Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
Közeleg a bajnokság csajok.
-
macy
addikt
Na végre sikerült 1.29 alá tornázni az időmet Melbournben. 1.28.810. Bár a MoTec telemetria 1.28.809-et ír.
-
Farkas23
aktív tag
Üdv!
Oké akkor az majd úgy lesz beirva, ha még van vmi jo ótlet akkor irjátok nyugodtan!
A szerot elinditom mint teszt!
Farkas23 genius ip:80.98.255.11 -
macy
addikt
Jöhetne már egy tőlem idősebb versenyző is. Lassan nyugdíjba kell vonulnom

Tyűű, 25GB-ra dagadt az rFactorom

-
LaCeeN
tag
válasz
proof88
üzenetére
Nah jelentkezem

Németh László
Nick: LaCeeN
Csapat : Scuderia Ferrari>>>Felipe Massa
Kazincbarcika
1989Emailt és msn-t nem írok ide hogy a botok ne találják meg
Bocsi hogy tegnap nem tudtam menni tegnap tesztelni, de sajnos melóznom kellett. Remélem a héten több szabadidőm lesz.
Szép napot mindenkinek! -
Dyno
veterán
válasz
Szabesz
üzenetére
Valóban hasonlóan gondolom, továbbá még annyi lenne mindenki számára korrekt lépés, hogy ha éppen két személy haggya el a boxot, akkor még a bemelegítő körön lemaradnak egymástól, legalábbb annyira hogy ne találkoznak a gyorskörökben, természetesen én ugy gondolom hogy mindenkinek saját magára nézve is ez lenne a helyes lépés.
-
-
proof88
addikt
Írtam az oldalra a büntetésekkel kapcsolatban a topikba, légyszi nézzétek meg és ha valamivel nem értetek egyet, akkor reagáljatok rá!
-
proof88
addikt
26. másodpercnél érdemes megnézni a körbeautózásomat (LaCeen-t, ha jól emlékszem, mert JColee volt a másik Ferkában), igaz nem sok látszik belőle, mert épp elmegyünk ott egymás mellett.
Amúgy kár, hogy megcsúsztál a kocsival. Mármint nem az a baj, hanem az, hogy megtörted. Amikor 2-en voltunk csak JColee-val, valamelyik körben én is megpördültem, kb ott ahol te, én szerencsésebben jártam, mert az úton maradtam. Akkor már éreztem, hogy nem lesz meg JColee.
-
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Na visszajöttem! Kell szeró csináljak?Laceen: Nevezel a bajnokságra? Ha igen akkor lécci nevezz!
-
Sgt.Randall
aktív tag
-
macy
addikt
Most mi a szar van, hogy eltűnt mindenki?
-
Farkas23
aktív tag
Szerintem most már ne várjunk tovább, én kitűzném akkor az évadnyitó időpontját, persze ha nem jó akkor módosulni fog! De ha valakinek nem jó, akkor időben jelezze, szerintem legalább 3-4 nappal előtte!
Évadnyitó ( Melbourne) futam időpontja: 2009.09.19.Akinek nem jó kérem jelezze!
És kérném szépen az észrevételeket is!Mai naptól kezdve a VB. futamokra készülünk, ha mindenkinek jó! Ma akkor este Melbourne lesz az állomás!
Aki még nem nevezett, akkor most már mindnél hamarabb tegye meg! Hogy időben bekerüljön a listában, aki nem nevez időben az sajnos kénytelen lesz az első futamot kihagyni, és ha utána nevez akkor meg hátrányból fog indulni! Ezért kérem mindnél hamarabb nevezzenek!
-
pcguru1
őstag
Láttom ti is elkezdtétek a bajnokságot,grat és sok sikert kivánok

-
Speedg
csendes tag
Jelentkezek
Garai László
Nick: Speedg
Csapat : Ing Renault>>>Fernando Alonso
Szekszárd
1973
MSN:garai.l@hotmail.com
E-mail:g.speed73@gmail.com

-
Farkas23
aktív tag
Gyertek szerverre, mert van!

phforum
genius -
macy
addikt
4-en vagyunk szerón, jön még valaki?
-
macy
addikt
válasz
Szabesz
üzenetére
Támogatom az ötletet. Keressetek egy ingyenes helyet én meg feldobok rá egy e107-et.
Valami hasonlót. -
Sgt.Randall
aktív tag
nem csak ha költessz rá pénzt

-
macy
addikt
Próbáltam segítségek nélkül menni, hát katasztrófa

-
proof88
addikt
válasz
Szabesz
üzenetére
na ja, ez is igaz...
kicsit garázdálkodtam az oldalon, leírtam miket változtattam rajta
kérésre visszacsinálom 
-
proof88
addikt
nem akarom szétfloodolni a topikot, csak nem 5 percen belül jut eszembe minden
szóval itt van a frissített setupom, ha valakit érdekel. Végül is egy csomó minden másra van beállítva benne, még a szárnyak is kicsit laposabb szögben vannak. -
proof88
addikt
Az a vicces, hogy amikor még F1C-ztünk és Ausztráliában is panaszkodtam, h első 2 szektorban tudok jobb időt menni, de 3.-ban kikapok 7 tizeddel, még akkor is hülyén állítottam be a kerékdőlést, akkor is még aszerint, hogy mindenhol uolyan hőmérsékletűnek kell lennie. Igazából nálam a nagy fejlődést ez jelentette, hogy olvastam h baromira nem úgy kell állítani, meg hogy jobban látom mostanság, minek mi a hatása.
macy: csak később csatlakozom, mert egyelőre dolgom van.
-
proof88
addikt
A kerékdőlést úgy kell állítani, hogy a belső és külső hőmérséklet között 7-10 °C fok különbség legyen!!! Középen meg valahol a kettő között, lehetőleg félúton.
Optimális az, ha belül mondjuk 109 fok, kívül 99 fok, középen meg 104-105!
Ha középen túl hűvös, emeld a nyomást, én szoktam 140-et is nyomni neki, ha kell, a lényeg úgyis az, hogy jó köridőt menjek vele és a cél lebegjen a szemed előtt: hogy optimális legyen a hőmérséklete, ne törődj azzal, hogy ezt milyen áron éred el, még akkor sem ha hülyén néz ki 150 kPa-ra fújni a gumit!Tehát nem szabad egyenletesre állítani! Én mondtam ezt 1-2 hónapja nektek szerintem, hogy egyenletesnek kell lennie a hőmérsékletnek, mert anno ezt olvastam. De aztán azt is olvastam, hogy úgy kell, ahogy fenn írtam! Nem véletlenül van alapból olyan nagy negatív dőlés állítva a kocsinak és valóban jobb időt lehet menni vele.
Szuzukára azt javaslom, hogy időmérőn lágy gumival menjetek, futamra közepessel.
Ha ki is bírná a lágy gumi a sok kört, én nem használnám, mert a 2. gyors körömben a célegyenesben 100 fok körül vannak az első gumik már, ami önmagában nem baj, de a célegyenes utáni sok gyors kanyarban a bal elsőm már 120 fok körül lesz és lecsúszok az ívről és időt vesztek, ezért nem éri meg nekem, csak 1 gyors körre a lágy időmérőn és futamon a középső keverék, ami nem melegszik túl olyan könnyen.szerk.: ja és még nem teljesen értem a dugattyúk hatásait, azt a részét én sem értem igazából, csak Monzában nagyon jó setupot raktam össze és ott már nem nagyon tudok javítani. Itt viszont iszonyatosan hullámzik 7-es fokozatban az autó segge, ezért kezdtem el újra állítgatni a dolgokat éjszaka. Úgy csináltam, hogy a rugókat, stabilizátort, dugattyúkat közép értékekre állítottam és az összes lehetőségen végigmentem, felfele és lefelé is állítgattam össze-vissza őket, és mindig mentem 1-2 gyors kört és néztem a telemetriát. Végül eljutottam egy más beállításhoz, mint ami a tegnapim volt, de 1 tizedet, ha javultam vele egyáltalán... ugyanúgy ugrál a kocsi háta a célegyenesben 7-esben... azzal nem tudok mit kezdeni, Monzában nincs ilyen gondom, ott egyszerűbb volt, ez a pálya bonyolultabb az egyenesben is, úgy látszik.

-
macy
addikt
Egyébként van szeró. A vigyorik közt.
-
JColee
őstag
hehe
de komolyan, azt nem sikerült elérnem, hogy a gumi egyenletesen legyen meleg, a belső éle mindig melegebb, a csökkentem a dőlést, akkor a külső is bemelegszik, de középen marad hidegebb pár fokkal, de nyomást nem akarok emelni, így is már 130on vagyok
na mind1, beállítani nem tudokFarkas23 20 körnél már optimálisabb lenne a dolog szerintem, ha pl suzukából indulok ki, 7-8 kört elmegyek lágyon szerintem, de 10-10et már biztosan nem, ezért különböző taktikák lehetnének, ki mikor milyen gumival megy
-
JColee
őstag
válasz
Farkas23
üzenetére
ok akkor szerintem is hock, és szuzi legyen a két pálya
én is jelentkezem
Jani Lázár 1990. márc. 24.
Scuderia Ferrari (v mi a pontos neve
) Kimi Räikkönen
emil cím az adatlapom, és ugyanez az msn is
az adatokat kiteheted, felőlem
a segítségekkel kapcsolatban az a baj, hogy aki billel tolja, annak kormányhelp is kell, különben állati nehéz (amúgy is az)
a 15 kört kicsit soványnak tartom, mert ha ki kell állni, akkor lágy gumival megy mindenki -
JColee
őstag
válasz
proof88
üzenetére
ez a bajnokság milyen kötelezettségekkel jár?
mert hét közben eléggé be leszek táblázva, de hétvégén ráérek
Ma éjszaka újracsináltam a mechanikai tapadását a kocsinak a pályárahúh, ti ilyen prók vagytok?én örülök, ha a hasmagasságot jól be tudom lőni, sajna ilyen rebound, meg bound ezek magasak nekem

-
macy
addikt
Hehe én is rajta vagyok a videón
A célegyenes végén elszálltam az uccsó körben. Bekrepált a fék 
-
Farkas23
aktív tag
Dyno: A pont szabály szerintem is úgy legyen h mindenki kapjon pontot, max jövöre (következő idényben) módositunk!
Proof88: Szerintem is első évben még legyen minden, aztán majd a késöbbiekben eldől hogy legyen!
Akkor eddig 2 szavazat hockeheim és szuzuka mellett?!
Kérek még véleményeket minnél hamarabb!
-
proof88
addikt
Hockenheim és Nürb. nem lehet egyszerre, mert akkor két német verseny lenne!
Egy német és egy japán között kell választani!
Én Hockenheimre és Suzukára voksolok.Én is azt szeretném, hogy mindenki kapjon pontot, az utolsó is, persze ehhez teljesíteni kell a versenytáv min. 90%-át!
szerk.: mivel van, aki billentyűzettel jönne (van még ilyen?), ezért a kipörgésgátló kéne... na egyébként én azt mondom, hogy első bajnokság alatt lehessen használni a kipörgésgátlót, abs-t, stabilitási segédletet, kuplung segédletet, automatikus váltót. Viszont a többit tiltanám!
-
Dyno
veterán
válasz
Farkas23
üzenetére
Hockenhei & Nürburgring.
Hogy legyen a pontrendszer?Hát szerintem elöször derüljön ki fixen mennyien leszünk, de én azt mondom ha leszünk heten akkor ez legyen:
1:8p
2:6p
3:5p
4:4p
5:3p
6:2p
7:1pHa többen pölö kilencen akkor:
1:12p
2:10p
3:8p
4:6p
5:5p
6:4p
7:3p
8:2p
9:1pEzzel azt probálom éreztetni, hogy ja ha mindenki kap pontot, ne legyen mindig nullások.
-
proof88
addikt
Nekem az jutott eszembe, hogy ha belép valaki, akkor nem szokott-e beakadni a játék? De asszem ez csak F1C-nél volt, itt akkor tölti be a belépett játékos kocsiját, amikor visszalépsz a garázsba. Talán az időmérőn való belépés elfogadható, és jobban is járunk, ha nem kell utólag még bemelegítő edzésen bizonyítani valakinek, mert az elhúzza az időt.
-
Farkas23
aktív tag
Ok. akkor te eezt akarod, megvárjuk a többiek véleményt és majd akkor elválik h belehessen lépni.
A szabályzat közé még oda fog kerülni h időmér a felvezető és a levezető kört figyelmesen kell végre hajtani, és a gyorskörön lévö versenyzőt tisztán elngedni!Bajnoksághoz szükségesek, kérem a véleményeket!!
Hogy legyen a pontrendszer?
Melyik 2 pálya legyen? Hockenhein és Fuji
Hockenhein és Suzuka
Nürburging és Suzuka
Nürburging és Fuji
Cikázás: hányszor lehessen ívet váltani előzési szituációban a védekező félnek?
Milyen segítségeket lehessen használni?Kérem mindnél hamarabb válaszoljanak a kérdésre!!
-
Dyno
veterán
válasz
Farkas23
üzenetére
nekem kirakhatod az adatomat, de csak regeltek lássák amúgy nem engedem!
őmérőn be lehessen lépni nekem oly mind1, elvileg ugy volt h tesztre kell beérni és az időmérőn ledob a net v vmi akkor kell a bemelegitő edzésen belépnie.Én amellett vagyok hogy belehessen lépni időmérőn is, az aztán már ne zavarjon sztem senkit.
De várjuk emg a többieket. -
Farkas23
aktív tag
Ez egyenlőre csak javaslat volt, de sztem azér nem kéne irni időmérön vagyis akkor amikor van kint vki mer arra figyel és elrontja, az meg h időmérőn be lehessen lépni nekem oly mind1, elvileg ugy volt h tesztre kell beérni és az időmérőn ledob a net v vmi akkor kell a bemelegitő edzésen belépnie.
De mint irtam meghalgatunk mindenkit, ugy h véleményeket kérek! -
Farkas23
aktív tag
Megkérnék mindenkit h irja le, h engedi, h kitegyem az adatait az oldalra( de csak ugy h regisztráltak láthassák), vagy nem! Ha nem akkor nála csak a játékhoz szükséges adatok lesznek kint, a többi nem!
-
Dyno
veterán
válasz
Farkas23
üzenetére
Chat használata csak tesztelés alatt szabad! Időmérőn és futamon szigoruan TILOS! Oka: hogy ne zavarjuk a másikat.
Időmérőn szerintem nyugodtan lehetne, csak nem baromságokról beszéélni.
Belépni csak tesztelés alatt szabad! Időmérőn TILOS! Mer zavarhatjuk a másikat a gyors körén.
Hülyeség.
Mert ha valaki mondjuk csak az időmérő utolsó 20percére érne oda, az már be se lépjen? -
Farkas23
aktív tag
Elösször is megkérnék minden tagot, hogy a fórumban jelezzék, mit javasolnak, mik legyenek a szabályban!
Itt van az én javasolt szabályzatom, de ez még nem végleges, mindenkinek az ötletét meghalgatjuk!
Versenytáv: 15 kör ( Szerintem elsö VB-re enyi elég lesz, aztán majd növeljük! )( még nem el döntött! )
Károsodás: 70% ( Egyenlőre szerintem elég lesz! )
Üzemanyag fogyasztás: 2x-os ( még nem eldöntött! )
Gumikopás: 2x-os ( még nem eldöntött! )
Műszaki meghibásodás: NormálisA futam alatt 1x ki kell menni a boxba, minimum tankolni, a gumicsere saját döntés alapján.
A pálya levágsokat, kiszélesítéseket szigoruan büntetjük, úgy, hogy ha levágsz vagy kiszélesítsz egy kanyart, akkor ne padlo gázzal vágd le vagy szélesítsd ki, mer megbüntetünk érte, ha poziciót nyersz a levágással vagy kiszélesítéssel, akkor köteles vagy visszaengedni a mögötted lévőt, különben ismét büntetés jár érte!
Szándékos kilökésért, kiszorításrt, másikra való kormány ráhúzásért, feltartásért ( pl.: lekörözésnél ) súlyos büntetés jár!
Chat használata csak tesztelés alatt szabad! Időmérőn és futamon szigoruan TILOS! Oka: hogy ne zavarjuk a másikat.
Belépni csak tesztelés alatt szabad! Időmérőn TILOS! Mer zavarhatjuk a másikat a gyors körén. Ha valakit esetleg ledob a net, vagy bármi ilyesmi, az csak a bemelegítő eddzésen léphet vissza. Persze ő a bemelegítő eddzésen mutatja meg, hogy mit tud, és úgy lesz téve a rajtrácson!A büntetések mértékét még nem határoztuk meg, de ezen is dolgozunk már!
Akinek van ötlete az nyugadtan jelezze a fórumon!
-
puttputt
őstag
(Egy új mod -, de csak zárójelben.)
Sajnos nekem nem lesz időm a Ligára..., hitegetni meg nem akarok senkit, ill. csapathelyet feleslegesen lefoglalni, stb. -
Sgt.Randall
aktív tag
beszarok proof ot úgy hívlyák mint haverom vagyis egyik rokonom

-
proof88
addikt
válasz
proof88
üzenetére
Jelentkezéshez ezeket az infókat kell megadni elvileg.
Én jelentkezek is:
Szabó Ádám, PR00F88, BMW Sauber - Robert Kubica, Budapest, 1988. jan. 7., msn-címem az email-címem is egyben: proof88 kukac frímél pont hu . -
proof88
addikt
Elindult a BAJNOKSÁG!
Most regisztrációs időszak van, aki részt kíván venni rajta, az mielőbb jelezze az oldalunkon vagy itt, a topikban! Az 1. futam hivatalos időpontja hamarosan kitűzésre kerül.Hangsúlyozom, hogy azonnal jelezze mindenki a részvételi szándékát, amint lehetősége van rá! Ha most olvasod ezt először, és szeretnél indulni a bajnokságban, akkor MOST írd meg egy hozzászólásban, hogy jönni szeretnél!
Hamarosan elkezdek írni egy összefoglaló dokumentumot, melyben a szabályokról, pontozásról, versenynaptárról, stb. lesz szó. Ezt a doksit közösen fogjuk alakítani, én csak elkezdem felépíteni. Ha egy teljesen új ember csatlakozna hozzánk, legalább egy helyről tud majd informálódni, valamint nekünk sem árt, ha írásban előre rögzítünk bizonyos dolgokat, pl. mi számít cikázásnak, stb...
Jó lenne, ha megismerkedne mindenki a team oldalával, ott is van egy kis fórum, topikokkal.
Apropó, tudja valaki, hogy ki Kacsa ???

JColee: igen, valszeg közepessel fogok menni ezen a pályán, bár még nem csináltam tankolt köröket lággyal, azt majd holnap (ma).
Ma éjszaka újracsináltam a mechanikai tapadását a kocsinak a pályára, nos más végeredményre jutottam, de az időeredményem kb uaz, tehát túl sokat nem haladtam. De most már nem foglalkozok vele, erre a pályára úgy látszik nem tudok jobb setupot csinálni. Sebaj, amúgy is a gyakorlás a fontos még.

Amúgy ki mondta anno, hogy Spa-ban olyan hosszú ideig a mellékúton kell kijönni a boxból ??? Akkor nem szóltam bele, mert biztos jobban tudjátok, de csak kiderült most a futamon is, hogy egyből ki lehet jönni a La Source-nál, nem kell az Eau Rouge után kijönni...

-
JColee
őstag
válasz
Farkas23
üzenetére
ma moziban voltam, holnap/ma pókerezni megyek, nem tudom mikor érek haza
max vasárnap délután érek rá (korán kéne már feküdnöm, kezdődik a suli)proof88 közepesek bírják egész futamon, jó hőmérsékleten
sajna nem nagyon vágom ezeket a beállításokat, mit hogy érdemes állítani

-
macy
addikt
Na bazz mindenki koccolt? Olyan vihar volt azt hittem elviszi a házat. Áramszünet, beázás királyság. Lehet ki is kapcsolom a gépet mert megint egyre közelebbről dörög.
-
proof88
addikt
nem tudom, de remélem most leszünk jópáran!

szerk.: itt az eddig összeállított Suzukás setupom, amit ígértem, kipróbáltam a McLarennel, azzal is lehet olyan időt menni vele, mint a BMW-vel: 1:31.718. A setup nincs kész, még tovább kell hangolni. A mechanikai tapadás része necces, rugózás, dugattyúk, de még nem tudom, mi lesz a tökéletes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- World of Warships
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo IV
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bocsi hogy tegnap nem tudtam menni tegnap tesztelni, de sajnos melóznom kellett. Remélem a héten több szabadidőm lesz.

Mindig össze keverem! Sorry akkor ez a szabály törölve lesz!