Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
kurvara nem veszek eszre kulonbseget, sot, azt mondtak nagyokosok, hogy karbon tetovel konnyebben torik a kocsi ....
-
Benedicht
tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Hogyhogy?

Nekem olyan jutott eszembe, hogy pl. egy koszos busz oldalara(vagy barmilyen koszos reszere) beleirni a PT webcimet. Csinalni egy kepet rola, es felrakni a forumba.
De nem hiszem, hogy megcsinalom, ugyhogy ha valaki talal egy koszos/havas kocsit, hajra.
-
Dirtyz
őstag
Sajna, még mindig nincs hangja a kocsimnak, valakinek okos tippje..?
-
Benedicht
tag
válasz
csige791
üzenetére
Nehany napig a Game Sage-ek uj eventeket tartanak.
Ilyen pl. Frank Zappa es maximumHax alltal szervezett az osszes jatekmodot atolelo event, aminek a fodija egy stallion vagy harpoon(gondolom amit valaszt a nyertes). Persze a fodijakon kivul egyeb dijak is vannak.Sonora is tart egyet. A valo eletben kell a PT-t hirdetni, es csinalni rola egy fotot. A fotot pedig be kell linkelni a forumba. Itt szinten egy harpoont lehet nyerni.
-
csige791
tag
Over the next few days and into the new Year the some of the Game Sages may be holding some events for people to participate in. Please visit the link below to get details about any of the events that may take place. The GSs will be as detailed as possible in their descriptions there so please try to keep questions to a minimum in game if possible. Too hard to run the event and answer questions.
Ez mi?
-
Dirtyz
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Engem is bepalizott, vettem egyett, erre elment a kocsim hangja...
Tokyo-ban levertek a beginnerek... -
UnConnecteD
senior tag
komolyan szamit valamit a karbon cucc ?

megyek is kiprobalni

-
DeadMeat
nagyúr

[link]
Valaki esetleg megoldast tudna erre a problemara?Most kezdtem volna jatszani vele,epphogy beregizetem.. -
ABnormal
őstag
...attól nem fog gyorsabb lenni a bringa... - próbáltad? mert ez így ebben a formában nem igaz...
ehh,a végén minden kis trükköt ki kell adnom
pl: egyforma kocsim volt MsKondrival,de mindenhol otthagyott...hm,mondom,valami nem OK-s...jobban megnézve a kocsiját neki carbon motorházteteje volt...most már nem hagy ott egyenesben... -
Sam8888
tag
Sziasztok!

Nickem a játékban *Sam
C-I vagyok jelenleg, hamarosan CII
Kár, hogy csak AP-ért lehet Mazda RX-7-est venni. Van itt vki a PHról, akinek ilyenje van?Jah mégvalami: Kaptam ajándékokat (gifts), de nemtudom, hogy miért o.O Tudja esetleg vki, hogy hogylehet még ajándékot kapni?

-
LACyCA
csendes tag
Jó vót Jó Emberek???
-
Rossi
addikt
Na hát akkor... Nick-em (pH)Rossi. Mentem 5-6 versenyt, level F-5-re elég volt, Corust választottam, az RP-ből optikailag szépen feltuningoltam. Tetszik a móka, egy ideig elleszek vele.
-
Sh4rKy
senior tag
szilveszteri PH-s PT futam? =D
amúgy valami csoda történt, ma nem is játszottam PT-vel, bár mondjuk mással se nagyon... =)
-
törölt tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Majd ha lesz PH-s futam, megmutatom

-
csige791
tag
én már 1x végigmentem 2 tankolassal 30 kört, cssak a végén gorultam egy kanyarnyit. nagyon függ hogy menyit mész szélárnyékban.
-
UnConnecteD
senior tag
ugy tudom holnap este lesznek nagy event-ek, harpoon-t is lehet nyerni, meg aprobb dolgokat
a patch ota most lepett ki eloszor, pedig csak 7 orat jatszottam ...

-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Értem, párszor (majdnem egész este
) fölnézek PT-zni. -
törölt tag
Hát akkor üdv a klubban, mert én sem megyek sehova...
-
mazda626
addikt
Holnap szilveszetereztek valahol? Nekem marad a gép + TV + itthon.
-
-
csige791
tag
valamikor (pH) házi verseny? 30 kör
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Miért, milyen bug van?
-
Rossi
addikt
Már folyik is az upgrade nagy erőkkel...

