Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
Csajok a szerver még mindig megy, én most lelépek egy órára. Van bent 4 AI, hogy legyen kihívás, majd kidobjátok őket. Bár ahogy elnézem elég nagy a pangás.
-
macy
addikt
Kovalainen rekordja 1.32.662
Hajrá skacok döntsétek meg.
De úgy látom nem jön senki, lehet leállítom a szerót. -
macy
addikt
Van szeró. Suzuka.
phforum
genius -
Xirtam
veterán
Na mizú? Játszunk még valaha??!

-
Farkas23
aktív tag
Ha érdekel vkit a 3. szabadedzés akkor itt nézheti! [link]
-
Farkas23
aktív tag
A rajtnál csak az vállalja be és akkor amikor biztosra van vele h nem okoz balesetet, aki meg ugyis jol megy annak meg nem tök mind1 h mikor elözi meg, 1x ugyis hibázik és akkor bizti megelőzi, de ha már a rajtnál probál mindenki poziciót nyerni akkor már rég rosz! Akkor abbol 100 h baleset lesz! Suzukan meg elég szépen javulsz, lassan már odaférsz hozzánk és az már naon jo! Valaki hibázik már előrébb kerülsz!

-
Farkas23
aktív tag
Akar most vki tesztelni? Jó lesz még suzuka, vagy most már váltsunk?
-
macy
addikt
Össze kéne már hozni egy normális futamot. Meg a törést zúzást mellőzni kellene.
-
macy
addikt

-
macy
addikt
A TCM csatornán egy régi F1-es film megy.
-
macy
addikt
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
50 fokban a napon egy csomó ... ember között. Mi a jó ebben? Azon kívül, hogy lehet a csajokat bámulni, meg egyéb dolgokat csinálni velük. Utoljára kb 10 éve voltam strandon. Akkor is éjszaka, csajokkal meg egy kis nudizmussal megspékelve. Na az jó volt.
Randall: mi nem jó?
-
Sgt.Randall
aktív tag
mentem volna de nem jó
-
Farkas23
aktív tag
Üdvözletem!Ma ki jönne jáccani? Suzuka jo lesz gyakorolni még?
-
macy
addikt
Bakker valahogy ki kell bírnom este 6-ig. Hihetetlen milyen munkaundorom van mostanában

-
Sanya595
senior tag
Aki akarja nézni a szabadedzést:ITT megteheti
Meghalt a link.
-
JColee
őstag
ki kéne próbálni egyszer segítségek nélkül menni, nagyon szórakoztató

-
Farkas23
aktív tag
Megjöttem!
Aki akar mehet tesztelni, mer van szerver!
Farkas23 genius
Én még gyorsba elmegyek fürdeni! -
Farkas23
aktív tag
Hát de nem mindig mennek! Meg ha mondjuk csúszik akkor még mindig nincs gáz, mer vasárnap nem dolgozik nagyon senki, ugy h kitudja magát pihenni! Ha meg vasárnap jáccunk és vmiért eltolodik pl cóvmi nethiba miatt akkor meg nem bizti h kipiheni magát és az roszabb!
De hát az nap lesz amelyik mindenkinek jó lesz, ezér lesz az h előre megbeszéljük a nagy futamokat!
Remélem te is jösz!
-
Farkas23
aktív tag
Aki akar jöhet tesztelni suzukában!
Farkas23 geniusRemélem sok jelenkező lesz a bajnokságra!!!

-
Kacsa406
csendes tag
Üdv!
Én ma este valószínűleg fogok jönni
-
Dyno
veterán
válasz
Szabesz
üzenetére
Kérdés: pályák sorrendben jöjjenek, vagy generáljunk egy véletlenszerű sorrendet? Ill. milyen segítségeket lehessen használni? (ez is fokozatosan változhatna a realitás irányába, ahogy mindenki kezd belelendülni)
Nekem kipörgésgátló és stabilitássegédletre van szükségem.
Továbbá, szerintem jó abban a sorrendben mint ahogy van az életben is.
-előre megbeszélt időben fix verseny (ötlet: vasárnap este 8-tól időmérő, és rögtön futam; erre jöhetnének javaslatok)
Szerintem szombat időmérő, és vasárnap verseny előtt bemelegítő edzéssel.
-futamok között legalább két hét szünet
Oké!
-kezdetekben gyakorló futamok a felkészülési időben, tét nélkül (amikor van kedv, és vagyunk elegen)
Oké!
Így egyenlőre ezekre tudtam reagálni.

ui:Majd felfeszlek msn-re én is, ugy egyszerübb.(persze ha neked is jó így)
-
Szabesz
őstag
Kezdtünk nagyon szétesni, ezért néhány ötletet összeszedtünk, és érdeklődéstől függően elkezdenénk megvalósítani.

Tehát bajnokságot szerveznénk, ami vázlatosan így nézne ki:
-futamok között legalább két hét szünet
-előre megbeszélt időben fix verseny (ötlet: vasárnap este 8-tól időmérő, és rögtön futam; erre jöhetnének javaslatok)
-időpont ütközés esetén (utazás, munka, ünnep, stb) szavazás új időpontról
-futamokon csak egyszeri start
-legfeljebb 15 perc csúszás ha valaki késik
-kezdetekben gyakorló futamok a felkészülési időben, tét nélkül (amikor van kedv, és vagyunk elegen)A honlapot kicsit átszervezzük, de egyelőre az aktuális pontok feljegyzésére szolgálna (plusz verseny videók, képek)
Kérdés: pályák sorrendben jöjjenek, vagy generáljunk egy véletlenszerű sorrendet? Ill. milyen segítségeket lehessen használni? (ez is fokozatosan változhatna a realitás irányába, ahogy mindenki kezd belelendülni)
Az esetleges ötleteket, szervezésbeli segitségeket örömmel fogadnánk

-
Farkas23
aktív tag
Melyik pálán szeretnétek menni?
rico felhozott 3 pályát,nekem végülis mind1! Bahrain, Malayzia, Valencia!
De ha ti mást akartok, akkor mondjátok és váltok pályát!
-
Szabesz
őstag
válasz
Farkas23
üzenetére
Nem lehetne kicsit szervezettebben csinálni, mint a ch-sok?
A folhozott problémák mindegyike elég komoly.-ha van verseny, értelmes időben legyen, és fix időpontban, újrainditgatás nélkül
-időmérő
-verseny előtt kellő gyakorlásHa gondold, dobj egy msn címet, ha kell szivesen segitenék én is a szervezésben/kitalálásban.
-
Farkas23
aktív tag
Najo, akkor suzukát inditom ha nem gond! Ha vki ellene van akkor szoljon akkor majd modositom, csak legyen megegyezés!

Szerrver megy!
Farkas23 genius -
Kacsa406
csendes tag
Üdv!
Beszálhatok-e énis a játékba?
Mclaren ennel szeretnék lenni ha lehetne
Előre is köszi

-
LaCeeN
tag
Én ma nem hiszem hogy leszek, pár paradicsomlevet benyomok hogy vodkával vagy nélküle azt még nem tudom.
Ha máshogy alakulna akkor természetesen jövök
Jó játékot majd! -
Xirtam
veterán
Mikor lesz ma server??
prividre a véleményem meg csak annyi h ez kellet h újra rendesen láss?Mert akkor megérte!
-
Farkas23
aktív tag
Elnézést szeretnék kérni mindenkitő! Probáltam kicsit az oldal felé irányitani mindenkit, de hibázta, ezért elnézésüket kérem!
Remélem ezér a hibáért senki se megy el! Mostantol mindig lesznek időmérök!
Lesznek tesztek, h akinek nem nagyon megy még tudjon gyakorolni!
Szerettel várok mindenkit visza!
És jo futamot mindenkinek!
Ki melyik pályán szeretne menni ma? Mer akkor azt nyomom be!
-
Farkas23
aktív tag
válasz
Farkas23
üzenetére
Eltünk akkor mindenki? Enyi volt?
Nem vágom mivan
Rico kedves volt a másik topicban, ezek után nem is várok kedvesebbet tőle, na mind1
De attol még a töbiek jöhetnek jáccani!
Tőlem ő is jöhet, csak nem értem mér hiszi azt h kivételezek
Eddig senkinek nem volt gond h a dyno megy az utso helyrő
-
Farkas23
aktív tag
Megint bővült a csapat 1 taggal!
Tudtam hivni egy másik haveromat is, már az oldalra regelt! 
-
proof88
addikt
Csak jövő héten leszek elérhető, és nyugi!
Alakul a kemény mag, aki majd minden pályán részt vesz.... a pontszámításos verseny pedig 2 héttel a verseny előtt meg lesz hirdetve, csak előtte megalkotjuk a szabálykönyvet, meg minden.
Szóval mindenki akkor gyakorolhat majd, amikor akar rá, 2 hét csak elég. 
-
Farkas23
aktív tag
Elinditottam a szerót, ideiglenesen Hungaroringen, mer az vezet, ha másik pálya nyer akkor át nyomom! Aki akar jöhet!
Farkas23 genius 80.98.255.11Aki még nem regisztrált az oldalra, az lehetőleg tegye meg! És akivel van, annak versenyző nevét is adja le a forumban megfelelő témában!
-
Dyno
veterán
-
Farkas23
aktív tag
Éjfélkor kezdtünk el, ige,! Tehetek rola? 4-en nem sok értelme van levinni egy 10 körös futamot azon a pályán
És én sztem az időmérőt és a futamot ne szedjük ketté!
tesztelni meg lehet hétköznap sőt még azér kisebb futamok is lesznek hétköznap!
De mig 3-4-en beszélünk erről addig nincs sok értelme!
-
Xirtam
veterán
válasz
Szabesz
üzenetére
Persze számomra ez így rendben is van mikor ligában versenyeztem is szombat időmérő vasárnap futam hétköznap meg kötelező körök voltak előírva, futamon meg akkor indulhattál ha a legjobb időnek a 80% át elérted....
Szal ez így jó lenne h hétköznap teszt de tegnap is kb éjjfélkor kezdtünk el játszani!
-
Szabesz
őstag
Ezért kellene előtte eleget tesztelni, mert az lesz, hogy sorozatosan elnézik a féktávot, nem megfelelő beállítás, gumifal, és pápá.
A sulikezdés miatt írtam a hétvégi vagy pénteki versenyt, mert az nekem sem lenne túl jó, ellenben tesztelgetni lehet lenne idő hétközben. -
Farkas23
aktív tag
Nem vágom mi ez a kihaltság most, végre szerveznénk a bajnokságot erre mindenki eltünik, nem is értem
Pedig aztán mindent megteszünk h minnél jobb legyen, szavazatok vannak stb.!
Mind1, remélem fognak jönni többen is!
-
Xirtam
veterán
Én lehet nem jövök többet.... ez a éjjel 11 es indulás így suli kezdés elött nekem már nem nyerő! Akkor Elkezdünk egy futamot 3 kör után a fél csapat kiáll.Állandóan vagyunk kb. 2 en maximum 3 an! Ez így már nem nyerő!

-
macy
addikt
Nincs hiszti csajok, minden pályán menni kell. Ha bajnokság lesz akkor majd kihagyjátok azt ami nem tetszik? Milyen lett volna már ha Schumi azt mondja: ok gyerekek én nem megyek ezen a pályán, majd két hét múlva találkozunk Monzában

-
Farkas23
aktív tag
Akar tesztelni vki vmelyik pályán? Csak mondja h melyiken!
(Chat-ni is lehet!) -
Farkas23
aktív tag
válasz
Szabesz
üzenetére
Persze ez igy lesz majd! Most csak feltettem a kérdést h ki jönne rá szivesen, kinek lenne hozá kedve!
A minden nap pályák mer azér vannak h ne legyen mindig ugyan az! Mer kicsit uncsi ha mindig ugyan az van, mint pl tegnap is! Nyert a spa,jcolee nem szereti nem megy neki elmegy a kedve és nem fog jáccani, az meg nem kell senkinek, sztem!
Igen de gondoltam eleinte végig nézegetjük a pályákat és amik teccettek arra térünk visza, h mindenki lássa mindegyik pályát, de amugy meg azér van 10 pálya h lehessen választani!
-
Szabesz
őstag
válasz
Farkas23
üzenetére
Szerintem nem kellene ennyire túlbonyolítani, minden nap szavazás, más pálya stb.
Így beletanulni sincs idő (olyannak főleg aki először megy azon a pályán).Egy javaslat ha szabad:
egy pálya egy hétig, hétvégén (vagy mindig előre megbeszélt napon) meg éles verseny, aminek a pontjait írjuk. (Hét közben persze lehetne "csak úgy lazán tét nélküli" verseny az edzések után/közben) -
Farkas23
aktív tag
Honlapon van uj szavazás, nem érdekel senkit? És jólenne ha a pályra is szavaznánk h melyik legyen ma, jó lenne azér ha a honlapot is használnánk!
vagy enyire leszarjátok a munkánkat, mer akkor aztán jo csapat vagyunk
-
pcguru1
őstag
Most probáltam megint hátha elindul,de a 2009-es trackpack-al nem megy,ennyi volt nem kinlodok tovább

-
macy
addikt
Ja, rfactorcentral.
-
Dyno
veterán
Köszi holnap reggel lekapom, de most már megyek aludni.
Porsche modok amugy nem rosszak(nekem is német, britt,austral,valami junior, emg még van egy pár kupák vannak, asszem 6összesen) majd már csak valami pálya packot keresek, és akkor néhány szerverre fel is tudok menni.

Meg ilyen is van: 911_Biturbo_4WD_Cup_V5
üüüüü
Honnan szedted?
Arról a comerchial oldalról?
MEgprobálok oda beregelni majd ujra. -
Dyno
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer Egér RGB!!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ki kellett használni!