Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
válasz
Csigavair
üzenetére
Hogy lehet fent maradni hajnalig gamelés közben?
Ennyire leköt, hogy nem érzed a fáradságot vagy alapból is hozzá vagy szokva az éjszakázáshoz? Én is szoktam éjszakázni meló miatt, de eszembe nem jutna, hogy mondjuk 22-23 után még toljak bármilyen gamet, főleg sztoriközpontút mert szeretek odafigyelni mindenre és azért késő este az már nem úgy megy. Oké, egy kivétel volt nem is olyan rég, ami nem lehet más, mint a The Last of Us Part 2.
Azt hittem 23-ig végzek vele, de aztán ugye jött a ráadás és hajnali 1 körül végeztem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Xcover 7 128/6
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ennyire leköt, hogy nem érzed a fáradságot vagy alapból is hozzá vagy szokva az éjszakázáshoz? Én is szoktam éjszakázni meló miatt, de eszembe nem jutna, hogy mondjuk 22-23 után még toljak bármilyen gamet, főleg sztoriközpontút mert szeretek odafigyelni mindenre és azért késő este az már nem úgy megy. Oké, egy kivétel volt nem is olyan rég, ami nem lehet más, mint a The Last of Us Part 2.
Kendek
RangerFox