Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
cattus
üzenetére
Ezt azért így nem állítanám...
Szerintem ez (sem) fekete vagy fehér, lehet valaki képes 3 hónap alatt annyi tudás összeszedni, hogy elinduljon ezen a pályán, és lehet, hogy valaki végigseggelte a főiskolát/egyetemet, de a macskámat sem bíznám rá (ha lenne).
És persze az sem mindegy, hogy milyen munkára akar jelentkezni, mekkora céghez stb., egy biztos, akit ez érdekel és hajlandó ebbe energiát fektetni, az tegye meg nyugodtan, a többit az élet eldönti.
A jó probléma megoldó képesség, precizitás, logikus gondolkodás, megbízhatóság vagy kitartás nem attól függ, hogy valaki asztalos, autószerelő vagy programozó, ezek emberi tulajdonságok, én gugli nélkül már programozni sem tudnék, mert eszembe sincsen fejből megtanulni az összes libary tartalmát, de egy mintakódot gyorsan asszimilálok, aztán persze azt is gyorsan elfelejtem.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 360 fokban kihajtható, tablet mód is! (2:1) Core i7 1185G7 32Gb ram 512GB
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt gyári 87% akku
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest