Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
ahh most már jó a visszaszámláló, átraktam az extra.hu-s tárhelyemre, valszeg tényleg az volt, hogy az ATW-nél blokkolva van a külső oldalról való hivatkozás... az eltés oldalra azért nem raktam fel, mert tapasztalataim szerint az eltés szerver egy félévben min. 2-szer elérhetetlen legalább pár órára, de néha napokra is, az extra.hu egyelőre jó lesz...
-
Farkas23
aktív tag
Megjöttem! Csinálok szervert, jöhettek!! Farkas23 genius 80.98.255.11
-
Sgt.Randall
aktív tag
mek nemsoká gamelni

-
Farkas23
aktív tag
Jó Reggelt!
Na ujra raktam a játékot! És csináltam szervert, aki akar jöhet jáccani!
Farkas23 genius 80.98.255.11 -
LaCeeN
tag
-
proof88
addikt
válasz
Szabesz
üzenetére
hát épp ez a gond... szerintem az ATW korlátozza, hogy külső domainről egy weboldal ne érjen el ATW-s cuccot... na de akkor hova rakjam fel a flash fájlt, mert valahova fel kell rakni... amúgy van külön flash beillesztése gomb is a lapunk.hu szerkesztőjében, azzal is próbálkoztam, de ott is csak az elérési útját tudom megadni a flash fájlnak meg a paramétereket, feltölteni nem tudom... lehet majd megnézem, hogy ha az extrás vagy UW-s tárhelyre felrakom és oda hivatkozok, akkor megjavul-e...
amúgy Szabesz, nem jösz szerverre? épp most indul újra, mert valami bug van és nem tudunk normális időket menni, Farkast pl lekorlátozta 296km/h-ra, engem nem, de én meg kb 1 mp-cel vagyok lemaradva magamtól, másnak is van gondja, stb... reméljük most jó lesz.
-
proof88
addikt
szerk.: most már igen!

-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
Egy mai dokumentum, sikáv levágásról, fehér vonal átlépésről, stb...
link
Mivel nálunk nem lesz élő személyzet, aki felügyeli a versenyt, és csak utólag lesznek büntetések, ezért azok gondolom időbüntetések lesznek. Az 1. kör itt is kivételesen van említve, ill. ha valaki látja, hogy az előtte haladó levág egy kanyart, az nyugodtan óvhat verseny után, replay alapján lesz döntés... -
proof88
addikt
ehh én csak nemsokára megyek, csak még mindig nem jó a hasam valamiért, de most gyorsan megcsinálom a dizájnt a számlálónak és megyek is a szerverre!
-
macy
addikt
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Nagyon helyes. Ha nem jössz sejhajon leszel rugdosva

-
Farkas23
aktív tag
Jöhettek jáccani!
Van szerver! Farkas23 genius 80.98.255.11 -
Sgt.Randall
aktív tag
nem tom lehet ma benézek
-
Farkas23
aktív tag
Üdv. Na most már itthon vcagyok Végeztem a melóval mára!
Csináljak szerot! -
proof88
addikt
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
te miért nem velünk tolod amúgy esténként?

-
Sgt.Randall
aktív tag
nah egy kicsit gyenge time 1:19:857 sutillal a h.ringen rf-be
-
Sgt.Randall
aktív tag
én a h.ringen alázok

-
macy
addikt
Ma is mentem pár kört Melbourneben, hát mit mondjak. Annyira szarul megy, hogy komolyan elgondolkodom azon induljak-e a bajnokságon.
-
proof88
addikt
300 körül van az én sebességem, +/- 5. Én régebben 1. és 2. szektorban fogtalak benneteket és a 3. szektorban 7 tizedet kaptam
, de most asszem 1. és 2. szektorban lassabb vagyok, 3.-ban meg nem veszítek időt asszem... szal 1. szektorban 2 tized, 2.-ban is 2 tized, így jön ki a 4 tizedes hátrányom... de még dolgozok rajta... -
JColee
őstag
egész jó setupot találtam, nem hinném, hogy azon múlna az a (jó)pár tized
na mind1, legalább a gumikímélős a dolog
ti milyen csúcssebességet értek el? uccsó szektorban kapok sokat, és nem tudom, hogy a kevés leszorítóerő miatt lehet-e -
Tomax_89
csendes tag
Bocsi h kiléptem a csak a netem...:S
-
proof88
addikt
Néhány rövidebb olvasnivaló, szerintem hasznos a pályára való felkészülésben:

Adatok interaktív térképpel
Melbourne a pilóta szemével - Timo Glock rovata
Az Albert Park trükkjei - szimulátorral Melbourne-ben
Ausztráliában megkezdődik a Forma-1-es pontvadászatÉn ezeket szoktam olvasni, amikor eleget gyakoroltam már egy alap setuppal és elkezdem hangolni az autót.
Tomax_89: szabályokat elolvastad és betartod, akkor nincs gond, tesztelni majdnem minden nap tudsz, ha van szerver, kérdezni tudsz itt is, oldalunk fórumán is, teszt közben is...
Kipörgésgátló, ABS, stabilitási segédlet, ezt a 3 cuccot ajánlom, hogy rakd Magas beállításra, többi nem muszáj, de esetleg automatikus kuplung és váltó is segítségedre lehet. A funkció gombokkal tudod állítgatni őket játék közben, F1-F11 (az F12 képernyőt menti képfájlba).
Mivel tolod, kormány vagy bill.? -
Tomax_89
csendes tag
Sziasztok!!
Énis mennék szerverre ha lehetséges.Meg majd jelentkezni is szeretnék.
üdv. Tomi
-
proof88
addikt
uhh, én tegnap fél 10 körül bedőltem az ágyba és aludtam, most keltem fel fél 7 körül, de még aludni akarok!

-
Farkas23
aktív tag
Bocsi! Csak a net elszált! Most már jöhettek ujra!!!
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Az első hsz-ben van linkelve néhány dolog, és abból a 2009-es TrackPack kell, abban van ez a 2009-es Monza pálya is, persze nem tartalmazza a napokban eszközölt változtatásokat a sikánokban... meg szerintem az első sikán után szélesebb a rázókő, mint a valóságban... legalábbis jútyúb videó alapján, de nem tudom...
-
Sgt.Randall
aktív tag
kösz macy
-
proof88
addikt
Ok, majd felteszem, ha összefotosoppoltam neki valamit ...

-
macy
addikt
Proof: szerintem a főoldalra kellen kitenni a számlálót.
-
proof88
addikt
amúgy megcsináltam a visszaszámlálót, ilyen formában van, hogy: # nap ##:##:##
Csak dizájn nincs neki még, ezért nem raktam fel az oldalra... meg pontosan nem tudom hova rakjam fel.. a nyitó lapra? -
macy
addikt
A második linkhez nem kell regisztrálni.
-
macy
addikt
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Ja tudok rfactorcentralosat. de regisztrálni kell.
-
Sgt.Randall
aktív tag
jah tudsz subaru linket ami nem gphungarys???
-
macy
addikt
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Hát nem ma kezdte az biztos.
-
Sgt.Randall
aktív tag
én is nézelődök mindjárt leszedem a subaru-t
ez a gyerek tud -
macy
addikt
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Iszonyat jó modok vannak. A subaru is állat, nekem most a VLN 2005 meg a tesztre kapott F1 jön be a legjobban, meg persze az FSONE 08. Jöhetne már az FSONE 09. Ja meg a Scirocco.
-
Sgt.Randall
aktív tag
zajlik az élet macy nézem avideóid hát a Subaru az valami egy isteni kocsi az a kedvencem nekem is megvolt mikor még régen rfactoroztam
-
proof88
addikt
válasz
Farkas23
üzenetére
ezt a szabályt is jó lenne bevezetni a nem vb-futamokra
ezt írtam, azaz nem a vb-re gondoltam, hanem az ilyen egyéb futamokra, amik eddig is voltak!
és persze az újraindítást csak az elején lehet kérni, így értettem, csak 1x / ember és csak akkor, ha összetöri magát... de nem értem, ez eddig is így volt, csak nem volt korlátozva, hogy csak 1x kérheti egy ember, most hétvégén szólt JColee, hogy 1 ember csak 1x...
vagy ezeken a kisebb futamokon sem lesz már ilyen? Mert ez nekem új, még nem mondta nekem senki!
-
-
proof88
addikt
válasz
Farkas23
üzenetére
hétvégén kezdek el tesztelni az ausztrálra, ennyi biztos. ha nagyon akarom, akkor hétvégén be tudnám lőni a kocsit a vb-re, de azzal is számolok, hogy jövő héten már lesz kormányom otthon is, tehát hétköznap otthon is tudok készülni, azaz már a mostani hétvégén sem kell annyi időt rászánnom... este mehet monza is (mármint hétvégén), meg mittomén, bármi lehet..
mondjuk ezt a szabályt is jó lenne bevezetni a nem vb-futamokra, hogy 1 ember 1x kérhet újraindítást, leszámítva, ha tömegbaleset történik és mondjuk 6-ból 2 ember marad "élve" az 1. kanyarban... mert szellemileg kicsit fárasztó, amikor már 5x indulunk újra, elég nehéz a rajt közbeni helyezkedés és ha az az 1. checkpoint, sokszor eljátszani ezt egymás után, ehh, és az idő is megy vele. Persze vicces, amikor lezúzzuk egymást, de az elszomorító számomra, amikor nem tudnak mögöttem megállni, mert pl monzai célegyenes végén a 100-as tábla előtt elkezdek fékezni, más meg az 50-es táblánál jön rá, hogy belém fog jönni, pedig van abs is meg mittomén még mi... a féktáv az féktáv, főleg hideg gumikkal, erre már rá kéne szokni.
-
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Bocs h este elmentem csak fáradt voltam! De már most is van szerver ha akar valaki tesztelniProof: Te mit akarsz hétvégén? Mi lesz? nagy futamok? Monza?
-
macy
addikt
Hát ezzel a 2009-essel ma este biztos, hogy megyek még pár kört, baromira bejön.
-
macy
addikt
Na két videó.
Utóbbi egy teszt mod. Nincs benne TC és ABS. Eszméletlen jó lett, alig tudtam abbahagyni.
-
proof88
addikt
Bár ausztrálra készülünk, hétvégén a nagyok Monzában lesznek, pályabejáró videóm (nem tökéletes kör, de ez van és kész!).

-
macy
addikt
Eeeeeetűnt a szeró vaze.
-
proof88
addikt
válasz
Szabesz
üzenetére
amúgy Szabesz, nálam nem írta felül a játék a replay fájlt, szóval minden verseny próbálkozás megvan Suzukából és Monzából is, számokat rakott mellé és kész, dátum alapján vannak rendezve.
Az viszont durva, hogy nekem csinált olyat, hogy miután megnéztem egy replay fájlt, LETÖRÖLTE! Tényleg eltűnt a replay fájl. Megnéztem a következőt, visszaléptem a menübe, már az sem volt ott.
Szerencsére megvoltak tömörítve, mivel azokat itthonról vittem barátnőmhöz, lehet az nem tetszett neki? 
-
Farkas23
aktív tag
Pénteken este kinek lenne jó egy előzetes gyakorló futam Melbourne-be?
Minden ugyan úgy lenne, mintha a a vb futam lenne, csak ez egy előzetes gyakorló futam lesz!
Kérem észrevételeiket, meg hogy kinek lenne jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csináljátok csak a setupot ausztrálra