- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 5
- (kiemelt téma)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-06 10:47 Téma összefoglaló
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kendek
MODERÁTOR
Ilyesmire nincs lehetőség. Viszont a megosztás révén fogsz tudni játszani a német account-ra beváltott és megvásárolt játékokkal.
-
Kendek
MODERÁTOR
Nincs szükség VPN-re, simán csak regisztrálsz egy új account-ot, de német lakcímmel.
-
RangerFox
Topikgazda
Sehogy, csak német fiókkal jók. Persze a német fiók tartalma elsődleges konzolon osztódik minden fiókra, így a sajátodon is fogod tudni használni.
-
CptAdamica
nagyúr
A magasítók elég stabilan állnak, meg az motívumos stick sapik is, pár hét múlva kiderül.
#74351F-ECT$
Amúgy igen, én ezt most megúsztam, szerintem még előző hónapban megjöhetett, csak a postaládát ritkán nézegetem, tegnap jutott eszembe...
De egyik barátom szintén 2600 Ft-ért rendelt, pár napja jött meg neki és 1040 Ft-ot még fizetnie kellett a postásnál.#74352Frod
Ez jó ötlet, szerintem én is így fogom, csak a jobb oldalira teszem a magasítót, remélem úgy normálisabban fogok tudni célozni.#74353LendvaiFeri1
Megnézem most ezeket, de egyik sem gátolja a teljes stick utat, tehát a stick ütközik mindig a peremnél először. -
ImACeltic
őstag
Én egyből a Gold Edition-t vettem, de a druidás DLC-t még nem kezdtem el. Majd egyben a Párizs ostromával nyár vége fele.
-
Moby
veterán
Volt egy időszak, amikor hetekig OoK-t segítettem legyőzni random embereknek. Az istentudja hány emberrel coopoltam. Az egész onnan jött, hogy valaki a BB topikban kért segítséget hozzá, de sokszor nem tudott jönni más elfoglaltság miatt, én meg ott álltam a bejáratnál, és ha már ott voltam, gondoltam elütöm az időt "hasznosan"

-
Neoteric
addikt
Én az impotens ügyfélszolgálat helyett vennék feltöltőkártyát, pl konzolvilágnál vagy alzánál, instant megkapod, aktiválod, és megveszed walletról. Kód beváltását eléred PS App-ban, ha rámész a PS Store-ra, aztán pedig a három vízszintes vonalra jobb oldalt. Utána látni fogod az opciót, h redeem code. Ugyanez weben is elintézhető, ha profilodra mész, ott is megtalálod a redeem codes-ot.
-
Kendek
MODERÁTOR
Mások meg azt írták, hogy játékon belül felajánlja a Remastered megvásárlását, talán hatezer forintért.
-
F-ECT$
titán
HDMI 4-ben is próbáltad?
-
Gaben92
őstag
Be volt kapcsolva a PS mikor rámentél az engedélyezésre?
Próbáld meg ezt:
- PS bekapcs
- TV távirányítón bekapcs gomb hosszan (3-5 másodperc.) Vagy újraindul vagy rákérdez
- Újraindítás után menj vissza a Bravia Sync listába (PS még mindig legyen bekapcsolva) és úgy nyomj rá az engedélyezés gombra.A listában elvileg csak az jelenik meg ami már engedélyezve van, vagy nincs még engedélyezve viszont lehet. Szóval egy nem engedélyezett PS5 ami ki van kapcsolva nem lesz ott, bekapcs után lesz látható. Onnantól, hogy engedélyezted a listában marad.
-
F-ECT$
titán
Próbáld meg a hdmi 4-be dugni.
-
Wolfy33
senior tag
Nálam megy, hasonló Sony xg90 van, de pont így kötve. Vmi beállítás lesz.
-
tretyak
aktív tag
Fura, közben megnéztem, nálam is az ARC porton van a PS5.
A TVn 8.0s android, Bravia synchnél mindhárom opció bekacsolva, a listán meg ott is van a PS. -
tretyak
aktív tag
HDMI Device link gondolom bekacsolva a PS-en, igaz? Egy generáció a TVnk és az enyémen hibátlan, még a tv távirányítójával is tudom használni a PSt.
-
Gaben92
őstag
Fú bakker, lehet az angol verziót hamarabb tudtam volna értelmezni.

Amúgy elég érdekes, mert nekem első naptól vezérli a TV-t úgy ahogy kell és jobban mint a 4 Pro Sony KD-55XF9005-ön. Automatán be-kikapcsolja a TV-t, ha pedig alapból be volt kapcsolva akkor vált HDMI2-re (talán... amin a PS5 van) mikor lelövöm a PS-t akkor pedig automatikusan visszavált arra a forrásra amiről jöttem. (PS4 az utolsót nem tudta.)
Ahogy tretyak írta, BRAVIA Sync beállításaira kellene ránézni.
-
tretyak
aktív tag
A CEC port kell neked, az ARC a hangra van.
Szerk.: összekevertem a portokat, elvileg mindegyiken tudnia kellene a CEC-et, ARC van csak az egyiken (xe9005 nálam, itt a hármas HDMI). Bravia sync bekacsolva a TVn?
-
törölt tag
De volt!
-
Lackooo84
nagyúr
Dehogy nem már tegnap este leszedtem.
-
b.
félisten
+ Gaben92:
A normál Dolby működik természetesen, a HDMI ARC on át is és optikán is. Ami a probléma hogy se az optikai se a HDMI arc nem képes HD audio jel továbbítására, amit többek között a BR lemezeken/ filmeken használnak és egy pár közeljövőben érkező játék is támogatni fogja, gondolom a VR miatt.
nekem most egy 7.2 Yamaha erősítőm van ,nem mai, de remek hanggal 1.4 HDMI vel.
Sima DD.-t képes átvinni a fenti kapcsolattokon át rá a TV, de a házimozi erősítők többsége már évekkel ezelőtt kezelte a HD audióformátumok nagy részét, ami így sajnos felejtős a PS5 nél, csak ha olyan erősítőd van ami HDMI 2.0 val / eARC-cal és HDCP2.2 rendelkezik A VRR -ről nem is beszélve. Lehet TV-t cserélek inkább.
Ezek nem olcsók jelenleg, főleg ha ezt a tudást szeretném ami a régi tud. Kissé kicseszés ez most így, nagyon jó lett volna még egy HDMI( akár 1.4 is elég lett volna) a hang továbbítására rá, ha már ekkora hangsúlyt fektettek a hangzás megalkotására és a 4K BR lejátszás lehetőségére. -
penge111
addikt
Köszönöm!
-
-=Jam=-
addikt
Optikán nem megy át a HD hang, de ezt már ő is leírta egyébként.
-
wolf13
őstag
Köszönöm.
-
törölt tag
De ez neked már hanyadik lesz?
-
pipec159
csendes tag
Ezt jó hallani, nem lehet tudni esetleg hogy az edigitalnál hol járnak a rendelések kiszórásával ?
Ha már a novemberieket szórják, akkor lehet megreklamálom én is. 😁
Köszi a választ! -
gorgocska
tag
Köszi, akkor a dec 9 még odéb van.
-
Krisz0630
senior tag
Nekem ugyanez van, a legutóbbi patch óta.
Nagyon idegesítő, előtte semmi ilyen nem volt.
-
Tatyla
őstag
Persze ez ilyen
-
KKaresz45
senior tag
Bocs, az kimaradt az eredeti leírásomból hogy még a remastered PS5 verzión is nyomni kell egy manuális downloadot a játékon belül hasonlóan PS4 verzió upload-jához.
Remélem így már menni fog, sok sikert!
-
KKaresz45
senior tag
-
Lackooo84
nagyúr
Nem lehet, hogy más régiós a játék?
-
RangerFox
Topikgazda
Nekem se működött, nem találta felhőben az MM mentéseket.
-
.LnB
titán
Azt írja, hogy töltsek fel előbb egy mentést a PS4-ről. Hát nem tudom. Én platináztam megjelenéskor PS4-en. Mindig is volt PS+-om és felhő mentésem. Szóval nem tudok mit csinálni vele, ha nem találja magától.
-
RazoR
veterán
Mikor? Aznap mikor vitte?
-
zsolt_71
csendes tag
Kaptál róla később e-mailt , hogy átadva futárszolgálatnak vagy bármi? Vagy csak a rendelésről volt egy e-mail és annyi?
-
RazoR
veterán
Mennyi idő volt míg változott a státusz?
-
.LnB
titán
Ezt ma terveztem én is megnézni. Mert novemberben a patch előtt eladtam a gépet, nem tudatom kipróbálni. Kíváncsi leszek rá.
-
engineer8
csendes tag
Köszi, meg a gépet is

-
Kendek
MODERÁTOR
Használható az is, csak kevésbé javallott. Elvileg nincs USB-s TRIM támogatás, így az írás iszonyatosan be tud lassulni*, és sokkal hamarabb is használódik el az SSD. Igaz, ha már minden telepítve van, akkor a játékfuttatás az már ugyanolyan jól megy QLC-vel is mint TLC-vel.
* Pl. a Samu 1 TB az SLC-cache elfogyása után 80 MB/s-ra lassul ha üresek az írandó cellák. TRIM nélkül, vagyis ha még előtte törölni is kell, akkor pedig ennek a töredékére esik a sebesség. Játékletöltésnél, illetve áthelyezésnél azért ez már erősen szűk keresztmetszet tud lenni.(#54449) Jim74: Elvileg nagy különbség nem lehet.
-
Kendek
MODERÁTOR
Gondolom mert az kézreáll. De amúgy technikailag ugyanúgy használhatóak a hátsó portok is. Nekem egyébként ilyen StarTech kábelem van hozzá, és teljesen jól működik.
-
Haart
addikt
Gondolom mert újabb szabvány és gyanitom hogy a külső SSD-k type-c csatival rendelkeznek, de utána kell nézni. És igen a külső ssdk zöme type-c
-
belan
addikt
Köszi már kaptam segítséget.CptAdamica

