Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Ez az Astro zseniális.
Feleségem rákattant, nem is tudok vele játszani.
-
Steve1207
veterán
válasz
eisento
üzenetére
999
Novemberben már nem volt meg, ami lényeges volt, azt végigtoltam bőven. Idővel meg majd jön egy digitális.
Látom amúgy érkeznek a boltokba is konzolok, be se akarok menni itt a közeli plázába, mert kb az lenne a vége, hogy megvennék egy lemezest is, ha meglátok, most meg nem kimondott prioritás még egy ideig a költekezés.
-
Bogyi007
veterán
válasz
htsnorman
üzenetére
Alza a legváratlanabb időpontban tud frissülni, én csak tudom. Igaz én Series x-re vadásztam, de ez a rendelés egy vicc volt náluk.
Múlt héten 25.-én rendeltem náluk kiírás alapján márciusi készletre, aztán az ügyintéző azt mondta hogy április 2. lesz az legjobb esetben.
El is könyveltem hogy onnan lesz a legkevesebb esélyem a gépre, szombaton elmentem kocsikázni egy gépért 125 km-re tőlem. Amikor hazaértem egy új üzenet fogadott: A gépet már postázták és már nem is tudtam lemondani, ma konkrétan nem vettem át az MPL futártól mivel nem találtam a környezetemben olyan személyt akinek éppen kellett volna... -
eisento
addikt
Skacok na ki mennyit jatszott 2020-ban? [link]
en osszesen 1330 orat

a lap aljan ingyen tema var
(igaz ps4es) -
Bencus88
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Jó játekot hozzá

Örúlök, hogy sikerült valaki ek örömöt okoznom!
-
eisento
addikt
vki ajanlhatna fel digitalist mondjuk soron kovetkezo heti megrendelesbol
-
Kanczy
veterán
Csilingelt a Distill, de csak valaki Amazonra felrakta 1300 euróért a gépet...
-
ricshard444
veterán
Végre sikerült hozzájutnom egy konzolhoz Ripper03 kolléga által. Segítőkész, nem lehúzós, nagyon rugalmas és kedves embert ismertem meg személyében.
Ha ő nem lett volna még mindig csak olvasgatnám mások élményeit, de már én is nyomkodom.

Köszi innen is és jó játékot kívánok mindenkinek akinek most vagy már régebben sikerült behúzni egy PS-t.

-
gyuromoj
veterán
Miért van hogy azok a mai nap korábban letöltött játékaim eltűntek a főoldalról és csak az újabban letöltötteket mutatja?
Mappázni nem lehet vagy hogy megmaradjon minden szépen sorban? -
HaZsolt
őstag
válasz
fabiandaniel
üzenetére
Milyen program ez? Valos a keszlet, gratulalok, jo jatekot majd
-
Én egyelőre még megrendelni sem tudtam sehol.
Na vajon mit kapok hamarabb? PS5-öt vagy oltást?
-
Wolfy33
senior tag
A ps5 saját listában lakat van a lemezes PS4 játékokon amivel valaha játszottam.
Ez annyit jelent,hogy a lemez berakasakor feloldja? Vagy mi ez a lakat?
A collection lakatok sikeresen feloldódtak. -
Moby
veterán
Közben azért beindultak a ubi serverek. Szép-szép ez a 60fps a Division2-ben, de közben azért rohadtul prevgen ez már. Jó lenne egy tru ps5 verza normálisabb graffal, AT támogatással, stb. Ilyen viszont nyilvánvalóan nem lesz. Mindegy, valamennyit ellövöldözgetek vele így is.
-
fiATHaLON
őstag
Sziasztok!
Van arról tapasztalat, hogy egy PS account jelszó helyreállításhoz
mennyi idő alatt érkezik meg az email?
Elveszíti az ember a jelszavát Krasznai Valika e.v. gombolyagkereskedő weboldalán,
és azonnal megjön a válasz email, Sony-ra meg húsz perce frissítek és semmi. -
EasyLife
aktív tag
Felugrott az előbb egy értesítés, hogy frissítés god of war, de el is tünt....
Még rányomni se tudtam -
noblem1983
senior tag
válasz
F1rstK1nq
üzenetére
Steelseries Arctis 7P-m van egy hete. PS5-höz vettem(ami még nincs) és simán működik PC-vel vezeték nélkül is meg persze Pro-val. Van hozzá egy kis T alakú stick (Type C-s) , adnak hozzá kábeleket is. Steelseries oldaláról rendeltem, 61k volt Paypal-al fizetve. Szállítás ingyenes volt.
-
eisento
addikt
Na ki probalja ki?

I Got BANNED From Playstation 5 in 60 SECONDS (WORLD RECORD BAN SPEED RUN)
[link]
-
LeventeV
őstag
válasz
Olibosnyak
üzenetére
Akkor még várunk. A megugrott előrendelés aznapra érthető, ahogy már beszéltük, akkor vált elérhetővé az ára, plusz előtte való este a Sony videókonferenciája is sokaknak meghozhatta a kedvét.
Közben ma megérkezett az iPontól rendelt Dualsense.
Hát a fogása elég meggyőző. Érezhető az ugrás a DS4-hez képest. -
Moby
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mert egy komplett nagypatch-el együtt jött az upgrade. Minden platformra.
-
Aerodyn
tag
válasz
Olibosnyak
üzenetére
Várható volt, hogy aznap ment le a rendelések nagy része.
-
Elderath
addikt
ME trilogy május 14
-
-
retroid
senior tag
-
Moby
veterán
Nagyon jó lett ez a division 2 patch, nagy kár, hogy kipróbálni nem lehet, mert a szerverek úgy állnak, mint a szeg. Most épp 17:30-ra taksálja a ubi az indulást, de jó, ha lesz ebből ma valami.
Illetve jött ma patch a GOW-hoz is, de nekem semmilyen új grafbeállítás nincs. -
Moby
veterán
Pedig eléggé úgy tűnik a topikból, hogy teljesen hétköznapi, halandó emberek jutottak géphez, nem is kevesen. Ismét. Persze látom én is a hardveraprón, hogy kerültek fel a telekomos készletből is. Még utoljára fut egy kört az a kultúrkör is, hogy beárazza magát,mielőtt februárban beleáll a gépek ára a földbe
-
RZozo
aktív tag
Jó móka volt ez a PS5-re vadászat, de ahogy látom még februárban is másodpercek döntenek, így inkább a keresgélésre, termékfigyelésre fordított értékes időt a családdal és a meglévő konzolokkal (Series X, PS4 Pro) való játékkal töltöm. Amúgy is friss, pár hónapos PS tagsággal a hátam mögött még van mit behoznom PS4 fronton. Vár rám pár jó PS exluzív játék + néhány VR játék. Ha kell a next gen érzés, akkor itt a Series X, futnak ezen is a játékok szépen.
Itt volt a figyelő külön laptopon, valamint a telefonomon egész nap és éjszakába nyúlóan is figyeltem. Ilyen MM weboldalról történő rendelés hétköznapi, halandó embernek reménytelen. Euronics-ből szerintem csak protekcióval szerezhető gép, Telekom-os készletről is lemaradtam. Csak a Series X-re csaphattam volna le ott, de az már van.
Gratulálok annak, akinek sikerült. Nem semmi kitartást igényelt eddig is. Aki pedig időben előrendelte az talán várhatja a konzolvilágos készleteket. Én a novemberi előrendelésemmel talán őszre sorra kerülök.
De az lehet, hogy megvárom így már a novemberi BF-et, valami jó exluzív játékkal csomagolva kiadott PS5-öt inkább. Remélem lesz valami ilyesmi kiadás. -
LeventeV
őstag
válasz
Olibosnyak
üzenetére
Sikerült megtudni valamit tőlük?
-
syler123
veterán
Szerintetek egy 09.17. -kor rendelt kv-os megrendelésre lehet számítani 1-2 héten belül? Ahogy haladnak gondolom nem kizárt.
-
madkiller
őstag
Héten még a euronicsban lehet esélyünk, de kérdés melyik nap.
-
Rocso666
csendes tag
válasz
Spiritchief
üzenetére
Sajnos nem. A játék mentése már rajta volt a gépen. (Tegnap még játszottam vele) Ma letöröltem a sima verziót , és letöltöttem az Ultimate verziót , de az egész játékot elölről kellett kezdenem. Pedig már lassan végénél tartottam..
-
htsnorman
csendes tag
Sziasztok,
Alzás rendelés státusszal van valami infó ? Jönnek a "majd" mail-ek, de semmi érdemi infó. kezdem elveszteni a fonalat és a hitem

2020. 09. 17., Cs, 9:35 a rendelésem, és ahogy néztem már van aki játszik és később rendelt. -
polonic
félisten
Halljátok, mire rájöttem az Astro-snál hogy kell a majommal falat mászni. Pedig olvastam ám, hogy mozgásérzékelős a konroller. De hát valahogy nem jutott el a tudatomig. Aztán egyszer csak leesett.

Hát ez valami kurvajó. -
Frod
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Onnan eleve semmit, hacsak nem szeretnéd kifejezetten a "haveri kört" támogatni.
-
Hirtelen omlani fog a ps5 hardverapró részvények ára
már most omlott jócskán -
-
Darth_Revan
veterán
válasz
patyi1989
üzenetére
Én is inkább így csinálok, mert ez már nevetséges. Program figyeli az oldalt, itt ülök a gépnél és kézzel is frissítgetek, de semmi.
Én már elengedem a PlayIt store rendelést is, nem, igaz, hogy 06.12. rendelésről még semmi info. Vagy totál kamu volt az, hogy kaptak nagyobb készletet és hétfőn kezdik a kiérteeítést vagy szétszórták haverok között ... az tuti, hogy onnan soha többet semmit. -
szana8
tag
Amúgy nem úgy volt hogy a héten a KV-hoz Digital Only érkezik? Csak mert még mindig a lemezes kiküldések mennek.
-
eisento
addikt
Grat akinek sikerult a lemezes. Figyelgettem egesz nap mm oldalt parszor jelzett de latni nem lattam, mondjuk en a digitre hajtok
-
KRoy19
őstag
válasz
kevike576
üzenetére
Én is nyomkodtam végig, mint a hülye és előreutalást választottam, mert így nem kellett pluszban szarakodni még a kártyás fizetéssel.
Még a kiszállítást is Anyámhoz kértem, mert az a cím volt benne alapból, szóval hívhatom fel őket, hogy ne oda vigyék.
Én is úgy éreztem magam mint egy 5 éves gyerek Karácsonykor, amikor sikerült.

-
patyi1989
tag
válasz
Rafaking01
üzenetére
Igen, nekem a bankkártyám is itt van mellettem. De esélytelen voltam
-
Rafaking01
csendes tag
Előre kellett utalni?
-
kevike576
senior tag
-
marquuard
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem mondom, hogy én nem szivatnám a népet ha nyílt titokként tudom, hogy mindenki makrózza/alertezi/bővítményezi a konzolt.
Csak ugye azért kevésbé vicces, mert ha jól tudom, a Media előre kéri is a pénzt a rendelés véglegesítéshez. Aztán emberünk úgyis visszakéri ha nem adnak a pénzért cserébe semmit. -
Rocso666
csendes tag
Gyönyörűen néz ki a Control.
Csak kár , hogy az egész játékot kezdhetem elölről mert a mentések nem kompatibilisek...
-
patyi1989
tag
Na jólvan, sok sikert a továbbiakban én megvárom a KV rendelésem, erre az egészségem is rámegy. Ilyen nincs, hogy 30 mp frissítésnél lemaradok róla. Elengedtem. Majd játszom vele ősszel.
-
retroid
senior tag
Akinek sikerült az már simán felvételt nyerhet a Roxfortba mint fővarázsló

-
ballazsozso
csendes tag
Közben bréking nyúz: holnap érkezik az ingyenes PS5 frissítés GOW-ra.
-
KRoy19
őstag
Nekem is sikerült elvileg rendelni MM-ből.(15:11-kor)
-
madkiller
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Sajnos megint elmentem a géptől, telefontól, mert úgyvoltam vele ma már nem lesz.
A webalert azt írja: 14:46-tól 15:14-ig volt. -
Sefneni
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nálam most 10 másodpercenként csipog, szóval ki is lőttem az MM figyelését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Hardverfogócska a kertben
- Ingatlanos topic!
- Diablo IV
- Milyen notebookot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Asztalos klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Novemberben már nem volt meg, ami lényeges volt, azt végigtoltam bőven. Idővel meg majd jön egy digitális.

Kendek
RangerFox