Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
csige791
tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
...meglátcik hogy az autósportban holtartanak...
ez azért erős volt

Hát most miért volt erős, nézd meg a forma 1-et több mint 50 éve csak egy világbajnokuk volt ha jól tudom, a konstrukciók terén meg sehol nem álják meg a helyüket, se forma-1 se semmi más egyedül GT-ben voltak ott a corvette-k amikor a ferrari nem indult gyári csapattal csak valami maszek csapatokkal , na akkor letudták győzni őket nagy nehezzen.
"Az, hogy te ígylátod még nemkell leszarozniaz amcsi autókat. Nemvagyok nagy amcsi autó fan (Olasz autókat szeretem), de nem szarok az amcsi autók..."
csak ismételni tudom önmagam:
az amcsik egyvalamit tudnak: találnak valahol egy mozdony motort hegesztenek hozzá kazán lemezből valami kasztnit, a motort berakják előre , hajtást hátrami ez ha nem szar, mert ész az nem kell hozzá az tutti, Benz is ugyanezzel a megoldásal csinálta az első auzót.. motor elöl hajtás hátul irányitani meg nem lehet, de hát valakik még mindig ott tartanak.
"Komoly játék??? Én még soha nem találkoztam ilyennel (ha már a játékokat is komolyan kell venni, akkor már megette a fene
az inkább legyen a programozók feladata, nekünk maradjon csak a fun
)"Hát azért LFS-t komolynak mondanám, Kiss Norbi megnyerte párszor a magyar bajnokságot ezért felvitték élőbe azóta megnyert mindent ahol elindult magyarországon....
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS routerek
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Meshtastic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az inkább legyen a programozók feladata, nekünk maradjon csak a fun
)"