Remélem tényleg van olyan jó, amilyeneket írtok róla. Mindegyik NFS-t többször is végigtoltam, szeretném magam kipróbálni realisztikusabb játékokban is.
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Szerintem a szögletes zárójel az jobb...

-
törölt tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
jaja

Ezt a tankolásos dolgot benéztem, szal szélárnyék nélkül is lehet 2 tankolással 30kört futni, csak akkor az utolsó kör fele/harmada gurulás lesz...be lehet gurulni a pit-be, de azért az gurulás.
Szal vmiért 30kört négytankolásosnak néztem, pedig alapból 3 tankolás, így kigurulva meg 2 tankolás. ..és úgy van ahogy mondod, ha van kivel 'szelezni' akkor simán be lehet gurulni 2 tankolással. -
Rossi
addikt
Én most töltöm le. Valszeg Rossi lesz a nick-em, de akkor [pH]-t rakjak elé, vagy (pH)-t?
-
Makaveli
senior tag
Én is regiztem: Nevem: Makaveli14
-
törölt tag
Tudja valaki mi a túró az az application form?
szerk: megtanátam, jól eldugták... -
törölt tag
Basszus... Köszi fiúk! Megpróbálom ezt akkor.
A nicknevemet azt át tudom írni valahogy? Most erre sem találtam opciót, akarok egy jókis ph-s előtagot én is

-
csige791
tag
menyi csicska szar ember versenyzik....
Nyomjunk már egy 30 köröst , csak értelemes emberek, lehetőleg kormanyal, és csak olyanok akik tudnak tartani egy nyomvonalat nem kacsázva.
amugy működik a szélárnyékos téma, 10 kört birtam 1 tankal.
-
törölt tag
válasz
Benedicht
üzenetére
Szia. A tesztet mikor megcsinálnám akkor a program elküld a shop-ba hogy vegyek előtte magamnak application form-ot, tök jó, vennék is csak nincs AP-m. Ha megcsinálom a myspace-es okosságot, akkor is csak 2 hét múlva lesz, akkor addig most helybenfutás van, nem tudok szintet lépni?

-
törölt tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Én összeálltam egy arccal vonatozni, meghúzattam magam szélárnyékban, aztán hagytam jönni az én szelemben, majd megint meghúzattam magam.
Én lettem az első, ő a második.Sztem így többet lehet nyerni, mint spórolással,...csak tudjon vezetni a partner.

-
Benedicht
tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Olyan alkatreszt kaphattal, amihez nincs kocsid.
-
UnConnecteD
senior tag
ez meg miert van? kaptam ajandekokat, de nem tudom mindet felhasznalni. mi a baj ?
-
UnConnecteD
senior tag
vajon sturgandas hanyadik lett ebben a futamban?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Köszi szépen az infót.

Mostmár lassan tényleg váltok (tetszik a kocsi így a leírásodból), meg tegnap este is szétaláztátok az arcomat a csodaverdáitokkal az LFS szobában

-
havok
csendes tag
Sziasztok!!!

Tegnap jót zúztunk Krisz

Átírtam a nevem. Most már : [pH]Havok néven találtok meg.

üdv: havok
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
mindig az aktualis szinten levo maximum upgrade van rajta. Most tulajdonkeppen, mindenbol Level III . Majd A II-tol lehet legkozelebb majd feljeszteni rajta, az meg kb 120k XP mulva lesz. Nekem nagyon tetszik, mert ez inkabb USA muscle car-okhoz hasonlit, mint pl. Ford Mustang, vagy Hemi Cuda, en ezeket jobban szeretem, mint a lapos sport kocsikat, mint pl. Ferrari, vagy ilyesmi. Iranyitast szokni kell, meg jelentos tuninggal sem mindig arra megy, mint amerre Te szeretned, neha onallo eletet el, amikor pl. MUD - Semi pro palyan, szinte MINDEN kanyarban elindul a hatulja valamerre, de nekem ez igy tetszik. Most azon kiserletezgetek, hogy ugy be tudjam allitani az iranyitast a Balance-okkal, mint pl. a NFS MW-ben volt. Nekem az volt a tokeletes iranyitas autos programokhoz. Amikor jott egy szuk, eles kanyar, akkor motorfek, utana kezifek, es nyomtam az iranygombot, es szepen beallt a kocsi a kanyar iranyaba. Itt most meg nem akar beallni, ez pedig nagyon jol jonne olyan palyan, ahol rengeteg a sok, szuk kanyar ( pl. San Francisco Marina)
Jo kocsi, de egy jobb RX7-tel szemben nincsen eselye, neha A II-es Stallion-ok is lehagynak igencsak, foleg teli hatizsakkal
. De CTF-ben verhetetlen, ott akarmilyen A-5000-es Sonora-t is siman megverem ezzel, bar ez lehet, hogy nem csak a kocsi erdeme
( arc mode ON )Szoval nem ertem, hogy a beginnerek, miert harpoon-osokkal nem szeretnek jatszani, amikor RX7, vagy MR2 -t hasznalok sokkal jobban lehagyjak oket

-
csige791
tag
Szeretnék szervezni egy-két pro versenyt valamelyik Német (versenypálya) pályán. Egyenlőre csak kezdő autók részvételével (tunning lehet rajtuk). Akár bajnokság is lehet belőle.
ifok: [www.advancedsimracing.com] itt pedig a forumban van Project torque topic. vagy msn: csige791@hotmail.com

-
LACyCA
csendes tag
A back pack-al mit tudok csinálni???Lehet,hogy
kérdés. -
ABnormal
őstag
9kört bír egy teli tank,de ha valaki után tudsz menni 2-3 kört akkor akár 10kört is kibír....
-
Dr. Romano
veterán
válasz
üzenetére
Akár két kiállással is meg lehet csinálni (bár rizikós)!
Mikor valaki mögött szélárnyékban vagy nem kell nyomni fullig a gázt, így benzint tudsz spórolni. Persze a két kiálláshoz szerencse is kell (mindig legyenek előtted), de láttam már embereket akiknek sikerült úgy...
-
törölt tag
3 tankolás a 30kör, de nem biztos hogy megéri.
Két kiállás sztem nem megy, bár nem tapasztaltam még ki semmit,...eleinte még a backpack is fura volt (még mindig az).
Az RC-t nagyon utáltam mikor bejött, mert minden lökött azzal jött road pályákra (na meg azzal a patch-l vették el a licence-met és a felhúzott autóimat
).
De katlanra nagyon frankó.
Szal most megpakoltam a backpack-t ezzel azzal, nem tudom számít-e mert kipróbálni nem volt időm, de lehet hogy befolyásolja a kocsit, ha nem akkor sztem sima 4tankolásos versenyeket fogok futni. -
pisti
őstag
válasz
üzenetére
Igen most, miután felkeltem. Szerintem nagyon élvezetes, a Pit sebességre oda kell figyelni, de én is kaptam 1x 1 áthajtásos büntit, ezután sokkal jobban odafigyelek.
Az automata váltó be volt kapcsolva, manuallal talán meg lehet úszni 2 kiállással is egy 30 körös futamot.
Neked hány körre elég egy tank üzemanyag?
Nálam olyan 8 kör eddig. Igaz csak 2 futamot mentem, aztis autmata váltóval, amíg tele a tank folyton visszadobálta 5-ösbe sajna, olyan háromnegyed-fél tanktól már bírt hatosba is menni visszadobás nélkül. -
csige791
tag
http://project-torque.aeriagames.com/node/194 Ezmi?
-
LACyCA
csendes tag
1-es Full gázon jó.

-
törölt tag
Most próbáltad?
..mert most próbáltam ki én is első alkalommal, mindjárt nyomattam is hármat egymás után, az elsőn összeszedtem 2+kört agresszív vezetésért, meg egy áthajtásost, és egy fekete zászlóst a pitsebesség túllépéséért..szal az elég felejtős volt, pláne hogy bent volt egy Magnum nicken vezető arc, és szétzúzta a mezőnyt, egyszer engem is elkapott.
A másodikon 4. lettem, az utcsót most megnyertem. -
pisti
őstag
válasz
üzenetére
Megjött Cayman.

Vannak valamiféle eventek ahol lehet nyerni AP-t, meg itt fentebb ha visszaolvasol volt, egy hirdetési forma, akit bárkit csinálhat és adnak érte AP-t.Kipróbáltam a Thunder Alleyt. Nagyon nagy. Egy 30 körös verseny ilyen 4000-5000 RP-t ad, igaz el is tart vagy fél órát.

-
törölt tag
Üdv mindenkinek! AP-t hol lehet gyűjteni ebben a játékban?

-
csige791
tag
nascaron menyivel lehet menni a pit-ben ?
Új hozzászólás Aktív témák

- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash CF8 Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tokyo-ban levertek a beginnerek...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kérdés.