Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcguru1
őstag
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Nekem most nincs ilyen problémám sajnos
na de majd holnap 
-
Sgt.Randall
aktív tag
szarakodik megint a szerver

-
pcguru1
őstag
18%-hát ez vicc hogy ennyit kell várnom,az rfactoral is akarjátok majd tolni

Nekem az alap game megvan csak modóm nincs még hozzá

-
Sanya595
senior tag
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Nem.ha lent van teljesen,akkor igy nézz ki
1_Birkuc_2008_ULTIMATE.exe -
Sgt.Randall
aktív tag
ok mek most szedtem le
-
Farkas23
aktív tag
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Van persze! phforum genius
Ha a Ch-rol beszélsz, de 08 -
Sgt.Randall
aktív tag
megvan van szerver mert sikerült felrakni
-
macy
addikt
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
A jc az flashgetes ideiglenes fájl. Ha az is maradt aakor nem jól jött le szerintem, vagy még nem fejezte be a letöltést.
-
pcguru1
őstag
Ugy nézem én csak holnap tudom kiprobálni ezt a modót,12-órát ir

-
Farkas23
aktív tag
Hellosztok!
Elnézést mindenkitől h ilyen soká vagyok csak, de volt 1 kis dolgom és nem tudtam ide kerülni
Remélem nem hargaszotok ezért most!
Ha kell szero akkor szoljatok és h melyik pálya és milyen beállitás? -
Sgt.Randall
aktív tag
nektek is ilyen jc file t töltött le??
-
pcguru1
őstag
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Én pálmonostorán lakom kiskunfélegyházától 15km-re,pannonos mobil internettem van sajnos itt más nem müködik

-
Sgt.Randall
aktív tag
meg ha erre járnál nem ismernél fel sanya
guru am te merre fele laksz mert azt tom hogy a föld nevű bolygón de ott hol???
am ez a szerver phforum-genius ezt kell majd keresni??
guru milyen neted van?? -
pcguru1
őstag
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Én is csak nekem lassu a nettem alapból

-
Sanya595
senior tag
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Randall,ha a Szolnok melletti helységröl van szó ahol laksz az nincs mesze.
Kb 110 km-re laksz.Annyitt Én minden nap vezetek.
Xirtam már más,mert fehérvár olyan 320 km-re van.
Szero megy,nézétek meg,hogy látjáttok-e? -
Sgt.Randall
aktív tag
hát én nem tudnám kicsit messze lakik tőlem meg innen mindenki az tuti
am sanya nekem teljesen rendbe van az rfactor mert azzal is nyomtam a 08 as részét meg is volt cd-n de fene tudja hova lett nekem egy dolog nem tetszett benne az hogy a kéz át ment a fejen am semmi más gond nem volt vele.Délra már tok is menni.
-
macy
addikt
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Nem megy el. Mert ha igen megkeressük és elverjük a seggét

Nekem teljesen rendben van az rFactor irányítása. Tök jól irányítható billentyűvel is.
Ki is próbálom mindkettővel milyen időt megyek. -
Sgt.Randall
aktív tag
akk jó mert végigolvastam az egészet nekem ez olyan volt mikor schumi elment 06 ba
nem soká csatlakozok én is 129 mb nál tart
-
Xirtam
veterán
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Nem megy el a Sanya no para, volt egy kis nézeteltérés de megbeszéltük ezért vagyunk emberek, nem állatok!
-
Sgt.Randall
aktív tag
jah Rico F1 2008
sajna hogy elmész sanya pedig jó volt veled menni meg pont akkor amikor sikerült visszajönnöm hát kár!!

am 1 óra valamennyi van még hátra
-
Sanya595
senior tag
Viccnek szántam csak lemaradt a szmájli.
Amúgy hol lesz ma futam és hány kör lesz?
Mert mostmár nagyon nem ártana valami rendszert csinálni abból,hogy mikkor hol megyünk.Ezt már régebben is irni akartam.Nem azt mondom,hogy versenynaptár legyen,de valami,hogy aki betévedd ide az tudja,hogy az adott nap hol érdemes tesztelni és gyakorolni.Jahh,hogy ez a gondod???Szerott azt tudok csinálni csak játszani nem érek rá.
Melyik pálya legyen és milyen feltételek?GURU:Sok sikert és remélem minnél elöbb lejönn és tudsz Te is jönni.
-
Xirtam
veterán
válasz
Sanya595
üzenetére
Így van én is nagyobb moddernek tartom! Halkan megsugom, Birkuc annyit csinált ebben a módban! Hogy minden hova odabigyesztette a nevét, de én mindenhonnan kitöröltem, mert köze sincs ehez a modhoz!

Amúgy, mint látszik a BMW-n a kerekekről levettem a fehér csíkot mert sztem hülyén nézet ki! Szóval lassan kiírhatjuk, hogy Rico F1 2008! Annyit alakítok már rajta!

-
Sanya595
senior tag
Tudom,hogy Ö csinálta a ligát és hozzá szinte mindent.
Utána lett közös szero amitt 3 liga hazsnált és a honlapon kint volt,hogy mikkor ki.
Aztán csináltegy évadott úgy,hogy f1 ch és rf egyszere.
De most már csak rf-t csinál.Sokan szidják,hogy igy meg úgy,de sokkal nagyobb moddernek tartom,mint Birkucot.
Szal semmi gond nincs,majd hozzászokunk.
Amúgy neked most úgyan olyan érzés volt az rf,mint nekem a törés.
Nem birtál vele.Ok,hogy gyakorlás,de 2 napja ismerjük a modot.Majd belejövünk.
Emelett nekem küllönösen szar volt elöször még a sima játék is,hogy kicsitt vissza szokjam rf után,mert amint láttod Qrvára nem ugyanaz a kettö.
De most is azt mondom,hogy majd idövel beleszokunk.PEACE
-
pcguru1
őstag
Na elkezdtem a 2008-ast,lehet hogy csak holnapra lesz meg mivel most 12-órát ir

-
Xirtam
veterán
válasz
Sanya595
üzenetére
Kormánnyal lehet hogy jobb, de billel nem!
Mindenesetre nekem tökéletesen kielégiti minden vágyamat a CH!Amúgy Sanya nem vitatkozásból vagy kötözködésből mondom de honnan tudod?? Egy F1-es kocsinak nem az a lényege hogy csuszkáljon hanem hogy betapadjon sorolhatnám napestig. Hogy melyik az élethűbb azt meg nem mi fogjuk eldönteni mert még nem vezettünk F1-es kocsit!
Az Fsone-t akik sinálták se vezettek F1-es kocsit! Viszont amikor az EA csinálta az F1 CH-t nem hiába adtak ki hozzá egy 200 oldalas könyvet amibe Sumacher is írt meg Alan Prost is! Ennyi

Az már más tészta hogy Birkuc azt írja " ÚJ FIZIKA " ez meg nagy hülyeség aki programozáshoz konyit egy kicsit az tudja, hogy ez egy hatalmas kamu semmi nem lett nyúlva a fizikához mivel nem nyitott forráskodú a játék, feltörtni meg egy mezei gyerek biztos nem fogja!
-
Sanya595
senior tag
Nehezen irányitható?Hát igen,az rf-nek sokkal élethübb a fizikája.
Amúgy a a képek game play képek és amint láttod olyan.Nehogy azt mond,hogy a ch-s kocsik szebbek,mert azt Te is tudod,hogy nem igaz.
Minden mod készitö szinte konviza a kocsikatt az rf-böl
Kivéve Sompir,mert Ö maga csinálja az f1rft2009-es kocsijait.
Ma nem tom,hogy lesz-e idöm játszani.Még csómó melóm van mára amitt nem tudok elhalasztani,mert holnap jön haza a kislányom nyaralásból.
Szal lehet leszek,de nem biztos.Jó játékott. -
Xirtam
veterán
Na jó nekem ebből ennyi elég, volt. Az oké, hogy akocsik showroom-ban szépek meg minden! De teszem azt checpoint nezetben nem igazan fedi a valosagot, na meg a kocsi mozgasa sem!Nekem ez a meglátásom! Az meg hogy a kormanyal együtt a keze nem fordul még annyira nem is gond , de engem személy szerit zavar! Ez van! Sanya te meg gyere CH-ni!

Farkas , ha vagy csinálj servert!

-
Xirtam
veterán
Én most telepítem de nem fűzök hozzá nagy reményeket!Egyszer kipróbáltam magát az rfactort kijöttem a boxbol annyit bírtam. aztán uninstal

-
Sanya595
senior tag
Én nem a little rf-t használom,hanem a full-t.
Nem használom a 2009-es track packott sem.
A többi ok,de Én nem azt mondtam,hogy térjettek át az rf-re.
Sokkan nem ismeritek és a ch-val játszotok.
Majd egyszer talán,addig meg gyakorlom ezt a modott ahogy idöm engedi.
Csakhát igy a határon való autozást el is lehet felejteni és az elözéseknél tutti,hogy mindig gáz lesz.Ez van,majd megszokjuk. -
macy
addikt
rFactor Lite
FSONE 2008
FSONE 2008 Trackpack
2009 F1 Trackpack
rFactor honosításNa asszem belinkeltem mindent ami kellhet, de majd jön Sanya és jól megaszondja

-
Csabee.
nagyúr
2008as mod után áttérjünk Rfactorra?
annak elvileg jobb a grafikája! win7 alatt megy? -
Sanya595
senior tag
válasz
Farkas23
üzenetére
Sajna Én már nem és nem a történtek miatt.
Reggel 6-kor kelnem kénne,csak nem tom hogyan.
Valszeg az ébresztö segitségét fogom igényelni reggel.
Jó éjt mindenkinek és ne adjátok fel,mert a remény hal meg utoljára.
(Mi a faszért nem szeretitek Ti az Rfactort?)
Igen.A legtökéletesebb f1-es mod az rf alá.FSONE2008-as,mert a 2009-est Ök nem sietik el,szal majd úgy oktober környékén várható.
Én amúgy a ch topikba segiteni jártam vissza és úgy alakult,hogy újra feltettem. -
Farkas23
aktív tag
Vki 1 utso futamot igy zárolag rövidebb, de van minden!
-
Farkas23
aktív tag
-
Sanya595
senior tag
válasz
Farkas23
üzenetére
Most ez mi?Én lenéztelek?Leszóltalak?Szerintem nem.De ha Te igy láttod,akkor már elöre sajnálom.Csak egy pl volt,hogy Te mért vagy jobb és mért lehetsz törésel is.
De mi 2 napja vakartuk le a netröl.Sött Én nem is tudtam,hogy létezik,mert 2006 óta rf-el játszom.Tapasztalata másnak is van,nem csak neked.Viszont az összes tag közül Te ismered legjobban a modott.Mégegyszer mondom:Lenéztelek?Leszóltalak?Nem! -
macy
addikt
Egyébként visszanéztem a felvételt a mai 13 körösről Hockenheimben. A rajt utáni első kanyarban szarrá zúztuk volna egymást

-
Farkas23
aktív tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Figy azér engem most nem kel se lenézni se lebaszni h jáccok vele, amugy meg már nem azér de tavaj ota nem jáccottam a 08-al és sokszor ki is hagytam, attol még h 6 év tapasztalatz van bennem, nem azt jelenti h éjel nappal jáccottam, hanem azt h azota jáccok ezzel a szimulatorral, sztem sok külömbség van közte! De ha te igy látod akkor nem tok rá mondani semmit, már bocs!
Én akartam ujitásokat ne legyen uncsi sok embernek bejött, teccik a változás, meg kell szokni!
Eleinte én is mindig hozzátok alkalmazkodtam most már másis alkalmazkodhat máshoz! -
Sanya595
senior tag
Bocs,ne haragudj és most mégegyszer mondom,hogy nem a törés a bajom,de most hogy igy egyböl bevágtátok egy 30 körös versenyre Én szépen mondtam,hogy neki sem állok,mert nincs értelme töréssel mennem,amikkor 3 napja tolom a modot.
Farkas23 nyugodtan mehet töréssel mert 1 év alatt szará játszotta a modot. -
-
-
Sanya595
senior tag
Láttod.Ennyi a küllönbség kettönk közt.
Én elköszöntem töletek tiszteséggel,erre Te jösz és veszekszel.
Mért kellett egyáltalán irnod?Itt nem a topikról van szó ember,hanem emberekröl.
Nem halltam volna bele,bezzeg Te kijelentheted,hogy nem mész a 2009-el,peddig van akinek csak az van meg.
Na ennyi a véleményem,mást megszólsz,de magadatt nem veszed észre.
Nem tudtad volna csendben elolvasni és ha jót nem tudsz irni,mint az emlitet többiek,akkor nem irsz semitt.
Mért kell mindig csinálni a feszkótt?Szidtam bárkitt is a hsz-ben amire reagáltál?
Nem!Akkor Te se tedd.Mod
arkas23 én nem azt mondtam,hogy soha ne legyen törés.De egy 30 körös versenyt úgy,hogy még a pályát sem gyakoroltuk és a moddott sem régota használjuk felesleges elkezdeni.Mondtam ha szimulátorozni akarsz töréssel,akkor tedd fel az rf-et és már holnap tolom is veled élesbe töréssel.
Nem a törésel van bajom értsd meg. -
macy
addikt
Na fasza, kezdődik a veszekedés. Egy biztos. Ha lesz törés a futamokon, mindennapos lesz a ki ment bele a másikba vita. Ez volt a griddel is. Persze izgalmasabb, de nincs értelme mert úgyis csak anyázás lesz belőle. /engem egyébként nem zavarna, úgyis látótávolságon kívül vagytok
/ -
Farkas23
aktív tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Nem értem
Neked az a játék jobban teccik h semmi sincs csak mész a vakvilágba semmi veszély nélkül? Ez teccik neked? A F1-et szimulator kategoriához sorolták és nem arcade, a 2 közt pedig elég nagy külömbség van sztem, és sztem az autok se felelnek meg ahhoz a játék kategoriház, de mind1, nekem ez a véleményem erről!
Gondoltam szivesen viszaveszünk, gondoltunk rájösz te is h az ugy élvezetesebb h több izgalom van, de sajnos el kell ismernem tévedtünk, nem számitottunk rá, mind1. -
Xirtam
veterán
válasz
Sanya595
üzenetére
Hallod, ez a nagy bajod hogy nem voltunk itt oké mindent meglehet oldani! Akkor még most nyitunk egy másik topicot saját TEAM-et csinálunk aztán kifújt kalács!

Mellesleg én eddig is csak felvetettem a dolgokat szerintem! Egyszer sem mondtam sőt most se mondta senki, hogy nem lesz FUN RACE abba meg nem haltál volna bele ha most ezt letoljuk! Szerintem! De tudom mi nem voltunk itt amikor kitaláltátok mi csak idepofátlankodtunk bocs!Nem volt benne az első hsz-be hogy TILOS!

-
Sanya595
senior tag
Erre most inkább nem irok semmitt,mert nem akarlak megbántani.
A többiekröl meg annyitt,hogy Én is tudok olyant a TEAM-ból akinek még nem tetszik.
Szal ne gyere a többiekkel.
Hol voltál amikkor ez a hsz született???
"Mit szólnátok valamikor egy közös Ph!utamhoz? Kiválasztani előre, hogy melyik mod, melyik pálya stbstb. Lenne rá igény?"Ez VWPOLOPG hsz-e ch topik 1221-számú hsz.
A múltkor azt mondtad nekem.hogy azt sem tudod,hogy ki Ö.
Akkor most mirröl beszélünk?Jöttetek és szivesen vettük,de most már Ti vagytok a KIRÁLYOK Én meg gyerekes?Hagyjuk.
Én vagyok gyerekes,mert nem játszok úgy ahogy nincs kedvem?
Leirtam és aszem tiszteségel elköszöntem még töled is.Nem ezt vártam volna.
-
Xirtam
veterán
Sanya ez csöppet gyerekes viselkedés, de te tudod ennyi a véleményem a többit a többiek már leírták!

-
Farkas23
aktív tag
Akit érdekel az olvassa el, lehet h még csak pletyka, nem tom, de azér megosztom veletek a hírt!
-
Sanya595
senior tag
Ahogy mondod nem voltál itt és sokan mások sem.FUN RACE-nek indult minden.
Söt azért mentünk 5 körös versenyekett,hogy aki kiesik vagy valami gáz van,ne keljen fél órákatt várnia.Nem igy indult és nem úgy alakult.Az elején (ha vissza olvasod a ch topikott) csak teljesen fun race-röl volt szó és nem liga szintü versenyekröl.
Én nem játszottam a ch-val 2.5 éve,nem,hogy ezzekkel a modokal.
Tegyétek fel az rfactort meg az Fsone2008-at és ott megyek töréssel is,mert a kisújjamban van a mod.
Lényeg,hogy teljesen FUN dolognak indult.Mondtam,hogy legyen gumikopás,tankolás,idöjárás és kerék csere kötelezö 2 keverékkel.Ettöl nem izgalmas?
Nem tudni ki mikkor tankol és sorolhatnál.Mind1.Ez van.Ti szeretnétek,használjátok és remélem sok jó és örömökben gazdag versenyetek lesz.
Minden jótt mindenkinek.PEACE
-
proof88
addikt
válasz
Sanya595
üzenetére
Nos én nem vagyok alapító tag, csak tegnap csatlakoztam hozzátok, nem tuodm pontosan, minek is indult ez: komolyabb vagy funosabb dolognak, mindenesetre nekem is jobban tetszik, ha van törés, stb... baleset bárkivel megeshet... egyébként nézd meg a Force India pilótáit, mennyiszer keverednek balesetbe, hány futamon mennek végig, stb... ez is része... igazából én a szimulátorozás miatt jöttem, hogy minél életszerűbb legyen... én is sajnálom, hogy elmész! Pedig szerintem erős voltál, igaz hozzám képest kb mindenki az.
Azért remélem, még hátha lesz kedved...
-
Farkas23
aktív tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Én is sajnálom, én szerettem veled jáccani, probálok mindig mindenkinek a kedvébe járni, probálom kicsit az igazi felé terelni a játékot, h egyre több izgalom legyen, sajnálom h te ebben nem veszel részt, mer nem szereted ezt igy,de ha meggondolod magad akkor gyere visza nyugottan, és ne vegyél magadra minden hibát, más is ugyan ugy hibázhat mint mindenki más, ez a játék ezzel jár, ha életben is az lenne h semmi nem lenne semmi értelme nem lenne, de szerencsére vannak ezek és izgalmak is vannak!
Remélem azér meggondolod magad, szivesen látunk bármikor! -
Sanya595
senior tag
Halli mindenki aki tudja ki vagyok.
Mindenkinek megköszönöm az eddigi együtt müködést és futamokatt!
Jó volt mindenkivel versenyezni és ezért tisztelet tölem mindenkinek.
Sajnos nem nagyon fogok már versenyezni,csak max majd magam gyakorlok ahogy eddig is itthon és nem a netten.Megyek és valszeg tolom tovább az rfactort,mert a ch-t csak a FUN RACE TEAM miatt tettem fel.Már úgy érzem,hogy nem sok értelme volt.
Hogy mért is van ez???Jogos a kérdés.
Sajnos az,hogy egy 30 körös futamból fussak 5 kört,mert elrontok egy fétávot és darabokra törik a kocsim,az nekem nem éri meg a fáradtságott.
Az,hogy legalább jobban vigyázunk az hülyeség,mert igy is elronthatom és féktávon belemegyek bárkibe,csak annyi a küllönbség,hogy úgy még az ö versenyétt is tönkre teszem.Ez nekem nem pálya.Nem igy alakult meg ez az egész FUN RACE TEAM.
Sajnálom,hogy igy alakult.ez van.Mások azt mondják,hogy úgy semmi izgalom nincs.
Hát nekem meg az nem izgalmas,hogy 2 kör után elrontom és nézhetek fél órát,ha akarom tovább nézni.Hát erre nincs kellö idöm.
Mégegyszer mindenkinek nagyon köszi mindent,remélem jókatt fogtok versenyezni.
-
Farkas23
aktív tag
Mind1! Mondtam semmi gáz, nem v olyan jo még nem is várom el h mindig jol csinálj dolgokat, mer nem könyü, én már annak örülök ha végig mész 1 futamot ugy h nem csuszol ki(nem bántásként mondom!)
Figyelj csak magadra max néha nézz bele a tükörbe csak enyit kérek semmi mást!
És télleg nem bántásként mondom! -
Xirtam
veterán
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Jólvan töltsd aztán gyere nézd meg a tojodájámat!
Vezetni tilos,mert én nevem van rajta én licenszelem, én copyrightolom! szal csak okosan max nézni lehet azt is mesziről!

