- Fórumok
- PC játékok
- HEAT Online
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
500 - 401
29278 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
csige791
tag
Nem is neked kell a nevek után kutatni
(arra itt vagyok én
) mindenki csak a sajátját ellenőrizze hogy szerepel e a listán és ha igen akkor pontosan e?
(jaj... igen most látom picit félreértehtően fogalmaztam ott... )A készítőknek én sem tudom hová lehet írni... egyszer az invictusnak írtam egy mail kb. 2 hónapja, de azóta sem jött válasz

Sziasztok!
Én ASR csige791 néven játszok.
-
Dr. Romano
veterán
Nem is neked kell a nevek után kutatni
(arra itt vagyok én
) mindenki csak a sajátját ellenőrizze hogy szerepel e a listán és ha igen akkor pontosan e?
(jaj... igen most látom picit félreértehtően fogalmaztam ott... )A készítőknek én sem tudom hová lehet írni... egyszer az invictusnak írtam egy mail kb. 2 hónapja, de azóta sem jött válasz

-
pisti
őstag
Dirtyz javaslatára összeírom a PH-s tagok PT-beli nickjeit az 1-es hsz-ba. Ehhez kéne egy kis segítség is tőletek.
Itt egy lista amint már elkezdtem összeírni a neveket. Sajna a régi tagoknál a nicknév váltás miatt lehet a régi került fel.
Tehát aki nincs a listán, pontatlanul szerepel ott stb... az légyszi küldjön egy privit a helyes névvel (karakterre pontosan) hogy helyesen kerüljön majd az 1-es hsz-be.Köszi a segítséget!
(Ja és ha valami ötletetek van hogy mi kerültjön még oda azt is írjátok)
Na most had legyek lusta kicsit, nincs kedvem ezután kutatni.
Írni kinek lehet a betas tapasztalatokról?
Úgyértem a készítők közül.Egyébként meglesz a próba a többi móddal is, idővel. Egyelőre nagyon tetszik a sima versenyzés is, majd ha kicsit ráunok.

-
Dr. Romano
veterán
Dirtyz javaslatára összeírom a PH-s tagok PT-beli nickjeit az 1-es hsz-ba. Ehhez kéne egy kis segítség is tőletek.
Itt egy lista amint már elkezdtem összeírni a neveket. Sajna a régi tagoknál a nicknév váltás miatt lehet a régi került fel.
Tehát aki nincs a listán, pontatlanul szerepel ott stb... az légyszi küldjön egy privit a helyes névvel (karakterre pontosan) hogy helyesen kerüljön majd az 1-es hsz-be.Köszi a segítséget!
(Ja és ha valami ötletetek van hogy mi kerültjön még oda azt is írjátok)
-
Dr. Romano
veterán
Nagyon jó kis játék ez, nekem is egyre jobban tetszik, főleg mióta rájöttem, hogy RP-ért is lehet vásárolni.

És még csak 1 autót próbáltam és Amateur VS módot, még van 1 rakat dolog benne. Ez a játék szerintem sikeres lesz, legalábbis remélem.
Megérdemelnék az Invictus-nél az átütő sikert végre.Ugye!

Próbáld majd ki a többi módot is amint lehet (legfőképp a Thunder Alleyt nézt meg!
) -
pisti
őstag
Nagyon jó kis játék ez, nekem is egyre jobban tetszik, főleg mióta rájöttem, hogy RP-ért is lehet vásárolni.

És még csak 1 autót próbáltam és Amateur VS módot, még van 1 rakat dolog benne. Ez a játék szerintem sikeres lesz, legalábbis remélem.
Megérdemelnék az Invictus-nél az átütő sikert végre. -
UnConnecteD
senior tag
200 AP > [link]
-
Sh4rKy
senior tag
köszikösziköszi =)
-
Dr. Romano
veterán
Na valahogy így néz ki a kis miyatom =)
Mégcsak 3-4 napja játszok a játékkal de egyre jobban tetszős... =)Nagyon cool!

(bocsesz a posthuntért
) -
Dr. Romano
veterán
-
Benedicht
tag
-
Sh4rKy
senior tag
Na valahogy így néz ki a kis miyatom =)
Mégcsak 3-4 napja játszok a játékkal de egyre jobban tetszős... =) -
Dirtyz
őstag
Nem írná valaki össze, hogy ki milyen nick-el indul? Be kellene rakatni az első hozzászólásba...
-
Dr. Romano
veterán
-
mazda626
addikt
PazsitZ néven vagyok a játékban is.
Ma játszottam vele másodszor. Eléggé bejön.
Most tartok a D licence-nél.
Egyelőre semmit nem költöttem a Lion-ra és így is elég jól megy.
A követekző kocsi, amire gyűjtök az a quadro lesz tesztvezetés alkalmával szimpatikusnak tünt, már csak olyan 8000 RP kell hozzá..Jó kis kocsi a Lion, bár utólag megbántam, Corust kellett volna vennem,
-
PazsitZ
addikt
PazsitZ néven vagyok a játékban is.
Ma játszottam vele másodszor. Eléggé bejön.
Most tartok a D licence-nél.
Egyelőre semmit nem költöttem a Lion-ra és így is elég jól megy.
A követekző kocsi, amire gyűjtök az a quadro lesz tesztvezetés alkalmával szimpatikusnak tünt, már csak olyan 8000 RP kell hozzá.. -
LACyCA
csendes tag
Én úgy veszem észre,hogy minél többet kőltök a Lionra annál szarabb lesz.Jól érzem,vagy csak Én vagyok

-
Dr. Romano
veterán
-
ABnormal
őstag
-
mazda626
addikt
-
LACyCA
csendes tag

-
ABnormal
őstag
-
LACyCA
csendes tag
Sziaszto

A Lion után melyik autót érdemes venni???Vagy fejleszem fel teljesen,érdemes??,
Kötyi!!!!! -
Dr. Romano
veterán
Menj a Shopba és vegyél egy Application Formot majd a "főmenüben" lévő License gombra klikkelve juthatsz a vizsgához. Először menj pár gyakorlást majd ha úgy érzed meg tudod csinálni az adott idő alatt akkor irány az éles bevetés
Azonban vigyázz: ha az éles nem sikerül, akkor az AF-et újra meg kell vedd (élesben ilyenkor egy AF-el csak egyszer próbálkozhatsz)! -
dante3
addikt
-
Sh4rKy
senior tag
a főmenüben menny a licence részbe =)
az elsőt megcsinálod és már tovább is fejlődsz =)
jhaés kell majd venned egy application formot a shopba, de ezt úgyis ki fogja dobni majd -
dante3
addikt
Valaki légysz magyarázza el, hogy miként van a szintlépés? Mi határozza meg, csomó versenyt lenyomtam, kaptam sok XP-t-t, de 5599-nél megállt és nem tudok E1-es kategóriába lépni, mi kell hozzá, Rating száma határozza meg?

-
pisti
őstag
Milyen néven vagy a játékban?
pesta007, ha jól emlékszem.
De én még csak az alapjárgányt terelgettem, azzal is rendesen meg kell küzdeni billentyűvel. Meg kéne vizsgáznom egyet, hogy átlépjek E osztályba végre. -
Dr. Romano
veterán
Milyen néven vagy a játékban?
-
Benedicht
tag
En nem allitottam semmit, mert nem tudom. hogy mi micsoda.

De nekem igy is nagyon bejon mostmar az iranyitas. Persze kerdes, hogy kinek mit jelent az, hogy iranyithatobb.
-
ABnormal
őstag
nincs,majd ahogyan haladsz a játékban egyre irányíthatóbbak lesznek a kocsik,a "handling" nekem pl most 39%...
-
Benedicht
tag
-
pisti
őstag
Ohh, akkor visszavontam minden rosszat.

Fogok is vele játszani, maga a játék kellemes. Csak azt hittem mindenért fizetni kell, ami nekem nagyon nem szimpi, de itt erről szó sincs.
Kérdés: Billentyűzethez van valami spéci beállítás amivel a leg-irányíthatóbbak a járgányok?
-
dante3
addikt
Ez először engem is megvezetett, vagy - vagy alapon, bármelyiket használhatod, ha van mindkettőből!
-
Dr. Romano
veterán
No problemo
Lényeg: Ha rámész egy cuccra láthatod hogy vagy csak RP-s ár van odaírva vagy csak AP-s (ez a ritkább) vagy mindkettő.
Tehát ha RP és AP is oda van írva ár gyanánt, akkor két valutával tudsz azért a cumóért fizetni.Nézd meg jobban!
(Azonban tény hogy amit csak AP-ért tudsz beszerezni azok eléggé extra cuccok
) -
pisti
őstag
Nem kell "szinte mindenhez" AP csak sok cuccot RP mellett AP-ért is meg lehet venni. Ami pedig csak AP-ba kerül azt is megszerezheted ingyen ha ügyes vagy és nyersz eventeket (olyat persze ahol az (is) a díj
)Lehet akkor én értelmeztem félre a dolgot, de nekem úgy tűnt, hogy AP és RP kell szinte mindenhez. Ezek szerint AP vagy RP lenne ez a valóságban?
Ha igen akkor visszavonom amit írtam. -
Dr. Romano
veterán
Mond csak te úgy őszintén miről beszélsz??? Csak pár kiegészítőhöz és max két autóhoz kell csak és kizárólag AP a többi RP-ért is beszerezhető!
Szintlépéshez full nincs szükség AP-ra!!!!! Venni kell egy AF-et pár ezer RP-ért és már mehetsz is vizsgát.
Hogy te ezt honnan szedted?

-
Dr. Romano
veterán
Nem kell "szinte mindenhez" AP csak sok cuccot RP mellett AP-ért is meg lehet venni. Ami pedig csak AP-ba kerül azt is megszerezheted ingyen ha ügyes vagy és nyersz eventeket (olyat persze ahol az (is) a díj
) -
pisti
őstag
-
ABnormal
őstag
-
pisti
őstag
Ez mekkora nyomorékság, hogy szinte mindenhez kell AP. Felejtős game.
-
LACyCA
csendes tag
Előszőr azt sem tudtam,hogy mit kell csinálni.Bocsi,de jók voltunk,nem?
-
LACyCA
csendes tag
LACyCA B.
-
ABnormal
őstag
-
mazda626
addikt
-
ABnormal
őstag
kérhetsz

ja,hogy most játszottunk exploreren?

nagyon vicces dolog volt ma: south half course,szobában 2 harpoon,aki kitalálja,hogy hanyadik lettem az kap egy pirospontot!
(segítek kicsit : volt csodálkozás a harpoonosoknál...) -
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
Hm.... ezt megnézem én is. Még soha nem próbáltam hogy úgy igazából mennyit dob rajta a tuning, de érdekes amit írtál.
Holnap le is tesztelem én is a különböző tuningszinteket. -
LACyCA
csendes tag
Sziasztok!!!!Most kezdtem,majd ha kell kérhetek segítséget???
Előre is köszi!!! -
ABnormal
őstag
érdekes ez a tuning,de ezt már mondtam...pl 3-as szintű tuningal jobb időket megyek mint a 4-essel...ez ugyan mitől van?
tehát mindent visszarakok upgrade level 3-as szintre és jobb időim lesznek mint upgrade level 4-en...beleértve a bodykit-et is...
-
Dr. Romano
veterán
-
mazda626
addikt
Honnan lehet tudni hogy melyik kocsi full alap? Ha az adatlapjára klikkelek, akkor nekem szinte minden Wizz-nek ugyanazokat az értékeket dobálja ki
(ja és a Wizzeket nem kell lebecsülni, mert attól hogy nincsenek lefestve még igen gyorsan mennek!
)Bátyádat is majd igyekszem felvenni...
hmm.... könnyen agresszív lesz? jó TA játékos lesz belőle!
Onnan vettem észre, hogy full alap, mert Beginner volt a státusza és 1000 az XP-je, játékidő meg 6p.
-
Dr. Romano
veterán
Honnan lehet tudni hogy melyik kocsi full alap? Ha az adatlapjára klikkelek, akkor nekem szinte minden Wizz-nek ugyanazokat az értékeket dobálja ki
(ja és a Wizzeket nem kell lebecsülni, mert attól hogy nincsenek lefestve még igen gyorsan mennek!
)Bátyádat is majd igyekszem felvenni...
hmm.... könnyen agresszív lesz? jó TA játékos lesz belőle!
-
mazda626
addikt
Hali!
Ma mudon vert el egy full alap Wizz.
Bátyám is elkezdte a játékot, bakter5 néven fut.
Nagyon kezdő státuszban van még, ha írtok neki, lehet nem válaszol, ja és könnyen agresszív lesz. 
-
UnConnecteD
senior tag
RX7 nagyon durva kocsi lett, szanaszet alaznak vele, pedig egyre jobb a kis harpoonom. ejjel3kor volt egy event, GSXR-rel mentem, haaat, azert nem gyengen nyomja, ok, AA-III szint se kutya.
de az viszont rohej, hogy a patch elotti corus eredmenyeket nem tudom elerni. pl. B-rally-n 1.53 valamennyi volt, most meg harpoonnal 10 mp-cel tobb

-
ABnormal
őstag
semmit nem ér ez a tuningolás vagy amióta B1-es lettem elfelejtettem vezetni,pl ma egy stock lion úgy elverte a full tuning miyatómat,hogy csak na...
-
Dr. Romano
veterán
-
dante3
addikt
Thx, hát pénzt nem költök rá, csak a jobb kocsikért nagyon sok RP-t kérnek!

-
ABnormal
őstag
-
Sh4rKy
senior tag
-
Dr. Romano
veterán
-
dante3
addikt
Bocs ha volt már, de AP-t mikor kap a játékos?
-
ABnormal
őstag
eddig nekem sem volt ilyen probléma...a dsl speed nevű progit használtam eddig,de akkor most kipróbálom a cfos-t...
-
Dr. Romano
veterán
-
mazda626
addikt
-
ABnormal
őstag
nálatok jol megy? mostmár ott tartunk,hogy minden versenyből kidob communication error-al...
-
UnConnecteD
senior tag
-
ABnormal
őstag
most communication error-al dobál le...ez is fasza...

-
Dr. Romano
veterán
-
mazda626
addikt
Jöttök gamelni kicsit? 80 nap a Föld körülig.

-
Dr. Romano
veterán
-
mazda626
addikt
nem azert marad mogotted, hogy idegesitsen, hanem csak benzint akar sporolni, ez is csak egy technika
Tudom, rájöttem, és az ellenszerre is.

-
ABnormal
őstag
mennyi most a rekordod azon a palyan ?, viszonyitani szeretnek
1.01:695
-
UnConnecteD
senior tag
-
UnConnecteD
senior tag
Köszi!
TA-ztunk, jött mögöttem egy srác, szívta magát, de sohasem előzött meg. 6 körön keresztül elviseltem, utána hirtelen satuztam egyet, ő meg belém.
Írta is, hogy dick. Lehet igaza van, de nagyon idegesítő egyfolytában azt a monoton zúgást hallgatni mögöttem, meg meg sem akar előzni. 
nem azert marad mogotted, hogy idegesitsen, hanem csak benzint akar sporolni, ez is csak egy technika
-
ABnormal
őstag
-
mazda626
addikt
Olvastam, hogy dolgoznak rajta a fejlesztők, jelenleg nem lehet eladni autót. Később tudod tuningolni, de felesleges. Lehet elsz majd játékmód ahol érdemes, nem tudom, de nagyon sok fejlesztés hátravan még.
-
Sh4rKy
senior tag
kérdés:
ha nyertem egy terepjárót, akkor azt eltudom adni valahol?! és ha igen van e értelme =)
-
mazda626
addikt
-
Sh4rKy
senior tag
egyre jobban tetszik a game =)
már fejlődgetek rendesen
és már egész pofásan is néz ki a kis gépem =) -
mazda626
addikt
-
ABnormal
őstag
-
mazda626
addikt
-
ABnormal
őstag
tegnap este a fényképezőmmel elvettem egy amőba versenyt...most már csak azt kellene megtudnom,hogy a .mov -fileokat mivel lehet szerkeszteni...
-
mazda626
addikt
Köszi!
TA-ztunk, jött mögöttem egy srác, szívta magát, de sohasem előzött meg. 6 körön keresztül elviseltem, utána hirtelen satuztam egyet, ő meg belém.
Írta is, hogy dick. Lehet igaza van, de nagyon idegesítő egyfolytában azt a monoton zúgást hallgatni mögöttem, meg meg sem akar előzni. 
-
Dr. Romano
veterán
-
mazda626
addikt
Pezsgőzéskor pontosan mit kell csinálni hogy bónuszt kapjak?

Egeret le-fel mozgatni, mint a hülyegyerek. Sokadjára esett le mit is kell csinálni.

-
Dr. Romano
veterán
Pezsgőzéskor pontosan mit kell csinálni hogy bónuszt kapjak?

-
ABnormal
őstag
-
mazda626
addikt
-
ABnormal
őstag
legujabb hülyeség: gabi után befutok másodiknak erre átrak a harmadik helyre és egy lekörözött versenyző lesz a második...fasza!
-
t1
veterán
durva gammaaaaaaa

-
UnConnecteD
senior tag
eloszor a handling-re erdemes kolteni
-
TexT-BoY
addikt
Infinity-hun- néven elértek mostmár engem is 20% a kliens ha leért már tolom is.
-
mazda626
addikt
-
dante3
addikt
Ha az lesz amit regisztrációnál meg kellett adni, akkor Lurko24 leszek!
-
mazda626
addikt
Tegnap 5-10k között mozgott.
Nicket kérhetek?
Gabi90MR vagyok a játékban új playerek jelöljenek!
Tibee barátom ajánlott egy nagyon jó dolgot, 1600RP-ért cserébe bárki tudja módosítani a nickjét, és gondolkodott egy klánban. Részletesebben majd elmeséli Ő!
Új hozzászólás Aktív témák
-
500 - 401
29278 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- HEAT Online
- (kiemelt téma)

- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5475
- RTX 3070 - 5600x - 32GB DDR4
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(arra itt vagyok én

)