Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecogame
veterán
Most voltam az egyik főpostán... Vannak ugye ezek a postakész borítékok. Tettem bele egy pendrive méretű kütyüt, fel szerettem volna adni. Erre mondja a postásnénike, hogy ezt nem adhatom fel, mert nem szabvány. Mutatom neki, a boríték hátuljára fel van írva, hogy súlykorlátorzás nélkül feladható. Nem, az nem úgy van.
Megkérdezi a mellette ülő kollégáját, hogy ez tényleg feladható-e így. Erre ő: Majd kiveszem belőle, ami benne van, úgysem ajánlva adta fel... Leesett az állam. Mindezt előttem mondja, úgy, hogy simán hallottam...
Nem semmi. Így adjatok fel bármit is a postán. Simán, pofaégés nélkül lenyúlják bármelyik cuccot.
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Fancy-boy
addikt
válasz Fecogame #1203 üzenetére
Hát ez kéész.
Egyébként úgy tudom 3 fajta létezik:
Sima, ajánlott, és elsőbbségi, különböző méretekben.De természetesen mindegyikbe annyit pakolhatsz amennyi belefér!
Miért nem hívtad ki a postavezetőt? Ne hagyd magad.
Vagy alapból ilyenek, vagy ezt adják ki nekik parancsba, hogy lehúzzák az ügyfeleket. -
törölt tag
-
Fancy-boy
addikt
válasz #90933760 #1207 üzenetére
Elvileg az MPL-nél van olyan szolgáltatás, hogy értesítenek SMS-ben, de ezek szerint az nem lett megrendelve.
Feladástól számítva másnap meg kell kapjad. ( munkanap )
Ha mégsem lennél otthon, hagy értesítőt.Budapesten csöngetni szoktak, így nem tudom vidéken hogy zajlik.
[ Szerkesztve ]
-
dryad28
újonc
Sziasztok!
Karácsony előtti héten küldenék Start csomagként pár dolgot. Ehhez nekem a sárga kísérőokirat kell, igaz? Én fizetek mindent, mert ajándék lesz. Az értéknyilvánítás részt kihúzhatom? Nagyrészt sütemény lesz benne, szóval nem értékes. Vagy azért írjak oda valamit? A különszolgáltatások (kétszeri kézbesítés, őrzési idő, stb...) benne vannak az alapdíjban? Tehát akármit választok, akkor is 1770Ft lesz? Még sosem adtam fel így csomagot, mindig levélként intéztem, de ez most valószínűleg 2kg-nál nehezebb lesz.
-
justy
csendes tag
Üdv
Amennyiben van egy kb. 10 kilós számítógépházam a dobozával azt kell még csomagolni vagy elég, ha úgy beviszem a postára leragasztva? Továbbá azt csomagként adjam fel vagy hogy a legolcsóbb az ilyesmi? Szimplán küldeni akarom, szóval nincs utánvét vagy ilyesmi.
-
Trebron09
őstag
Futárt lehet úgy rendelni, hogy megrendelem otthonról, de egy másik helyről kéne egy cuccot elvinnie A-ból B-be (itthonra), nem tudom érthető-e. Vagy ez a futár cégtől is függ? És pontos időre lehet rendelni?
Köszönöm!
Üdv.- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
Trebron09
őstag
válasz Fecogame #1224 üzenetére
Igen olvastam, elnézést, azt nem írtam, hogy speckó igényem lenne, a cuccot a melóhelyemről kéne hazaszállítatnom. A fuvaros kizárólag egy előre megírt papírral hajthat be (rajta kell lennie a rendszámának) a melóhelyemre, ahonnan a törékeny cuccot kéne elvinni, jah és pontos időre kéne hogy megérkezzen.
Magyarán megrendelném úgy a futárt, hogy először el kéne neki menni "A"-ba a "behajtási" papírt felvenni majd aztán elmenni "B"-be, időre, ott én átadnám neki a csomagot, majd megint vissza kéne neki menni "A"-ba.
Jól sejtem hogy ilyen nem létezik vagy horribilis áron?
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
Fancy-boy
addikt
válasz Trebron09 #1227 üzenetére
Hát, jó pénzért mindent lehet, de szerintem ez nem is komplikált.
Egyedül a pontos idővel lesz a bibi.
A futárok sosem tudnak pontosan érkezni, lehetetlen. Maximum akkor, ha külön megegyeztek, mert egyébként akkor jön, amikor éppen arra jár. Lehet ez délelőtt vagy délután.[ Szerkesztve ]
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
MPL-nél a banki átutalásos utánvét hogyan működik? A futárnak adok kp-t és a többit ők rendezik, vagy... ?
(Esetleg tudnátok tippet adni, hogy 2db kindle-t utánvéttel hogyan lehetne a legolcsóbban utánvéttel rendezni? /170g/. A feladó nem szeretne 2 hetet várni a pénze megérkezéséig, én akár futárt is küldenék hozzá)[ Szerkesztve ]
-
JDM_Style
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy telefont Vateráról, meg is érkezett a csomag, de nem az volt benne aminek lennie kéne Ajánlott küldeményként érkezett, át is vettem. Mit lehet ilyenkor tenni?
♠♠♠ Megbízhatóságom: http://tinyurl.com/JDM-Style ♠♠♠
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Szégyen,nem szégyen soha nem vettem még bélyeget.
Ha veszek akkor csak azt kell mondani,hogy belföldi bélyegre van szükségem ugye?
Mennyi az ára ?A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Egy küldemény átvételéhez milyen meghatalmazást kell írni? Szüleim vennék át, akik szintén ugyanazon a címen laknak, mint én. Eddig ezt találtam, de igencsak körülményesnek tűnik.meg
-
Fecogame
veterán
válasz peugeotmate #1235 üzenetére
Nálunk nem problémáznak ilyenen, simán odaadják.
Ismeritek személyesen a postást?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Fancy-boy
addikt
válasz peugeotmate #1235 üzenetére
Milyen küldeményről lenne szó? Hogyan lett feladva?
-
peugeotmate
őstag
Shenzenben adtak fel a Singapore Post-tal egy akksit, pontosan nem tudom, milyen formában adták fel, de végül elmegyek érte én személyesen. Így a biztos. Elég változóak a tapasztalatok, mert ugye a kerületi Postahivatalnál kéne átvennem, ahol nem sokra megyek azzal, ha ismerem a postást.
De köszi a választ!meg
-
Fancy-boy
addikt
válasz peugeotmate #1238 üzenetére
Akkor bárki átveheti aki a címeden lakik.
-
jamaica22
csendes tag
Sziasztok! Holnap lesz postai kézbesítés?
-
dReFiX
senior tag
Feladtam egy hete egy ajánlott elsőbbségi levelet, nem érkezett meg a címzettnek annyi szerepel a nyilvántartásba a száma szerint hogy feladva, az lehetséges, hogy a postás simán bedobta, a címzett meg pl. azt mondja hogy nem kapja meg ? vagy ha a postán megnézik mindenképpen látszik hogy kézbesítve ? Illetve ha egy hét alatt nem sikerül kézbesíteni miért nem küldik nekem vissza ? Köszönöm !
-
dReFiX
senior tag
válasz Fecogame #1243 üzenetére
AJÁNLOTT LEVÉL
Ha a kézbesítés sikertelen, a küldemény levélszekrénybe helyezhető, így a címzett hamarabb juthat hozzá a levélhez. Ennek feltétele, hogy a küldemény a levélszekrényben sérülésmentesen elhelyezhető legyen, valamint illetéktelen személy ne férhessen hozzá. Ebben az esetben a kézbesítés tényének igazolása nem az átvevő aláírásán, hanem a Posta saját okiratain alapul.Nah de ezt is látják a rendszerben mintha aláírta volna ?
[ Szerkesztve ]
-
r6man123
senior tag
A "ha befér" dolog azért elég érdekesen működik. Amcsiktől rendeltem DHL-en keresztül egy 25ezer Forint értékű csomagot, amit a lépcsőházban a levélszekrények tetejére "kézbesítettek", még jó, hogy a szomszéd néni megnézte és felhozta nekem (semmi értesítő e-mail vagy sms). /Nem tudom, hogy országon belül is DHL hozta-e vagy a jó magyar posta, de elég kiábrándító/
-
Mr.Csizmás
titán
help!
adott egy csomag, 2db pohár, 1db cd volt benne, és a cd tok megtörve, illetve az egyik pohár szilánkosra törve jött meg. mit tudok tenni? a törékeny izét nem ikszelte be a feladó..... amúgy meg rendesen be volt csomagolva
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Fancy-boy
addikt
válasz Mr.Csizmás #1247 üzenetére
Ha nem volt beikszelve, akkor semmit. Viccen kívül. Ilyeneket törékenyként kell küldeni, mert nem fognak felelősséget vállalni. Persze megpróbálhatsz reklamálni.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Fancy-boy #1248 üzenetére
ja....
- az eladó mondta, hogy úgy becsomagolja, hogy nem törik össze (korábban volt egy ugyanilyen, és az ideért egyben)
- az eladó meg a postát hibáztatta, hogy nem kellene dobálni.....szerinted? megbíztam benne, hogy úgy becsomagolja, hogy nem törik. erre írja nekem, hogy nem mondtam, hogy legyen az - persze b...., mert lebeszéltél róla az atombiztos csomagolás miatt
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Fecogame
veterán
válasz Mr.Csizmás #1249 üzenetére
Én az eladót hibáztatnám ez esetben, ez az ő sara. Postán a törékeny opciót nem véletlenül találták ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- Gyári Lenov 90w laptop hálózati töltő sárga, téglalap alakú csatlakozóval!
- HSPA 4G Modemek HP,Dell, Lenovo Ingyen Posta
- HSPA 3G és 4G Modemek HP,Dell, Lenovo Ingyen Posta
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest