- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- talmida: Változások 2. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
@Szirty: az oldaladon anno készítettél egy liftszimulációs példát. Odáig skeresen eljutottam, hogy küldöm a liftet ahova akarom, de a makroszintű vezérlést nem sikerült tökéletesen elkészítenem. Esetleg van egy megoldásod hozzá? A felrakott példáidból sokat tanultam, érdekelne hogyan oldottad meg.
2. TIA ... kaptam egy Backupot, amiben egy tanfolyami mintaanyag van. Amint próbálom kibontani egyből kiugrik, hogy SINAMICS Startdrive licenszet akar, nekem pedig nincs olyan.
Nem is a sinamics része érdekel, hanem a többi modul.
Perpill meg sem tudom nyitni. Ismerősöm ránézett, de szerinte semmilyen sinamics-es modul nincs definiálva, nem érti miért nem engedi a megnyitását.
Van lehetőség arra, hogy valahogy meg tudjam nézni?Köszi!
Bazs87
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 17 - i7-4800MQ I 32GB I 256SSD+750GB I Nvidia I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4800MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Series S játékkonzol
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 1 év GARANCIÁVAL - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest