Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolo0525
tag
Mennyi ideje viszi a posta?
-
zolo0525
tag
Holnap indulhatsz is,ajánlott küldeménynek meg kellett volna érkeznie ebbe az intervallumban.
-
zolo0525
tag
Reklamálj,jogod van hozzá, én tuti nem hagynám annyiban
-
zolo0525
tag
Pláne ,ha sokadik...akkor bele is blogolhatnál a postán a panaszkönyvbe
-
Thusor
őstag
Ha 3-4 nap akkor az még belefér, hogy ma nem kapta meg mert lehet a hétvége miatt kicsit elhúzódott a kézbesítés.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
zoli03
őstag
Idén valamikor megszüntették, ha jól emlékszem, amikor drágultak a díjak. De ott van a Díjszabások menüpontban a pdf, tökéletesen ki lehet számolni belőle mindent.
-
Fecogame
veterán
Végül meglett a csomag... 1 utcával arébb postázták az ajánlott küldeményem... Még szerencse, hogy a címzett ismerte a tényleges átvevőt... Ha nem ismerné, nem tudná, hogy oda postázták, ergo elveszett volna a csomagom...
És hiába szóltam volna, mert a csomagot átvették... Ekkora egy...
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
zolo0525
tag
Szipiju lesz a csomagban,doboz+ nagyobb dobozban küldöm ,csak nem tűnik el vhol,utánvétes cumó..Kösszentyű a választ
-
Fecogame
veterán
Megválaszolva: Nem a szokásos ajánlott szelvény kell hozzá, hanem a postán kell kitölteni egy ilyen rózsaszín papirost.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Füleske
addikt
"Címzett fizet : a címzettnek a küldemény feladási díján felül a címzett fizet díját is meg kell fizetni."A fenti papírt szerintem elnézte a postai felvevő , nem vette figyelembe a címzett fizet jelölést. Ha figyelembe vette volna , akkor feladó fizet 0 Ft , címzett fizet 2600 Ft.
-
d.véderjoe
tag
Neked volt igazad!
Nem kellet fizetnie, szerencsére! -
Timocicu
senior tag
válasz Fecogame #1096 üzenetére
Ahogy nézem nem minden városban lehet igénybe venni ... MPL
De a további hasznos tudnivalók-nál ezt is megtalálod ...
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
mefistofeles
addikt
válasz Fecogame #1098 üzenetére
Téves... Én Szombathelyi vagyok és tőlem éppen ma visznek el egy csomagot........ Minden nagyobb településen házhoz is viszik vagy (de akkor csak valami 850 ft!) ha kisseb település akkor a postán lehet átvenni! Ki sem kell mozdulni, otthonról kitöltesz egy űrlapot, egy A4 es lapot kinyomtatsz és leadod a rendelést. Aztán csak várod az autót a fotelből... Ha jól tudom a 15 óráig feladott megrendeléseket másnap el is viszik!
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Fancy-boy
addikt
válasz Fecogame #1114 üzenetére
Régebben volt csomaghoz is kalkulátor. Azzal mi a helyzet?
Ezzel a levél kalkuláttoral nem értem mit szöszöltek ennyit...Én már adtam fel utánvétel és a számlámra kértem a pénzt.
Kézbesítéstől számítva 2. nap reggelén a számlámon volt a pénz.Egyébként ha már Posta:
Vettem itt az aprón egy kormányt PC-hez. Majdnem 10 kilós csomag. Csütörtökön feladták Budapesten, és a szombati munkanapot is beleszámolva, már 3 napja sehol semmi. A vicc az egészben, hogy én is budapesti vagyok.
Ez egy standard csomag egyébként.
A feladó Media-Marktos újságba csomagolta a dobozt, lehet megtetszett valamelyik postai alkalmazottnak?[ Szerkesztve ]
-
Directors
senior tag
válasz Fecogame #1132 üzenetére
Ez nagyon jó ötlet.A postán minél több pénzt kiakarnak húzni belőled ha csomagot vagy levelet adsz fel.
Bár kivételesen most kellemeset csalódtam az egyik fiatal alkalmazottban.Segített kitölteni egy papírkát. Bár az más kérdés,hogy tényleg odafog-e érni a csomag ahová akartam mert valaki másnak a csomagjára irkált. Bár lehet mást is elrontott.A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Directors
senior tag
válasz Fecogame #1136 üzenetére
Ám tényleg dobtam fel hétfőn egy utánvételes levelet,elsőbbségiként. Sajnos még mindég nem kapta meg a címzett.
Ha holnapig nem érkezik meg akkor szerintetek mennyek a postára érdeklődni?
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Fancy-boy
addikt
válasz Fecogame #1142 üzenetére
Jah, csak a gyakorlatban ugyanannyit számláznak ki, mintha a postás vinné. Ezt tapasztalatból mondhatom.
Nagyon nincsenek képben...Egyébként szerintem az sem mindegy, hogy milyen irányítószámot írsz be. Legalábbis én ezt a példát követem:
"Az irányítószám minden esetben 1910 legyen!"
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
válasz Fecogame #1171 üzenetére
Azt mondod, hogy 5 nap után elkezdik keresni? Szerintem nem.
Kézbesítés körülményeinek vizsgálatára tudakozódás indítható, melyet a feladást igazoló eredeti feladóvevénnyel vagy erről készített másolattal, illetve a Posta által kiállított másodpéldány bemutatásával, a küldemény feladási napját követő tizenötödik naptól számított hat hónapon belül kezdeményezhető, bármelyik postai szolgáltató helyen.
Magyarul, ha hamarabb mész, nagy valószínűséggel elhajtanak.
Persze próbálkozni sosem árt.[ Szerkesztve ]
-
Storms
őstag
válasz Fecogame #1171 üzenetére
De akkor várhatom hogy kivszik hétfőn még a feladott lapot a számtechboltnak vagy már gyanus hogy 3 nap után sem viszik ki? Remélem nem keveredett el. Érdekes hogy azt irják a posta.hu-n hogy gyors, 1 max 2 nap alatt odaér ha igy adom fel belföldi csomagként.
Ma felhivtam a postát azt mondták a központban van. Ez mit jelent? Oda nem mehet érte ezt is mondta
[ Szerkesztve ]
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Fancy-boy
addikt
válasz Fecogame #1203 üzenetére
Hát ez kéész.
Egyébként úgy tudom 3 fajta létezik:
Sima, ajánlott, és elsőbbségi, különböző méretekben.De természetesen mindegyikbe annyit pakolhatsz amennyi belefér!
Miért nem hívtad ki a postavezetőt? Ne hagyd magad.
Vagy alapból ilyenek, vagy ezt adják ki nekik parancsba, hogy lehúzzák az ügyfeleket. -
Trebron09
őstag
válasz Fecogame #1224 üzenetére
Igen olvastam, elnézést, azt nem írtam, hogy speckó igényem lenne, a cuccot a melóhelyemről kéne hazaszállítatnom. A fuvaros kizárólag egy előre megírt papírral hajthat be (rajta kell lennie a rendszámának) a melóhelyemre, ahonnan a törékeny cuccot kéne elvinni, jah és pontos időre kéne hogy megérkezzen.
Magyarán megrendelném úgy a futárt, hogy először el kéne neki menni "A"-ba a "behajtási" papírt felvenni majd aztán elmenni "B"-be, időre, ott én átadnám neki a csomagot, majd megint vissza kéne neki menni "A"-ba.
Jól sejtem hogy ilyen nem létezik vagy horribilis áron?
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
dReFiX
senior tag
válasz Fecogame #1243 üzenetére
AJÁNLOTT LEVÉL
Ha a kézbesítés sikertelen, a küldemény levélszekrénybe helyezhető, így a címzett hamarabb juthat hozzá a levélhez. Ennek feltétele, hogy a küldemény a levélszekrényben sérülésmentesen elhelyezhető legyen, valamint illetéktelen személy ne férhessen hozzá. Ebben az esetben a kézbesítés tényének igazolása nem az átvevő aláírásán, hanem a Posta saját okiratain alapul.Nah de ezt is látják a rendszerben mintha aláírta volna ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Fecogame #1267 üzenetére
Csütörtök délelőtt szerintem már késő. Nem tudom mikor nyit a Posta, de akkor már készen állnak a csomagok a kikézbesítésre. Most ez attól függ a címzett hol lakik, lehet egyből viszik, lehet később. Ha már elmegy Egerbe a csomagért, akkor elmehetne a címzetthez is megbeszélni vele mi van.
Ha jól értelmeztem ajánlott levélként lett feladva, ahhoz van csomagszám?
-
HUNPSP
aktív tag
válasz Fecogame #1317 üzenetére
Köszi! Igen, az 5 vagy 10 napos dolgot én is megtaláltam, azt mondja az eladó hogy 5 napos a várakozás, de nem is ez a fontos.
Még nem találtam értesítőt, sejtem nem járt errefelé. Arra van esély, hogy itt járt, de nem hagyott itt semmit? Az eladó azt mondta, hogyha nincs papír róla, akkor érdeklődjek a "helyi postánál".
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
HUNPSP
aktív tag
válasz Fecogame #1330 üzenetére
Na, pontosan 14:14kor megérkezett a csomag. Pont akkor, amikor egyeztettem a 3 helyen lévő egy darab ellenőrző kódot...
Igaz az időgarantált tegnapra szólt, de már nem is érdekel, örülök neki, hogy végre itt a "cucc", és teljesen rendben, hibátlan állapotban. Postás is jófej volt.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest