12/03 @ 12am PST/8am GMT/7pm EADT)
Must post screenshots by Tues. 12/04 7pm PST | 3am 12/05 GMT | 2pm 12/05 AEDT." -
Waaah...Amoeba nevű pálya (muds) 4xx4es borulós szörnyetegekkel Pro módban isteni
annyit már régen röhögtünk TSen,mint amenyit az alapp a pár kör alatt... -
Bocsánat srácok,hogy csak úgy eltűntem,de asszony hívott, hogy itt van a ház előtt,és engedjem be, mert beszélni (serinem balhézni,de mind1) akar... Még 1x elnézést mindenkitől.
-
Magyrok,Ph!sok szobához mi a jelszó?

-
Az elsőnek kapott autót az érdemes tunningolni,vagy gyűjtsön az ember valami jobbra?
-
Nekem sajna, (mivel azt sem mondták,hogy az account név=nicknévvel) igy "cactuska" (nem röhög,CactuS foglalt volt, ilyenkor mindig becézem
) Most valahol E kategoriában járok. Sajna a kormányt lusta voltam belőni, így csak silver lett az Es jogsim, viszont az így kapott terepjáróval hatalmasakat lehet borulni,illetve 2 kerekezni 
-
Nos kipróbáltam én is,kellemes csalódás. Az irányitás nem rossz, ami egyedül sokkolt,hogy amikor megcsináltam az E licencemet,akkro elsőre elhülyültem és elvette a drága pénzért vételezett kártyámat.Ha tudom akkor nem szórakozom.

Új hozzászólás Aktív témák

- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Posta, csomagküldés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van. 11 28
- Tesoro GRAM MX One (TS-G11UNL) mechanikus billentyűzet
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- IRÁNY A KARIFA! Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- CORSAIR K100 AIR
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)
Irtam pmet egy GMnek, remélem idővel megsasolja. Nemtom, hogy PTnél,hogy mennek a supportos dolgok.