Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LACyCA
csendes tag
Háj!!!! A kűlső nézet az tütűzés!!! Az a vénasszonyok játéka.
-
smisa
őstag
kérdésem a licenszeket mindegy hogy milyen csinálom meg pl gold silver v. bronz ??
-
csige791
tag
ezmi?
-
mazda626
addikt
Szisztok!
Huh, nem semmi, termelitek a hszeket!
Logoutos cikk megjelenése óta jó sokan vagyunk a játékban!
Este leszek! Mehet a verseny!
Nézet: TA külső, többi mindig belsőben. -
4d
aktív tag
Ki milyen nézettel versenyez? Nekem eddig az alap külső volt beállítva de szvsz mindegyik játszható. Mondjuk a TA belsőből irányítva élvezetes, és a sávtartás is könnyebb, ez utóbbi igencsak előnyös lehet pl. előzésnél.
-
Speed®
titán
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Marlboro egy köetschöeg, én már amióta TAzok állandóan szívok vele.
Ha lennének moderátorok a szervereken már rég töröltettem volna+IPban
Smisa, asszem benézek én is, 13:15 körül.
ABnormal Kell lennie valami köznek, gondolom mindezt emiatt

-
smisa
őstag
Midjárt inditok egy 30stjelszó prohardver szoba PH
-
Stirlitz
senior tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Tegnap engem is kirakott szándékosan. Valamint egy Flees névre halgattó "versenyző" is. 3.xorra sikerült is neki kilökni. Én pedig lecsesztem szegény r4pid-ot. Nem volt igazam, itt kérek elnézést.
-
Rageous
csendes tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Én rendszeresen kibaszom a szobából. SOHA nem versenyzett még velünk 
-
msgt.fubar
senior tag
Figyelmetekbe ajánlanám az alábbi képet, annak is a chat-ablak részét.
Egyszerűen elegem van már ennek a Marlboro gyereknek az arrogáns viselkedéséből. Nem csak lökdösődik és pofátlankodik a pályán, de utána még neki áll feljebb.
-
csige791
tag
BAZZE! LEHET NYERNI G25-ÖT !!!! WTF
valaki leforditanná magyarra pontos infokat?
de bazze ennek már vége van vagy mi ?
-
4d
aktív tag
A fórumos link szándékos, csak fel akartam hívni a figyelmet h van , és akinek jól megy az angol, sztem innen tud a leggyorsabban informálódni.
A második linket elb..tam, tehát Sunday races: [link]
Elnézést az érintettektől. Szétbarmolom ezt a jó kis topikot.

más: kevesen írtok a tuning tapasztalataitokról. Nekem még csak optikai van, úgyhogy az nem túl izgalmas téma..

-
csige791
tag
Az uj patchben jönnek uj autók, vagy csak valami javitás lesz ?
-
Speed®
titán
Valakik jöhetnének ám, qrva kevesen vagyunk
Momentán 2en
Senki 
-
djtoomi
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Mert előbb összefutottam vele és enve előtt ott volt hogy ph, és magyarul kommunikált.

-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Nem csoda, mert téged nem az elején, hanem a vége fele mikor már elhúztatok a 'csába

-
djtoomi
addikt
Itt ki a pj0tr?
Amúgy szopok már sokat ezzel az első vizsgával, 10-szer lenyomom a tesztet, mindig okés, most emg a vizsgán utsó résznél kanyarba neki vágódik a falnak azt vége.VÁÁÁÁÁ

-
Dirtyz
őstag
Ilyen nincs, ott vagyunk bent a szerveren, 1 pillanatot kértem, kiléptem, vissza, ezek meg itthagytak...

-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Az előző versenyen engem is megpörgettek + kaptam egy jó kis penaltyt, de még is 3. lettem.

Idegesítő ez nekem is ha külföldiekkel megyek, de mikor veletek nyomom és ha valaki nekem jön azon inkább nevetek, mert tudom hogy úgy sem direkt csinálja
(legalábbis remélem
) -
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Kicsit ideges lettem, bocsi... elsőben kilöktek és én kaptam büntit, most meg elmentek nélkülem... gondolom egyikben sincs konkrét hibás, de idegesítő.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Sorry, ezért ne kapd fel a vizet lehet akkor már a fórumot senki nem figyelte...

Én meg inkább kiléptem mert lagzódtam mint az állat.
-
msgt.fubar
senior tag
Ledobott a net, ne induljatok el plz! Mindjárt visszamászom!
szerk: köszönöm szépen, k*b*szott kedvesek vagytok

-
Speed®
titán
Az első verseny elindult!
-
TheGerike
tag
Hali!
Próbálnék én is vmit alkotni ezzel a gameval. de hát időm nem sok van így a vizsgaidőszak közepén
, meg mondjuk nem nagyon akar összejönni a dolog mert folyamatosan leakad a program. Működik rendesen, aztán mondjuk kilépek a menübe, és elkezd gondolkodni, és nem lehet vele mit csinálni. Kifagy.
Netem sem lassú, mert Chello Extreme. utorrent kikapcsolva, semmi nem fut a ami a sávszélességet elvenné, mégis lassú.
Valyon miért lehet? Zone Alarm bezavarhat neki??
Nickem: [HUN]Giorgio84, de hamarosan megváltoztatom PH-sra
, ha egyszer enged a game normálisan játszani! -
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Úgy-úgy, vagyunk már 8an

9en..gyűlünk-gyűlünk
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Remek!!!
Mindenki a szobába!

-
Dr. Romano
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Speed(R) kolléga az előbb már leírta a lényeget.
AP-ért csak exkluziv, nem életbevágóan fontos cuccokat tudsz venni. A játékban fellelhető dolgok kb. 85%-áért RP-vel is tudsz fizetni.
-
msgt.fubar
senior tag
TA-szoba megkreálva, gyertek!
[pH] DriftKings
jelszó: prohardver20:10-kor indulunk
-
horux
csendes tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
aminél mindkét fizetőeszköz fel van tüntetve, ott te döntöd el, hogy mivel fizetsz.
lehet autót cserélni természetesen, de lehet, hogy van olyan autó amiért csak AP-vel lehet fizetni.
csekkold a shopban bal alul, ott vannak a járgányok, de nem olcsók.
olyan nincs, hogy rosszul választottál, minden autóból ki lehet hozni uazt.
-
horux
csendes tag
ma este TA?
legalább egyre gyertek be 20:00-kor
-
Speed®
titán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Az APval elérhető dolgok nem annyire életbevágóan fontosak szvsz.
Pókerezni is lehet lóvé nélkül, a játék élvezetéből mit sem vesztve.
Jó társaság és jó versenyek elérhetőek alaphelyzetben is, gyere nyugodtan
-
horvathkrisz
addikt
Az előbb írták csetben hogy csak igazi pénzzel lehet AP-t venni.
Ez igaz? Asszem akkor inkább hanyagolom a játékot...
-
törölt tag
Sziasztok! Látom megy a szekeretek rendesen
Nekem meg a fáradtságtól nem volt kedvem játszani, meg kicsit le is betegedtem, de ma este beugranék azért pár kanyarra, feltéve ha sikerülne időben elrendezni a dolgaimat... 
-
Speed®
titán
Sztem meg igen, mert már vagy 3x leírtam, hogy semmi olyasmi nem volt amiről te beszéltél. De nem lehetne végre leszállni a témáról
A stílusom meg rám tartozik, ha nem tetszik, nem kell olvasni, pláne nem kötözködni. Köszi.Ma remélhetőleg be tudok ugrani TAzni, szóval jippiájé

-
Dirtyz
őstag
válasz
ABnormal
üzenetére
Hopsz, lehet, hogy hatalmas félreértés van itten kéremszépen. Valamelyik este játszottunk 4x4-et, azt hittem arról beszélünk

Létezik, hogy gyengülnek a kocsik? Sokkal szarabb időket autózom, mint eddig, ahhol régebben 4.-ben simán elfordultam, ott most vissza kell tolnom 3.-ba, vagy 4-ben de folyamatosan csúsztatott kuplungal, hogy megmaradjon a fordulat...
-
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Szerintetek ez mért van?

Megcsináltam a tesztet araanyra, és itt a képen nem látszik de ott van hogy go to shop vagy cancel meg milyen applicaton form hiányzik?

-
Dirtyz
őstag
A lion és a k660 hasonló kategória, mindkettő kezdő kocsi, köbö ugyanarra a szintre lehet hozni őket, Quadro nekem is szimpi, de nem tudnak nagyon sokat kihozni belőle ( vagy csak eddig mazsolákkal futottam össze ). Én egyelőre várok, hátha később lesz valami másik kocsi ( harpoon-t meg tudnám venn, de nem fogom )
-
smisa
őstag
Szaisztok én most vettem észre , hogy a Karoszéria könyités elég drága lett 2900->6900 pedig eddig megérte nekem egy van a Lion-n. Viszont most szeretnék venni autot van 49e mit érdemes venni K660 és szét tuningolni vagy Quadro SF-6 (nekem ez teszik) vagy gyűjteni még a Harpoonra?
-
dragonfx
veterán
nekem isvan 1 föös...amiből kijönne egy cosmo jo cucc..optika már megvan..de nem tom mit fejelszzek amocin mert a chiptuning 1 lovat dob rá
..akko inkbb betolom... 
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Néhány napja én is játszom a játékkal, nekem nagyon tetszik. Lenne egy kérdésem, hogy hogy lehet eledni egy autót ha egyáltalán lehet mert én még nem jöttem rá. -
mackosajt
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
este 8-tól általában Battlefield 2-zni szoktam.

-
mackosajt
addikt
de jó, hogy ezt a helyet is felfedeztem

-
Rageous
csendes tag
Egyenlőre jelszó nélkül NITRO néven lesz 1 szoba 1 percen belül.
ha leszünk elegen, ott megbeszéljük a többit... -
Rageous
csendes tag
Jön valaki TA-ra?
mert csinálok egy szobát, csak ha vagyunk elegen, akkor le is jelszavaszom. -
Dr. Romano
veterán
-
Rageous
csendes tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Nyugi, elég itt is felvetni

-
ABnormal
őstag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
szerintem folyamatosan frissítik a kocsik egymáshoz való viszonyát vagy/és a kocsik képességeit adott pályákra,mondom mindezt azért mert tegnap ugye sikerült megvernem a game masterek közül párat a mud-os pályán,ma indítom a játékot és a mintha tovább tartott volna az induláskor szokásos letöltés az átlagosnál,bemegyek ugyarra a pályára ugyanazokkal a kocsi beállításokkal és a közelébe sincs az időm a tegnapinak,nem bírom a kocsit az uton tartani,kicsúszik,nem megy...gondolom nem nagy ügy egy pár megás táblázatban tárolni az ilyen adatokat és frissítgetni...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Az ilyen ötleteket fel kéne vetni a PT hivatalos fórumán is. Sajna nekem ehhez az angolom kevés

-
djtoomi
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Hoppá, én csak F3 vagyok.
Ahha, akor megnyugodtam alkatrész szinten megyek vásárolni.
Most van egy kis pénzem(7600 körül) úgyhogy ebből veszek valamit, de motort fejlesszek, vagy lököst vagy mit? 
Hát nem tudom, mindig rajtnál ha 2-en 3-an vannak Wizel szépen lassan de elhagynak, pedig se nem kanyarodok, se nem smemi, csak nyomom a gázt.
Meg kanyarokban is mindig kiprödül, ha ha egy füves részről fékezek rá. 
-
msgt.fubar
senior tag
Amúgy azon gondolkodtam, hogy a TA-s lökdösődéseket, roncsderbiket úgy lehetne megfékezni, ha bevezetnének egy nagyon extrém törést. A törésmodell már megvan, ha a négyzet alakú tesztpályán nézitek a TA-verdát akkor láthatjátok. Annyit kell tenni hogy erősíteni, tehát adott erejű ütközésre 2-3x akkora kár keletkezzen a verdában. Ez biztosan megfékezné az agresszív érzelműeket a kocogtatásban, mivel 1-2 kocc és 20-30mph-val lassabban megy a gép huzamosan.
Persze pitstopokkal lehetne javítani a verdát, de ha a fele le van szakadva akkor már úgyis mindegy.
-
msgt.fubar
senior tag
Épp most lettem második a Hexannal, mögöttem egy Quadro, két Kawana, előttem pedig egy Harpoon, de még nem nagyon tuningolhatták mert nemsokkal ért be előbb.
Én szeretem a hátsókerekes verdákat, éles kanyarokat jobban veszi, persze ha az ember ért a megszelidítésükhöz. Az alapverdákra visszatérve, szerintem következő patch-ben lehetne egy kis balanszozás, gyengíteni az alapkocsikat, vagy pedig erősíteni a nagyobbakat, így a kezdőkkel sincs kiszúrás. Mert a jelen állapot kicsit vicc kategória.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
djtoomi
üzenetére
Pézt (RP) keresni bármilyen meglepő is versennyel lehet
Azt a hülyeséget meg felejtse el már mindenki hogy mindenhez AP kell, Ha ott van az áraknál az RP-s és AP-s összeg is, akkor kétféle valutával tudsz fizetni érte, s nem mindkettőt kell perkálni (ahol csak AP van írva, akkor oda csak AP-val tudsz fizetni).Igen a lóvé tényleg lassan jön, de ha nehezebb pályán több ember ellen sok kört mész, akkor akár 2k felett is kaphatsz! (pl England B)
TA-zni asszem EIII vagy EIV-es szinttől lehet, de ebben nem vagyok biztos...
És mi az hogy a Wizz gyenge??? A legjobbak között van!

-
djtoomi
addikt
Srcáok!
Mivel lehet pénzt ekresni,illetve mennyi idő kell a TA-hoz? Mert nekem egyenlőre sima versenyeim vanank, de gyenge a wizz, és alig kapok 300-400RP-t, ami semmi, és ahogy néztem mindenhez kell AP ami ha jól tudom pénzért jár, szal autót miből, és hogyan vegyek,honnan szerezzek lóvét?És hogyan lehet TA-zni?
-
ABnormal
őstag
mivel nem szeretem a hátsókerekes autókat ezért maradtam a kis miyatónál...várok a vásárlással,hátha raknak be valami jó kocsit is...
-
ABnormal
őstag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
ABnormal
üzenetére
Gondolom a karbon bodykit-eket, meg handling cuccokat kell bele venni dögivel
Csak hát arra a jóisten összes pénze se elég
Na akkor szorgalmasan nyerem a TA-kat és majd visszavágok jól 
Remélem megéri, mert más alternatívám perpill nincs. Harpoon az álmom, de az alapjáraton egy valag lóvé, tuningolásba pedig bele sem gondolok.
-
ABnormal
őstag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
mostani állapotban nem lehet eladni a kocsikat

a hexan-ra pedig költeni kell egy kicsit (
) és nem tolja ki a fenekét... 
kérdés,hogy megéri-e rákölteni... -
msgt.fubar
senior tag
Srácok, meglévő verdából hogyan lehet pénzt csinálni? Vettem egy Hexan GT még 2 napja, és nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket... kis Kawana-k meg kezdőkocsik simán állvahagynak :-(
Legjobban az zavar hogy úgy csúszkál mintha jégen menne... állandóan tolja ki a seggét, és tohonya. Súlyban többszöröse mint kéne, alig vonszolja magát. Tegnap játszottam pár jó CTF-et Wandallal, végig kacsáztam előtte
Mondjuk ezt a játékot sem billentyűzettel kell játszani... -
dragonfx
veterán
baxxus rohadt sokat kell itt autozni hogyvalamit elérjek...

Tegnap autkáztam Manitouval.. a hosszu pályán....2.24 a legjobb időm alap autoval..S3mal.
Új hozzászólás Aktív témák

- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Logoutos cikk megjelenése óta jó sokan vagyunk a játékban!
Este leszek! Mehet a verseny!

nem pontosak a linkek...
Senki 
)

máskor maradj