Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissdani
senior tag
válasz
totalwarrior
üzenetére
Szerencsés vagy.
-
kissdani
senior tag
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Az Alzát hagyjuk 01.01. rendelésem 1 hete mopndta le mondván nem tudja teljesíteni. A konzol stúdió ugyan úgy megvetette velem a kontrollert.... De gonbdoltam mindjárt jön valaki aki jobban tudja.
-
kissdani
senior tag
válasz
formula01
üzenetére
Az egyetlen korrekt cég az országban ahol nem kell hozzá venni semmit, és nem is adja emelt áron.
Meg vagyok róla győződve hogy ez a bevétel kiesés százszor megtérül nekik, többet ér bármilyen reklámnál. Én személy szerint ha valami kell biztos őket fogom választani.Nagy RESPEKT nekik...
-
kissdani
senior tag
Még a hülyének is megéri, akciós a PS5 Digital az Emagon...
[link] -
kissdani
senior tag
válasz
totalwarrior
üzenetére
Mennyit mondtak a játékkal összesen?
-
kissdani
senior tag
Máris jönne a javított széria?
[link] -
kissdani
senior tag
A Plus nem lesz akciós?
-
kissdani
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Senkiházi banda volt elérhető az oldalukon berendeltem kifizettem és csak akkor adják oda ha megveszek mellé kamerát irányítót játékot... Ez mi?? Kértem vissza a pénzt. Akkor tegyék úgy ki, mert én 185-öt fizettem ki ingyenes szállítással.
-
kissdani
senior tag
PS Plus akció akinek épp kellene: [link]
-
kissdani
senior tag
válasz
wolf13
üzenetére
Akinek megvan a Metro Exodus az megkapja hozzzá a PS5 Frissítést ingyen?
-
-
kissdani
senior tag
Lehet hogy ezért le veszitek a fejem de nem birom ki, leírom a saját vélemnyényem a Returnal játékról. Ez ha normális mentés lenne benne, akkor 3órás Game. Ne azzal csináljanak 20 órás játékot hogy szo...atják a Playert. Iszonyat megúszós minél kisebb pénzből a legnagyobb profitot szakítani. Mégegyszer mondom ez csak egy amatőr játékos vélemyénye.

-
kissdani
senior tag
Ez az új Resident Evil Village nagyon jóra sikeredett... Lehet tudni magyar felirat lesz benne?
-
kissdani
senior tag
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Én is beszéltem vele lényeg az hogy nem magyar Plust árul. Az amcsi plus meg jóval olcsóbb, megvannak az eszközök hogy tudd itthon használni kompromisszumokkal. Kérdés az hogy megéri ez neked azt a pár ezret amennyivel olcsóbb.
-
kissdani
senior tag
Volt Drop az Euronicsbe. Egyet behúztam hátha kiküldik.

-
kissdani
senior tag
Előre elnézést a láma kérdésért de ha ps storéba nem irja a magyar feliratot de attól még letölti hozzá a ps5? Gondolok itt a God of War , és a Whitcer 3-ra nem irja hogy lenne hozzá, de az árukeresőn a lemezes változatot magyar felirattal árulják.
-
kissdani
senior tag
Ki honnan szerzi be a ps Plust? Ez megbízható: [link]
-
kissdani
senior tag
Ki milyen fejhallgatót használ ps5 mellé? Illetve kinéztem párat melyiket ajánlanátok? Csak vezetéknélüli jöhet szóba és alkalomadtán átdugnám pc-be fps-t játszani.
- Sennheiser GSP 670
- ASTRO Gaming A50
- Logitech G PRO X Wireless
- JBL QUANTUM ONE
- SteelSeries Arctis 7 (vagy 9 bár ezt nem nagyon lehet kapni.)
- Sony PlayStation 5 PULSE 3D -
kissdani
senior tag
Elméletileg nekem is sikerült egy de a múlkori euronics után már nem akarok semmit elkiabálni utalásosra kértem jött email is és el is utaltam. Reméljük a legjobbakat.

-
kissdani
senior tag
Azon agyalok épp hogy ugye mától van a bezárás 22.-éig lehet az euronics kiszórta a boltokba szánt, és lévő készleteket úgyse tudják eladni csak online...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

RangerFox