-
mmearrccii
csendes tag
Én is megkaptam. Nem a semmiről, nekem azt írták várhatóan márciusra jön a gép. 10.18-as előrendelés.
-
Aciduzzu
aktív tag
Az enyém meg továbbra is arra, hogy ki a szart érdekel, hogy VR mit tolt végig?! Elsőre, másodjára, akárhányszor.
-
Aciduzzu
aktív tag
Meg még Kovács Laci, Pápai Tamás, Lenti Géza, Harmat János, Kiss Zsolt, Árgyelán József, Miklósi Barnabás is.
Ki a szart érdekel, hogy az a félművelt mit tol végig?!
-
d@vee
őstag
És ez nekünk azért jó, mert...
-
NorbiZsemi
tag
Gondolom csak hiba, mint a Notebook-os oldalon nemrég.
Az is lehet, hogy nemsokára lesz szállítmány és azt készítik elő. -
Raga
senior tag
Én már nem tudom mi az igazság.
Egyik cikk ezt írja másik meg azt hogy óriási szállítmányok érkeznek és mindent megtesznek hogy áprilisig normalizálják a helyzetet -
cyberkind
félisten
És a szarabb az, hogy nemcsak a PS-t érinti ez, sokkal fontosabb iparágak is szopón vannak.
-
FortuneMessi
csendes tag
Valaki tudna valami infót adni hogy MediaMarkt-tol
milyen gyakorisággal droppoljak a ps-eket előre is köszi a válaszokat
-
syler123
veterán
Az ott nekem is zöld
De nem látszik koszosnak. -
eisento
addikt
-
eisento
addikt
pont ezt figyeltem meg az egyik hirben levo kepekben valamelyik nap votl rola szo hogy vmi nagy ceg a kinai ujevet ugy unnepli hogy felpakolt rengeteg ps5-ot rtx vga-kat nintendokat es kisorsoljak a dolgozok kozott, ott lattam par gep dobozanal hogy szinben elternek, azthittem vmi uj edition lehet vagy hogy a feny ugy vetodott ra es rosszul latszik a foton... ezek szerint nem. szerintem jelentosege nincs
-
tboy93
nagyúr
A zöldes sokat állt a kikötőben a raktárban, aztán kissé bealgásodott
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Wolfy33
senior tag
Állítólag nem mindegyik kap.
-
-)Verso(-
támogató
Control, NioH, Division2, hirtelen ezek jutottak eszembe...
-
Peace
nagyúr
Én meg egy tavaszi Forbidden West megjelenésnek. Bilibe lóg a kezem.
-
Peace
nagyúr
Ez egy remek kérdés! Én titkon reménykedek benne, hogy a RE7 PS5 peccs pletyka igaznak bizonyul és valóban befut márciusban (RE 25. évfordulója).
-
Frod
addikt
Ezzel csak arra próbáltam utalni, hogy más már hétfő délelőtt írta, hogy konkrétan a "telefon mellett ül", mert "a hétre" ígérték. Ami értem én, hogy szívás egy helyzet, ami most megy ezzel a konzollal, de azért ez túlzás.
Pontosan megtanultuk jópár hónapja, hogy a covidra hivatkozással heteket/hónapokat tud bármi csúszni, átszerveződni egy szempillantás alatt. -
Frod
addikt
Ez tipikusan a mai rohanó világ problémája, hogy minden azonnal és most kell.
Szerda dél múlt, "a héten" az lehet simán péntek is, sőt az is lehet, hogy a hétre volt tervezve, de mégsem, mert csúszott valami... -
FollowTheORI
nagyúr
Akkor nálad szerintem már inkább valamiféle kiégés lehet úgy általában is a játékokból. Mennyit játszottál tavaly, vagy hány játékot vettél amit élveztél is és ki is játszottad végig?

Vagy pedig nagyon szűk a stílus tartomány amit szeretsz.
Egyik se baj, csak nem minden jó nyilván mindenkinek, ebből is látszik, de nem is átlagos játékos már az ilyen.
Másik opció hogy az előbb említett 0-day fogyasztó vagy mellé rengeteg idővel is megáldva, de akkor az meg megint más tészta.

-
Bazsi747
aktív tag
Köszi az infót,akkor novemberi rendelésemmel nem kell telót lesnem folyton.
-
C4mp3r
addikt
brit amazonon ma reggel volt drop, lemezes, es digitalis is, de az is osszefosta magat, folyamatosan errorozott. 2x sikerult berakni a kosarba, de a checkout mar nem ment vegig. milliard dollaros ceg, vicc
-
Gáboromm
tag
"Elbeszélsz mellettem haverom. Én arról beszéltem,hogy ha tegyük fel még nincs letöltve 1 játék a gépre és rányomni és várni,hogy letöltse még mindig lassabb mint betenni a lemezt és felinstallálni.(Legalább is a Pronál igy volt)"
Ez egy ps5 topik! Szép Jó reggelt haver!

De egyébként pro-nál is ugyanez kb.
Nem beszélve arról, ahogy írta az egyik kollega, hiába instalállod a lemezen a játékot, ha update kell neki az digital jön úgyis.
COD patchek néha 100 giga. lehetne sorolni.""mobilnet korszakban, kicsit nevetséges ez az érv is."
Barátom akkor nem sokfelé jársz az országban. Én NAGYON sok olyan helyen voltam ahol még telefonálni sem lehet nemhogy mobilnezetni."És?
1. Szerinted a lakosság, és főleg a ps5 társadalom hány százalékát érinti ez a nehézség?
Nyilván érinti, nem cáfolom. Nekik ez egy szempont.2. Az érved ebben az esetben nem a letöltés lassúsága volt, hanem, hogy kell online kapcsolat a digit változat elindításához, amit az egyik kollega egyébként megcáfolt.
Tehát tökmindegy a sebesség, az elindításhoz elég egy online kapcsolat.És én ezt cáfoltam. Mindenhol van net, ha más nem mobilnet.
Hogy milyen lassú, az már más tészta, de van. Ha nem lenne, akkor az olyan hely, hogy náluk nem a videójáték a probléma, hanem a megélhetés.Ma már mindenki, aki gamer, úgy keres lakóhelyet, hogy van-e net/térerő? Ha van, akkor milyen gyors? Ha nincs, lesz-e napokon belül tutira? A nm, és egyéb tényezők ehhez képest másodlagosak.
Nehezen hiszem, hogy lenne olyan valakinek ps5, és ne lenne netje. Nem a sebességről beszélek, netről.
3. Én egy olyan helyen lakom, ahol nagyon szar a net, még most is. Bár 1 éve javult valamit a helyzet. Pedig Bp, belváros. Mégse jutott eszembe sose lemezes játékot venni.
PC-n minden digital van. ps4-en, majd ps5-n is minden. Illetve van most nálam pár lemezes is, de előtte már megvolt digital is.
Tárhely bővítés volt a megoldás, és ez is marad. -
bandi0000
nagyúr
90% ban patchet is le kell töltened lemez mellé + megvárni hogy felmásolja, ami ssd nélküli prev genben jó lassű volt, persze lehet hogy gyorsabb így is,de szívesen megnéznék egy összehasonlítást
-
Gáboromm
tag
"Szerintem egy lemezt még mindig gyorsabb kicserélni mint letölteni egy játékot,legyen akár gigás nete az embernek."
Szerintem, ha le van töltve, akkor sokkal-sokal gyorsabb (és kényelmesebb) megnyomni 1-2 gombot, mint az említett dupla procedúrát végigvinni.
A letöltés lemezről ugyanannyi (vagy inkább hosszabb) idő (plus update), mint a digitális. Nem is értem, hogy lehet ezzel érvelni?
Teszteltem cod cold war, és valhallával is.
Hosszabb idő!
Lehet ps4-en ez a winyó miatt így volt, azt nem néztem. Egy játékot játszottam lemezen ps4-en, a last of us 2. Hát nem volt rövid idő az sem.
"Plusz ha netán olyan helyre viszem magammal a gépet ahol nincs internet a digitális játék nem indul el mig nem ellenörzi a jogosultságot."
Így van, ahol nincs net, vagy nagyon rossz, akkor mindenképp lemezes a jó.
Bár: mobilnet korszakban, kicsit nevetséges ez az érv is.
Autópályán, vagy a pusztán meg ki szeretne ps-el játszani?!
-
Moby
veterán
Az is ugyanez, csak máshogy hívja.
/a gigás netem a 6 év alatt kétszer volt kiesésem. A sony szervereit nehezebb megmondani, de a két hónap alatt egyszer sem volt, hogy 700mega alatt töltöttem. Remélem így is marad.
-
Moby
veterán
Úgy is hívja a PS5 a primary accountot, hogy "offline play".
/egyébként gigás nettel gyorsabban települ fel a játék a netről, mint lemezről.
-
sp8787
addikt
BB-nal sztem csak akkor jarhatsz igy ha fenn van par chalice.
Ha azokat leszeded akkor el kellene indulnia offline. -
törölt tag
Valami módja csak van, hogy a digitàlis jàtékommal akkor is tudjak jàtszani, ha esetleg nincs net.
-
boticsek19
csendes tag
Igen elméletileg hetente érkezik új szállítmányt, egyik héten Standard, másik héten Digital. Ez alapján Digital Edition legközelebb február első hetében érkezik majd, de erre sincs garancia.
-
ablack
senior tag
Nekem szeptember 22 óta van előjegyezve, de nálam se történt még előrelépés.
Ezt is csak azért kaptam szerintem mert "leárazták".
-
vg
veterán
Annak a harmadik részét is kb egy óra után töröltem.
Lehet nem vagyok hozzá elég intelligens. Nem baj, jó nekem borderlands is ott csak ravaszt kell nyomogatni. 
-
ProEvoFan
nagyúr
Vettem én is XSXet, de veled ellentétben az ultimate gamepass miatt kurvára elégedett vagyok.

Három évre, 36300 forint volt az ultimate gamepass...a gép 170K. Szóval 206300 forintért kaptam egy gépet és rengeteg játékot. Mondjuk nekem szerencsém van, mert totálisan kimaradtak az Xbox exkluzív címek és a gamepass tele van olyan játékokkal, amiket megvettem volna PS4 vagy PS5re.
Konkrétan a gamepass miatt ingyen lett/lesz egy XSXem, hiszen rengeteg játékot nem kell megvennem Playstationra.
....és igen, kurvára haragszom a Sonyra, hogy nem jutott gép karácsonyra.Nem igazán érdekel a miért, meg a duma, mert a zöld oldalon boltból hoztam ki a gépet.
Oh, persze tudom, kis hal vagyok én, de évi 100ezer forintot otthagytam a PS storeban....eddig. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Van több helyen előrendelésem, de bizonytalan vagyok megéri e nekem most a PS5, amíg nincs rá exkluzív cím?Lehet csak idén vagy jövő karácsonykor veszek PS5öt...
Persze egyértelmű hogy várom a sok remek Sony exkluzív címet.
-
Bogyi007
veterán
Nem nagyon fogod többért eladni, éppen ma írtam odaát, hogy csak Szegeden kapásból lehet Series X-et leemelni a polcról 205000 forintért, már ez is alternatíva annak aki nem akar várni, de pár napos határidővel az eredeti 185000-es áron is lehet most rendelni a Konzolvilágnál...
És ezek új gépek, nem használtak...
De térjünk vissza a Ps5-re. Meglesem én is a Szegedi Euronics üzletét, hátha mákom lesz...
-
törölt tag
Ha ràérsz, akkor 22-23 környékén érdemes lesz leporolni, feltéve hogy a Halo nem érdekel. Nem tudom hogy azt vàrod-e vagy sem. Esetleg tehetsz próbàt a Medium-mal is, bàr az csak egy kis csapat AA jàtéka. Mindenesetre egy jó tanàcs: Ne vàrd azt, hogy azt kapod, amit a PS-sel kaptàl, mert akkor csak csalódni fogsz.
-
FollowTheORI
nagyúr
Egyébként milyen játékokkal szoktál/szeretsz játszani, ami miatt ennyire PS függőnek gondolod/érzed magad?

-
törölt tag
Mondanàm hogy sajnàlom, de akkor hazudnék. Nyílvàn tudtad mit veszel.
-
Violka2016
tag
A hívás pedig a következő lesz: "Haló tesó! Megjött amit szeretnél, 350.000-ér viheted!"
-
FollowTheORI
nagyúr
Gears sorozat, Halo sorozat, most jön majd a Medium, Forza (amivel se PC-n, se PS-en nem hiszem játszottál eddig)?

Vagy az összes új multi-platform cím?
Ugyan mesélj már mi különbség van most jelenleg egy PS5 és X kínálata között kíváncsi lennék.

Ha nincs mivel játszni akkor PS-en sincs... és ha most el kezded sorolni a PS4 ex címeket a kardomba dőlök (hogyhogy nem játszottad eddig ki őket, akkor mit csináltál PS-en eddig).
Ez egy elég lejárt ócska lemez benyögés volt, amit nem értek miért van még mindig közbeszédben...

-
sting2
addikt
Ezt a felállást nagyon sokan megfutottuk az ősszel.
PS4 eladás gyorsba, hiszen jön az új Gen. - nem lesz majd ára LOL!!
Jött a pofára esés - nincs PS5, nem kap mindenki, ami van az meg dupla áron.
Nem baj, - jött egyből a magyaros derű, veszek SXet, azzal kibekkelem ", mit nekem Sony konzol, igaz Gamer vagyok bármivel elvagyok..., lofaszt.
Game pass beújít - offkorrsz innen a PH rol.
Az 1 héten lepippantottam magam a sok, sok, címtől.
A második héten már kilogott a lóláb, - ezekkel már játszottam a megjelenésekor is more!.. , jött is a felmelegitett káposzta íze a számban..
Nem baj, akkor ez is az apróra míg van ára - mert ezt ugye mindenhol lehet kapni, ez nem a Sanyi féle aranyrud befektetés.. , hogy ebben is mekkorát tévedtem édes istenem!
Azóta megbékélve, már csak néha, néha, szipogok egy kicsit talán a PS3 kontrollerrel a kezemben és várom hogy legyen egy PS5 a tévémre dugva.
-
C4mp3r
addikt
ugyanez, en pc-rol jovok es vettem series x-et, de ugyanazok a gamek vannak amiket mar kijatszottam pc-n jobb grafikaval magasabb fps-el ugyhogy eladtam par nap utan
ra vagyok allva a ps exkluzivokra, ghost of tsushima mar itt is van, de nagyon kene ps5 a 60fps miatt. batyam slimjen nem tudom mennyire lenne elvezheto -
chrisx1
tag
Testvérem, akkor te érzed a fájdalmam!
-
F-ECT$
titán
Szerintem az nincs egyelőre.
-
VTom
veterán
akkor 2db újracsomagolt

-
polonic
félisten
Egyébként valaki rendelt még és esetleg látta hány darab lehetett?
Remélem ez nem olyan egy darab volt, hogy visszaküldték és újracsomagolt
-
polonic
félisten
Köszi!
Vettem egyet. Elvileg az utolsó darabot. Legalább ez legyen meg, ha már gép nincs.
Aztán ki tudja, meddig fog állni itt bontatlanul.
-
Krisz0630
senior tag
Ennyi volt az ára mindig, a Venom-os volt olcsóbb.
-
Tatyla
őstag
Egy pöppet felment az ára
-
ChoppR
tag
Én is így vagyok vele. Volt, hogy csak másodpercekkel maradtam le az aktuális készletről, vagy nem mertem előre befinanszírozni a MediaMarkt rendelésem.. A bátrabbaknak és ügyesebbeknek jó játékot, én meg akkor várom a következő készletet, de elő tuti nem fogok rendelni, mert nem akarok sorban állni, inkább instant venném, ha lesz. Polcról lenne a legjobb, de oda szerintem még jövő ilyenkorra sem lesz akkora készlet, hogy kirakják gazdátlanul

-
Jim74
nagyúr
Mondjuk ez így korrekt volt. Természetesen értem a csalódottságod, de üde színfolt az ilyen eladó, aki tudja, hogyha visszalép egy kvázi megkötött megállapodásból, akkor illik a másik felet kárpótolni.
-
Jim74
nagyúr
Remélem a foglalót visszakaptad. (Igazából duplán járna...).
-
akos.fulop
csendes tag
Sikerült azóta találni? Mintha láttalak volna egy hirdetésnél, amit elhappoltál előlem
nem támadóü szándékkal írtam
-
-)Verso(-
támogató
Egyértelmű volt annál a hirdetésnél, hogy kamu az egész, szerintem...
-
3L1T3
addikt
Nem fog! Látva az előrendelések mennyiségét és a várható érkezést hülyeséget beszél megint ez az oldal.
-
ludnik
tag
A 8 éves hangú kislánynak remélem igaza lesz és tényleg lesz februártól PS5.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 5
- (kiemelt téma)
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Amazon Prime Video
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mini-ITX
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De egyik barátom szintén 2600 Ft-ért rendelt, pár napja jött meg neki és 1040 Ft-ot még fizetnie kellett a postásnál.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek
RangerFox