Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Megjelenés napján?Jöhet.Bár szerintem túl korai lenne, nem ehhez vagyunk hozzászokva.Meg ha ez is olyan lesz, mint a GTS, ami az online versenyzésre van kihegyezve, nem lesz túl kevés a játékos?GTS megjelenése kb 70-80 millió eladott konzolnál történt.Vagy lehet visszatérnek a single GTre?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hamar törölték a bejegyzést, de ugya a net népe nem felejt.

-
hombre[EU]
nagyúr
Ha láttad volna a Driveclubot psvr-ban akkor tudnád,hogy nem elég a ps4
röviden,tömören: undorító, mindent kiszedtek belōle csak,hogy tartani tudja a framerate-t ilyen 720p körüli felbontáson és talán 5-6 autó lehet a pályán... Nem lehetséges,hiába sok idō,pénz... Ezek a gépek még nem készek vr multira, -
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Simán bírja, lásd driveclub. (És azt a játékot alapból 30fps-re csinálták... a vr módját pedig töredékpénzből/időből/emberi erőforrásból, mint ami a polifóninak rendelkezésére állt...)
(#4878) Carlos Padre
te valami párhuzamos univerzumban élsz... a gt1-2-3-4 sok tekintetben gyakorlatilag körbeautózta a konkurrenciát... a gts meg 2 év alatt tudott, töredékáras eladásokból "visszakapaszkodni" a futottak még címek alsópolcos halmából, köszönhetően a sony nyomásánakszerk: a fia akkreditáció az aztán garancia a minőségre, mi más is lehetne jobb mérce egy videojátékra, mint a videojátékok és játékosok közt méltán elismert játékügyi szaktekintély, a FIA!

-
Szabi®
veterán
Az az igazság hogy havernál van, vett egy házat direkt e célra,berendezve minden földi jóval és csak 3-4 ember jár,tehát nem hivatalos terem.
Hívtak már többször,de a gaming behúzott,és el is lustultam,nah meg ment le nekem is izomtömeg,,a meló meg jelenleg áll külföldön,úgyhogy időm van
-
d@vee
őstag
válasz
M@trixfan
üzenetére
"...túl nehéz egy játék (WTF
) és két percig nem tud figyelni egy huzamban valamire."
Már hogyne tudnának figyelni valamire huzamosabb ideig.
Úgy hívják bátlerojál, meg nindzsa, vércsogó ribik youtubeon, stb...El van kurvulva játékügyileg a mostani 11-17 éves csoport. Nem kell ide történet, meg grafika, csak rózsaszín-lila-rgb szerűen villogó skin, meg legyen benne multi, lootbox. Ennyi
-
hombre[EU]
nagyúr
Bloodborne 2 jöhetne nyitócímnek. Vagy elfogadnék egy igazi, ízig vérig nextgen rpg-t, amibe bele tudom ölni az összes szabadidőmet

Hát a BB2 odébb van, de a másik részével együtt tudok érezni
és remélem sok új IP is lesz a folytatások mellett. Egy NaughtyDogos scifi-krimit nagyon várok az elkaszált SavageStarlight után -
Szabi®
veterán
válasz
M@trixfan
üzenetére
Ezt jól látod,de hidd el,nem is a mi korcsoportunk már a célközönség.Mi a videójátékozás múltja vagyunk,nem a jövője,azok a most 16-17 éves gémerek
Ha bele gondolsz te hány játékot láttál az elmúlt 20 - 30 évben ?
Hajszoltuk a grafikát/részletességet évtizedeken át,most hogy megkaptuk már nem jó, nem tudunk belekötni,de akkor se,valami hiányozni fog..
És ezért lett új perspektíva a sokat látott gémerektől,hogy ide bizony jó sztorik/ és karakterek kellenek.A jó grafikájúak közül azt emeljük ki aminek jó a grafikája és még jó sztorija is van,és mély karakterei.
A probléma csak az hogy ezt 2-3 stúdió tudja adni 3-4 évente....
Aztán elérünk oda hogy már semmi nem jó,ezt már majd a kor is hozza,és meg is csömörlik az ember,és a végén azt se tudja milyen játék lenne jó.
A mostani 15 évesek pedig teljes odaadással játszanak,nekik a PS4 Pro az olyan mint nekünk a PS1/Dreamcast volt.
-
M@trixfan
addikt
Kontextusából kiemelve, csak ezt a két képet szemlélve annyira látszik, hogy rég elértünk egy megfelelő szintet grafikában és a játékélményt mennyivel fontosabb tényezőknek kéne adni. Basszus, nem is olyan túl régen ezek a képek még rendernek is elmentek volna! Nyilván legyen minél jobb grafika, szeretem a vizuális fejlődést, de a kedvenc játékaimban a kiváló “art direction” dobta meg a látványvilágot és a lebilincselő történet és/vagy atmoszféra ragasztott a képernyő elé. Sajnos a klasszikus gaming ilyen téren veszélyben van már mert felnőtt egy olyan generáció aki azon panaszkodik, hogy túl nehéz egy játék (WTF
) és két percig nem tud figyelni egy huzamban valamire. -
d@vee
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Hogyne lenne olcsóbb. PC-n is megveszed a játékokat, de azt a büdös életben nem adod el mert nem tudod. Megvetted megjelenéskor pl. a Witcher 3-at. Végigtoltad, van benne 100 órád, azt a 13 ezret sosem látod.
Ezzel szemben konzolon ha meguntad, eladod és nem 13 ezer ment el, hanem csak 2-3. Ezt sokan elfelejtik beleszámolni. Na meg rendes gamer gépet 300 felett tudsz összerakni sajnos.
Akciók minden sotre-ban vannak, felesleges a drágább teljes árat felhozni. Mindenki akkor veszi meg a kiszemelt címet, amikor akarja, tudja.
De ez annyira nem ide tartozik am, írok is on-t.Bloodborne 2 jöhetne nyitócímnek. Vagy elfogadnék egy igazi, ízig vérig nextgen rpg-t, amibe bele tudom ölni az összes szabadidőmet

-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Legkomolyabb? Max konzolon. PC-n vannak ettől bőven komolyabb szimulátorok. Én egy jó karrier módos cuccban reménykedem PS5-re, ha PS4-re nem akarnak már kihozni ilyesmit.
-
Szabi®
veterán
válasz
jookomak
üzenetére
Miért is
AAA címek éppen voltak ....
Ps3 Launch :
Ridge Racer 7,Resistance: Fall of Man,MotorStorm,Mobile Suit Gundam: Crossfire,Genji: Days of the Blade ,Call of Duty 3,Tony Hawk’s Project 8 ,Untold Legends: Dark Kingdom,Need for Speed Carbon,Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas,The Elder Scrolls IV: Oblivion -
válasz
hombre[EU]
üzenetére
most kellett volna a fullVR

de nem volt rá idő, annyira nem volt kész úgyegyébként se a gt - bezzeg anno a 3D-t teljes mellszélességgel támogatták, ebbe meg nem állt bele a sony....(én kimondottan szomoru vagyok attól, hogy mivé lett a gt
) -
ps3nak eladásai alig voltak a slim előtt, nyilván kevésbé volt probléma az ylod (pláne h nem az első három hónapban jött a hiba se, mint boxon
)amugy az ólommentes (környezetbarátabb) forrasztóanyagra átállás okozta a bajt, mindkét gyártónál - viszont az MS-nél emellett a hűtés is elégtelen volt, így elég gyorsan megoldotta magát a gpu (szó szerint)

viszont a 2 év háztól házig gari azóta is tart... és talán ez volna a leglényegesebb!
örüljünk neki, hogy a visító ps3 után a ps4 csendes lett (
) és ezen a soron haladva a ps5 is tökéletes launcs gépnek ígérkezik! aki mást gondol - és most sonyékat idézem - : MAJD NÉZZE CSAK MEG AZ ELADÁSOKAT!!!!! NAUGYE!!!!! 
-
hombre[EU]
nagyúr
Ezt boxoljátok le a PS4/XO topikban

btw (hangtól függetlenül) mindkét 4K konzolban száradnak ki a paszták, pro és one x pasztázással is rendszeresen foglalkoznak pl. redditen...reméljük tanultak belōle -
NyMRooD
addikt
válasz
üzenetére
Ez a pasztáznod kell dolog olyan mint xbox-nál a "nincs rá játék", baromság, nem kell pasztáznod otthon, tökéletesen és hiba nélkül működik, úgy ahogy otthon bevágod a sarokba, de tény, hogy elszúrták, rakhattak volna egy minőségibb ventilátort vagy javíthatták volna, de nem tették, ez van, remélem ebben fejlődni fognak. Ettől függetlenül egy jól összerakott gép, nem recseg ropog, minden jól működik és kevés a meghibásodás is.
-
Szabi®
veterán
Honnan ez a nagy pesszimizmus ? Ha annyira sok PS4 meghalna,nem játszanának vele 80-100 millióan nem ? Vagy ezeknél az usereknél rossz gép van most is otthon ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Van egy hibahatár/meghibásodási arány ami felett egy termék nem kelendő,a sonynál ez nem egésszen így van,,,,kelendő
-
3L1T3
addikt
Azért a PS3 Yellow Light of Death is megérne egy misét! X360 nem tudom , hogy megint mi a fenének jön ide, amikor az MS bevállalta adott 2 év háztól házig garanciát és félretett rá több millió dollárt. Sony nem tette ezt, még ha tételezzük fel , hogy kevesebb is volt a meghibásodás (nem biztos).
Mellesleg előző generáció esetében nem "rossz minőségű forrasztásról" volt szó, eleve mind a két gyártó által használt bérgyártósor szar volt. -
kicsako
őstag
Nálam kint van az asztalon a slim, minden irányból járja a levegő, mégis olyan hangot ad néha mintha fel akarna robbanni.
Nem véletlenül érdekli az embereket hogy fog kinézni, és milyen hűtése lesz.
Remélhetőleg a Share funkción is reszelnek egy keveset, mert egy multi játékban krvára nem elfogadható hogy 15-20secig állok néha mire engedi lementeni az előző fél percet. Mire le tudnám menteni vagy megölnek, vagy már rég nincs meg a kívánt felvétel eleje
-
3L1T3
addikt
Azért a Panasonic MN86471A HDMI Transmitter meghibásodásáról nem tudom mit tehet egy PS4 user!
Kijelenteni, hogy 90%-ban a felhasználó a hiba forrása merész...
Értem én, hogy az elmúlt 3 hónapban szeretnél minél több hozzászólást szerezni, de annyi sületlenséget tudsz írni!
-
Szabi®
veterán
válasz
üzenetére
Azért nem törvényszerű a Ps4-ek meghibásodása,az esetek 90%-ban user error.
Vannak olyan noobok,,,,8 éves koráig tanulta a szabályos levegővételt,,,14 éves korában tanult meg járni....Haverom megjelenés napján vette,soha nem volt vele nyűgje,igaz hangja már van,meg egy kis cicergés...de nyomja még ,a dobozát is elrakta ,full jó állapotban van.Karokat cserélt már viszont.
-
válasz
üzenetére
Én úgy hiszem, hogy az újrapasztázás még mindig vállalhatóbb mint a BGA Reball (emlékezzünk csak RROD és YLOD az előző generáció idején). Azért nem mindegy, hogy otthoni körülmények között is kivitelezhető, és egy viszonylag olcsó művelet.
A gyári pasztázáson főleg úgy tudnának javítani ha nem pasztát, hanem valamiféle hővezető lapot alkalmaznának (pl. TG Carbonaut). Mert amellett, hogy a felvitelének a sikere is esetleges, pár év alatt mindenhogyan kiszárad, és akkora már erősen romlik a hatékonysága. -
törölt tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Tudom hogy nem nagy munka, de pl nàlam az nem minőségi munka hogy otthon még nekem kell pasztàzni a konzolomat. A konzolt megveszem, bevàgom a sarokba és kussban hozzànyúlàs nélkül menjen 3-5 évet. Én mint konzol tulaj ehez vagyok szokva. Ha ezt a Sony normàlisan megcsinàlja, akkor elismerem hogy ebben isctudtak fejlődni. A jàtékokkal úgysem lesz gond, mindenből jön +1 meg biztos lesznek új IP-k is. Nagyon kényelmes helyzetben vannak, mert màr azzal nyernek ha megtartjàk a mostani felhasznàlóbàzist, ami sokkal könnyebb, főleg hogy minimum a felének biztos szép könyvtàra van, amit nem szivesen dobna ki.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nekem bejött az 1. Meg a 2 is a demója alapján.
Badabumm tss!! -
zkxdn
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Én pl. PS5 mellé egy Horizon folytatást meg egy Demons Souls Remaket tippelek (bár remélem lesz más is mert a Horizon engem annyira nem izgat)
XSX mellé pedig Halo Infinite meg Hellblade. -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
KNACK 3, BABY!!

-
Mr Bond 007
őstag
Valami ütős nyitó címnek lennie kell. Ahogy a Switch-nél is mekkorát rúgott a Breath of the wild, ide is kell egy blockbuster. (Még ha nem is ott debütált hanem wii-u-n)
-
-
zkxdn
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem mondtam, hogy launch címek lesznek csak hogy lineup. Sony úgyis bejelenti ezeket mégha egy jópár évre vannak. Guerilla pedig 100 hogy befejezi a Horizon folytatását
-
hombre[EU]
nagyúr
Ebbōl valószínū egyik sem launch cím. Maximum a Guerilla aki betudna fejezni valamit ezek közül...de
1.)nem kell sehova sietni, a ps4 játékeladások csúcson lesznek
2.)a karantén miatt sok minden csúszni fog és inkább tolják el/fejezzék be,mint elkapkodni
3.)nem a rajtnál kell izmozni, hanem amikor már 20milliót lesznek képesek eladni évente. Na akkor kell nagy címeket hozni -
NyMRooD
addikt
válasz
üzenetére
De ez így nem igaz, mert egy jól összerakott masináról van szó, a hűtést nem számolva (pontosabban a ventilátor hangját, mert egyébként valószínűleg a gépház is szépen szellőzik, szóval nem a teljes hűtés vacak) és van ami egészen okosan van megoldva, mint pl a merevlemez cseréje garancia vesztés nélkül. Illetve az összeszerelés minősége is kiváló mind a slim mind a pro esetében.
-
zkxdn
őstag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Hát a PS3 elbeszélgetne veletek, meg a launch Xbox One a Kinect-tel. Azért van az a határ mikor már nem szarom le az árát és ezt a történelem is bizonyítja. A konzolosoknak igenis számít az ár mert sokan azért veszik mert mennyivel olcsóbb a PChez képest.
A gamekkel kapcsolatban inkább az MSnél lehetnek meglepetések (szerintem) itt lesz GoW2, Spidermanus 2, lesz egy remake, Horizon 2, GT folytatás. Annyira nem zsákbamacska a Sony lineupja.
-
NyMRooD
addikt
válasz
üzenetére
A többséget szvsz inkább az érdekli, hogy mit lehet rá venni, mert az sem számít ha csak valami nagyon csúnya barna színben lesz kapható és az alakja egy darab kutyagumira fog hasonlítani, ha lesz rá cserébe Spiderman 2 és GoW2, úgy is megveszik.
u.i. Miért fontos neked annyira a kinézete? Mikor vennél ps5-öt, ha gömb alakja lesz jó hűtéssel vagyha jön rá a Sunset overdrive 2?
u.i. 2 Persze ideje, hogy bemutassák, de ha helyette új játékokról hullik le a lepel, akkor rá ér majd később is a design.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Leszrom az àràt, mutassàk meg mit lehet majd venni.
-
hombre[EU]
nagyúr
Kb., akkora idōhúzás megy...
senki sem meri elōször kinyögni az árat...még az is lehet,hogy az augusztusi State of Playig csak minimum info lesz -
zkxdn
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hajjj soha nem lesz ez a konzol bemutatva....
Bár én mindig azt érzem, hogy az egyik este lesz egy random bejelentés a PlayStation Blogon és ott lesz 2 kép a konzol külsejéről és csá
-
Szabi®
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Biztos van olyan aki a "music" miatt játszik

De ha nem a grafika/animációk/interakciók miatt játszunk ,,akkor miért várjuk a nextgent ? Ami elsősorban a grafikában üt ?
A 90'-es években nem nagyon emlékszem hogy valaki azt mondta volna ""áhhh srácok mennem kell playstationt venni,olyan jó történetű játékok vannak rajta"
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Vagy a DarkSoulsban ahogy a nehéz páncél csörög,zörög,csattog futás közben

Na meg a bekapott hitek -
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Én egy autós játékban jobban el tudom képzelni, hogy érzed mikor pörög meg a kerék és precíz kontrollt kapsz a gáz és a fék felett.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nehezen tudom elhinni, mivel csak a tenyered érintkezik a controllerrel. Az is érdekes lesz, hogy hogyan fog majd ellenàllàst kifejteni a ravasz.
-
Tuomas
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Vizesek leszünk?
-
hombre[EU]
nagyúr
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
És nem is kevés viszont egyre ritkább a kiváló gameplay,sajnos mindenki beleszürkül a mezōnybe. A Nioh2 most toronymagasan az akciójátékok/arpg királya, a Doomosok is saját magukkal versenyeznek az fps mūfajban, a last of us2 a survival-akcióban lesz (megelōlegezem nekik), (akció)kalandjátékok közül még mindig a Zelda...stb
Nagy meglepetéseket nem láttunk gameplay szempontjából az elmúlt években. Számomra talán a Divinity2,amely meglepett mennyire polished és komplex
persze ez a kis lista szubjektív...de 20+ év után úgy gondolom felismerem a jót
-
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Igen. Illetve, mivel tagadják így biztos, hogy jön

-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
akkor Wolverine lesz Troy?

-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
És már itt is a menetrendszerű tagadás

No, There Isn't a Daredevil Game With Troy Baker in Development
-
l.skywalker
titán
-
keIdor
titán
Ha már úgyis téma volt: [link]
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Milyen Farkas???? Rozsomák!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

röviden,tömören: undorító, mindent kiszedtek belōle csak,hogy tartani tudja a framerate-t ilyen 720p körüli felbontáson és talán 5-6 autó lehet a pályán... Nem lehetséges,hiába sok idō,pénz... Ezek a gépek még nem készek vr multira,

) és két percig nem tud figyelni egy huzamban valamire."

)

RangerFox