Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABnormal
őstag
uhh...pepe megelőzött...most a 33. vagyok ő meg a 29. van hová fejlődnöm....

( a szerpentinről van szó.... )corvette:igen,láttam...

-
ABnormal
őstag
jo ez az uj pálya...2.versenyemen sikerült 1:37-et menni quadroval (természetesen
) -
Amur
addikt
azért rövidebb mert 80felett nem tudtam quadro-val menni (vagyis a tapadáson kivül mást nem érdemes a hátizsákba rakni),és 1:46 a legjobb időm.bérodon tudtam 115-öt is menni
(alap quadro),és ott 2:10 a legjobb időm.technikás,lassú pálya,itt meg tudtam verni egy rx7-est is tegnap este a quadroval(nem nagymenőt,mert aki tud vezetni az lealáz egy rx7-el).a nehézségre viszont adhatna több bonust a végén,ez igaz! -
Dr. Romano
veterán
válasz
Piros köpeny
üzenetére
Üdv itt a PH!-n

Milyen nickel nyomulsz a játékban?
-
Piros köpeny
csendes tag
HoFFE- GS panaszát olvasva, azt kell mondjam, hogy ezzel a sráccal nem csak neki van gondja, hanem másoknak is. Viszont a GS-is csak ember és nekik sincs teljes tejhatalmuk, mégha ezt néhány így is hiszi magáról. Ha a hivatalos PT-fórumon megemlítitek a dolgot és shotokkal és/vagy replayokkal bizonyítjátok az igazatokat, esetleg Paja is mellétek áll, akkor a kiadó igen nagy esélyel elveszi a GS-séget a az adott játékostól...
-
Benedicht
tag
válasz
Piros köpeny
üzenetére
Hmm, logikus. Remelem igazad lesz.

-
Piros köpeny
csendes tag
Sziasztok
Szerintem viszont nagyon jó, hogy az új TA-kocsi ennyibe kerül, mert így a sok láma, aki csak azért ment TA-zni, hogy kilökdösse, tönkretegye a többiek játékát valószínűleg nem fog rá ennyit költeni, így az új kocsikkal már csak tényleg azok fognak játszani, akik szeretik a TA-t! Nem hiszem, hogy ha kilyön a legújabb 150 RP-körülibe kerülő TA-kocsi fogunk még olyan sothokat látni, ahol az új kocsik állnak keresztben az úton, csakhogy a többieket kilökdössék. Tehát az alap, ingyenes TA-kocsi marad a kezdőknek és a lökdösődő kedves játékostársaknak, az új kocsik pedig a tiszta játékot kedvelőknek...
THX Invictus

-
MaciG
addikt
Ahogy nézem nem lesz túl nagy sikere az új mapnak, révén, hogy majdnem olyan hosszú, mint egy B-road, de jóval kevesebb RP-t adnak érte

Apropó, mitől függ az, hogy van-e pezsgőzés a meccs végén (nem TA-nál)? MErt nekem néha van, néha nincs; és hogy kell jól pezsizni? Mert nekem csak akkor jött össze, ha rángattam össze-vissza az egeret ,mint egyidióta

-
Dr. Romano
veterán
Nagyon szuper az új TA verda!
Itt végre az automata váltó is normálisan működik... Legjobbam egyelőre 0:52 valamennyi volt.
Irányítani elég nehéz, nagyobb sebességnél bizonytalan (a sima TA kocsihoz képest), tehát óvatosan vele
Nagyon cool ezzel száguldozni és egy 30 körösnek is hamarabb vége van
Már várom az utolsó TA verdát! 
-
GYURMESZ
csendes tag
egészen pontossan ha ra mék a liszenszre és a D-t akarom megcsinalni a practice test ,engedi de a go for it.ere aszt irja you need an application form alata go to shop .cancel. nem tom mit csináljak hogy D -be menyek:
-
GYURMESZ
csendes tag
SZiasztok ! valaki tudna e nekem segiteni abban hogy most E-v ben vagyok. de öcsém elcseszte a D-s liszeszt 3 x ment persze még bronzot sem kapot,na mmost pedig hiaba probálom nem engedi a D-s liszenszt megcsinálni valamit ki ir hogy shop......a tesztet engedi,de élesben nem ,mit tegyek hogy D-be lépjek ? ha valaki tud segitsen létszi. elöre is köszönöm !!!

-
csige791
tag
Csöcs!
Letudná valaki írni hogy menyi zsét lehet kaszálni az uj TA kocsival ? Mondjuk min. 8 fős verseny első helyezett. Mert ha annyit mint a rookival akkor nem dobok ki rá 100K-t.
-
MaciG
addikt
Nekem nagyon tetszik az új map

Amúgy ezeket az effekteket valahogy ki lehet kapcsolni amilyen pl ez a sárga buborék ami a 15%-os üzemanyag égetéssel jár,stb? MErt engem nagyon idegesít

-
Ombi5
őstag
Az mitol van,hogy neha ugy huz kormany,mint allat pedig megvan javitva auto! Neha mar verseny elejetol!

-
Plokijuma
aktív tag
Az új TA kocsival csak új TA kocsik ellen lehet menni vagy rookiek ellen is? (a koliban nem akarom p2p BAN rendszert tesztelni
a játék elindításával)- Ha az előbbi, akkor nehéz lesz megfelelő versenyt találni (mert nem hinném, hogy sok játkosnak lenne ennyi tartaléka, aki hajlandóak TA kocsira költeni), ha az utóbbi (rookiek ellen) akkor meg a nagy sebesség különbség nem okoz gondot?
-
Amur
addikt
nekem bejön az új pálya,majd nyomom hátha a legjobb quadros idők közé bekerülök(azért is jár 10k RP),mert a top20-ban 3 nem rx-7-el futott idő van(1harpoon,1stallion a 3.nem rémlik),látom
Paja is futott egy 13.helyet érő időt rajta.
Én 1:53mat mentem hátizsák nélkül,majd megpakolom minden jóval a kis csuszkálos
járgányt aztán indulás a szerpentinre!
lemaradtam erről az ajándék MR2 futamról,látom hogy ma is lesz 9-10 között,de szerintem ez már a döntő,nem? (ja ez rx7-es futam és tokio city,a bérodos jobban bejött volna..) -
PaJa1
őstag
Én eddig 2xer mentem vele és akkor kijött a 10 kör, bár volt h lassabban mentem mert hirtelen leszaladt a játék tálcára és akkor nem nyomtam a gázt.
-
Plutor
aktív tag
kiprobáltam az új TA kocsit(teszt)
irányíthatósága,mint a Harpooné
kevesebbet fogyaszt,vagy nagyobb a tankja,mint a Rookinak.(9 3/4 kör)
sztem jó kis kocsi lett,érdekes taktikák lehetnek.nagyon könnyen lehet hibázni.
a fék sokkal rosszabb,mint a rookié.
200mph szélárnyék nélkül. 53.366 az eddigi legjobbam. -
erdol
senior tag
Hát igen a start mindig baj szokott lenni azt a legnehezebb túlélni és ezután mégrosszabb lesz.Aki nem az elejéről indul az csak a szerencsében bízhat.Régen jó menekülés volt a fű de most már az sincs vagyis lassít.Esetleg jó lehetne ha az első körben nem lenne még szélárnyék kevesebb galiba lenne /ekkora sebességnél lesz az biztos/addigra kicsit rendeződne a mezőny és utána ereszd el a hajamat a második körtől.A rajtbalesetek többségében nem is az bűnhődik aki okozta hanem a többiek utána ő meg simán megy tovább és elhúz
.
Az új pálya az nem mostantól van ugye? -
PaJa1
őstag
99 ropiért vágják hozzád, a festés tényleg nem olcsó, nekem az lesz rajta ami a rookien is van. Szerintem elég sokan maradnak a régi festésnél. Az autórol annyit hogy gyorsabb mint a patch előtti Rookie
Ezzel szélárnyék nélkül lehet menni 52t simán, vonatozással meg 50 alá
Irányításra figyelni, alacsony tempónál nagyon kószál. Az első kör ezzel már nem halál lesz hanem világvége... legalábbis a verseny végét fogja sok játékosnak jelenteni :s -
LACyCA
csendes tag
Van már új ÓÓtÓÓ!!!!Csak a lóvé kevés!!!!

-
-
Amur
addikt
néztétek a mai MR2 giveaway selejtezőt? mindenki mehet 1 három körös bérodot az arra kijelőlt szobában,az első továbbjut a döntőbe ahol MR2 a díj,de 4.helyezettig vannak díjak a többieknek is! a szabály hogy csak alap E és F osztályos verdákkal lehet menni!
MIndjárt meg is nézem!! -
MaciG
addikt
Mi ez az új szabály, hogy agresszív vezetésért büntetés jár TA-ban??? Én most találkoztem vele elsőnek de elég bugos... Kilöktek hátulról a fűre és én visszafelé nekicsúsztam egy arcnak mert írányíthatatlan volt a verda és én kapok büntetést...

-
csige791
tag
Na asszem én nem veszem meg az új TA kocsit, kivéve ha egy versenyen kb 10ezret lehet vele keresni. Ma TA-n több mint 1 óra allat kerestem 3000-et...
hihetetlen hogy vannak emberek akik nem tudnak körbe menni egy ovál pályán...
-
csige791
tag
ta szoba: ph fairplay
jelszo: prohardver -
dokar
addikt
múltkor nyomtam TA-ban.
2. helyen voltam, az előttem lévő arc 2sec-el jobb köridőket ment mint én. mintha alapból majdnem üres tankkal kezdte volna a versenyt olyan gyorsan ment. továbbá több versenyben is láttam és érdekes módon vele nem lehetett draftelni, mert sosem húzott szélárnyékot.
vki magyarázza meg, hogy ez hogyan lehetséges?
már ennyire megy a cheat?
-
ABnormal
őstag
nem kell lefordítani,én sem tudok angolul,az linkelt topik első hsz.a tartalmazza a feladatokat és mindről van bemutató video is...csak azt csináld meg ami a videokon van...
macig: nincsmit,láttam a mostani verziot is

ploki: a tiédre ezt adja : http://files.filefront.com/Parking+perfectOKavi/;9664715;/fileinfo.html cím, melyet meg akart nyitni, jelenleg nem elérhető. Győződjön meg róla, hogy a webcímet (URL) helyesen írta be, majd próbálja meg újratölteni a lapot.
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Jól néz ki az új map! Hosszúnak tűnik!
Hét végén a leggyorsabb 5000AP-t kap.
Lehet hanyagolom a TA-t és csak Stalliont veszek.
Naív vagyok. 
-
PaJa1
őstag
Elqrtam! Apt nem kéne osztogatni, ezért a díjak RP és itemek, vagy itemek. Még nem tudom. Késő v korán volt már hajnalban
Köszi az észrevételet. Jeer, jön az új TA kocsi, gyorsan bementem játszani de láttam h nincs még a boltban... azt hittem már benn van
Az ára annyi mint a pooné. asszem RPben meg APban is -
Plokijuma
aktív tag
Itt látni képeket az új pályáról (France Touge)
-
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Nekem a 180 fokos beparkolás sikeredett elég érdekesen (reméllem azért elfogdaják
)360-at én csak a 4x4-es off road verdával tudtam megcsinálni a quadroval pl. nekem se ment

Én Xilisoft Video Converter 3-al konvertáltam át Divix Movie (*.avi)-ba
Video Codec Típus (pl. DIV3): DIVX
Video Codec Név (pl. DivX 3, Low-Motion): DivX 4 (OpenDivX)
Képméret (pixelben): 1024 × 768
Bitsebesség (kbps): 2Amúgy aza patch kb. mikorra várható amiben lesznek új utcai kocsik is???
-
mazda626
addikt
-
-
PepeDon
tag
Úgy látom én se fogok veletek versenyezni
. Nekem is az a taktikám, ha rajt után 2-3 emberrel vonatozva megyek és a többiek lemaradnak, akkor inkább beállok mögé(jük) és spórolok a benzinnel. Így jó esetben kijön a 10kör végére a tankolás. És azzal már egész szép előnyre lehet szert tenni. Persze ha ilyenkor a 'húzó ember' félre áll és hagyja, hogy elmenjek, akkor nincs semmi gond, kicsit húzom én is. Mikor ki, hogy reagál.Eléggé elcseszték, hogy éjjel 12-től lesz a patch, így csak holnap vásárolok új verdát.
-
-
ABnormal
őstag
meg akartam csinálni ezt az easy eventet,a mud 4*4-es,hát nekem nem akar felmenni a c-racer a dombon,a tetején a két gumi között nem bír átmenni

-
MaciG
addikt
-
HubiTomi
csendes tag
Jól gondolod, van aki a hátszélen spórol. Meg is mondom miért. hoz egy elhamarkodott döntést, hogy még egy kör tankolás nélkül... és hamar rájön, hogy ez nem fog menni.
Szerencsés esetben lesz vki, aki "elhúzza" a boxig, a szélcsatornában félgázzal elcsoroghat a kör végéig...
Ha persze kilök, leszorít, nem enged ki a boxból, befékez előtted, az eléggé elítélendő.
Tegnap mentem egy TA-t, benn volt This No All és Payden is (2 GS egy versenyben...csak néztem), ehhez képest a lökdösődétől kezdve, a lagggoláson át az anyázásig minden volt. Én meg azt hittem, makulátlan verseny lesz ez, a 2 GS elrettentő erő....
-
PaJa1
őstag
Sikerült már megin nem spórolni :s Buggy lett a következő áldozat, 150K ba fájt és FO$, CFTben a quadok simán letolják, máshol meg nem nagyon tudtam fitoktani a képességeit.
Remélem a közeljövőben tesznek ezért a porbafingóért valamit. Nekem tegnap v tegnapelőtt sikerült megdönteni a Béródos rekordomat, kicsit unom a pályát, de kihívás mert tudom h tudok gyorsabban is menni. Az új idővel 32. vagyok a listán :s
Ma, vagyis már tegnap összefutottma Lapro_val, BETEG. Én voltam a kabalája, mentünk 2 mudot- és mindkettőn világrekordot csinált elsőre. Mondta h előtte sokat szenvedett rajtuk, és most már az övé a legjobb idő az összes MUDon...
A vicc az h 1 órával Lapro_ rekodja után GSXR13k elkezdte megdönteni őket.... nem tudom ennek csak ez az 1 dolga van, ő akar tartani minden rekordot???
Sikerült lezsírozni az event kreálást
Mivel quadoknak és hexanokanak most szalad a KRAMP ezért én az xplorert vagy a Cracert mudon akarnám révbe juttatni. Időpontra és pályára (valami amin jól lehet borulni alap Cracerrel) szeretnék javalatokat hallani. APt nem utaltatthatok ki, ezért a díjak csak AP és/vagy tárgyak (nem autó) lehetnek.
A TAs rosszalkodókat be lehet jelenteni ehune
Ha nem először jelentik be őket akkor valszeg 3 napos pihenő jár az accountnak, ne ma felhasználónk, mássikkal visszajöhet és folytathatja tovább
-
erdol
senior tag
Biztos vannak páran akik nem osztják majd a véleményem de szerintem TA-ban ha valaki folyamatosan arra utazik hogy az én hátszelemen spóroljon az elég gusztustalan.Előzni nem csak mögöttem spórolni.Ma is volt egy srác aki rajtam akart élősködni besatuztam nekem jött aztán mikor utolértem akkor meg kilökött.Amikor megvártam hogy én is kilökjem akkor meg fenyegetett a vidójával meg a bannjával.Szerintem ha valaki előnyt akar szerezni akkor draftoljon ne máson élősködjön úgy hogy utána ő meg learassa a babérokat.
Kezdek én is idegbajos lenni
a sok degenerálttól meg laggertől,lehet jobb lenne ha bannolnának pár napra legalább megnyugodnék.

-
Speed®
titán
Pápá TA.
-
-
PepeDon
tag
válasz
csige791
üzenetére
Úgylátom a vote kick rendszer csak nem akarják beleépíteni.
Mindenki a b-roadon gyakorol, attól jobban pályát nem utállok az egész játékban. Mindenki ott kezd, mert ugye alap pálya, és mikor már van vagy 30, akkor is csak erőltetik. Engem nagyon fel tud húzni, hogy egyszer ennyit, utánna meg annyit megyek rajta. Ráadásul az egyéni legjobbamat (2:01.100, quadro full tuning semmi backpack) meg se tudom közelíteni. Hol egy fűszál, hogy tábla, de mindig valami akadályoz. Inkább megyek 3 lagos, kezdőkkel tele levő TA-t mint, hogy a b-roadon gyakoroljam a legjobb időmet megdönteni. -
csige791
tag
Release Scheduled for 2/20
France Serpentine Touge Map
New styling options
Thunder Alley Pro car (Heads up! This car will cost at least as much RP as a class 5 car - Harpoon or RX-7) -
Dirtyz
őstag
Végre 1:56 alá sikerült mennem b-road-on (macsektól még messze vagyok) és 13:47-es 7 kört mentem
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
PepeDon
üzenetére
TrackMania Nationsban mégis megcsináltlák a P2P ki-/bekapcsolási lehetőségét (igaz, picit el van rejtve)
Szerintem akiknek alacsony a feltöltése azoknál is jobb lenne kikapcsolni, mert a lagot erősen csökkentené. (nem kell a gépnek várni a csomagra)
Ez a megoldás picit jobban terhelné a központi servert (aerial games servereit), de érzésem szerint a lag erősen csökkenne. -
kisvardai
tag
válasz
Benedicht
üzenetére
én most játzttam 2 db 15 körös TA-t de hát nagyon keveset kaptam majdnem mindeki A 4 meg A6 volt és csak 30%-ot kaptam!!!na mindeggy nekem nem nagyon jön be a peccs!!!!nem tudja valaki,hogy holnap jön akkor a TA-s autó mert nekem azt mondták!!!meg azt,hogy 100 ezer körül lessz a közepső TA-s autó a legnagyobb meg 150-250 ig az kemény
és ha nekem a legjobb lessz valakinek meg az alap akkor nem versenyezhetünk eggyüt vagy igen:?azt nem tudja valaki:? -
Veg1ta
tag
Azt hittem, hogy TA/pit-ben az 55-ös speedlimitbe még az 55 is beletartozik.... De tévedtem, áthajtásos bünti. 2.-ról 5. hely.....

-
Benedicht
tag
válasz
HubiTomi
üzenetére
Time and Date. Ez is hasznos tud lenni, ha nem akarja az ember fejben szamolni.

-
kisvardai
tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Nekem még hála egyszer se dobott ki az asztalra most megyek fel játszani majd irok,ha lessz valammi ilyen!!!TA-ba leszek csinálok szobát gyertek játszani!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák

- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0226)
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Naív vagyok.