Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
most?
phforum
geniusaz az érdekes h 4 portnak kéne nyitva lennie, be is állítottam routerben a portforwardingot úgy ,ahogy a portforward.com-on le van írva és van egy port checker progi, azt mondja, hogy igen, nyitva vannak, viszont a 34447 port csak udp-ként van nyitva, tcp-ként nem erléhető... lehet ezért nem láttok?
-
Sgt.Randall
aktív tag
én se
mek egy picit később leszek
-
pcguru1
őstag
Van már uj szeró
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
-
macy
addikt
Nem latom a szerot.
-
puttputt
őstag
Remélem, nekem is lesz lehetőségem bekapcsolódni..., a következőbe.
Még egy tipp:
Ne csak a szervernyitások legyenek kiemelt betűvel, hanem a futamindítás előtt a szervergazda illesszen be egy szöveget, hogy circa 5 perc múlva időmérő/futam... Itt voltam 14h óta és semmi ingerenciám nem volt megnyitni a játékot, mert nem láttam, hogy készülne valami... A "jöhetsz; verseny volt; nyitva van" nem biztos, hogy elégséges információ egy épp érkezőnek.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
proof88
addikt
válasz Farkas23 #493 üzenetére
Hát, szerintem én jobb voltam billentyűzettel, mert amikor még leszedtem valahonnan a 2007-es F1 Challenge-et, mármint a régi játékhoz vmi 2007-es modot, akkor általában benne voltam a top3-ban időmérőn a gépi ellenfelek ellen és jó időket mentem.
Aztán 2008-ban megismertem a Birkucos modokat és ott is jó voltam. Aztán Brazília után már nem igazán játszottam, télen vettem kormányt magamnak, azóta ezzel nyomom. Mármint március óta igazából. Még annyira nem érzem jól magam úgy látszik kormánnyal, mert a gépi ellenfelek ellen sem tudok elég jó időt menni és nálatok sem.
Mondjuk eddig segítségek nélkül játszottam, úgy az igazi, de veletek a szerón használom a kipörgésgátlót és az abs-t is, mert hát engedélyezve van és "biztos ami biztos", többet hibáznék ezek nélkül szerintem. -
Ice!?
őstag
Üdv nép!
Nagyongigantikusanhatalmasannagy hátrány, ha billentyűzettel játszok? Elindítottam a letöltést, remélem ma még lejön. Dunaweb, gratulálok! -
pcguru1
őstag
Akartam egy kicsit teszetlni és azt a választ kaptam bejelentkezésnél,hogy játék zárva
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
-
proof88
addikt
Üdv, újra vagyok!
Nem úgy volt, hogy végigmegyünk az összes pályán sorban? Hiszen azért volt Ausztrália, tegnap meg Malajzia. Most meg látom, h éjjel Brazília volt...
Amúgy milyen lenne szerintetek, ha végiggyakorolnánk az összes pályát és utána indíthatnánk egy bajnokságot és írnánk a pontokat. Hozzáteszem ez még korai, még jobban meg kéne szokni egymást, meg az egészet, de azért mondtam, hogy majd! -
JColee
őstag
van szerver
-
JColee
őstag
mennem kell ebédelni, de már felraktam, utána tudok jönni
-
Csabee.
nagyúr
hát.. én azért nem mondanám azt hogy ugyan olyan.. mert sokan hasonlítgatják a Brokernetet a másik sok szutyokhoz.. én most 50.000et fizettem be, a felkészítésee és a vizsgára, és hivatalosan is pénzügyi szaktanácsadó leszek!
Egyébként nagy jövője van, most van egy részvényopció rész! ami csak most van, és hamar befog telni kb 1 éven belül, és 2012be ki megy a tőzsdére.. egyedüli magán cégként, ami nincs bankok kezébe! nagyon sokat fog érni! ez olyan lesz mint amikor a MOL kiment a tőzsdére.. akkor is nagyon sokat szakítottak! és hidd el tényleg jó ez a bnet.. !
Lehet keresni vele elég rendesen, igaz hogy pénzből lehet mégtöbb pénzt csinálni! de rengeteg számos olyan dolog van amivel pl az áfá-val lehet ügyködni és egyéb hasznos kötéseket véghez vinni
notinál figyelj arra hogy mennyire hangos mert az zavaró lehet!!
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Xirtam
veterán
-
Csabee.
nagyúr
hppaviliont veszel? vagy toshiba a500??
farkas23: este talán 11után ha jövök.. ma csajozom , meg most már sajna egyre kevesebbet leszek... tegnap öszejöttem egy csajjal
ki mit hallott a Brokernetről? tegnap votlam egész napos képzésen, annyira megmotiváltak hogy tiszta pozitív vagyok! és véghez viszem a céljaim!
-
Farkas23
aktív tag
Na még1x akkor.
Van szeró! Név: Farkas23 Jelszó: genius
Aki tud és akar jöhet jáccani!! -
pcguru1
őstag
-
pcguru1
őstag
Nem láttam csak a saját autóm,a többiek ugy láták hogy a földben megyek meg repül a kocsim,szóval gázos.
Egyébként most 2 szeró van mert farkas23 olyat van de phfórum,olyan nincs vagy csak én nem látom
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz Sanya595 #455 üzenetére
nekem megy WIN7 32bit alatt rendesen!
Farkas23: én tudom hogy vissza olvasok és ott van hogy leírtad! csak jó lenne ha ez szokás lenne, hogy ha valaki szervert csinál az vastagon kiemelve leírná hogy mi van. gondololok ilyenre:
Szerver indul: 10:00 phforum szoba!
Sanya595: nem adom fel... én vagyok az egyetlen Addikt.. szóval nem adhatom fel
-
pcguru1
őstag
Én tegnap a versenyen csak a saját kocsimat láttam a többiekét nem,elég érdekes volt ugy versenyezni nem tudom ez a mod hibája vagy valami más a gond minden esetre elég érdekes
-
Sanya595
senior tag
Én nem igazán tudom,de pl Csabee-nek is win7 alól megy aszem.Mert Macy nem tudott vele mit csinálni,de Csabee igen.
Milyen kompatibilitásal próbáltad?Win XP?Mert akkor az a baj.Ha van lehetöséged,akkor win 98-al inditsd el.
Jahh meg mintha Csabee azt irta volna,hogy nem az exe-vel inditja,hanem a Trace.bat-al.Guru:Én is csak anyitt láttam,hogy a célegyenesben keresztben mentél át minden falon meg mindenhol.Ha kell az rf és a mod+ez a 08-as mod,akkor dobd el priviben a neved cimed,ma ki irom és holnap postára dobom neked,mert 1 hét mirre újra leszeded.
[ Szerkesztve ]
-
vlaho
aktív tag
Senkinek nincs ötlete,hogy lehet win7 alatt működésre bírni?
Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
Farkas23
aktív tag
Király! Megfutottam az eddigi legjobb körömet Interlagosban: 1:07.265
-
Farkas23
aktív tag
Van szero, aki akar jöhet!
2008-as!
Név: Farkas23
Jelszó: genius -
Farkas23
aktív tag
Hellosztok! Mi a helyzet! Szoljatok ha kell szero! Ujra raktam a 08-at mer el volt baszodva, sztem a liga mod elbassza
Na mind1, majd szoljatok milegyen! -
Sanya595
senior tag
Ezzel:mod letöltés
patch hozza letöltésGuru tegnap jól eltüntél.Remélem ma leszel Te is.
-
JColee
őstag
hazaérkeztem Svédországból, kicsit fura a magyar billentyűzet
most akkor melyik moddal is játszotok? -
Xirtam
veterán
Reggel újrarakom a gépemet szóval nemtudom hogy nagyábból mikor leszek várható!
-
Sgt.Randall
aktív tag
már csak holnap tok menni
-
Farkas23
aktív tag
válasz Sgt.Randall #434 üzenetére
Gyere jáccani, eddig 7-en vagyunk!
-
Sgt.Randall
aktív tag
mentem a toyotával pár kört ott van
-
Farkas23
aktív tag
Jöhettek kész a szero!
-
Farkas23
aktív tag
helklosztok!
