Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
Néztétek, hogy Alzán egy csomó PS5 játék 16.990? Ratchet&Clank, Returnal, Demons'Souls, Miles Morales Ultimate Edition, Sackboy
-
-
-
válasz
Lackooo84
üzenetére
Nekem akkor sem fogod megmagyarázni, hogy ugyanaz a cég miért nem tudja belső transzporttal átszállítani egyik telephelyéről a másikra az árut. Pl a könyvesboltoknál is így van, hogy van mondjuk egy online libri kft és a többi mégis ha bolti átvételt kérsz akkor odaszállítják neked. Gondolom az mm-nél is naponta többször megy az autó a raktár és az áruházak között szóval nem értem, hogy nekik miért jó ha a postával kell szarakodniuk. Ráadásul a többi termék esetében működik ez a megoldás. Nem az 1000 ft bánt mert azt letojom hanem a mögöttes logika, pontosabban annak a hiánya....
-
KaitouP
nagyúr
PSN-ennel nálatok is vannak gondok? Páromnak bezárt az Apex-et, mondván nem tudja hitelesíteni a licenszt.
-
KaitouP
nagyúr
Megmutatta magát a Dead Space Remake: [link]
-
Lackooo84
nagyúr
Dead Space streamet nézte valaki? Hát én nem dobtam tőle hátast... Remélem amit mutogattak még a pre-alpha verzió volt...
-
Akkora gyoker ceget sem eltem meg mint az mm. Megrendeltem a ps-t es mivel sohasem vagyok otthon aruhazi atvetelt kertem. Erre feladtak sajat maguknak mpl-el. Ezek tenyleg ennyire gyokerek hogy a ket ceguk kozott ilyen szinten van a logisztika vagy csak engem szivatnak?
-
Derron
aktív tag
Jol latom, hogy PS5 on ha van PS+ elofizetesem akkor ingyen tolthetem a GOW ot, Last of Us-t, stb? Ezt meddig lehet megtenni?
-
-
-
Szabi®
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Erről olvastam egy tanulmányt régebben, hogyha fiatalkorba nem teljesedik ki, vagy csak részlegesen egy-egy dolog amit nagyon szeretne az ember, az később visszaköszön.
Akár felnőttkorban, vagy idősebb korban. Van egy ismerősöm figura gyűjtő és 3 gyermekes családapa (gyerekkorától gyűjt), az unokatestvérem meg modellvasutat épít (nah az egy mocsok drága hobby, 2 millióba van neki eddig) én utazgatok/makettezem, sőt unokahúgommal olyan örömmel építettem én is Hagrid kunyhóját legóból hogy csak nah...
-
Griff55
senior tag
Ha játék felvételt vagy screenshotot akarok usb-ra másolni, akkor NTFS filerendszerrel nem lehet??
-
gyuromoj
veterán
Az lehetséges hogy a külső SSD-n lévő PS4 játékhoz a letöltött frissítést nem telepíti, csak ha visszamásolom a belső tárhelyre?!

dunc
-
ProEvoFan
nagyúr
Én alsógatyát és zoknit cserélek naponta
Én nyertem
-
LÁZ
addikt
az mekkora parádé, hogy visszakaptam az elvileg gariban cserélt kontrolleremet, és a gamepadtester szerint mind2 analóg driftel, úgy, hogy azóta csak a helyette vett pirosat használtam, ami persze 2.5 hét után elkezdte szintén (létezik, hogy ugyanazt adták vissza)
az élet szép....
-
keIdor
titán
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Én már eleve a mosógép bekötést se csinálnám évente kétszer, háromszor, annyit nem fejlődnek ezek, meg ott a cipelés kérdése is, az egy dolog, hogy ajtóig kihozzák, de nah.
Hifi ugyanez, ott is kábel menedzsment, nem csinálnám, de te tudod.
2-3 évente én is cserélgetek, de az is csak TV, PC, konzol stb.
Ha lesz PS5 Pro, nyilván megveszem, ha nem, de Slim jön, akkor azt stb. de addig marad a mostani.
Egyébként az új PS5 revízió is ékes példája annak, hogy nem is mindig előnyére változik valami. Én szerintem semmi gond nem lesz azzal sem, de nem váltanék rá. -
válasz
keIdor
üzenetére
Ahogy belan is mondta, eleve ezzel foglalkozom, így megengedhetem, hogy gyakorlatilag mindig új gépem legyen, de amúgy telefont tévét hifit is kb fél évente cserélek, sőt még mosógépet is minimum évente! És,hogy ezeket miért? Egész egyszerűen szeretem a műszaki kütyüket és minél több mindent kipróbálni tesztelni stb...plusz ez a hobbim és szeretek napra kész lenni mindenben😅 De pl az autóm 14 éve ugyan az, látod az egyáltalán nem érdekel felőlem egy Trabant is lehetne, csak vigyen el ahová akarom👍
-
belan
addikt
válasz
keIdor
üzenetére
Kereskedő konzollal kereskedik így már érthető soha nem tart egy gépet meg sokáig ! Deck nálam is síri csendben van csak addig hangos amíg CD fel másolja ennyi ettől tényleg hogy lehet ki szúrni hogy halkabb amikor csak műszerek tudjak pontosan ki szúrni ! Lehet valaki 300 kHz-es hall 🤣🤣🤣.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
belan
addikt
válasz
formula01
üzenetére
Ez így van ,tőlem lehet picivel hangosabb is a régi ha a régibe jobb a hűtés ennyi ! Ez azoknak nem számít akik nem sokáig használják a gépet ! Egy kereskedő például így is a újra fog rá beszélni ez a üzlet politika , főleg most már csak a újat lehet kapni elméletileg .
-
formula01
senior tag
Szerintem kár azon vitatkozni, hogy -30 deka hűtőborda/réz és +5 fok működési hőmérséklet az visszalépés a minőségben, azonban a Sonynál sem hülyék, nyilvánvalóan ettől még az új verzió sem lesz rossz, maximum valamennyivel gyorsabban fog elhasználódni a magasabb hőnek és a nagyobb hőingadozásnak hála, de hogy ez időben mit jelent, azt max évek múlva fogjuk megtudni. Egyébként sincs alternatíva, ha valaki PS exkluzív játékokkal akar játszani. Nekem meg a 1016A verzió van, de ha nem kaptam volna augusztus elején gépet, most ugyanolyan boldogan venném meg az újat. Addig amíg valami teszi a dolgát, és gyakorlati hátrányt a felhasználó nem érez (pl. hangosabb) addig nem totál mindegy mi van benne? Egy konzol lényege elvégre pont ez lenne, hogy ne kelljen mindennel pöcsölni, csak szórakozni.
Egyébként nekem a 1016A-s gép is totálisan halk, mindig mindenből kifogom általában a rosszat, most eddig úgy néz ki, kivételesen szerencsém volt. De ahogy a régi gépek között nagy a szórás hangban, nem lepődnék meg, ha az újaknál sem lenne másképp.
-
válasz
Lackooo84
üzenetére
Te vagy a szakember minden irónia nélkül, én ehhez nem értek
Ha te ezt mondod akkor hiszek neked,te egy cseppet több gépet láttál már belülről mint én👍 Én csak azt tudom mondani amit látok érzek és hallok😅 És mint ilyen, gyakorlatilag tényleg semmit sem hallok közvetlen közelében sem, pedig erősen fülelek 😂 Amit kifúj levegőt az pedig majdnem hideg...mindegy amúgy, mert 2 év gari van+én mindig újitok pár hónap múlva újabbat mindenből👍 -
Lackooo84
nagyúr
-
belan
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Hát tesztek nem ezt mutatják de legyen neked igazad az hűtés is elég soványan néz ki benne réz lap sincs benne stbi szerintem lackoo jól mondja megy olcsósítás , persze ez jó üzlet politika is lehet hogy régi tulajok cseréljék új szériára le a gépet !!!
Persze én annak hiszem amit látok lehet azért halkabb mert vadi új ! Majd kiderül 6,8 hónap múlva milyen lesz !😁 -
válasz
Szabi®
üzenetére
Gondolom pont ezért ez nem is érné meg a Sony-nak. A dedikált egyedi port és hozzá az egyedi memóriakártya beépítése és gyártása nem éri meg akkor, ha csak ez az egyetlen funkciója lenne. Mivelhogy aránylag kevesen vásárolnák meg, tekintve, hogy semmilyen mértékben sem lenne szükség rá a konzol teljes értékű használatához.
-
Szabi®
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Persze, de egy dedikált eszközért egyszer kellene fizetni. A Ps Plusért meg folyamatosan kell.
Nagyon nem egy liga a kettő. Az amit én gondolok megoldaná a gondot, és a nintendonál is megoldották vele. Tudom hogy nem technikai akadálya van, de ez a végkifejleten nem változtat. -
-
válasz
Szabi®
üzenetére
Abban sem lett volna semmi ráció, és az is bosszantó lett volna. Mondjuk szerencsére éppen fordítva gondolkodott a Sony, és minden egyedi megoldás elhagytak, és lecseréltek szabványosra. Nincs technikai akadálya annak, hogy a PS5-ös mentéseket is USB-s adathordozóra lehessen másolni, egyszerűen csak nem akarták engedélyezni ezt a funkciót. Lehet, hogy azért, mert ez is megdobja a Plus előfizetés értékét, csakhogy ez a már leírtak miatt butaság.
-
Szabi®
veterán
-
válasz
Szabi®
üzenetére
Szerintem sokkal jobb megoldás a szabványos USB port és bármilyen mögöttes adathordozó. A probléma itt azzal van, hogy a PS5-ös játékok mentéseit nem lehet ilyen formában kimásolni. A Plus előfizetéshez kötés elég nagy butaság, hiszen pl. egy családi konzolt többen is használnak, miközben a megosztásnak hála csak egyszer van előfizetve. Kifejezetten ezért pedig senki sem fog annyit fizetni. Viszont ha bármi van, akkor elvesznek a játékállások... ez nevetséges.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Steady74
addikt
PS Plus és a PS Store kódokat PC-ről weben a profilomban a reedem codes alatt kell beváltani, vagy ha már a konzolt beállítottam (holnapra tervezem, gyerekeknek ajándék elsősorban), akkor onnan kell a kódokat megadni? Köszi

-
ProEvoFan
nagyúr
-
balazs025
senior tag
válasz
Szabi®
üzenetére
Őskori dolog,de mit csináljon az ember, ha a sony ennyire felhasználóbarát? Nekem jól jött, hogy a ps4-es mentéseket át tudtam rakni ez által ps5-re. Plus-ra alapból nekem nincs szükségem, csak azért meg nem fogok fizetni, hogy a mentéseim is megmaradjanak. De így, hogy rákényszerítenék az embert a plusra, elvárható lenne, hogy tökéletesen működjön, de hát tudjuk, hogy csak az a lényeg, hogy fizess. Nem akarnám állandójelleggel így használni, de bizonyos esetkben jól jöhet.
-
gyuromoj
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest