- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
Felesleges a két képzésre járó embereket összehasonlítani, mivel (és ez minden ilyen vitánál előjön, direkt nem akartam leírni ezredjére is), hogy egyetemet is végezhet teljesen hozzá nem értő, és bootcampből is jöhet ki jó szakember. Arra szerettem volna rávilágítani, hogy véleményem szerint (és javítson ki bárki, ha tévedek), az két képzés között alapvető hozzáállásbeli különbség van: míg az egyetem szeretne belőled mérnököt (vagy programetervező informatikust) nevelni (több-kevesebb sikerrel), addig a bootcampek az éppen divatos igényeket igyekeznek kiszolgálni a cégek felől. Emiatt nem tartom sokra ez utóbbiakat, mert nem a hallgatók érdekeit nézik elsődlegesen (minél könnyebben tudjon domain-t váltani, legyen meg a "mérnöki szemlélete"), addig az utóbbiak a velük szerződtetett cégek érdekeit nézik elsődlegesen. Egy cikket olvastam, asszem az index csinálta a kódoló sulikról, amiben az egyik ilyen tanár elmondta, hogy amit két éve leadtak, az ma már semmit sem ér. Na ezért nem hiszek ezekben a világmegváltó csodákban, mert nem hosszú távra képzik az embereket, ami pedig az ő érdekük lenne, ha tényleg komolyan gondolják a progamozósdit, és nem csak az átlagnál magasabb kezdő fizetés kellemes illatot hozó szele csapta meg az orrukat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hyundai, Kia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- Steam topic
- iPhone topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest