-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Postán biciklit lehet küldeni? Mármint a postásautó kihozza? A zöld dobozos Fiatba, van abba annyi hely? És hogyan kell becsomagolni a biciklit?
-
törölt tag
Na jó, ez egy vicc bazd+. A múltkor is írtam már erről, most ugyanez. Díjkalkulátor szerint 800 valamennyi lenne a feladás, erre 1160-at kértek a postán.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
Fecogame #1494 üzenetére
Milyen szolgáltatásokhoz vehető igénybe?
Üzleti csomag
Nemzetközi postacsomag
Európa+ csomag
Belföldi EMS gyorsposta
Nemzetközi EMS gyorsposta
Időgarantált csomagtermékek (start és start plusz)
Posta business pakk (plusz, economic)
Inverz csomag plusz
Belföldi értéknyilvánításos (EL jelű) levél
Egyszerűsített utánvétkezelés (EUV)
Nemzetközi ajánlott és értéknyilvánításos levél -
Weaver
senior tag
utánvéttel küldtem egy el csomagot, de köddé vált az illető, nem tudom átvette-e.
utána lehet nézni hogy mi a csomag státusza?rózsaszín feladóvevény a CH-s sorszámmal.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
jano2101 #1486 üzenetére
Próbálj rákeresni a nevére és az email címre, hogy árul-e mást is, vagy hol hirdet még, esetleg írtak-e róla véleményt.
Tudod a telefonszámát? Ha elérhető telefonon az is valami.De mindenképp rizikós...te tudod. Esetleg menjél le érte személyesen, vonattal vagy busszal.
Vagy ha nem olyan kihagyhatatlan vétel, próbálj a lakóhelyedhez közel találni eladó példányt. -
jano2101
tag
Hello!
Egy telót szeretnék venni de túl messze van és a tulaj posta utánvétellel küldené el és az a kérdésem, hogy csak a pénz kifizetés után tudom csak ki bontani a csomagot és le ellenőrizni, hogy azt kaptam e amit kértem!
Vagy, hogy működik ez?
Köszönöm! -
törölt tag
1435 Ft
Ajánlott levél, utánvéttel számlaszámra. Ha hihetünk a díjkalkulátornak, de itt van próbáld ki te is. -
Weaver
senior tag
válasz
DeathAdder #1476 üzenetére
850g -os cumót küldenék aminek 14000 az értéke, ennyit várnék (+postát) számlára utalva.
mennyi ennek a feladási díja, és mely tételekből adódik össze?
[link]nem igazadom el ezen teljesen. minden trükk nélkül (se elsőbbségi, se semmi extra.)
-
Fancy-boy
addikt
válasz
DeathAdder #1468 üzenetére
Már ma felvették a csomagot?
-
DeathAdder
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1473 üzenetére
Igen, futár vette át. Lehet akkor azért volt ez a kis tolódás.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
DeathAdder #1472 üzenetére
Az érdekes, de ha futár vette át, akkor lehetséges. Én levittem a postára (400m) és mire hazaértem már működtek a számok.
-
DeathAdder
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1471 üzenetére
Igen, mostmár látom. Kellett várni jópár órát mire regisztrálták a küldeményt úgy néz ki
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
DeathAdder #1470 üzenetére
Itt is az aláhúzott részt kell beírni.
-
DeathAdder
veterán
Ki sem lehetett pipálni a készpénzt, csak az átutalást
De még mindig nem jövök rá, hogy mit kell beírni, hogy nyomon tudjam követni
Eddig mindig bementem a postára és az ott kapott szelvényen az aláhúzott számsort kellett beírni a CH után közvetlen, de itt semmi ilyesmit nem látok
-
Slownz
senior tag
válasz
DeathAdder #1468 üzenetére
szép kis összeget fogsz a postással cipeltetni
-
Fancy-boy
addikt
válasz
DeathAdder #1466 üzenetére
A legjobb az lenne szerintem, ha megrendelnéd online, például a Vatera oldalán az MPL-t, így olcsóbb is, ráadásul háztól elvinnék.
Ha befér a postás-furgonba, akkor nem fognak kekeckedni.
Azt mondod neki, hogy 2 méteres, 10 centi még nem feltűnő.
Én legalábbis így csinálnám.Küldtem már 2 méteres szőnyeget, manus kijött, elvette a papírt, kifizettem és berakta a kocsiba, aztán elsuhant.
Persze az valóban 2 méteres volt.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
DeathAdder #1464 üzenetére
Küldeményének leghosszabb oldala 200 cm lehet, és a szélesség, magasság, hosszúság összege nem haladhatja meg a 300 cm-t. Amennyiben a küldemény három kiterjedésbeli mérete 200 cm-nél nagyobb, vagy a leghosszabb oldal 75 cm-nél nagyobb, terjedelmes kezelés történik.
A törékeny illetve terjedelmes feladás felára: az alapdíj 50%-a.
Magyarul a terjedelmes csomagokat nem lehet standard csomagként feladni.
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #1463 üzenetére
*egyáltalán postával fel tudok egy olyan hosszú csomagot adni?
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Fel kell adnom postán egy kb 2m hosszú kipufogó-középrendszer elemet.
Milyet tippet ajánlanátok a csomagolást illetően? -
Fancy-boy
addikt
TESCO-Zsömle
Az előző hozzászólásomat visszavonom.
Tényleg lehet küldeni bankszámlára is.
Itt mindent megtudhatsz: [link]"Bankszámlára küldés esetén a kedvezményezett nemzetközi bankszámlaszámának (IBAN) és a bankazonosító számának (BIC) feltüntetése kötelező. Ezek hiánya esetén a kedvezményezett számlavezető bankja visszaküldi az utalványt, költséget számít fel az eljárásért"
-
Hintalow
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1457 üzenetére
Szerintem tudsz:
plusz western union-t is tud a posta, de azt bankszámlára tudtommal nem lehet.
De ha jól értelmezem, csak euróban megy, iban + swift kell hozzá, és európán belül működik adott országokra.
Ja és kicsi eldugott postán szerintem csak igazi kemény embereknek érdemes ilyennel próbálkoznia -
Fancy-boy
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1457 üzenetére
Szerintem külföldire nem lehet, de ha biztosra akarsz menni hívd fel a posta ügyfélszolgálatát vagy személyesen érdeklődj.
Ügyfélszolgálat
06 40 46 46 46Speeedfire
Vissza tudod nézni, de csak ha felhívod az ügyfélszolgálatot és bediktálod az azonosító számot.
Akkor a gépben megnézik neked, hogy átvették-e.
Vagy személyesen valamelyik postán, de telefonon pár perc az egész. -
Speeedfire
félisten
Ha feladtam egy ajánlott, tértivevényes levelet. Vissza tudom nézni a küldeményazonosító alapján, hogy át lett-e véve a levél vagy sem?
Azt állítják, hogy nem érkezett meg a mai nap sem. Holott én meg nem is kaptam semmi értesítést arról, hogy tudták-e kézbesíteni vagy sem. Márc. 1-jén adtam fel. -
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok.
Postai úton be tudok fizetni pénzt külföldi bankszámlára? Ha igen hogy és mennyiért?
Köszi.
-
XaraX
addikt
válasz
Fancy-boy #1451 üzenetére
Tök fölöslegesen vitatkoztok, ha vatera futárral adod fel, ha a postán csomagként, akkor is ugyanaz a postás autó fogja kivinni a címzetthez a csomagot.
A sima 1190 ft-os csomagok 95 %-a is odaér másnapra, a különbség annyi, hogy ha sok a csomag, a simák kiszállítását ki lehet tolni másnapra, míg az időgarantált, az 1 munkanapos euv-s és az 1 munkanapos üzleti csomagoként elvileg nem.
Szóval, ha majdnem biztosra akarsz menni a másnapi kézbesítésben, érdemes az utóbbiakat választani. -
Fancy-boy
addikt
válasz
Outlander #1450 üzenetére
Azért okoskodom, mert félrevezeted az embereket.
A 24 órában is igazam volt és az ajánlott levelekben is.
A kalkulátor 1870Ft-ot ír, nem én találtam ki.
Ez vagy hamisítvány, ( annak tűnik, nincs kitöltve rendesen a címzett és a feladó ) vagy rossz volt akkor a kalkulátor, amikor feladtad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Monitor hiba topik
- iPhone topik
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest