Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
ja... hát sajnos a fájlneveket nem én generálom a szerveren neki...
a beszámolóból hiányoznak a képek, úgy akartam, hogy kis kattintható képek, melyek a galériás képekre hivatkoznak... csak megakadtam a sorbarendezésnél, ehh...
legközelebb nem írok ilyen nagy és hosszú beszámolót, most lelkes voltam...
-
proof88
addikt
Valakinek van tippje, hogy a lapunk.hu-s oldalunkon a galériába feltöltött képek mi alapján vannak rendezve? Mert arra rájöttem, hogy hiába próbálom sorrendben felrakni őket, nem megy... na most az első VB-s galéria képeit rendeztem... csináltam egy másik galériát, van benne 56 kép, ezeket én válogattam ki, nem akartam az elsőbe rakni, mert akkor megint sorba rakni, ehh... ekkor jöttem rá, hogy itt sem lesz sorrend... de miért? Most nehogy már 56 képet úgy kelljen rendeznem, hogy nyomogatom a fel/le gombokat a képek alatt...
-
macy
addikt
-
Farkas23
aktív tag
Lenne egy kérdésem!!
Kinek melyik nap lenne jó gyakorlo futamhoz, (h szokjuk egymást, a boxot gyakoroljuk, ne zuzzuk egymást) 24-25-26 (péntek-szombat-vasárnap) A legjobb az lenne ha mind a 3 nap!
És kérném h mindenki jelezze, kinek milyen időpontban lenne jo!!!! -
Dyno
veterán
válasz
proof88
üzenetére
Dehogy nincs rajta futam!Max f1 nincs rajta, mai napig minden évben megrendezik az ADAC 24H versenyt világos szeirintem a legizgalmasabb verseny évekóta nyomon követem, legjobb benne hogy szinte csak privát csapatok vannak és ami a legjobb, amikor 250 induló van és 3csoportba engedik el őket a rajtnál, magyarok kinnt voltak ebben az évben D1-es kategóriában egy 120D bmw-el kategóriákjukban egész jó helyezést értek el, azt hiszem 5. helyezés összesítettben pedig 40. hely környékén.
(#2881) macy:Attól a játéktól a gépemnek van halálfélelme, hogy szétverem idegességembe, akkora szutyok az a gém hogy az hihhetetlen, ez anfs széria már évek óta egy elcsesszett leegyszerűsített szar.
-
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Aki akar tesztelhet!!!
Van szerver!! Farkas23 genius 80.98.255.11 -
macy
addikt
Tegnap mentem egy kört Nordscleife-n Maserati GT-vel /Shift/
Halálfélelmem volt
-
proof88
addikt
Csak ma fog felkerülni az összegző szöveg, bocsi, de megcsúsztam este...
a szöveg majdnem kész és a képeket is kigyűjtöttem már.
-
proof88
addikt
milyen idő volt a legjobb ma a teszten?
-
Speedg
csendes tag
válasz
Farkas23
üzenetére
A vasárnappal a problémám hogy másnap munkanap,és elégkorán kelek. (mert élni kell valamiből
)És ha megint ilyen verseny lessz (bár azt senki sem szeretné gondolom) mint az ausztrál, hogy volt benne restrart meg SC is akkor nagyon elhúzódik a verseny,és másnap kifolyik a szemem .
De próbáljuk meg és meglátjuk
Ha nagyon elcsúszik az idő akkor még lehet változtatni rajta a köv.futamon.Nem akarok senkire ráerőltetni semmit,ha többségnek a vasárnap a legjobb akkor legyen úgy.
Ha nekem nagyon nem lessz jó akkor jelzem. 
-
JColee
őstag
legyen már vmi teszt
tegnapi setupom nem jó, a kocsim csúszkál az első lassú sikánban -
bzs73
őstag
Na hát én így elsőre kiteszteltem magam.Mentem vagy 65-70 kört.Első napom volt itt.Remélem menni fog ez még jobban is,de jó volt.
-
bzs73
őstag
Na megy már a chat is.Már csak vezetni kell megtanulni.

-
Farkas23
aktív tag
üdv.
Elinditod a játékot, majd rámész a legalsora pontosan nem tom melyik az és ott van benne h belépés, ott megkeresed a szerver nevet, vagy van 1 olyan h fent kis kék + arra katt és beirod az ip-t, majd tovább mesz rá katta a szerver névre, beirod a jelszot és bejösz!
Csak nézd meg h mely autók foglaltak! -
bzs73
őstag
Üdv.Na reggeltem az oldalra.Én még nem játszottam online.Hogy van ez a szerver dolog.Mit kell csinálni.Hova kell lépni,beírni jelszót stb.
-
Farkas23
aktív tag
Én kitűzném akkor a következő futam időpontját, persze ha nem jó akkor módosulni fog! De ha valakinek nem jó, akkor időben jelezze, szerintem legalább 3-4 nappal előtte!
Következő ( Malayzia) futam időpontja: 2009.10.04.(Vasárnap)
Időpont eddigi megállapodás szerint 20:00!
Innentől kezdődik a 45-60 perces szabadedzés, utána jön a 20-30 perces időmérő edzés, majd utána a 20 körös verseny, amit egy felvezető kör vezet fel!Kérem jelezzétek h jó v nem jó!
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
A visszajátszást megnéztem én is mindenki szemszögéből.

-
Dyno
veterán
válasz
Farkas23
üzenetére
NEm tudom hogy nekem van-e türelmem hogy elbíráló legyek, szerintem te meg Proof elegek vagytok, emg azt hiszem Szabesz is említette hogy fogja nézni ő is, de ha tévedek elnézést.
Illetve ha olyan a helyzet besegítek, de szerintem igy is vagytok elegen a dologra.
Meg az a véleményem, hogyha Te vagy Proof találtok valahol valami kivetni valót szóltok hogy segítseka döntésben, közös megeggyezés alapján.(#2839) Tomax_89:Mikor leköröztelek, nagyon frankón helyet hagytál nekem, szóval így utólagosan is köszönet a korrekt sportszerűségedért.

-
macy
addikt
-
Farkas23
aktív tag
Aki akar mehet tesztelni!
van szerver! Farkas23 genius 80.98.255.11 -
proof88
addikt
eredmény itt olvasható, a teljesen végleges eredmény még nincs meg, nem néztünk át még mindenkinek a köreit...
akit érdekel, itt van a telemetriám a futamról...
És a biztonság kedvéért én is felraktam a replay fájlt.szerk.: bzs73, azt ajánlom Neked, hogy minél többször gyere fel gyakorolni, amikor van szerver és ott egyszerűbb megkérdezni a felmerülő dolgokat és sztem nagyságrendekkel gyorsabban szoksz hozzánk, mintha a saját gépeden gyakorolsz.
Ezt ajánlom tomax89-nek és Kacsának is, és aki még nem tette meg, az törje le az első szárnyát 1 kör erejéig és tapasztalja meg, mit okoz, meg a hátsót is, hogy az mit okoz, ne legyünk ennyire balesetveszélyesek egymásra! -
JColee
őstag
na megjöttem
tudtok egy eredményt adni?
kinek mennyi pontja lett?
és az időmérő eredményeket is el tudnátok mondani?
egyenlőre ennyi kösz
-
macy
addikt
Na ha senki akkor szerver leállítva.
-
macy
addikt
phforum
genius89.134.255.161
-
Farkas23
aktív tag
Miután a Melbourne pályát tegnap letudtuk, igy most már a malayzia pályára koncentrálunk!
2 hét mulva vasárnap kinek jo, mer akkor lenne sztem a futam! És pénteken este megint az előfutam!Megy a szerver! Teszt Malayziara!
Farkas23 genius 80.98.255.11 -
Kacsa406
csendes tag
Hello!
bocsánatot kérek a tegnapi ért!
szólnom kellet volna! hogy leszakadt a szárny!
meg hogy tönkre tettem Szabesz futamát!
még egyszer elnézést mindenkitől! :S :$ -
zodo
nagyúr
válasz
proof88
üzenetére
Nem játszok F1-et senkivel csak akartam.
Shift-től "vártam" a csodát, de nem jött.
Ezért gondoltam kiprobálom ezt a Delux 2009 csomagot, hátha jobb valamivel, mint amivel anno probálkoztam, de még az asztfaltig se jutottam el, mert a menüben kifagy a játék.
(#2817) macy
Jujj, tényleg.
Későn volt már és összekevertelek Dyno-al. -
proof88
addikt
-
Szabesz
őstag
Szabálymódosítást/bővítést indítványoznék vb futamoka:
-Sérült autóval a rajtrácsra felállni szigorúan tilos, és azonnali kizárást von maga után.
-Amennyiben a felvezető kör alatt sérül a versenyautó, ha csak a szárnyak sérülnek/szakadnak le, azonnal a box-ba kell hajtani szervízre (újraindítás kizárva). Ha súlyosabban sérül a kocsi, egyedi elbírálás alapján újraindítható a futam.
-Ha több autó sérül ugyanazon balesetben, szintén egyedi elbírálás alapján a futam újraindítható. -
zodo
nagyúr
Valaki, kiprobálta már a F1 Delux 2009-es modot?
Feltettem, elíndul, de még a menüben ( véletlenszerűen), kilép a játék.Más:
Gratulálok a VB-hez!
Egész népes kis tábor alakult.Macy, nem is kelett volna sok a dobogóhoz.

-
proof88
addikt
Eredményhirdetés csak akkor lesz ha megnéztük a visszajátszást és nem kell bünettni senkit sem... az 1. futamon kb. csak figyelmeztetünk, a következőn szigorúan fogunk elbánni mindenkivel!
-
Farkas23
aktív tag
A pontrendszer változott mer az elöbbi rosz volt!!
1=23
2=21
3=19
4=17
5=16
6=15
7=14
8=13
9=12
10=11
11=10
12=9
13=8
14=7
15=6
16=5
17=4
18=3
19=2
20=1Ez lesz a végleges!!
-
Sgt.Randall
aktív tag
remélem jól sikerül a versenyetek
-
Szabesz
őstag
...
-
macy
addikt
89.134.255.161
-
Farkas23
aktív tag
Eddig a pontrendszerről való ötlet! 20 versenyzőig számolva, h késöbb ne keljen módositani!
Természetesen aki kiesik nem kap pontot!
1 = 24
2 = 22
3 = 20
4 = 18
5 = 16
6 = 15
7 = 14
8 = 13
9 = 12
10 = 11
11 = 10
12 = 9
13 = 8
14 = 7
15 = 6
16 = 5
17 = 4
18 = 3
19 = 2
20 = 1Kérem a javaslatokat!
-
bzs73
őstag
válasz
Farkas23
üzenetére
Most akkor ezzel az 1.0B-vel nemigen lessz jó?Beállítottam rajta az MP-t.Hát még tankolni én se tankoltam.Utánnézek a dolgoknak mit hogy kell mert az egy dolog hogy nem megyek még jól de annyira bénázni mégse akarok hogy azt se tudom mit hogy kell.Utánanézek és leszek hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Autós topik
- További aktív témák...
- 2db TP-Link Deco M4R Mesh Wi-Fi
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha nekem nagyon nem lessz jó akkor jelzem.