Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluverkill
tag
Aha és mindenkinek úgyan olyan minőségű a mikrofonja. Meg mindenkinek ugyan olyan minőségű a kamerája is.Egyedül Zion Williamsnél látszik hogy az egy home office videó. De ott hang minősége és a képnek minősége is teljesen más.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Mindenesetre nagyon bizalomgerjesztő amit most mutattak.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
üzenetére
Belenézegettem én is és...az lesz amit vártam. AAA több/jobb geometria,részecskeszimuláció,fizika, fények 30frame mellett, az egyszerūbbek és amelyek megkövetelik ott 60. A natív 4K-t már az alpha buildek elég könnyedén hozzák és meglepōen sok játék célozza a natívat. Mondjuk ezek csak trailerek félkész játékokról...lehet a késōbbiekben változik a hozzáállás. A teljesítmény most is ott van
-
törölt tag
Ratchet demora natív 4K-t mondott a DF.
-
Moby
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Itt ez már nem gond. Van annyi kakaó a gépben, hogy ez ne kelljen(tempest), és van annyi kakaó a hdmi-ben, hogy ne kelljen hackolni(a ps4-ben a külső doboz azért kellett, mert egyrészt két külön audiót kell csinálni a tévének, és a headsetnek - a headsetnek real 3d kell, tehát gyak egy dsp, illetve a képet tömörítve kellett kiküldeni ahhoz, hogy külön tartalom mehessen a headsetre és a tévére, ezt a doboz bontja ki, és szedi ketté).
-
S e t h
nagyúr
Bocs ha már elhangzott, engem nem hagynak vele az ismerősök és nem ismerem a választ.
Mikor kerül forgalomba? -
Moby
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Az a nem igényel külső dobozt nem akkora ugrás ám
Az a külső doboz nem sok minden csinál a korábbi psvr-nél sem. Inkább csak költséghatékonyságból nem került bele a ps4-be Amúgy benne is lehetne. -
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azt se felejtsük el, hogy a hírek szerint az új psvr nem igényel külső dobozt, direkt csatlakozik a konzolhoz. Bónuszként ott van még a 8k GTS video leak, azt sem bírja el ez a vas. Szóval van benne logika. És bevallottan egy nagy durranást még nem mutattak be a konzolon.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
dat cable management

-
l.skywalker
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ezt az Xbox is rejtegette, aztán egyszer csak megjelent nem sokkal a konzol leleplezése után.
Szerintem a csatlakozókat titkolják, amíg nem derül fény a bővíthető tárhelyes cuccokra
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ez az IGN egyik munkatársa, így néz ki a szobája most a Summer Event alatt:
https://www.instagram.com/p/CBRKc-QnYQ2/És szerintem minden Sony dolgozóé is

-
Moby
veterán
Ehhehhe.
A total of 7.32 million people tuned in via YouTube to watch the #PS5 reveal event.
Can confirm that yesterday’s #PS5 reveal event was the most watched gaming live stream in YouTube history. It surpassed all previous console reveals and E3 shows. -
Carlos Padre
veterán
Azon gondolkodtam, hogy ha már nem véletlenül nem mutatták be a gépek hátulját és van egy lemez olvasó nélküli verzió is, mi van ha van hátul egy sli csatlakozó és össze lehet kötni a két gépet? A technológia megvan hozzá.
-
Neoteric
addikt
-
Moby
veterán
válasz
NyMRooD
üzenetére
Hát én nagyon, de nagyonnagyon remélem, hogy ez a kamera most csak a psvr1 kompatibilitás miatt lett ilyen*, és a psvr2-nél elfelejtik ezt az optikai trackinget, mer rohadt zabos leszek, ha 2021-ben ezzel az elavult szarral akarnak továbbmenni évekre.
/*hogy twiccsre toljam a ronda pofámat, ahhoz nem kell duplakamera
-
sting2
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Sőt, a GT7 klipp előtt Kazunori konferálása is inkább tűnik CG-nek mint élő felvételnek..
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Amúgy a fejlesztőcégeknél nem szoktak komolyabbnál-komolyabb kamerák lenni. Nekik nem kell. Bőven elég a véső-kalapács

-
VikMorroHun
őstag
válasz
turikoczka
üzenetére
A "mostanábant" ugye úgy érted, hogy év végén? Mert jövő pénteken megjelenik egy komolyabb címük (amit már fél éve tologatnak).
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Bluverkill
üzenetére
Akkor megkérdezem én is: jó streamet néztél?

szerinted ekkora vállalatoknak gondot okoz "kipostázni" pár kamerát (bár szerintem mindnek van otthon), ha màr álszentet játszunk,mert egyik sem ül otthon...a 480p-s webcam felvétel meg ugyanaz,mint amikor az executive manager felveszi a pörköltes gamer pólót és bratyizik veled...színház

-
gyuromoj
veterán
Olvastam egy érdekes felvetést IGN-en:
Lemezes konzol "1TB" lesz, míg a digitális verzió viszont "2TB" és így egy árban lesznek.Vélemény?
-
-
válasz
gyuromoj
üzenetére
Ez nagyon jó
egyébként nekem az egyik legnagyobb meglepetés játék volt anno az Astro Bot Rescue Mission, szerintem az egyik legjobb, ha nem A legjobb VR játék PS re.
Féltem , hogy az új gépen elengedik a kezüket, mint tette azt anno a Micro a kinect-tel és az ott megszeretett egy két játékkal. -
gyuromoj
veterán
-
vg
veterán
válasz
üzenetére
Mi az, hogy rejtegették?
Mindent másodpercet amit tegnap láttál évek óta rejtegették és még ki tudja mit. Minden alkalommal amikor beleolvasok ide elborzadok basszus. Amúgy meg simán el tudom képzelni, hogy a ps5 kamerájával vették fel az adott ország-fejlesztő stúdiójában egy zöld háttér előtt, aztán elküldték a vágónak, rétett valami filtert, megvágták azt kész. -
Carlos Padre
veterán
válasz
Bluverkill
üzenetére
Te mit néztél? Tisztán látszik, hogy home officeban van felvéve a fejlesztők videóinak 90%-a.
-
vg
veterán
válasz
Bluverkill
üzenetére
Honnan tudod, hogy nem fél éve, vagy akár egy éve vettek ezeket fel? Te egy mindentudó ember vagy, építhetnél piramist is.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
....és ők is kimondják a tényt.A konzolt az exkluzív címek miatt veszik az emberek, és a maradék multiplatform játékot meg azon is játszák.Az exkluzív címek mérvadóak a konzol választásnál, nemhiába vásárolt annyi új stúdiót az MS.
...és mindjárt megjelennek a szokásos arcok az ellenkezőjét állítva
-
Moby
veterán
válasz
Bluverkill
üzenetére
Te mi az istent néztél?

-
Neoteric
addikt
válasz
Bluverkill
üzenetére
Milyen showt? Videokat jatszottak le egymas utan.
-
Bluverkill
tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Szerinted csak magyarországon létezik az az ajánlás hogy maradj otthon? Vagy szerinted a Sony mindenkinek ki küldöt egy jó kamerát és egy green screent? Mindkettőre az a válasz hogy nem. Sony szépen mindenkit behívot egy sstúdióba ahol felveték ezt az egész showt.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Bluverkill
üzenetére
Te miről beszélsz?
-
Moby
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Igen. Lószar különbséget nem hallottam

-
sting2
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Ne is mond, az első számú motiváció a vásárlásra.
Álmomban, Launch cím volt és átvittem a GTS karrieremet - pénzt - garázst a profilommal az új gépre és alig vártam az első nagyobb frissítést hozzá - ahogy eddig is, mert tudtam, hogy bitang látványos lesz , egy új mérce. -
Bluverkill
tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Vegyük azt is figyelembe hogy ők teljes mértékben betartoták a maradj otthon szabájt. Míg a Sony behívott jó sok embert hogy vegyék fel egy stúdióba. Ahhoz képest hogy ilyen szabályokat bekellet tartaniuk nagyon is kreatív volt.
-
sting2
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Több annál, jóval.
A hivatalos Trailer - 4K verziója után direkt nyomtam egy kört az abban látott Gr3-as Mazdával és utána újból megnéztem.
Talán a hangok azonosak, minden más egy fokozattal feljebb lett csavarva.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Mi igen.
Volt egy két érdekes hanghatás, de semmi rendkívüli egyelőre. Majd PS5-n. -
Carlos Padre
veterán
Most nézem a TheVR srácokat, nagyon lelkesek

Jut eszembe, nézte valaki headsettel?
-
james001
veterán
Nem tudom volt-e már:
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
-
KaitouP
nagyúr
PlayStation 5 is Physically Larger Than You Might Expect, Towers over Xbox Series X: [link]
-
Scarletiel
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nekem amúgy egy estélyi ruhás női sziluett ugrik be róla mindig, főleg a lemezes változattal.
-
Scarletiel
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Akkor ebbe pont belebuktam
, de a lényeg átment az a fontos 
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ja, értem. De szerintem így többet megtudtunk, mintha idevágtak volna egy speckólistát, meg megmutatják a rendert.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Az a Mazda RX-Vision GT3 Concept egy nem létezō motorral (2600cc SKYACTIV-R naturally aspirated 4-rotor rotary engine) szerelt versenyautó...ebbōl neked öblös mély 9000es fordulaton sehogy sem jön ki
de a GT hangok nem a top kategória, ez igaz -
-
Scarletiel
őstag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Illetve a hanghoz még annyit, most visszanéztem direkt, de az a Mazda is amit ingame vezettek olyan hangon ment mintha az F1 20** ből választottak volna egy forma 1-es autó hangot. Mikor jön el az a kor mikor nem minden autós játékban adnak minden autónak magas C-ről induló fűnyíró hangot? Én szeretnék egy öblös mély motorhangot hallani, mert bizony rengeteg sport kocsi nem 12 ezres fordulatszámíg megy vagy onnan indít... De valahogy minden játékba kihagyják ezeket csak a magas C röpköd.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
üzenetére
a világ összes pénze ott van
nem azzal volt a baj...vagy gyorsan akartak valamit kidobni vagy a kreativitás hiánya. De az XGS eventre még összerakhatnak valami éretebb showt#6524) BiggusDickus hivatalos csatornán leadni, elōtte felhype-olni...nem volt jó döntés szerintem. GDC oldalán/yt csatornán lehozni okosabb lett volna...hozzánk az is eljut
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
De miért volt zsákutca? Panaszkodtak a fejlesztők, hogy nem értik?
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Olcsóba kellett megoldani mert elvitte a pénzt a GTAV meg RDR2 Passba rakàsa.
-
hombre[EU]
nagyúr
Kollégával ma átpörgettük még egyszer az eventet...azért ez egy elég profi marketing volt. A Cerny-talk szerintem zsákutca lett (a többséget figyelembe véve), de ez most összejött. Így kell el launcholni egy termékcsaládot.
az áron greenberg egy microsoftos hitelkártyával meg skype meetinget csinált...hol kell jelentkezni arra a pozícióra?
a marketing munkát kritizálom nem a platformot vagy a terméket,ok?!
(OFF) -
Scarletiel
őstag
Nem mondom, hogy nem jó semmi és azt se vitatom, hogy a GTS nem néz ki mai napig álleejtősen főleg HDR-el. Viszont nekem kb nem hozott kolosszális fejlődést grafikában, a többit meg nem láttam/hallottam benne amit felsoroltál. A kampány mód tetszik, mert az végre olyan mint annó a GT2-ben és amint megjelenik instabuy lesz nálam

-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
ez arra kell hogy a pc masterrace rágyógyuljon a játékra, és kelljen neki a 2, és azonnal, igy szépen megveszi a ps5-t
-
Chalez
őstag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Kap egy kis RT-t, magasabb felbontás , talán azért több részlet, esetleg 120 FPS, akár komolyabb fizika, komplexebb hangok.... a GTS amúgy is eléggé etalon graffal rendelkezett, persze a háttér és a táj lehetett volna egy kicsit részletesebb. Besza behu lesz szerintem, persze mindig vannak olyanok, akiknek semmi sem jó
-
NyMRooD
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
Mivel a HFW ps5 ex cím lesz, ahogy HZD ps4 ex cím volt, pc-re most valószínűleg csak azért adják ki mert kellett valami beetetés a ps5 eladásához és a játék egy jelentős része már amúgy is portolva volt Kojima által, így egyszerű volt megcsinálni a maradékot is. Egyébként a stúdió korábbi játékai közül semmi nem jött ki még pc-re, ráadásul belső stúdió, szóval rugózhatsz a témán de szerintem a HFW csak akkor fog kijönni PC-re, ha a ps6 megjelenése előtt megint szeretnének beetetni pc-s játékosokat is.
u.i. Amúgy meg mit számít, hogy meddig exkluzív egy játék? Ha valaki hajlandó volt a HZD miatt ps4-et venni, az úgy sem várt volna 4-5 évet a PC-s verzióra, főleg ha nem is PC-ről váltott. Szerintem az ex címek lényege, hogy nem sajnálják rá a pénzt és az időt, adnak a minőségre (de legalább is egy AAA cím tényleg AAA, nem egy bug halmaz megjelenéskor, etc) és a célhardverra tökéletesen optimalizálva van pl: Uncharted, God of War, Forza, Halo, Mario, Zelda, stb, ilyen címeket nem vagy csak nagyon ritkán kapsz third-party fejlesztőktől.
-
Neoteric
addikt
-
NyMRooD
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ott a cikkben a felsorolása előtt, hogy "Az ilyen címek kivétel nélkül mind érkeznek PC-re is, konzolon azonban csak PS5-re (illetve néhány esetben PS4-re) lesznek elérhetőek" csak a cikk írója lusta volt annak utána menni, hogy melyek azok amik jönnek ps4-re is. A lényeg, hogy a játékok közel 80% ps konzol ex cím, persze van ami biztos jön majd később xsx-re is, csak most egy picit a Sony is perkált, ahogy Ms szokott.
u.i. Mondjuk ezt a third-party exkluzivitást annyira nem szeretem, mert semmi értelme, nem lesz jobban optimalizálva mint egy first-party, ez tényleg csak arról szól, hogy itt van ott nincs, inkább az árukból összerakhattak volna még egy saját címet.
-
Zoleee83
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
Azt írtam hogy Ex egy darabig, ami igaz is, első időszakban nem lesz semmi másra, feltételezem.

Amúgy mi azzal a baj, ha 2 év múlva megkapja a PC is?
Szerintem semmi, addigra kb utánad hajítják Store-ban is mint a HZD-t ami most is ~4k.
Én nem bánom ezt, nekem nem fáj ha más is tud játszani vele.@Rudy - Biztos voltam benne hogy nem lőtték el az összes puskaport, lesznek itt még eventek amire lehet reagálni. Pont elég ha csak megvillantanak egy GOW logót, és milliók fognak sorbaállni a gondolkodók közül is, ahogy anno a HZD/GOW/Spider miatt is.
Mondjuk egy új kalandjáték szériának, vagy Days Gone 2 -nek kimondottan örülnék! -
keIdor
titán
válasz
AxBattler
üzenetére
Eltelt kerek 40 hónap az első rész megjelenése óta, PC-n még most sincs dátum, csak annyit írtak, hogy nyáron jön valamikor. Steam is ezt írja.
Amíg nem jelentik be a Horizon Forbidden West-et is másra, addig exklúzív. Lehet lesz másra, de ismét 3 és fél év elteltével.Megpróbálnak minél több embert bevinni a PS5 megvásárlásába ezért kiadják PC-re a régit hátha hoz vásárlót. Aztán majd leszűrik, hogy megérte-e vagy sem.
-
AxBattler
félisten
válasz
Zoleee83
üzenetére
Magyarul nem lesz PS ex....

+
Magyarul minden az első kategóriába sorolt cím potenciálisan a második kalapban is benne van... akkor ennek a felosztásnak sok értelme nem volt.Egyébként nem a Ti véleményetekkel van bajom, csak a PCGuru listázását tartom értelmetlennek/félrevezetőnek.
-
Zoleee83
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
"Az interneten nagyjából pozitívan fogadták a leleplezést, de természetesen akadtak jó néhányan, akik kevesellték a látottakat, hiányolták az olyan nagyágyúkat, mint a Sony Santa Monica, vagy a Naughty Dog következő játéka. Ha te is azok közé tartozol, akik elnéztek volna még néhány next-gen címet, megnyugodhatsz, a PlayStation brand tejhatalmú ura, Jim Ryan ugyanis egy interjúban elmondta, hogy van még néhány meglepetés a tarsolyukban."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OTP Bank topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az a külső doboz nem sok minden csinál a korábbi psvr-nél sem. Inkább csak költséghatékonyságból nem került bele a ps4-be Amúgy benne is lehetne.
Lehet,hogy az új Move a headsetet figyeli majd, és a kamera csak a sisakot...vagy marad minden a régi, nem beszélnek

Kendek