Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
GYURMESZ
csendes tag
Sziasztok! ma délután játszottam tökéletessen ment,most meg állandoan ki dob az asztalra nállatok is van ijen probléma?

-
PaJa1
őstag
Hogy majdnem mindig 5 perc után jut eszembe a következő mondani valóm ahhh
Na lessétek meg az új achievement témát! könnyűek és érdemes csinálni nagy a nyeremény ahhoz képest h miket kell... rengeteg a video feltötlés... ajánlom a fraps-et, ingyé 15mpt vehetsz fel. -
PaJa1
őstag
Az új TA pályáról nem tudok semmit, azt sem hogy lesz e... a PRO részben nem tudom h lesz e törés.
A koli p2p korlátozást nem tudom hogy lehet megelőzni, nekünk a feltötlést is figyleték, napi 1 giga.
Kár hogy iylen tudaltan vagyok, ha majd rájövök vmire szólok.
Most replayeket nézek, kaptam 1 csomót
és fákk má hogy megint XP
-
HubiTomi
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Látom egyesek gondban vannak az időkkel...akkor egy kis fejtágítás.
GMT jelentése Greenwich Mean Time, azaz a greenwich-i idő.
Budapest (meg úgy az egész ország) ehhez képest +1 órás időzónában van, szóval ha GMT időt láttok, az minálunk +1 óra!!
Pl. a mai műsor:Tues. 2/19
• European Prime Time Rush Hour +50% XP for 2 hours
(11am-1pm PST | 7pm-9pm GMT | 6am-8am 2/20 AEDT)(am/pm gondolom mindenkinek világos, akinek nem, az gondoljon a délelőtt/délutánra)
tehát a RushHour minálunk 8-10 között lesz!!!
Javítsatok ki, ha tévednék, de tudtommal így van...
Hja, ha PT-ben _/hubitomi\_ néven futok, TA-n biztos találkozunk vhol

-
kisvardai
tag
hello de akkor most mikortol van az 50%RP és meddig??mert akkor meek vagy 4 db TA-t 30 köröset.Mert amint halottam annyi lessz a középső Ta kocsi mint egy harpoon,ugy hogy gyüjteni kell!!!!sajna!!de ha valaki tud több infoót az irjon az autokrol.Elvileg a TA auto holnap jön pecs-ben. Valaki ezt irta csak most azt nem tom,hogy holnap vagy jövő hónapban!!De remélem holnap csak ne legyen 100.000.- mert akkor a hét végére meg kellene csinálnom valahogy a pénzt!!!!
-
MaciG
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
okés, köszi akkor majd megyek is

-
MaciG
addikt
üdv.
Tues. 2/19
• European Prime Time Rush Hour +50% XP for 2 hours
(11am-1pm PST | 7pm-9pm GMT | 6am-8am 2/20 AEDT)Elméletileg ma lesz ez az event, de ha én indulni szeretnék rajta akkor hol keressem 7 fele??? (bocsi a láma kérdésért ,de ezeket az eventes dolgokat még nem negyon vágom)
-
PepeDon
tag
válasz
Plokijuma
üzenetére
Nemhiszem, hogy a netkódot újraírnák
, tehát marad a p2p. Elég nyomosztó, mert emberenként 1-1,5kilobájt. 20 fős TA szobánál, már 20-30k-val kell felfele nyomni az adatokat, az ADSL-es 1megások, sőt még a 4 megások is megszívják (nekem is csak 4 van, illetve szomszéddal közösen). Szerintem ruházz be arra a sörre
, annyit még talán megér a játék. -
Plokijuma
aktív tag
Nem az volt a kérdésem, hogy mi lesz a sorsom, hanem, hogy hogyan kerülhetem el.

Konkrét választ még nem kaptam, hogy ki lehet-e kapcsolni a p2p-t PT-ben, mert nekem van egy erős gyanúm, hogy nincs.
(Vészmegoldásként megy egy tálca sör az adminisztrátornak, hátha az segít
) -
dokar
addikt
TA-ban működnek a backpack cuccok?
-
Amur
addikt
Nem lehet hogy valami p2p korlátozás miatt dobál ki? (UPC-től kitelik ilyesmi, és mivel napközben szokott ledobálni,este nem emlékszem még ilyenre,a UPC pedig nappal korlátozza a P2p forgalmat,lehet ide vezetni vissza) nem?

sorry a sok felesleges hsz-ért,ez utobbi 2 összevonható lett volna ha figyelek!

-
Ombi5
őstag
Mik a server nevei ahol legtobbszor csak magyarok versenyeztek?!

-
Amur
addikt
2x dobott ki egymás után asztalra,egyszer az ucsó,utána az első körben..
(tele hátizsákkal-ilyenkor gondolom levonásra kerül a benne lévő cuccokból egy,ugye?) -
Amur
addikt
Jelent valami bonuszt ha egy license test-et bronz helyett aranyra is megcsinálok?
Vagy csak mazohizmus addig nyomni amig arany nem lesz?
-
PaJa1
őstag
Na egy fürdés és kis kádbanalvás után eszembejutott még valami
Milyen eventeken vennétek részt szívesen, illetve milyen időpontban legyen. Úgy fest a dolog h tarthatok ilyesmiket. Akarok olyat ami csak egyalkalmas meg ami továbbjutós is. Eddigi időpontjaim: esték és a vasárnap du (GMT
)
Eddigi 5leteim: CFT és Xplorer event. Autok az alapok, vagy a hex és quad. Illetve még 1 5let: Pro vs short and simple: alap CRacerek
meg Hexanoknak meg tán Chicane kingsen.
Várom a toábbi 5leteket -
PaJa1
őstag
Most olvastam h mi lesz a kövi héti peccsben 20-án: jön az új TA kocsi, Francia Togue pálya, új dizájnolási lehetőségek. Lesz még 1 hotfix is majd vmikor. a zöld biszbaszok lesznek állíthatóak, a kamerarázkódással is lesz vmi, meg a valótlan körrekordokkal is kezd majd valamit a javítás. A TA PRO legalább annyiba fog kerülni mint a Harpoon.
[link] -
Plokijuma
aktív tag
Project Torque P2P rendszerét ki lehet kapcsolni valahogyan?
30mbit fel/le garantált, így nem okozna nekem gondot a hiánya.Itt a koliba erősen ban-nal jutalmaznak bármiféle p2p adatforgalmat (gondolom főleg a torrentezés elkerülése miatt)
-
UnConnecteD
senior tag
probaljuk mar ki, kivancsi vagyok, mit tud
MaciG - a meghirdetett idopontban lesz olyan szoba az adott helyen, ahova bemesz, van egy GS, aki felugyeli a versenyt, inditja a futamot, jegyzi az eredmenyeket. ebben peldaul semmi feltetel nem lesz, csak az hogy quadro vagy hexan-od legyen
-
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD
üzenetére
És ezen a CTF Live Eventen hogy lehet indulni? Sose értettem ,hogy tudok indulni az olyan bajnokságokon ami a játék oldalán van kihírdetve a versenynaptárban? Hol kell oda egyáltalán beképni?

-
UnConnecteD
senior tag
megtelni? te ugy szereted a CTF-et, ha minnel tobben vannak? en azt sose dijaztam, tul sok kocsinal mar nagyon atlathatlan a dolog, semmi taktika nincs, csak az eszeveszett nagy utkozes, roncsderby feeling. azt meg minek. meg ha mondjuk sok embernel lenne nagy Mass Bonus, mint explorer-nel, akkor lenne ertelme, de igy, tok szar.
en igy szeretek jatszani :
Hangar - 2 fo
Circuit - 2-3
Tokyo - 3-4ha ennel tobben vagyunk, inkabb kilepek.
ja, lattatok? lesz CTF Event !!!

CTF Live Event
(12pm PST | 8pm GMT | 7am 2/23 AEDT)
6 matches/5 mins, Hangar, Class 2 Cars: Hexan GT or Quadro. No limit on upgrades or consumables. -
ttom26
csendes tag
Hali
Eddig még nem írtam ide, de mai nap olyan volt hogy elszakadt a cérna. Két TA-t nyomtam, közben kétszer kidobott az asztalra. Az elsőben volt ott egy kissrác aki könyörgött hogy ne 30 kör legyen mert kell az apjának a gép... lett 15 de ez nem volt elég neki, mert megállt keresztben a pályán aztán minden körben kiütött 1-2 ember, én viszonylag jól megúsztam, majdnem végig draftoltam egy olasz sráccal. Erre az ucsó előtti körben a hosszú egyenesben elkezdi rám húzni a kormányt. Először azt hittem csak véletlen de egyre nyom izomból. Ellenkormány, a gyerek kipördül. Megyek másfél kört, megnyerem, erre Ő fenyeget reporttal engem... mikor megkérdem mire fel elhúz. Utána kidob kétszer az első körből az asztalra...
Újabb TA, megkérem hogy kapcsolják be a ratinget mert mostanában elég sokat esett. Bekapcsolják, köszi. Csak közben elfelejtettem hogy az előző kettőt a program félbehagyott versenynek gondolja, így a harmadik helyért kapok -38-at...
Bocs hogy hosszú lett, de kicsit kiakasztó a játék a patch óta. -
kisvardai
tag
Hello
Nekem harpoon-om van és azt mondom,hogy megéri a harpoon a sok időt,hogy felnyomd maxra!!De az elején amikor se fék első szinten semmi nincsen benne akkor annyira csúszkál a kanyarokban,hogy siralmas!Én tegnap 40 ezret költöttem rá és sokkal jobb pedig semmi kasznit nem vettem mert az alap 1 es az 42000 körül van!! SAJNA!!1 motort és 1 féket meg még valamit vettem!! de azokat ahogy megvettem a semmiségnek számit de már a 40 ezrem el is ment!!DE sokkal JOBB lett Sokkal kevesebbet csuszkál!!!
Nekem a quadrom 1 sima semmi tuning!!Szerintem jobb ha veszel harpoon-t!!
Igaz drága meg a gatyád is rá fog menni a tuningra de megéri!!!Szerintem
Ja és az egyenes szakaszban a harpoon az nagyon jól megy de azt is ki kell tapasztalni,hogy meddig hagyd csúszni a seggét mert ha nagyon hagyod akkor keresztbe fordul az autó!!! -
Ombi5
őstag
hi!!
Nyomja itt vki 64 bites vista alol ezt a gamet?

-
MaciG
addikt
Most nem kötöszködésből mondom ,de megéri egyáltalán tunigolni a quadro-t?
Ha maxra felnyomod akkor már ott vagy mintha vettél volna egy harpont aminek alapból 4,8 a gyorsulása a tunigolt quadronak meg csak 6.0 és tény hogy akkor a quadrod jobban kanyarodik, de a veszteséget meg be tudod hozni simán az egyenes szakaszokon és ,azért nem olyan irányíthatalan az a tuning nélküli harpon. -
mazda626
addikt
Mit szóltok? Törés TA módban. Szerintem jó lenne.
-
PaJa1
őstag
Wooohooo, még fut a RUSH!
-
mazda626
addikt
Csináltam topikot.
[link] -
kisvardai
tag
paja csak a kép van,hogy mi a neve a videót nem tudtam,hogy kell csinálni de már azt is tudom!!!Csak annyi,hogy őt rugjátok ki ha összekerülsz vele!!!hova csatolhatom a képet,hogy mi a neve???A képen megy előttem mint ha nem jönne nekem!!!

ja és nem tud valaki képet mutatni,hogy milyen uj autok leszenek???a TA-autoval 1 ütt
-
Plokijuma
aktív tag
Km/h nem lenne rossz, de nélküle is el van az ember. (könnyen megtippelhető km/h-ban a sebesség (1,6-tal kell megszorozni))
Szerintem vannak ennél jóval nagyobb prioritású dolgok is jelenleg.
Lehet, hogy nem nehéz átírni, de akkor elég sok helyen változtatást igényel majd. (stat, hud, kocsik statja stb.) Ha jól van megírva a játék akkor nem hinném, hogy túl nagy gond lenne az Invictusnak. -
mazda626
addikt
Ez kimaradt:
This, többiek, mit szólnátok, ha kérnénk km/h-t? -
mazda626
addikt
Meddig tart a Rush Hour?
-
PepeDon
tag
A franc se emlékszik már rá, de ha 11 körbe mentem tankolni, utánna meg nyomattam még egy fullos tankot, akkor jó eséllyel a végére lett annyi előnyöm, hogy megnyerjem
.Bug: nálam mostanában csinál olyat, hogy betölti a játékot, kiválasztom a szervert, és akkor adná be a fő képernyőt, ahol ki lehet választani, hogy play, practice, shop, .... Na az mostanában nem jön ben. Csak fekete kép. De minden 'ott van' (a feketeség alatt), mert ha mozgatom az egeret (kurzor látszik) és rámegyek egy gombra akkor hangot ad ki. Ilyenkor csak a gép újraindítása segít. Ati kártya 8.1 driver.
-
MaciG
addikt
válasz
Romeo23
üzenetére
CTF = capture the flag
Lényeg az ,hogy van egy zászló a pályán és azt kell megszerezni, ha nállad van a zászló és viszed akkor kapod a pontokat, de vannak a pályán ilyen sárga füsttel jelzett kapuk és ha azon átviszed a zászlót akkor kapsz még bónuszpontot is. Úgy veszed el a zászlót a másik játékostól, hogy nekimész.
Nagyjából, fog és vidd

Speed(R) : Ilyen nekem is volt tegnap és nem is 1x

-
Speed®
titán
B@zdmeg, ilyen nincs
20 fős TAban vezetek ~fél körrel a 27. körben, erre asztal. Miaf@szért???
Mostmár qrvára tele a tököm ezzel a ..bughalmazzal! -
MaciG
addikt
Srácok, valakinek van kedve ma este olyan 7 fele CTF-ezni??? Külföldiekkel sajna nehéz ,mert nem igen szokott megtelni a szoba ,mert kevesen játszák ,3-4-en meg nem az igazi.
-
Speed®
titán
10 perces CTF, vezetek 1200 ponttal, van még 3 másodperc a végén, erre kirak asztalra. Semmi hibaüzenet vagy ilyesmi. Excellent work.

-
Dr. Romano
veterán
A patch óta a TA-ban inkább kézi váltóval megyek, mert ha valakivel tudok vonatozni inkább 6. -ban megyek vele, így gyors leszek és spórolok és, tehát így én is a 9. végén.
De ha tök egyedül megyek inkább az 5.-et eröltetem, mivel 6-osban annyira nem húz...PepeDon
Grat, az már elég ütős kis idő!
-
PepeDon
tag
Mindig a körülményektől függ. Ha nincs egyáltalán szélárnyék (olyan helyen megyek, hogy nincs előttem senki), akkor van, hogy a 8., de van hogy a 9. Ha a 9. szél nélkül, akkor a box bejárati kanyarban már elfogy. Ilyenkor csak begurulás megy a boxba.
Ezen a futamon összejött egy 7 körös szélárnyék (szigorúan csak mögötte fél, 3/4 gázon). A tankolás is egész jól sikerült, pedig teljesen teletöltöttem.
A végére csak úgy poénként két érdekes köridő. Bináris
Egyezredes.Az új TA-n sikerült 1perc alatti kört mennem igaz csak, 59.934, de én ennek is örülök. Persze szélárnyékban vonatozva, minden extrával lett ennyi.
-
dokar
addikt
patch óta ti hanyadik körben tankoltok elsőnek: 8 vagy 9?
-
Veg1ta
tag
Nem is értem! TA-ban utolsó előtti körben (29) 5. helyen balra kibújnék szélárnyékból, erre bevág elém a csóka..... lehetetlen volt elkerülni az ütközést! Én bejöttem attól 5.-nek, ő meg talán 7.-nek, utána meg Loser-ezik..... Sztem nem én voltam a hibás!

-
kisvardai
tag
válasz
ABnormal
üzenetére
Hello
Tud valaki segiteni???Kinek lehet szolni olyan játékosokrol akik direkt melléd állnak vagy megvárja még lekörözöd őt és kilök!!Mert én játszottam egy ilyennel és 4 db: 30 körös TA-ba mindekire rászált!Hogy kapna valami büntetést vagy figyeljék egy darabik és ha észreveszik,hogy mit csinál akkor függeszzék fel egy darabik vagy nem tom!!!Remélem kapok választ a kérdésemre
Üdv:Alex
Előre is kössz!!
-
Amur
addikt
nekem quadro-val semmilyen grip segítség nem hozott jobb irányíthatóságot,mivel jobban tapadt nehezebben fordult, nekem jobban bejön ha csusztatok kanyarokban,bár valszeg több a sebességveszteség,de egyszerűen nem birom megszokni a jobb tapadással a vezetését..
terepre egyébként mit szoktatok(én quadro-t de ugye nem arra való
):
destroyer-t vagy buggy-t?ma este egy PH-s Bérod vagy kidney? (a TA kicsit monoton nekem)
-
PaJa1
őstag
Én olyat hallottam hogy harpoonal jó menni, és azt a magyarázatot kaptam hogy jobban tartja a kanyart nagyobb sebességnél, vagy valami ilyesmit... nem tom mi igaz belőle, sose volt harpoonom
ha nem lesz jó autó a peccsben akkor lehet veszek egyet. Tegnap összejött olyan 130K
azt tudom h a hexanomat péppé verte a poon -
MaciG
addikt
Ez a CTf egy állat mod
CSak az a baj hogy RX-7 ellen semminek nincs benn esélye 
-
PaJa1
őstag
válasz
Ladakiller
üzenetére
A speedbugnak lehet nem ez a hivatalos neve, de van hogy valamiért valkik gyorsabbak és/vagy jjobban is tapad az autójok, jobb kanyarsebességket lehet elérni.
Mentem 1.41et Bródon
valószínű nem speedbug, legalábbis remélem, mert nagyon szorosak voltak a legjobb idők Lapro_ val és QuikJ vel mentem... na pk aztán nagyon tudják mi a dörgés béródon. 1.40es idők táskával, 1.46 táska nélkül ... MINDIG!! és nem fullos az RXük. Quik kifogott vmi bugot mert kb mikor B-IV volt akkor ment 1.37et... Azt nem értem h hogy tudnak mindig ilyen jól menni....valószínű ennyire jók. Tiszteletem minden Quadrosnak aki 2 perc alá megy, nekem sose sikerül
Kinézetre: Stallion iz di beszt! most a patch után az RX műszerfala élesebb textúrát kapot, látom már a számlapokon a számokat
patch előtt a sebességmérő elég kevés volt... kb 120nál véget ért a számlálás, szerintem most is :s -
Plokijuma
aktív tag
válasz
mazda626
üzenetére
Patchig nagyon sok idő van (legalább 6-7 hét)
Már napi átlag 1 óra játékkal is nagyon sok RP jön össze addig. (8-10k RP naponta TA-val, patchig 300-400k RP)Attól függ, hogy mennyi RP-d van, mert ezeknek a kocsiknak a tuningja elég drága (akár a kocsi árának 4-5szöröse is). Tuning nélkül viszont nem sokat érnek. Ha csak az alap kocsira van RP-d akkor szerintem érdemes várni egy kicsit, és akkor dönteni arról, hogy mit is akarsz pontosan.
-
mazda626
addikt
Nagy a kísértés. Várja patchig, vagy Stallion?
-
BaliJack
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott vki már olyan problémával, hogy a játék elején van hang, elindul a verseny, még mindig van hang aztán egy idő múlva elmegy
.
Minden okésan műxik kivéve, hogy nincsen hang.TA.
Kicsit tapasztaltabb lettem benne, mentem pár futamot. Most már a PIT-telés is egész jó: 1,22-1,25-ös körök.
Viszont azt marhára nem értem, hogy ha vki mögöttem draftol, akkor miért kell - még ha véletlenül is, kiforítania. Félreértés ne essék, nem vagyok überfaja TA-ban, de igyekszem nem kárt tenni másokban. Ha vki túl közel jön vissza elém, akkor gáz elenged, esetleg fék, de nem mindig tudom elhárítani. Én igyexem minél messzebb visszamenni a másik elé. No, mind1. -
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
macsek a szemem láttátra ment 1:50-et quadroval b-roadon...
-
Plokijuma
aktív tag
Juteszembe CTF-Tokyoparkoló: miként lehet, hogy a Quadrot megfogja egy személygépkocsi is, miközben a Stallion repteti a buszt/kamiont? Nyomattuk a CTFet és bejött egy Stallionos arc, halálra idegelt azzal, hogy belerongyolt a nagyobb akadályokba, átment "alattuk", én meg resetelhettem a verdát
Lag miatt szokott ilyen lenni. Az ő gépén nyilván nem teljesen ott vannak a nagy súlyú tárgyak (kocsik/buszok/kamionok) és a géped meg megpróbálja az ellenfeled mozgását megjeleníteni és így oldja meg.
Szóval ha valaki lagos, akkor lehet látni repülő buszokat
elég gyakran 
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de 50% Xp lesz és nem RP

Már unom a kocsim belsejét, jó lenne megdobi. És PRO TA-ban lesz törés? Titokban tartunk mindent.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
, ja még nem fullos a quadrom és üres volt a puttony