-
Sgt.Randall
aktív tag
akk mostmár teljesen átáltunk a 08 ra???
nem tom hogy mennyi idő lesz mire leszedem de sztem nem sok
elkezdtem tölteni sztrem holnap jövök is megnézem majd rico tojodáját

-
proof88
addikt
válasz
Farkas23
üzenetére
jajj visszajöttem!
amúgy Farkas tényleg bocs,, ha jól emlékszem a hosszú kanyarív, ami egyenesbe megy, annak a végén már megelőztél, de ott volt az h belédmentem... viszont akkor mindketten lementünk a pályáról? mert rémlik h vkit ott előztem meg vagy nem tom
szerk.: amúgy az a szar h nekem nem mindig működik a visszapillantóm, mert van amikor szürke csak, ezért a B betűt kell megnyomnom h mögém nézzek ehh
-
Farkas23
aktív tag
Jöhettek, kész a szero!
Farkas23 genius -
Farkas23
aktív tag
Hellosztok!
Megjöttem, készitsek szerot? És ha igen akkor melyik móddal melyik pályával?Ki csinálta a szerot? Ne legyen uj?
-
ádyz
addikt
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Azt nem ismerem, rfactorba külön van minden rész, szóval sokkal egyszerűbb.
Külön a nevek, alkatrészek, számok, logók.
-
Xirtam
veterán
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Aham!
-
Xirtam
veterán
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Hát bár ilyen egyszerű lenne, hogy képet rakok rá! De sajna nem
Nehéz így elmagyarázni de a MAS fájlból kikel keresni a kocsi "rajzát" ami egy BMP majd azt társitod valami képszerkesztőhőz és mivel annyira buzin van megcsinálva hogy hihetettlen, alkatrészenként nem tudod feszteni vagy valami hanem van maga a BMP rajz! Na azon pl a jobb felső sarok az egyik visszapilanto szóval ha oda teszel egy piros pötyöt az egész visszapilantó az lesz meg ilyen gyökérségek! Aztán vissza kell konvertálni MAS fájlba!Aztán elinditod a játékot megnézed mit szineztél átt, aztán kilépsz megint kikonvertálod megpróbálsz más helyre festeni, elmented megitn megnézed!És 50-60-adjára se jó helyre rajzolsz! Kb ilyen!

-
Xirtam
veterán
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
08 én a 09 el nem foglalkozok! Azok Formula 2 es kocsik számomra!

-
proof88
addikt
kilépek, várok 2 percet és vissza, mert nem válaszoltatok nekem és az időm szerint sem rakott sorba, megint bugzik
-
Sgt.Randall
aktív tag
am jöhet ha bikinis csaj van rajta

meg 2008 as vagy 9 es lesz
-
Xirtam
veterán
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Már elkeztem neked csinálni egy fekete ferrarit az oldalan egy bikinis csajjal! De akkor törlöm ha gondolod!
-
Sgt.Randall
aktív tag
hát igen aki tud

csinálok én is egy verdát nehéz lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
na de majd holnap 

annak elvileg jobb a grafikája! win7 alatt megy?