Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
Ja, meg is jött ma a papír.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Ha postázási címemnél a település jól van megadva de az irányítószám nem akkor mi a helyzet?
- a megadott településre viszik a küldeményt
- a megadott irányítószámra viszik a küldeményt
- vissza a feladóhozSikeresen elírtam az irányítószámomat, 2131 helyett 2030-at írtam, előbbi Göd, utóbbi Érd.
-
dudi
senior tag
hello,
tud nekem valaki abban tanácsot adni, hogy szeretnék venni egy procit 33k-ért, jó messziről, úgyhogy gyakorlatilag csak a posta meg hasonló szervezetek játszanak
mivel én vagyok a vevő, és szeretném a pénzem biztonságban tudni, mit ajánlotok, hogy a legolcsóbb és legmegbízhatóbb a postára adás ill. mennyibe kerül. Ok, hogy az előreutalást preferálja az eladó, én is így tenném, de azért mégiscsak kéne valami biztosíték.
Az utánvét az jó drága, annyiból már kijön az oda-vissza vonatút.kösz!
Sounds like your fix is worse than your problem...
-
andy83
aktív tag
Nekem már jött úgy levél, hogy az irányítószám volt elírva, a város meg jól, és megkaptam, úgyhogy szerintem jó helyre fogják Neked is kivinni.
facebook.com/SzeretekMozizni
-
Jégkokó
veterán
Van értékbemondásos megoldás, de nem tudom pontosan mekkora értékig szól. Egyébbként meg mostanába nem basztatják a csomagokat és minden megérkezik másnapra.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
dudi
senior tag
akkor inkább csomag, mint levél? És ettől hogy leszek én biztosítva, hogy a pénzemet nem nyúlja le mondjuk a feladó?
Sounds like your fix is worse than your problem...
-
rien
senior tag
Én utoljára teljesen szívességből adtam postára cuccot
Súlya is volt bőven, de mint kiderült tökmindegy a súly 50 kg-ig... 1690 Ft volt.
A tértivevényt kérném mindenképp...legfőképp idegennek utaláskor mindenképp, hogy legyen valami a kezemben. Tudom, hogy plusz pénz de legalább van valami a kezedben, bíróság előtt, mindenhol megállja a helyét----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
dudi
senior tag
én is a tértivevényre gondoltam, esetleg saját kézbe még hozzá?
mondjuk nem feltétlenül kell szerintem csomagként feladni egy levél méretű procit, nem elég biztonságos a buboréklevél?Sounds like your fix is worse than your problem...
-
Jégkokó
veterán
A pukkantós fólia sztem bőven elég ha normálisan be van csomagolva.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
rien
senior tag
Hát nyilván jobb az sk.
Ha az olcsóbb levélfeladásos verziót választod akkor ha némi biztonságot is akarsz legalább kérd meg adja fel ajánlott levélként .... 200 Ft többlet, de így nem mondhatja, hogy ő feladta csak elkallódott a postán, mert az ő kezében is kell lenni egy feladóvevénynek, meg neked is alá kell írnod mikor átveszed és a kezedbe kapod.
Itt a postai díjszabás----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
dudi
senior tag
köszi mindenkinek a segítséget, remélem így már nem lesz gond.
,
dudiSounds like your fix is worse than your problem...
-
runner 125
nagyúr
..kaptam már RAM-okat én is buborékos levélben, semmi baj nem lett velük.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Winner_hun
titán
Ezt örömmel hallom
-
babati
aktív tag
üdv. ma feladtak nekem utánvéttel egy csomagot balaton környékéről, salgótarjánban lakom. várhatóan kb. mikorra fog az megérkezni és mien áron? előre is köszi
-
Winner_hun
titán
Ma meg is jött
-
Adonimus
senior tag
Hali! Ha hétfőn adok fel egy csomagot Szigetszentmártonra mikor ér oda és mikorra küldik az árát vissza vidékre?
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Winner_hun
titán
1-2 nap alatt odaér, a pénznek is annyi idő vissza az út. Ha minden jól megy akkor péntekig megérkezik a pénz.
-
spammer
veterán
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Egy Logitech (PC) kormányt szeretnék feladni dobozában, melynek méretei:
szél.: 32cm
mag.: 26cm
mély: 25cmSúlya passz, de elvileg 20kg-ig mehet belföldi postacsomagként.
A posta.hu díjkalkulátora szerint 930 Ft. az alapdíj, erre jön rá az értéknyilvánítás 350 Ft, tértivevény 125 Ft, így 1405 Ft-ot mutat. Ez valós összeg? Mert amikor leveleket adtam fel, mindig több volt mint amit a kalkulátor mutatott.
Ez így már könyvelt küldeményként biztonságban van, ugye? Kell e valamire még figyelnem?
Köszi előre is a segítséget!
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Winner_hun
titán
Jól béleld ki és zárd le a csomagot, ennyi
-
spammer
veterán
És a kalkulátor akkor jól mutatja a feladási díjat? Mert előreutalva fizetnek érte, így előre tudnom kellene az összeget. Nehogy a postán derüljön ki, hogy 2x annyiba kerül valójában
-
Winner_hun
titán
Passz. Legrosszabb esetben buksz párszáz ft-ot. Kérj 2k-t a postára és el van intézve
Nekem volt már olyan hogy ugyan olyan terméket, ugyan úgy becsomagolva adtam fel és mindkét alkalommal más volt az ára a feladásnak. Az se mindegy hogy ki ül a pult mögött► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
spammer
veterán
Beszarás
Csak azt nem tudom, hogy ha fix összegek vannak, azokat hogy tudjak elvariálni..
Köszi a választ, akkor a tutira megyek
-
Winner_hun
titán
Gondolom elnézte a súly alapján történő fizetési táblázatot. Minden esetre a második feladás volt olcsóbb..
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Lenne egy problémám.
A leendő vevő postai utánvétellel szeretné megkapni a terméket, az ország másik felében lakik.
A lényeg az, hogy én BP-n lakom egy diákszállón, viszont vidéki vagyok, de otthon ritkán járok...
Az egyik kérdésem az, hogy ahova a küldemény árát hozzák, azt kiválaszthatom, vagy mindenképpen az otthoni cimemet kell megadnom? Levelezési, kvázi ideiglenes cimre kérhetem-e a pénzt, illetve ha csak otthonra kérhetem, akkor azt csak én vehetem át, vagy meghatalmazással kell macerálni?
Ti hogyan csinálnátok, illetve érdemes-e vesződni ezzel?
A válaszokat előre is köszönöm.Up the Irons!
-
miki002
tag
üdv kérdezném rendeltem valamit csomagban utánvéttel , mikor kihozza a póstásautó akkor én köteles vagyok azt átvenni ,eggyáltalán belenézhetek e átvétel elött ,hogy azt kaptam e amit rendeltem ,vagy egy darab téglát????
-
Sziasztok
2500 Ft utánvétes postaköltség normális egy router esetén?
-
localhost
Közösségépítő
Bármilyen címet megadhatsz, ahol megtalál a postás, akár a barátaidnál is lakhatsz.
Ismerős még ez a fajta címzés, régebben volt használatos, de ma is működik!Nemlakikitt Oszkár úrnak
Házigazda Jenő címénVáros utca stb.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Díjak (itt : KATTANÁS!) szerint!
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
EmberXY
veterán
Köszönöm a segítséget, bár azóta a leendő vevő nem reagál semmilyen megkeresésre, tehát szerintem nem fogom elküldeni, de a jövőre nézve mindenképpen hasznos az információ.
Up the Irons!
-
Visszaolvasva írják hogy közel duplázódik ha utánvéttel történik a posta. A linkelt pdf-ben ezt nem igazán találom. Írnak 260 meg 350 Ft-ot, de akkor ezek szerint hamis.
-
localhost
Közösségépítő
Nem hamis, csak értelmezni kell tudni, mert van ugye értéknyilvánítás díja meg az az pitiáner összeg, amit írtál csak annak a díja, hogy a POSTA ELHOZZA neked a pénzt, de a pénzfeladásnak a díja, ami a feladott összeg százaléka nincs benne, tehát nem mindegy, hogy 1000 vagy 100000 Ft-ot hoz neked a postásbácsi.
-
(újra)felfedeztem a posta díjszabásos kalkulátorát. Kissé átalakult, javult. Mindent bejelölve sikerült megközelíteni a 2500-at.. A pdfek-ből ez a mutatvány nem jött volna össze. Mennyire lehet hiteles az a kalkulátor?
-
localhost
Közösségépítő
Naprakésznek kell lennie, ha a posta honlapjáról éred el!
-
tejeskifly
aktív tag
én nemtudok elmenni ezeken az a postai ár kivonatokon szal itt kérdem meg, mennyi lenne kb egy webcam utánvételes küldése? (pest-szeged) nemnagy az egész, lehet a pufi borítékos megoldás is jó lenne, és akk abba doboz nélkül lenne a postázás.
-
Winner_hun
titán
A lustaság nagy úr?
-
dany27
őstag
hali
egy olyan kérdés hogy szeretnék feladni utvéttel egy csomagot, és úgy szeretném hogy ne a postás hozza nekem a lóvét hanem utalja a számlámra a posta.
Ilyenkor a feleadóvényel mi lesz ?? Azt meg hozza a postás vagy hogy van ez?
Illetve mennyi idő alatt utalja át a posta?Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Valaki elmesélné nekem mi az elől és a hátul ütöje ennek a postázási formának? Ha mondjuk csomagot kéne kapnom utánvéttel, mik léphetnek fel?
-
dany27
őstag
hali
ha úgy szeretném feladni hogy a postás ne hozza nekem a pénzt hanem a posta utalja nekem egy megadott számlára akkor ahhoz milyen nyomtatványt kell kitöltenem?? Ugyan azt mint ahhoz mikor vissza hozza nekem a pénzt is?? Mert olyanom van de azon hova kell írni a számla számot??
Előre is kössz!
-
Winner_hun
titán
Szerintem nem rizikósabb mint a sima levél/csomag kapása. A legfőbb dolog, hogy ha nem tudod 100%-ra hogy tuti azt kaptad-e amit kértél akkor a postás ELŐTT bontsd fel a csomagot, mert ha a postás már elment akkor max kivághatod az ablakon a féltéglát
-
Vasinger!
nagyúr
Elég megbízható embertől vennék, de mindig is voltak és lesznek csalók...
Ez szabályos, hogy a postás előtt bontom fel? És a fizetés előtt, gondolom..? -
Winner_hun
titán
Úgy tudom csak így lehet bármit is csinálni, ha előtte bontod fel, mert így a postás a tanu. Hogy fizetés előtt-e ezt nem tudom.
-
Vasinger!
nagyúr
És amikor jön a postás (általában délelőtt amikor nincs itthon senki) és sincs otthon senki, akkor mit csinál a postás? Be kell menni a postára és ott felbontani, aztán ott fizetni?
-
mad1
veterán
Az lehetseges hogy vettem 1 joyt 2000ert es mire atvettem 4500ft lett?
Ez nagyon felqr...Ne szemetelj ! = Steam
-
Winner_hun
titán
Van egy táblázat ahol meg vannak adva az árak, gondolom a postát te álltad még pluszba.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Be kell menni érte a postára. Gondolom ott is fel lehet bontani a postás előtt.
-
mad1
veterán
Csak azt nem ertem miert plus 2500 ft volt,amikor a srac azt mondta hogy a pk 500ft.
Na most egyidejuleg mashonnan is vartam csomagot,egy hdmi kabelt,de annak meg 900ft volt a pk ja.Akkor sem jon ki a difi es tegyuk hozza egyellore csak a joy erkezett meg.
Nem hinnem hogy osszevonjak,de akkor is meg csak 1400difivel kell szamolni nem 2.5kval...Ne szemetelj ! = Steam
-
dany27
őstag
Hi!
Szeretnék feladni postai utánvéttel egy cuccot. Ezzel kapcsolatban egy olyan kérdés hogy adott már fel valaki úgy cuccot hogy a posta a beszedett összeget egy megjelölt bank számlára utalta?? Milyen nyomtatványt kell hozzá kitölteni ?
Hogyan megy ez pontosan ? Mik a költségei ?Előre is köszönöm!
-
Huron
tag
Nos ez a postaidíjak.pdf sz@rt sem ér anélkül, hogy leírnák ott, mihez milyen szolgáltatás kapcsolódik. 2000g-ig 615 Ft a küldés díja. Utánvét +260 Ft, így 875 Ft lenne elvileg. Nekem mégis 1300-1500 Ft szokott lenni. Ha nekem csak erre a 2 szolgáltatásra van igényem, miért csapnak hozzá más díjakat?
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Üdv.
Tudnátok abban segiteni hogyan kell feladni utánvételes csomag/boritékot és hogy az átvevő személy fizesse ki ? -
zola0601
tag
Helló! Én idáig akárhányszor adtam fel utánvétes csomagot úgy csináltam, hogy szóltam a postás néninek, hogy így szeretném, ő adott egy papírt és kitöltöttem, ráírtam a meghatározott összeget tartalmat a kitöltendő szelvényre! A feladott csomagra/levélre is rá szoktam írni a feladó adatai alá az utánvétel díját! És a postás mikor szokta hozni az utánvét díját aláírat egy papírt velem leszámolja a pénzt és kész! Legalábbis én mindig így csináltam!
Üdv: Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kupon kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest