Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
smisa
őstag
Este megprobálom. A fraps gonodolom valami felvevő

-
smisa
őstag
Nem akarok megbántani senkit de 57,5-t lehet menni speedbug nélkül is tankolás előtt.
-
smisa
őstag
Akkor legyen a 50 v. 100 km/h eltérés a két autó között szabálya mert az már elég direkt koccolás
A szavazás miért jó az lehet nagyon inkorrekt is. Ki dönti el az első kanyarban történő balesetben ki miért ment keresztbe majd a 18 helyen lévő ember aki még a cél egyenesben megy és emiatt bannolnak
. Azért így is gondold át a szavazást ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
smisa
őstag
szarakodik a prohardver szervere ? mert 2 napja többször is beírja a kommentett
-
smisa
őstag
Tegnap én is mentem 4 versenyt ebből 3-n szárnyaltam kérdezétek meg Montoyat
57,3-s köröket mentem egyedül de Montyval mentem 55.6 is
. Amitt észre vettem, hogy nagyon aprókat szagat a kép olyan mintha valaki hátulról lökdösné az autót
(mitől azt enm tudom
) és szerintem innen vezethető le a "speedbug" mivel ilyenkor a szerverrel is akadozhat a kommunikáció és lehet hogy emiatt vagy(unk) gyorsabbak mint a többiek pl. én a első tankolásig 2x is egy egész kanyart vertem a vonatozó többiekre pedig a végeredménynél max 198mph mentem 
-
smisa
őstag
Vinyl: Én a hétvégén találkoztam egy Kawanával amin fileplanet vinyl volt

-
smisa
őstag
Ez engem is érdekelne mert már voltam kétszer de mely színeknél enged mert 2 zöld 1 sárga az már nem jó

-
smisa
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Oké de azért az durva , hogy az alap Lionra ráteszek mindent ami 1. szintű és nem javúl 5% a köridő
(tudom én vagyok béna
), de most komolyan mennyit hozz egy chiptunning a valóságban egy 150 Hp-s autón
kb?Még mindig a kaszni tuing a legjobb szerintem még így is hogy emelték az árrát.
-
smisa
őstag
Én inkább a tunningok méretétől vagyok ki
egy 150 hp-s autón egy motor tunning 2 hp add ez inkább a gáz. -
smisa
őstag
Én pénteken szaladtam bele a "speedbug"-ba szerencsére nekem volt 3x nyertem de 4. versenyen a 2 box után elszállt
addig az első helyről indulva leléptem úgy a többiket, hogy a 5. köre volt egy egész kanyar előnyöm
és ez így volt 3 versenyen keresztül. Akkor egy ph-s kérdezte is mi megy nálam a játék közben, de nem tudom ki volt
.
Szóval tényleg van valami és ha te vagy a gyors akkor király
. Utána viszont a 4. versenyben még üres tankal is csak 1.00 mentem 
-
smisa
őstag
Nekem is megy a Bonusz szóval most 1 hétig itt vagyok

-
smisa
őstag
Sziasztok!
Van fejlemégy a MMOSite-s ajándékkal mert én még mindig nem kaptam semmit és ez azért durva mert az alap+50%+50%az ügye 2x szorzó és az elmúlt héten akkor szereztem volna kb 200k RP-t

-
smisa
őstag
HELP !!!
Most hogy két hét és 3 e-mail után sikerült regisztrálni az oldalon a MMosite-os cucokért.
Beírom a kodót belépek és semmi sehol
az autó vagy bármi más gondoltam újra beírom erre már regisztrált kulcs
. Nektek mennyi idő múlva adta meg az SF-6-t meg a többi ajándékot? -
smisa
őstag
Mi a jelszó?
-
smisa
őstag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Gery eddig nem 1400 volt

-
smisa
őstag
Dr. Romano hogy tudod a távolság mérőt bekapcsolni ?
Ja és most nyertem egy versenyt 16 másik ellen

-
smisa
őstag
vazzeg egy szobába megkérdezetme a bent lévő srácoktol hogy lezs e ph-s verseny erre kirugtak

-
smisa
őstag
Lesz most verseny ?
-
smisa
őstag
kérdésem a licenszeket mindegy hogy milyen csinálom meg pl gold silver v. bronz ??
-
smisa
őstag
Midjárt inditok egy 30stjelszó prohardver szoba PH
-
smisa
őstag
Szaisztok én most vettem észre , hogy a Karoszéria könyités elég drága lett 2900->6900 pedig eddig megérte nekem egy van a Lion-n. Viszont most szeretnék venni autot van 49e mit érdemes venni K660 és szét tuningolni vagy Quadro SF-6 (nekem ez teszik) vagy gyűjteni még a Harpoonra?
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

57,3-s köröket mentem egyedül de Montyval mentem 55.6 is
. Amitt észre vettem, hogy nagyon aprókat szagat a kép olyan mintha valaki hátulról lökdösné az autót
), de most komolyan mennyit hozz egy chiptunning a valóságban egy 150 Hp-s autón
egy 150 hp-s autón egy motor tunning 2 hp add ez inkább a gáz.
addig az első helyről indulva leléptem úgy a többiket, hogy a 5. köre volt egy egész kanyar előnyöm
. Utána viszont a 4. versenyben még üres tankal is csak 1.00 mentem 

de csak ha tényleg lesz 8 ember és +500%