Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya595
senior tag
Sziasztok.Nekem most nincs idöm telepiteni,de aki akarja nézze meg:
Q1-Q2 patch is van -
-
puttputt
őstag
Egyáltalán nem az!
Rengeteg típusú és mennyiségű van! Sőt, én már készítettem is modokat... egypár kikerült olasz, német, amerikai modder oldalakra is.
Nagyon egyszerű, de ajánlom a Topikját , itt minden lényeges infót megtalálsz! A kocsik betétele az egyik legegyszerűbb, ha akarod leírom - vagy megtalálod a topikban, ha rákeresel. -
Farkas23
aktív tag
válasz
proof88
üzenetére
Én is tudom h ez gyors pálya, de figyelni kell közben a tapadásra is! Én azt nem mondtam h 320-nál nem kell több, dehogynem, én is ezen dolgozok, hogy nagyobb sebességem legyen, csak még nem volt türelmem megcsinálni! De ha majd megcsinálom akkor majd jön a jobb idö is, csak elsönek a tiszta kör legyen folyamatosan, és ne hibázzak!
Macy: Javaslom h probáld meg higy egy kicsit az első fékre állitod a fékerő eloszlást! és a rugora figyelj!
-
proof88
addikt
válasz
Farkas23
üzenetére
kivéve ezen a pályán, ami gyors pálya, és 330 feletti végsebességgel is lehet 1:23.0-s időt menni
általában igazad van, de ez pont egy gyors pálya! múltkor is ezt mondtam, amikor durva időt mentél, és megvertél jócskán lágy gumival, de akkor is hitetlenkedtem, mert ez köztudottan gyors pálya és a pilóták is legalább 330-at elérnek a valóságban is a pályán... ezért nem akartam tágítani az aero-beállításomtól, és mint kiderült, nem rossz ez, csak a mechanikám volt kaki, azon aztán javítottam is... azt viszont még nem tudom, hogyan találok 2 tizeded 1:22.8-hoz
macy: nem tudom, te hogy fékezel, úgy kell fékezni, hogy beletaposol a fékbe és kész, engeded fel közben... viszont az a durva, hogy eléggé elfogyasztom a féket billentyűzettel, ez szerintem azért van, mert pedállal sosem fékezek maximumot, vagy nem annyi ideig, de valahogy mégis jók a féktávjaim
billentyűzetnél meg max pedálnyomást szimulál... múltkor ezért nem volt gondom kormánnyal, most meg nagyobb hűtést kellett állítani a féknek billentyűzethez... na mindegy.
A váltód macy, hogy érted, hogy szar? Én azt tanácsolom erre a pályára, hogy a 7. fokozatot hangold úgy, hogy a célegyenes végén elérj kb 325 km/h-t, de alig gyulladjon csak ki az utolsó led sor, hogy ne menjen max. fordulatszámon a motor. Az 1. fokozatot meg próbáld valamennyire jobbra tolni, a többi fokozatot meg kb egyenlően oszd el az 1. és a 7. között...
Azt is tanácsolom, hogy a célegyenes végén a sikánnál 1-ig válts vissza, egyszerűbb dolgod lesz, mintha csak 2-esig váltanál vissza!
A fékerőt állítsd 95-98%-ra, a fékerő-eloszlást pedig 58:42-re... a verseny vége felé, ahogy fogy a benzin, változtathatod a fékerő-eloszlást 52:48-ig. -
puttputt
őstag
macynek, "de mindenkinek, aki szereti" és tudná használni/nagyon off lenne, de mégsem, egyáltalán nem az...:

-
puttputt
őstag
Remélhetőleg hétvégén érkezik a kormány, talán tudok már csatlakozni...

#1759 tetszett!!! Még nem láttam ilyet.

-
Farkas23
aktív tag
Jó Reggelt!
Néha nem a sebesség határozzam meg az elsöbséget! Nekem is a sebességem csak 319-320, mégis nagyon jo köröket tok menni! De ez amugy a szector idökböl kiderül!
Hiába van neked beállitva nagy sebeségre ha a kanyarokban nincs jo tapadásod, és lesodrocc! És miután 330-rol fékez sokkal erősebben használja a féket mint pl én, hamarabb tönkre is mehet! Vannak előnyei a nagy sebességnek, de vanna hátrányai is! -
macy
addikt
Én is nézegettem a visszajátszást, úgy látom a kanyarokban elég gyors vagyok, néha gyorsabb is mint ti. Ezek szerint fék és váltó problémáim vannak. Néztem Dynot, 330-ról fékezett a célegyenes végén. Nekem 316 volt a vége. Az meg rögtön a rajt utáni kanyarban kiderült, hogy rossz a fékezési technikám, sokkal rövidebb féktávot vesztek mint én. Pedig így is alig tudok néha belassítani a kanyar előtt.
-
proof88
addikt
válasz
Szabesz
üzenetére
visszanéztem és... hát rád húztam csúnyán... 4. körben történt... ha megnézel belülről, talán nem tűnik olyan durva ráhúzásnak, én nem éreztem, hogy rád húzom... de kívülről nézve azért eléggé az... ne haragudj, de billentyűzettel nehézkesen irányítok... pénteken a kormánnyal majd jobban figyelek!

-
macy
addikt
Dyno

Farkas
Proof
Macy
Szabesz
Zodo
-
Farkas23
aktív tag
Jön még vki F1-eni rF-el?
Mer ha nem akkor kezdjük a futamot!Szabesz: Mikor jösz visza, mer vagyunk 4-en, veled együtt 5-en!
-
macy
addikt
Beállítottam LAN-ra osztjóvanis.
phforum
geniusMonza, majd ha mást akartok szóltok

-
macy
addikt
Elvileg ez a tegnapi monzai futam : [link]
A letöltési 2500 akkor a feltöltési nem lehet ugyanannyi nem? Az nem kilobyte?
-
macy
addikt
-
Farkas23
aktív tag
válasz
proof88
üzenetére
Na király gyere! Nyugi lesznek segitségek mer még sokan nem tudnak még jol menni!
Én olyan 8 táj érek haza, max 9, onnantol végig leszek!
Tegnap is nagya csata volt, mer beszorultam mögéük, és nem tudtam mit csinálni, és végül el is száltam
Ugy h gyere, szeretettel várunk!
-
Szabesz
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Tegnap kipörg gátlóval és blokk gátlóval mentünk
A tükrökre meg remélem lesz vmi megoldás a pilótafülke nézetben is, mert azért mégis más, egy pillanatra a tükrökre nézni, s mint az egész képernyőt átváltani a hátranézéshez [meg nem is reális
], főleg amikor egy gyorsabb pilóta liheg mögötted századmásodpercekre.
Tegnap is többször összekoccantunk, mert nem láttam honnan támad Dyno, és fordultam rá az ívre. -
proof88
addikt
válasz
Szabesz
üzenetére
vagy hátra nézel a B betűvel... érdemes a beállításokban megnézni, mi mire van állítva, hasznos lehet!
amúgy ma én is szeretnék már menni, mondjuk ma még csak billentyűzettel... szóval kipörgésgátlót igénylek... ABS nem létfontosságú, meg a stabil. sem... ezt azért mondtam, hátha ma is segítségek nélkül akarjátok tolni. -
Szabesz
őstag
válasz
Farkas23
üzenetére
Végül senki, mert miután macy is kiesett, nem volt kedvem egyedül körözgetni, és én is eldobtam a gépet

De jó volt, az kétségtelen.
Viszont tükör nélkül kegyetlen volt, csak tippeltem, h Dyno mögöttem hol akar támadni. Néztem, még felső kameraállásban sem voltak tükrök a futam alatt, pedig szabadedzésen ott még megjelent 3 tükör fent, ahogy mondtátok. -
Farkas23
aktív tag
Aki akar jöhet gyakorolni!!
Farkas23 genius ip: 80.98.255.11 -
Farkas23
aktív tag
Ma ki jön este jáccani? Teganp is nagyon jo volt! Jo nagy csata volt!
Csak kár h kiestem
Na majd ma!! 
-
Farkas23
aktív tag
Üdv ismét! Van szerver?
Amugy haverm még sajna nem tud jönni mer holnap megint elutazik, és csak hétévégén ér haza, de elv akkor már jön!
-
proof88
addikt
zodo: elég jó fizikája van az rF-nek, nem tudom mi a problémád vele... szerintem teljesen reálisan fordul az autó... az meg, hogy egy helyben meg lehet fordulni szinte, hát igen, a valóságban is ki lehet forogni kb egy helyen, ha úgy csinálod...
egyébként mindenkinek mondom, hogy ne aszerint értékeljétek már egy játék fizikáját, hogy mennyire könnyű irányítani... mindenhez hozzá lehet szokni, csak gyakorolni kell. Semmi sem nehéz, csak gyakorlás kérdése.
Amúgy ha ABS nélkül toljátok futamon, nehogy az legyen, hogy akik elöl fordulnak el, azokba belemennek hátulról, mert blokkol a kerék. Ehhez azért tesztelni kell egy sort, hogy 80 fokos guminál hogy blokkolhat meg 110 fokosnál. -
Farkas23
aktív tag
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
De te majd jösz rF-ni? 1-től nem?
-
macy
addikt
válasz
Farkas23
üzenetére
Én leszek. Minden segítség kikapcs, csak a stabi marad.
Feltettem egy rFactort 2009-es pályákkal, patch nélkül. Ha Gurunak lesz kedve megnézzük oda be tud-e jönni, mert ha igen akkor a patch-vel lesz a gond nála. Ha nem akkor szólok Muldernek. Vagy Scullynak. Vagy az ufóknak.
-
Farkas23
aktív tag
Este kik jönnek jáccani? Remélem leszünk azér 5-6-an!

-
Farkas23
aktív tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Tudom h van több fajta win7 én is ugy gondoltam, és attol még h futtatod az adatellenörzést irás után nem azt jelenti h tökéletesen irta meg, mer én régen irtam ki 1 dvd-t le is ellenörizte, mégis szar volt, és ugyan abban a dvd iroban nem ismetre fel, ugy h hiába ellenörzi nem mindig tökéletes akkor se!
Én mondjuk javasolnám azér h probálja meg a lite-vel, 100mb-ot megér sztem!Amugy meg én is idegbeteg voltam amikor nem üködött elsöre és ugy voltam vele h vége, de nem adtam fel pedig ideg voltam és addig csináltam mig nem lett jo, végül nekem ugy lett jo h még1x feltelepitettem a fsone08-at és után sorba mindent és tökéletesen müködik!
-
Sanya595
senior tag
válasz
Farkas23
üzenetére
Tudom,hogy hibázhat az irás,elegett irok minden nap ahozz,hogy tudjam,mert mindig futattom az adatelelörzést irás után.
Full van neki is,de Csabbe próbálta fullal is és little-vel is.
Az op-rendszert nem úgy értettem,hogy win7 vagy más.
Win7-böl is van kismillió fajta.Ha tudjuk akkor kideritjük hidd el,csak 2 nap baszakodás után,felbasz engem is és Gurut is.Csabbe-t is felbaszta és el is húzzott úgy ahogy kell. -
Farkas23
aktív tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Hát azt tom, azér mondtam h a 09-es résztől van neki gáz, ott nem stimmel vmi, v a virus irto csinál vmit, amit nekem is szokott néha h kitöröl vmit, és nem veszem észre v nem tom
De rákéne jönni mivan vele!
A rendszer meg sztem nem hibás mer most az uj srácnak iswin 7-e nem tom melyik és lazán megy nála is!
Amugy nem akarlak bántani ezzel meg semmi, de irás közben is megsérülhet fájl, nem lehet tudni mitöl nem müxik
Télleg és neki a teljes verzio van meg az rF-ből?
-
Sanya595
senior tag
válasz
Farkas23
üzenetére
Szal vitta lezárva,de a 3 ember mellett van legalább még 3 akinek nem megy.
Lehet más fajta az op-rendszer,mert minden tipusból Dunát lehetne rekeszteni.
Sajnos nem megy neki.Nem a game es a cuccok a hibásak,mert Én irtam ki neki a saját müködö verziómat és nem csak neki irtam ki és küldtem el dvd-n.
Szal ha valaki azt akarta,hogy legyen másnál is,akkor Én akartam.
De a hibát meg kell keresni és amig nem megy addig azzal játszik amivel tud.
Láttod Te is,hogy a pálya kavarás miatt van ez,mert az eredeti Fsone pályákra simán jött és tudta tolni.Szal ki kell nyomozni,hogy mi van.
-
Farkas23
aktív tag
válasz
pcguru1
üzenetére
Én már a másik topicban irtam h vége ennek a vitának!
Csak nem értem neked mér nem müködik
3 ember is van aki nem xp-n jáccik és tökéletesen megy nekik! Ugy h bizti vmi hiba csuszik a telepitésnél, mer müködnie kell!A virusirtod nem blokkolja a patch-eket, mer nem tom elképzelni h csak ugy magátol ne menne 
-
pcguru1
őstag
válasz
Farkas23
üzenetére
Ez igaz hogy mi is mondtuk hogy legyen egy külön topic a phf1 team-nek,de mivel a csapat kettészakadt és ti az rf-el kapcsolatos dolgokat itt beszélitek meg és nem az rfactor topicban,akkor szerinted nekünk hol kéne megbeszélni a dolgainkat"a grid topicban".Az is igaz hogy kértem töled is meg mástol is segitséget hogy azt a redvás rf-et normálisan eltudjam inditani,de közben a ch szeró is indult és mivel az rf nem akart müködni természetes hogy mentem a ch szeróra mivel meg is volt beszélve,azt hogy segitetél megköszöntem neked is mint mindenki másnak de sajnos "vagy nem"nem sikerült megcsinálni a game-t

De mostmár tényleg jó lenne lezárni ezt a vitát,ti nyomjátok az rf-et mi meg nyomjuk a ch-t

-
Farkas23
aktív tag
válasz
Szabesz
üzenetére
A ch-t ne is nagyon probálgasd, mer nem nagyon megy se vistán se win7-en, elv!
Tőlem már jöhetc most is, meg jöhet bárki más!
Mer van szero! Farkas23 genius ip: 80.98.255.11
Az ip-t oda tod beirni h van a kereső rész, ahol a szervereket keresed ott van fent 1 zöl + arra katt és oda beirod azt amit megadtam! -
Farkas23
aktív tag
válasz
pcguru1
üzenetére
Hát már sorry, de errő nem tehetek, és tudtommal a másik topic nem arrol szol h mikor van szerver és mivolt a versenyen, nem ti mondtátok h ezér csináljunk 1-et, mer ha vkinek vmire szüksége van nem találja a sok játék megebszélés miatt
De ti mégis ott beszélitek meg a játékot, na mind1, tegnap benéztem csak azt láttam h mivolt az nap a játékban, szted mindenki kiváncsi arra h mit csináltatok a futamon, mer sztem nem!
Na de ne veszekedjünk ezen, én csak gondoltam h megcsinálhatnátok a játékot, mer nem olyan nehéz! Riconak is megy win7 alatt dynonak is megy vista alatt, nem értem mi a baj
Segitséget kértél , probáltam, te erre elmentél jáccani, és akkor te vagy felháborodva ha irok a másik topicba, ez akkor most hogy is van?
-
pcguru1
őstag
-
macy
addikt

-
macy
addikt
Este szeró, Monza, segítségek nélkül. Kíváncsi vagyok ki tud egy kört törés nélkül lemenni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Tárhely szolgáltató választás
- Gumi és felni topik
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Optiplex 3050 8GB/240SSD/WIN11
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Dell Latitude 5480 gyors üzleti notebook magyar billentyűvel i5/8GB/240GB/WIN11 1 év garancia
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rengeteg típusú és mennyiségű van! Sőt, én már készítettem is modokat... egypár kikerült olasz, német, amerikai modder oldalakra is.
általában igazad van, de ez pont egy gyors pálya! múltkor is ezt mondtam, amikor durva időt mentél, és megvertél jócskán lágy gumival, de akkor is hitetlenkedtem, mert ez köztudottan gyors pálya és a pilóták is legalább 330-at elérnek a valóságban is a pályán... ezért nem akartam tágítani az aero-beállításomtól, és mint kiderült, nem rossz ez, csak a mechanikám volt kaki, azon aztán javítottam is... azt viszont még nem tudom, hogyan találok 2 tizeded 1:22.8-hoz
billentyűzetnél meg max pedálnyomást szimulál... múltkor ezért nem volt gondom kormánnyal, most meg nagyobb hűtést kellett állítani a féknek billentyűzethez... na mindegy.