Megjöttem, csináljak szerot v nem kell? És milyen beállitásokkal melyik pálya?Ok. Már töltöm nyugi!
[ Szerkesztve ]
-
vlaho
aktív tag
Hogy lehet ezt műkődésre bírni win7 alatt?Újratelepítés megvolt,kompatibitás is,mégis kilép ntdll.dll hibával
Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
Sgt.Randall
aktív tag
szedem
-
Xirtam
veterán
Az új jövevény ezt töltsétek mert ez a végleges! Az első volt a prototipus ezzel már sokkal komolyabban foglalkoztam de ha megnézitek látszik a festésén is!
Ilyen Volt!
Az új jövevény!
Ide kell másolni majd felülírni a meglévő fájlal!
*:\*****\Rico\*******\********\F1 Birkuc 2008\SeasonData\Vehicles\Toyota\2008_TF108
[ Szerkesztve ]
-
Sanya595
senior tag
válasz Sgt.Randall #420 üzenetére
Ok csinálom az újatt.
-
Sgt.Randall
aktív tag
megpróbálom
nem csak ha uj szerot csinálsz[ Szerkesztve ]
-
Sanya595
senior tag
válasz Sgt.Randall #418 üzenetére
nem tudsz feljönni?
-
Sgt.Randall
aktív tag
jó meccs volt de megint szarakodik a szeró
-
Sanya595
senior tag
Tess Guru:
letöltés -
Sanya595
senior tag
Sikeres és hasznos hsz volt ez is.Láttod ilyenkor egyböll el is megy a kedvem segiteni.
Peddig mindig szoktam,ha tudtam.Faszért kell kötözködni???
Ez nem a helyesírási szabályok topik.Szerintem.Megpróbálom újra,de ezt nem hiszem el,hogy ez a 08-as agyon szopatt bennünket a szeroval.
Megy újra most nézzd meg.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Köszönjük EMESE! Google a barátod!
MINIMUM SPECIFICATION
In the event of any problems, ensure that your PC meets the minimum specification as stated below.
Operating System: Microsoft Windows 98,ME,2000 or XP Pro/Home
Processor: 450 MHZ or better Intel Pentium II or 100% Compatible
Memory: 128 MB or better
Hard Drive: 1 Gigabyte free space.
CD/DVD Drive: 4x or better
3D Accelerator: 16 MB or better DirectX 8.1 compliant.
Sound Card: Direct X 8.1 compliant.
Game Controllers: Direct X 8.1 compliant.
RECOMMENDED SPECIFICATIONOperating System: Microsoft Windows 98,ME,2000 or XP Pro/Home
Processor: 1 GHZ or better Intel Pentium III or 100% Compatible
Memory: 256 MB or better
Hard Drive: 1 Gigabyte free space.
CD/DVD Drive: 4x or better
3D Accelerator: ATI RADEON Series, Matrox G400, G450 & G550, NVIDIA GeForce Series, NVIDIA GeForce 2 Series, NVIDIA GeForce 3 Series, NVIDIA GeForce 4 Series, POWER VR KYRO 2 Series
Sound Card: Creative Labs Soundblaster Series
Game Controllers: Act Labs Force RS Racing System (Wheel/Pedals), Ball Racing Interactive Speed 7 (Wheel/Pedals), Gravis Xterminator & Eliminator (Gamepads), Logitech Momo Force (Wheel/Pedals) & Wingman Series (Gamepads Joysticks & Wheels/Pedals), Microsoft Sidewinder Series (Gamepads, Joysticks and Wheels/Pedals), Saitek R440 (Wheel/Pedals), Cyborg 3D Force & X-45 (Joysticks), Thrustmaster 360 Modena (Wheel)[ Szerkesztve ]
-
Mobi28
tag
Helyesírás egyes alá
Mekkora az ajánlott gépigénye a játéknak?
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz Sgt.Randall #406 üzenetére
Örülök! De már nem tetszik xD Szóval átalakítom!
-
Sgt.Randall
aktív tag
remélem holnap már tudsz jönni guru
rico sikerült a toyotát megcsinálni -
Farkas23
aktív tag
najo, akkor csinálok én szervert, mindenki jöjjön át erre!
Farkas23 genius -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest