Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cattus
üzenetére
Én az egyetemtől sem vagyok elragadtatva.
Van némi rálátásom, mert egyrészt voltak közös óráink a mérnökinfósokkal, másrészt pedig nekünk is oktattak némi programozást, a gépészet mellett.
Nekem az a következtetésem, hogy az egész egyetemi rendszer elavult, nagyon régóta nem használt módszereket, eszközöket oktat, sok esetben szimplán azért, mert a 60+ éves professzor úr amikor fiatal volt, éppen azt tanulta, és azt oktatta egész életében, és már nem nyitott arra, hogy a mai igényeknek megfelelően adjon ismereteket a hallgatóknak... és ezzel csak egy példát mondtam. A számonkérési módszerek, az megintcsak egy másik probléma.... nem memorizálni kellene a dolgokat, hanem azt elsajátítani, mit hogyan találsz meg.Én egyenesen meg vagyok győződve arról, hogy az egyetem helyett otthon, az internetet használva, a legjobb kurzusokat saját magamnak szelektálva hatékonyabban lehet ismereteket szerezni, csak egy mentor kell (egy jó szakmabeli), vagy több, aki tud némi útmutatást adni, és tud segíteni, ha elakadok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Anime filmek és sorozatok
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Van némi rálátásom, mert egyrészt voltak közös óráink a mérnökinfósokkal, másrészt pedig nekünk is oktattak némi programozást, a gépészet mellett.