- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rageous
csendes tag
Repülőgépen:
1. Vegyük elő a laptopunkat!
2. Nyissuk ki lassan és az erőltetett nyugalom arckifejezésével...
3. kapcsoljuk be.
4. Bizonyosodjunk meg, hogy a mellettünk ülő marha a képernyőnket bámulja.
5. Indítsuk el a kedvenc böngészőprogramunkat.
6. Csukjuk be a szemünket vagy nézzünk ki az égre, halkan mormolva valamit.
7. Mély lélegzetvétellel hívjuk be ezt a címet.
8. Nézzük meg a szomszédok arcát.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Dr. Romano #2295 üzenetére
az, amikor füll üres tankkal 59.5ös köröket megy az autó 58.0 helyett. picit zavaró tud lenni.
-
törölt tag
Szerverüzi szerint 15 perc múlva leállás 45 percre...
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano #2295 üzenetére
Van hogy TAban valamiért lassab az auto mint amilyennek kéne...
-
EQMontoya
veterán
válasz
msgt.fubar #2293 üzenetére
nekem a kib@szott lassú autó bugból van elegem nagyon. kétszer egymás után jött elő, de a második esetben már úgy is, hogy én vezettem, tehát nem helyezésfüggő.
-
msgt.fubar
senior tag
A mai nem az én napom volt
1,5 óra alatt összesen 5db 30 körös TA-ba kezdtem bele, de valahol mindig beleköptek a levesembe. Vagy nekimentem valakinek startnál és penalty, vagy kilöktek a startnál, vagy pitboxban löktek meg és speed penalty, sőt olyan is volt hogy nekemjöttek és (na ki találta ki?) megintcsak penalty...
Egyedül a fekete zászló hiányzott, de azt már nem vártam meg.
-
-
-=ZS=-
tag
Nem jöttök TA-ra? Csináltam rating limites szobát, hátha kevesebb gyökér lesz...
-
Dr. Romano
veterán
-
-=ZS=-
tag
Új feketelistás ember: kisvardai Engem nem bántott, mert látta, hogy magyar vagyok, de a többieket folyton kilökte. Megnyertem a versenyt, és rögtön ketten is lebarmoztak engem, hogy mekkora noob vagyok, hogy csak így tudok versenyt nyerni, hogy a haverom kilöki őket.. Videora vették, és küldik az adminoknak, remélem nekem nem lesz belőle gondom..
-
Dirtyz
őstag
Tegnap mentem B-road-on egy (˙-˙) "nevű" srác ellen Corussal volt és nagyon durván tolta.
Nem volt a backpack-jában semmi, az enyémben 10% gumi volt és 7 kör után 1mp-el tudtam megverni... Kemény meccs volt -
ABnormal
őstag
1:56.865...és nem is használtam még a nitrót...
-
törölt tag
Na, holnap viszik a kártyámat, elvileg reggel 11-kor, úgyhogy egész éjjel csak játszani fogok, végig
-
No-kia
addikt
válasz
Dr. Romano #2280 üzenetére
hello, teccik,mondjuk még szokni kell
egyre jobban idegesít ez a gyenge konfig
ja a nickem: Tomee1209
-
No-kia
addikt
nah most töltöm le rem tetszeni fog
-
PaJa1
őstag
Azért mert az élen megy annyival nem mehet jobban mint azok akik mögötte mennek és szélárnyékból előzgetik egymást. Szélárnyékkal sem mentek olyan időt mint az aki az élen van. Annyival nem könnyebb az autója az élen állónak. Néha furcsa a TA. Ma este - azaz holnap hajnalban - 1-3 ig Rush +50%!
A dumálással kapcsolatban: nem lenne jó 1 sima elhagyatott publikus TS szerverre menni ahol csinálunk jelszavas szobát? Ez ingyé van és nekem eddig nem volt vele problémám. -
Backspace
tag
Tényleg, Montoya!
Lesz valami ebből a ventri szerverből?
Nem siettetés képpen, csak érdeklődök! Jó lenne, ha összeverődne a csapat, szerintem jó kis társaság sülne ki ebből! -
-=ZS=-
tag
Szerintem aki a rajt után még 5-8 kör után is még az első helyen van, az lehet, hogy azért van ott, mert jól nyomja, nem?
Utána pedig mivel ő szélárnyék nélkül megy, sokkal többet fogyaszt, ezáltal csökken a súlya, jobban gyorsul, mint a teli autók, magasabb fordulaton megy, megint többet fogyaszt, megint jobban gyorsul, és így tovább, és így tovább...
-
Backspace
tag
Ha már kérdés, akkor kérdés:
Ha egy versenybe nálam mondjuk 100-200-al nagyobb ratingesek vannak jobb kocsikkal, és természetesen én vagyok az utolsó, akkor én ratingcsökkenést kapok, ha hozom az átlag teljesítményemet?
-
EQMontoya
veterán
nem értem én sem a TA-t. pedig nagyon jó lenne a dolog, szerintem ez a legjobb mód. csak ki kéne zárni a retardáltakat meg a kocsik közti néha előjövő különbségeket kellene megszüntetni. vagy mindenki 57es köröket tudjon menni, vagy senki, de ez igy nem jó, hogy van, amikor 57.5öt megy az autó, van, amikor meg 59.5-öt.
kérdés: a fairness raiting mitől függ? erre nem sikerült rájönnöm.
-
PaJa1
őstag
Ja még annyit szseretnék hozzátenni és ezzel lezárom a ténykedésemet kis időre amígy kipihenem magam és elintézem a dolgaimat, hogy egész napos bénázás és balszerencse után, kb fél 1 hől 3/4 2ig iszonyat jókat versenyeztem. Az ellenfelek: GuessWhoIam, Soltice,MaxHAX,G@Z, VLAIT meg még nem tom kik voltak. Nagyon jó versenyek voltak
3an közülük GS
nagyon zavaró a sok sárga név az autók felett, valahogy ki lehet kapcsolni de nem kezdtem el keresgélni. Így is nagyon jókat mentünk minden féle pályán. Csak TA nem volt
Jo éjszakát, kellemes pihenést midnenkinek!
-
PaJa1
őstag
Csige. Ilyen velem is sokszor előfordul, bár még sose voltam semmlyen versenben amiben továb lehetett volna jutni :s Nem csak a tudás a MÁZLI is sokat számít.
Montoya: Sajnos valami bug van a TAval. Rengetegszer megszűnik a szélárnyék, Van hogy ugyan olyan beállításokkal, stílussal, benzinnel 1-2 mpvel rosszabbakat megyek magamnál. Általában aki az 1. azt segíti a program. Pl.: 5-8 körig aki az élen megy én meg mögötte a 2. helyen nem szélrányékban, mind a 2en tök olyan íven megyünk de ő 1 mp vel mindig jobbat megy minden körben. A másik ami még viccesebb: ugyan így még midnenki tankolás leőtt áll az első teper mint a barom a 2. és a 3. szélrányékból előzgetik egymást és csak így vagy így sem tudják tartani az 1. tempóját. ...Személyes tapasztalatok -
EQMontoya
veterán
valaki nem tudja, hogy mi a franctól függ a TA kocsik sebessége? ma pl egyik tankolás után üres tankkal 59.4-es köröket mentem... kajak olyan érzés volt, mint ha rosszabb benzint kaptam volna a szokásosnál, félelmetesen tetü volt a kocsi. És ezt nem először sikerült eljátszani.
-
csige791
tag
hát nincs rx7
fent akadtam 1 kidöntött oszlopon, szégyen, valami iszonyat csira jutott tovább a csoportombol akit lazán aláztam volna.....
-
Sh4rKy
senior tag
1.57.1 úgy hogy a végén beletapostam a fékbe mer nem indultak el azok akik vártak, és még így is megelőztem véletlen egy gyereket
ezúton is bocsi neki mégegyszer
sajnos stallionnal nehéz tiszta kört mennem, de ha nagynehezen sikerül akkor is valamit elbaszok a végén... de ez csak b-roadon van így... más pályákon egész jól megy =) -
Backspace
tag
Na egy kör phs ökörködés?
Most megyek fel PT-re! -
csige791
tag
azért szoross lesz a verseny rx7 ért,lgaz hogy a köv starter car 1.1 mp ra van mögöttem de nem tudom végig tartani azt az időt
-
Speed®
titán
BRoad QuadroSF 1.58.337 Meglesz az 1.55 ha beledöglök is
(morc: -59 ratinget nyeltem be..pedig Harpoont és RX7est is levertem..) -
csige791
tag
10pm GMT . ez nálunk hány óra?
xtreme driftem legjobb starter caros időm van
rx7-re látok esélyt
-
csige791
tag
megyek edzeni rx7-re
-
Backspace
tag
válasz
Dr. Romano #2238 üzenetére
(ph!)Backspac3 a becsületes nevem
Este fent leszek! Van valami TS vagy ventri szerverünk?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Backspace #2237 üzenetére
Természetesen kisebb, mert nem kell rángatni mint a billentyűzetnél.
Azonban a patch óta a billeseknek is van egy kis segítség. Egyfajta "ívrásegítés" működik, ami könnyíti a kanyarban való kormányzást.
Apró bug ebben, hogy ha bekapsz egy penaltyt, akkor ez a segítség szépen kikapcsolódik egész a verseny végéig.
(így ha mondjuk a 9. körben bünti, akkor a végéig rángatózva kell menyjek)
Egyébként te ki vagy?
Vagyis mi a PT-s nicked?
-
Backspace
tag
Régen billentyűzet, most kormány.
Az az észrevételem, hogy kormánnyal kanyarodva kissebb a sebességveszteség... Feelingesebb is kormánnyal belsőnézetből! -
mazda626
addikt
Billzet, semmi segítség.
-
-=ZS=-
tag
válasz
Sam8888 #2234 üzenetére
Megoldás: vegyetek gémpadot, és boldogság van
Én ezzel nyomom, eddig próbáltam már kormánnyal, joystickkel, és ezzel, szerintem a gémpad a tuti. Billentyűzetre, és egérre szerencsére még nem kellett ráfanyalodnom.
-
PaJa1
őstag
Lehet több tapasztalatom van a hátsókerekesekkel és azért megy jobban, Kawával kezdtem
Még kb 190K hiányzik a fullos tuninghoz. Azért nem vártam a Corvettre, mert mivel az Valóságos autó ezért APbe fog kerülni, igaz jönnek Fantasy carok is de nekem akkor is tetszik a Stallion az ój autok ezen nem fognak változtatni...
Billentyuzettel játszani a játékot eléggé kellemetlen. Ha kikapcsolod a rásegítést akkor irányíthataltan, ha be van kapcsolva akkor szokni kell h folyton belekormányoz a gép. Én most ez utóbbival szenvedek szintén laptopon, szintén Pesten -
norbiphu
őstag
billentyűzettel mennyire lehet játszani? megyek fel bpre és ott csak laptop lesz nálam, kormányom ott nincs.
-
Sam8888
tag
Csupa jó hír. Jött egy peccs, amiben állítólag jobb teljesítmény, új autó balansz (fasza, lehet újra vezetni tanulni), netkód optimalizáció. Meg gmwrx lett a PT arca (mintha már egyszer játszottam volna ellene).
A többi updatet (pályák, autók, küldetések... stb.) folyamatosan adagolják...
-
_Orbi_
aktív tag
Ajánlom, hogy mindenki nézze meg az e-mail jeit.
Kaptam valami durva mailt Aeria-éktól, csak nemértem mi van benne, mert nemtudok angolul -
PaJa1
őstag
Nem sokat kerestem rushban. TAban nem volt szerencsém.
Nem bírtam már tovább, vettem 1 StalliontTegnap előtt volt 1 verseny vmelyik német pályán, és csak azért nem húztam el mert folyton hátranéztem és bámultam a Stalliont ami jött mögöttem. Nagyon tetszik. Kapásból ment rá az optikai tuning
Aztán most megvan benne minden 1esen kivéve váltó és fék - ezek 2esek. Nem tom Sharky veled mi van de én így mentem 2.00 időt Béródon, balance és hátizsák nélkül billentyuzeten. Tetszik hogy tolja ki a seggét, sztem nem is kell már balance max sima Grip R. a +os megöli a kanyarodókáját
-
Sh4rKy
senior tag
az igen, gratulálok...
én rush hourba "csak" 50ezret kerestem, de ebből 30k volt csak explorer, egy 10-es TA és a többi meg VS
de már megint elfogyott az RP-m a stallion miatt
de már megvan a 3-as felfüggesztés és fékek + 4-es gumik
motorikusan még levagyok maradva és kasztniból is csak 1-es szintű van meg
de még egy két ilyen rush hour és hohohóóóamúgy ma meg összeszedtem kurvasok XP-t, mert reggel még csak B-II-es voltam de most már B-IV-esen feszülök
-
EQMontoya
veterán
jó volt a rush hour, 2 TA verseny, 2. és 1. hely, mindkettőn 10 fölötti ember, összesen kb 17k XP.
-
-=ZS=-
tag
Hű, gyerekek, jó volt ez a rush hour! Exploreren kerestem úgy 25k RP-t, 32XPt, aztán sorra megnyertem a TA-kat,
és végül +75kRP +100kXP lett a mai termés! Durva volt..
-
dragonfx
veterán
az explorermod az melyik?
ez a +75% rp odaver....
15.04es végidő b-roadon nagyon fos level1es quadroval?
Láttam mamentek 14.11et is 1.55.33mal...
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
norbiphu #2212 üzenetére
én ezt ma 3szor kikerültem egy 30körösön....
nyomtam a W-t mint a barom és amikor láttam hogy rámakarja rántani, beletapostam a fékbe... gyerek felkenődött a falra, kipördült én megelőztem, neki meg füstölt az agya... =)de amúgy ezért meg a laggerek miatt nem játszok már nagyon TA-t... VS-be nem keresek annyit, de élvezetesebb... ha meg annyira keresni akarok RP-t vagy XP-t elmegyek explorer módba 8 emberrel és massbonussal rongyosra keresem magamat
-
norbiphu
őstag
mocsok, szemét emberek vannak
TA-ban 28. körben utolértem a 3-at, nagynehezen melléértem, és el is hagytam volna, erre úgy rámrántja a kormányt ahogy csak kell. most ezekkel mit lehet csinálni? fúúúú
-
norbiphu
őstag
kawahoz, b-road rally (england) milyen beállításokat érdemes használni (grip, aero, brake)?
-
mazda626
addikt
Nagyon jót versenyeztem az imént!
Élvezet volt, a Quadrok küzdöttek egymás ellen!
Jó éjt! -
Sh4rKy
senior tag
wuhúúú a rush hourba már több mint 30k RP-t kerestem
egyetlen TA versennyel kerestem 8,8k RP-t
nagggyonjóóóóóóó
pedig csak második lettem -
törölt tag
válasz
Dr. Romano #2202 üzenetére
Az agp-s. De már Speed(R) kollega nagylelkűen felajánlott egy Voodoo3-mast, majd megnézem hogy fut vele a játék, ha úgy adódik hogy tényleg hozzám kerül
Szerintem sehogy
-
Speed®
titán
pff..Explorerbe senki nem jött, TAban senki sincs. Ilyenkor mivan?
Exploreresek se gondoltak bele igazán..ott csak 8an lehet menni 8(
Megyek keresek egy TAszobát..jó volt veletek.. -
Speed®
titán
TA/Explorer
pH! dühöngő ;)
fairplayVagy inkább Explorerezik a többség
Ott már betelt egy szoba, csináltam még 1et, név/jelszó ugyanaz. -
pisti
őstag
Csige, idő van, kreáljál.
-
törölt tag
Gyanús hogy én is elbúcsúzom pár hétre a játéktól, lehet hogy megveszik a vga-mat, ráadásul helybéli srác keresett fel. Aztán majd reload egyszer egy HD3850-el
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest